Σελίδα 1 από 19 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 280

Θέμα: 1η Συνάντηση Horizons Unlimited-Ελλάδα

1η Συνάντηση Horizons Unlimited-Ελλάδα

Έφτασε ένα mail σήμερα το πρωί με το παραπάνω θέμα. Πρόκειται για τον Δημήτρη, που έχει αναλάβει να διοργανώσει ένα meeting των HUBB στα Τζουμέρκα... Σας παραθέτω το κείμενο...

Φίλοι «Συμμοτοσυκλετιστές»,

Έχω τη πολύ μεγάλη χαρά να σας αναγγείλω την διοργάνωση της 1ης στην Ελλάδα συνάντησης υπό την αιγίδα και καθοδήγηση του forum ταξιδιωτικής και περιηγητικής μοτοσυκλέτας Horizons Unlimited (www.horizonsunlimited.com). Όσοι έχουν ξανασυμμετάσχει σε συνάντηση των HU γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρόκειται για κάτι πολύ περισσότερο από μία απλή μάζωξη για να φάμε και να πιούμε και να τραγουδήσουμε και να γελάσουμε. Αυτά είναι, φυσικά, πολύ ωραία και, ειδικά για το φαγητό, έχουν γίνει συνεννοήσεις με την τοπική αγορά για να προσφερθούν φρεσκομαγειρεμένα τοπικά προϊόντα, αλλά αυτό που χαρακτηρίζει τις συναντήσεις των Horizons Unlimited είναι οι παρουσιάσεις ταξιδιών και οι τεχνικές συμβουλές (www.horizonsunlimited.com/meetings).

Άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο, που έχουν ταξιδέψει από την Αφρική μέχρι την Ασία και από την Αμερική μέχρι την Αυστραλία, που βρίσκονται χρόνια στο δρόμο κάνοντας «RTW» (Round The World), που μαγειρεύουν επί τόπου, που πλένονται όπου και όποτε βρούνε, που ρεγουλάρουν βαλβίδες εν πλω και αλλάζουν λάστιχο στη μέση της ερήμου, θα είναι εκεί να μας περιγράψουν τις εμπειρίες τους, να μας δείξουν τις φωτογραφίες τους ή να μας παράσχουν χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες. Όπως θα δείτε και στην ιστοσελίδα των HU, τέτοιες συναντήσεις του εξωτερικού συγκεντρώνουν εκατοντάδες μοτοσυκλετιστές, με δεκάδες παρουσιάσεις, σεμινάρια, πληροφορίες, ακόμα και με παράλληλες καλλιτεχνικές ή άλλες εκδηλώσεις.

Πέρα, όμως, από τα παραπάνω, στόχος της συνάντησης είναι πρώτ’ απ’ όλα να γνωριστούμε «αναμεταξύ» μας. Να βγουν από την «αφάνεια» συντοπίτες μας μοτοσυκλετιστές που έχουν πραγματοποιήσει ταξίδια που ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν έχουμε κάνει. Που φεύγουν συνήθως μόνοι για ένα μακρινό ταξίδι γιατί τους «τρώει» η λαχτάρα πιο πολύ από την ασφάλεια της παρέας. Και, πράγματι, από τις πρώτες κιόλας επαφές που γίνανε στο site των HU ήδη ανταποκρίθηκαν φίλοι απ’ όλη την Ελλάδα που θέλουν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους μαζί μας: ο Κώστας από την Κοζάνη με το ταξίδι του στα Βαλκάνια, ο Δημήτρης από τον Πειραιά με το ταξίδι του στη Ρωσία, ο Ανδρέας από το Αγρίνιο να μας παράσχει τεχνικές πρώτων βοηθειών, είναι κάποιοι που άμεσα ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση πριν καλά-καλά αναρτηθεί η σχετική αναγγελία στην ιστοσελίδα των Horizons Unlimited.

