Dakar ή Vstrom.
Να σου πω την αμαρτια μου,μετα απο το Vstrom και το DRZ...παλι 690 θα επαιρνα,και με πονο το αποχωριζομαι.Δεν υπαρχει αλλο μηχανακι,πραγματικο on-off(KAI χωμα ΚΑΙ ασφαλτο αερα) που να παει σαν κι αυτο.Ειναι ακομα διαθεσιμο για λιγες μερες ακομα,δες την υπογραφη μου
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
φιλε μου....παρε το tdm 900....ο καλυτερος συνδυασμος οικονομιας(μικροτερη καταναλωση απο πολλα 600αρια!!!)-ανεσης(δικαβαλο και τριβαλιτσο και ειναι αρχοντας!!!)-αξιοπιστιας(δε σπαει δε χαλαει!)-επιδοσεων(νευρικη η χαλαρη βολτα αναλογως τι προτιμας!) στα λεφτα που ψαχνεις!!! ενα μηχανακι πολυμορφικο....ανετο στην πολη,ανετο στο ταξιδι....
ψαξ'το λιγο καλυτερα !!!
υ.γ.:το μονο μειον του....τα κλεβουν αβερτα!!!
Ονοφ δε ζητησε το παληκαρι; Τι δουλεια εχει το ΤΔΜ?
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αν μιλας για μεταχειρισμενο Transalp 600-650...21" τροχος μπροστα....επιβιωνει και στο χωμα ανετα...δοκιμασμενες συνταγες...
Επισης σημαντικα για ταξιδια ειναι το φαιρινγκ και οι δυο κυλινδροι
![]()
Πάρε με τα λέφτά που διαθέτεις μια Africa Twin και με τα λεφτά που θα περισέψουν (υπάρχουν πολύ καλές ευκαιρίες με λιγότερα λεφτα από αυτά που είπες) κάνε την αστέρι σε ότι χρειάζεται (λάστιχα,σέρβις αναρτήσεων,καλό σέρβις) και μήν ακούς τους φίλους σου.Θα σε αποζημιώσει με το παραπάνω όταν την καβαλήσεις και μόλις μπείς πρώτη φορά στο χώμα.
ps:Αν διαθέτεις κάτι παραπάνω πάρε ένα ΚΤΜ 950 Adventure.
Keep spamming!!!:a13:
ενα ειναι το ον-οφ μηχανακι.
KTM 950 !!!!!!!!!!
ααα δεν ειμαι καλα,πρεπει να το κοιταξω τελικα!!!![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Σωστά πρέπει να δούμε και το ύψος του για να αποφασίσουμε τι είναι καλύτερο για εκείνον.Αν είναι ψηλός το Αφρικα θα ταιριάξει καλύτερα πιστεύω.Το πιό καινούριο δεν νομίζω αν παίζει ρόλο τόσο πολύ αν είναι καλοδιατηρημένο το μεταχειρισμένο.
Οι περισσότερες που έχω δεί φοράνε after σέλες αλλά άν δεν,με μία Τόνυ Μπάτζιο θα είναι κομπλέ. http://www.tonimpatzio.com/6E7C0D18.el.aspx
PS:@Trooper Γιώργη και γώ κοιτάω για φθηνό On-Off και έχω καταλήξει στην Africa για ταξιδάκια και φόρτωμα αλλά και μέσα στην πόλη πρός αντικατάσταση του σκούτερ λόγω παλαιότητος.Έχουν ξεφύγει οι τιμές για καινούριο-μεταχειρισμένο σκούτερ σε κυβικά 200-300cc και δεν συμφέρει.Το θέμα είναι πότε θα μπορέσω να το κάνω.![]()
Keep spamming!!!:a13: