Σελίδα 106 από 151 ΠρώτοΠρώτο ... 65696101102103104105106107108109110111116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.576 έως 1.590 από 2260

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙV

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Η αντιπαράθεση δεν είναι κακή, αρκεί να βγαίνει νόημα. Ο τρόπος που απάντησες αφήνει αρκετό περιθώριο για σοβαρή (ο άγιος Μαρξ να την κάνει) κουβέντα.

Συμφωνώ απόλυτα στη διαπίστωση ότι το ΚΚΕ βγάζει αυτή την αρτηριοσκληρωτική εικόνα και ότι έχει στις γραμμές του λίγα στελέχη που μπορεί να τσακίζουν κόκαλα (λεκτικά πάντα μιλάμε) και να διασώζουν την εικόνα του. Τα στελέχη αυτά είναι πασίγνωστα και κατά τη γνώμη μου (παρότι διαφωνώ με τις πολιτικές τους απόψεις) μπορούν να βουλώσουν πολλούς καράβλαχους τηλεμαϊντανούς και συνυποψήφιους βουλευτές, απλά και μόνο γιατί είναι σοβαρά διαβασμένοι, έχουν κάνει ανάλυση και παρακολουθούν στενά πολλά πεδία της κοινωνικής ζωής.

Α Λ Λ Α

Το κριτήριο για το οποίο θα ψηφίσεις ή δεν θα ψηφίσεις το ΚΚΕ, κατά τη γνώμη μου είναι τελείως λάθος. Το κριτήριό σου είναι η αποτελεσματική παρουσία στα μήντια. Τώρα δε μ αρέσει που στο λέω έτσι, αλλά είμαι σίγουρος ότι συμφωνείς στο ότι αυτή η χώρα (και η αριστερά αυτής της χώρας) δεν πάσχει από μηντιακές εμφανίσεις, αλλά από απείρως ουσιοδέστερες ελλείψεις.

Μπορεί το ΚΚΕ να έχει δημόσια αυτή την εικόνα, αλλά όταν προέβλεπε τρόπον τινά την κρίση, ο αγαπητός Σ(Φ)ΥΡΙΖΑ σφύριζε αδιάφορα, στην καλύτερη έκανε δημόσιες σχέσεις, διάβαζε γαλλική μετα70s διανόηση (δηλαδή κολοκύθια με ρίγανη), διαφωνούσε για τους βαθμούς απόσταξης του dimple special edition και το αν πρέπει να ποτίζουμε τις γλάστρες με ποτιστήρι ή με λάστιχο...

Συνεπώς, αν θες ν αγοράσεις τηλεοπτικό αριστερό προϊόν, τσίμπα Αλέξη που είναι και νέος και άφθαρτος και δεν έχει πρόβλημα να τα κιμιάσει με δεξιούς σαν τον Καμμένο και τύφλα να χουν οι αναρχικοί το 36 στην Ισπανία που μπήκαν στην κυβέρνηση...

Δυστυχώς (και εδώ σταματά το γλείψιμο στο ΚΚΕ) υπάρχουν λόγοι να μην ψηφίσεις ΚΚΕ, αλλά δεν είναι αυτοί που λες, αλλά εντέχως κρυμμένοι.

Και τελικά στο ερώτημα τι να ρίξεις, δεν έχω απάντηση
    (υπάρχει εκδοχή ποιηματάκι Λειβαδίτη αλλά θα σημαίνει άκυρο και δεν είναι σωστό δημόσια να λέμε τέτοια πράγματα)
    Χοντραίνει το πράγμα...

Το ΚΚΕ προβλέπει κρίση του καπιταλιστικού συστήματος από την ημέρα που δημιουργήθηκε, δεν μου λέει κάτι αυτό... αν από αύριο αρχίσω να λέω όπου σταθώ και όπου βρεθώ " μεγάλος σεισμός 6 ρίχτερ στην Αθήνα", μπορεί σε 20 χρόνια να βγω σωστός, αλλά α) θα έχω σπάσει τα @@δια των συνανθώπων μου και β) δεν θα πάρω κάνενα άλλο credit όταν αποδειχτώ σωστός, πέραν του γρουσούζη ίσως... Από την άλλη, ναι, μπορεί να μην καθορίζει την ψήφο μου το πως γράφει στο γυαλί ο εκάστοτε εκπρόσωπος του κάθε κόμματος, ωστόσο όταν σχεδόν ανήμερα εκλογών, σε μια ιστορική ευκαιρία που σου δίνεται να μαζέψεις όλη τη μπανκα, εσύ εμπιστεύεσαι να σε εκπροσωπήσει στην prime time της τηλεόρασης ο αφισσοκολητής του μήνα και όχι τα 2-3 καραγαμάτα στελέχη που έχεις (συμφωνώ σε αυτό) τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Πόσο μάλλον δε, όταν μου αποδεικνύεις ότι έχεις α) αδυναμία να αντιληφθείς τη δύναμη που σου δίνει αυτό το μέσο και β) το ότι οι μυαλοί των ψηφοφόρων είναι ειδικά τώρα απίστευτα δεκτικοί σε θέσεις σαν αυτές που πρεσβεύεις.