Έχουν ήδη αποσταλεί στον Grant Johnson τα τελικά κείμενα με τα στοιχεία της συνάντησης , αλλά υπάρχει ακόμη χρόνος για να δηλωθούν στην πρώτη ανάρτηση και άλλοι ομιλητές-παρουσιαστές-τεχνικοί σύμβουλοι, ώστε με τη σειρά τους να ενθαρρύνουν και άλλους για να δηλωθούν αργότερα. Από κει και πέρα, σε ότι αφορά τις λεπτομέρειες της συνάντησης δηλ. το που, το πότε, το πόσο και το πως, τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι τα εξής:

· Τόπος: Το Ορειβατικό Καταφύγιο Πραμάντων

· Χρόνος: Τέλη Ιουλίου, μάλλον Πέμπτη 26 με Κυριακή 29

· Φαγητό: Μπουφές πρωί-βραδύ για όλες τις μέρες

· Διαμονή: Κρεβάτια (με χρέωση) ή Camping (δωρεάν)

· Κόστος: Και για τις τέσσερις ημέρες κάτω από €100 όλα!

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις, να συζητήσουμε για τις πιστές μας δίκυκλες συντρόφους, να κάνουμε βόλτα σε εξαιρετικής σπουδαιότητας και ομορφιάς φυσικά μνημεία και ανθρώπων κατορθώματα και να ανανεώσουμε την συνάντησή μας για το μέλλον.

Σύντομα θα αναρτηθεί στην σελίδα των συναντήσεων των HU (www.horizonsunlimited.com/meetings) το πλήρες κείμενο με όλες τις πληροφορίες: πως θα ‘ρθετε, που θα μείνετε, τι θα κάνουμε, τι θα δούμε και, κυρίως, τι θ’ ακούσουμε! Γι’ αυτό, όσοι έχετε κάνει ένα ταξίδι, όσοι είστε γνώστες τεχνικών θεμάτων, ακόμη-ακόμη όσοι έχουν γνώσεις διαβίωσης (ναι, στην αγγλική συνάντηση κάποιος έδειξε πώς να ξεπουπουλιάσεις μία κότα και να τη μαγειρέψεις!) ή πιστεύουν πως αυτό που έχουν να πουν είναι χρήσιμο και ενδιαφέρον (ένα ωραίο μεσημεριανό μάθημα γιόγκα για τα «ξεπιάσματα» από την οδήγηση ας σπεύσουν να δηλωθούν. Και για να δοθεί ένα κίνητρο παραπάνω, όσοι κάνουν παρουσίαση ή μάθημα απαλλάσσονται από το κόστος συμμετοχής!

Μαζί με την ανάρτηση θα δημιουργηθεί και η αφίσα της συνάντησης η οποία θα σας αποσταλεί για να την εκτυπώσετε και να την αναρτήσετε/διανείμετε.

Μέχρι τότε, καλές και ασφαλείς βόλτες.

Δημήτρης Κίσσονας

Έχει ανακοινωθεί και επίσημα στο site και γίνονται οι τελικές συνεννοήσεις.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	1347 
Μέγεθος:	95,1 KB 
ID:	252062

Εγώ δηλώνω παρών και υποστηρίζω την ιδέα του Grant, της Susan και της κοινότητας την οποία δημιούργησαν. Ένα πραγματικό πολυεργαλειο για τους ταξιδευτές...
    Me gusta la moto, me gustas tu....

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    ειχα δει στην σελιδα τους οτι χρειαζοταν ανθρωπο να βοηθησει στη διοργανωση αλλα ειμαι εξωτερικο οποτε δεν θα μπορουσα ετσι και αλλιως...

μπραβο για την κινηση και μπραβο στο Δημητρη που βοηθαει. Ευχομαι να σας πανε καλα ολα παιδες και να γινεται για πολλα πολλα χρονια η συναντηση

You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από road spirit Προβολή μηνύματος
    Jean η μόνη απουσία που επιτρέπετε, είναι αυτή του να είσαι on the road... Αυτά... Νομίζω ότι μόνος μου έχω ενθουσιαστεί... Δεν βλεπω καμία άλλη ταξιδιάρα ψυχή...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παρακολουθούμε.... ζεστά.. Αν έχουν μείνει χρήματα μέχρι τότε...

Δίπλα στη πόρτα μου είναι αυτό . Εεεεε ...δεν χάνεται .

Αχ τέτοια θέλω να διαβάζω... Το ''θετικό'' με τα λεφτά είναι ότι έχει συμμετοχή στα 100 ευρώ και σκηνάκι free... Όποιος είναι τολμηρός, καβαλάει το ποδήλατο και έρχεται( Εσύ Mike θες και βατραχοπέδιλα).. 3 μερούλες είναι το ανέβα... Οικονομικά και σωστά όπως λέει και ένας φίλος...

Κατά τα άλλα γουστάρω αυτή την κοινότητα, γιατί σε μια ερώτηση σου: Τι παιζει αυτή την στιγμη στα σύνορα Mali-Burkina Faso θα σου απαντήσει καποιος: Ελα φίλος, χτες πέρασα από Ouahigouya και ήταν ζάχαρη, το φόρτωσα σε ένα φορτηγάκι της UN και όλα οκ...

Τέλος, είμαι σε επαφή με τον Doug από Βουλγαρία μήπως και έρθει με το Χαρλευ του... Αν δεν είναι στο δρόμο για άλλη μια φορά προς Μαγκαντάν, ίσως να έρθει..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Φιλος δυστυχως ολα την δεδομενη στιγμη εξαρτωνται απο το χρημα...
    θα ριξω την ιδεα και στην λεσχη(ΑΧΛΕΜΟ) μηπως το κανουμε ομαδικα και εχουμε πιο οργανωμενη παρουσια..
    Θα ενημερωσω για την παρουσια

Ωραια πραματα παντως γινονται με την κριση
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    δεν πιστευω οτι ειναι λιγοι αυτοι που ενθουσιαζονται Gallos...

απλα ετσι οπως ειναι τα πραγματα δεν ξερουμε πως θα ειμαστε τοτε για αυτο δεν σχολιαζουμε(νε)

ελπιζω να ειναι ωραιο σκηνικο, αν υπαρξει καποιο θεμα και χρειαστει βοηθεια ας πεσει ενα συρμα, αν ειμαι Ελλαδα θα μπορω να βοηθησω
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    εδιαφερον και μπαινει στα υποψιν.απλως πρεπει να ξερουμε αν ειναι υποχρεωτικο απο την πεμπτη,η αλλιως αν μπορουμε να παμε σκ.παντως παρακολουθητε
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Είχανε πάει κάτι φίλοι στο Ιντίλεβο που έχει εκείνος ο τρελόβλαχος ο Νταγκ φτιάξει ένα καμπ.
    καλά ήταν, σε γενικές γραμμές.
    Μ ενδιαφέρει κι εμένα.

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    Είναι μακριά ο Ιούλιος...

Αν έχω την δυνατότητα θα είμαι εκεί.
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

Και πάνω που ετοιμάζομαι αύριο περιχαρής να οργώσω (όσο είναι εφικτό φυσικά) ζήρεια και χελμό,σκάει το πόστ αυτό το οποίο με προδιαθέτει για πολλά όνειρα γλυκά...
    Τέλη Ιουλίου λοιπόν; Εάν παίζει κρεβατάκι,γιατί ο κ@λος μου είναι και καλομαθημένος,δηλώνω συμμετοχή κ εγώ μετά του πιστού μου KLE (μην βαράτε,ξέρω,που πάς ρε με το ρημάδι και τέτοια...).
    Δεν είναι να τα χάνω αυτά πλέον...μένω συντονισμένος για τα περαιτέρω
    ''στην αρχη ηταν ενας ποταμος.ο ποταμος εγινε δρομος κι ο δρομος απλωσε παρακλαδια σ'ολοκληρο τον κοσμο.κι επειδη ο δρομος ηταν καποτε ποταμος,ηταν συνεχεια πεινασμενος...''

Ben Okri

Λογικά εκεί
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Mr Pif Προβολή μηνύματος
    Εάν παίζει κρεβατάκι,γιατί ο κ@λος μου είναι και καλομαθημένος
    Κωλος καλομαθημενος πανω σε KLE πρωτη φορα ακουω..
    Ε θα βαλω και αυτο που ειδα στην Helen
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Σελίδα 1 από 19 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Συνάντηση Horizons Unlimited-Μαυροβούνιο, Ψάχνω για παρέα...
    από sotosAEL στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2013, 15:50
  2. karaspam 1η Συνάντηση Horizons Unlimited-Ελλάδα
    από MG-KTiNoS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2012, 17:17
  3. 1η Συνάντηση για χωμάτινο 3ήμερο στη Βόρεια Ελλάδα
    από MikeG στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2007, 09:45
  4. 1η Συνάντηση MiniMoto στην Αθήνα