Αυτό αν μη τι άλλο όλο αυτό μου δείχνει έλλειψη σοβαρότητας και μετριοπάθεια. Τώρα ρε πούστη μου; Τώρα που θα έκανες μια μπραφ και θα τα μάζευες όλα, αρκείσαι στο παραδοσιακό 6-8%;

Το να χρησιμοποιήσεις τα μέσα δεν είναι προδοσία στις θέσεις σου, ούτε επίσης θα χάσει τη συνοχή του ο Περισσός αν επιτέλους ένας άνθρωπος αρθρώσει έναν προσωπικό και όχι απόλυτα κατευθυνόμενο λόγο. Δυστυχώς όσο ρομαντικά και αν προσπαθήσω να το δω, περάν των όποιων επιφυλάξεων περί ξόφλας του συγκεκριμένου συστήματος (λες και ο καπιταλισμός πέτυχε, για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου) πολύ φοβάμαι ότι με αυτά τα μυαλά οι ΚΚΕδες θα καταρρεύσουν στα πρώτα 5 λεπτά εξουσιάς του τόπου. Δεν εξελίχθηκαν, δεν προσαρμόστηκαν και παρέμειναν ένα γραφικό απολειφάδι του παρελθόντος. Ακόμα και η εκκλησία το πήρε πρέφα γ@μω την πουτ@ν@ μου!!!

Για να κλείσω, αυτό που χρειάζεται το ΚΚΕ για να πάει μπροστά επιτέλους θα πρέπει να το αναζητήσει σε προϊόντα που έχει γεννήσει το αντίπαλον δεός. Δεν χρειάζεται να αλλάξει η κομματική γραμμή... Image maker και marketing χρειάζεται.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	550123_10150846894496070_519631069_12285320_1878506954_n.jpg 
Προβολές:	159 
Μέγεθος:	56,3 KB 
ID:	256413
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daha Προβολή μηνύματος
    Επίσης ένα site που μπορεί να σε βοηθήσει (έστω για μια γενική ιδέα) είναι το http://www.helpmevote.gr
    φιλε αυτα δεν σε βοιθανε σε κατευθηνουν.
    τα σαιτ αυτα στιριζονται για να βγαλουν αποτελεσμα σε αυτα που λενε τα κομματα. οπως ολοι ξερουμε τα κομματα λενε αυτα που θες να ακουσεις και κτυπανε ωραια στα αυτια σου αλλα κανουνε αυτο που θελουνε αυτοι μολις τουσ ψηφισης. οποτε οποιος στηριζεται σε αυτα εγω τον χαρακτιριζω τουλαχιστον γαλοπουλο και το σαιτ ειναι το καλαμι που τον κουμανταρι σε πιο κομμα να παει.
    το μιαλο μας μπορει αν γνωρισει τη λενε ψεματα οι πολιτικαντιδες ταζοντας λαγους με πετραχιλια. εαν ψηφισουμε με γνωμονα την ελλαδα και για ενα καλυτερο μελον των παιδιων μας (κατι που δεν καναμε μεχρη τορα απλα ψηφιζαμε για να βολευτουμε) τοτε θα στηλουμε την χουντα του δντ στον διαολο και ακομα παραπερα....
    ποτε ξανα σκουπιδια της BMW. καλυτερα κινεζικο παπι....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akistrevor Προβολή μηνύματος
    αρα θα ψηφισεις ν.δ.
    http://www.youtube.com/watch?v=F9OIl...eature=related

(Ομιλία Μητσοτάκη το 1993 και οι νεοδημοκρατες απο κάτω φωναζουν "αλητη, προδότη, Σαμαρα" )

Μνημη χρυσόψαρου...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tamar Προβολή μηνύματος
    θα το παρακολουθώ αν τιμήσει τις υποσχέσεις του και το πρόγραμμά του.
    οπως λεμε....σηκωσετο το ΤΙΜΗΜΕΝΟ δεν μπορω να περιμενω???

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    .......................................
    Γίνεται ενδιαφέρον...
    Ο καπιταλισμός είναι εγγενώς ένα σύστημα κρίσης, με εξάρσεις και υφέσεις. Ακριβώς λόγω των στρεβλώσεών του, προκαλεί ανά διαστήματα μικρούς και μεγαλύτερους σπασμούς, για να έλθει σε ισορροπία, αλλά δυστυχώς μόνο για λίγο. Συνεπώς, όποιος παρατηρεί κάποια σημάδια, κάποιους δείκτες και σε συνδυασμό και με άλλα δεδομένα σου λέει ότι το πράγμα/η οικονομία/το σύστημα/ σε λίγα χρόνια πάει για φούντο για 1,2,3 λόγους (μαζί με τα παραπάνω για τη φύση του συστήματος), νομίζω ότι είναι σωστός και πολύ καλά κάνει και στο λέει. Αν εσύ δεν εμπιστεύεσαι αυτή την άποψη, με γεια σου με χαρά σου, αλλά όταν επιβεβαιώνεται μια τέτοια ή μια παραπλήσια ανάλυση, δεν μπορείς συνεχώς ν αρνείσαι ότι κάποιοι το είχαν πει πριν λίγο καιρό. Το πρόβλημα από ένα σημείο και μετά το έχεις εσύ, που αρνείσαι να δεις την πραγματικότητα.

Συμφωνώ ότι σε κρίσιμες στιγμές, στοιχεία "μη πολιτικά" (όπως πχ η εμφάνιση στο γυαλί), παίζουν ρόλο, απλά και μόνο ως ιστορικές πράξεις/γεγονότα. Δηλαδή μια μάπα τηλεοπτική εμφάνιση στις εκλογές του 2009 δεν είχε τόσο σημασία, αλλά στις εκλογές του 2012 μπορεί να καθορίσει πράγματα. Οκ, δε διαφωνώ, καθώς αυτός ο λαός είναι αλλού γι αλλού, με την εξής όμως επιφύλαξη: δεν είναι καθόλου σωστό να καθορίζεις την πολιτική σου δράση/ύπαρξη με τα κριτήρια της TV, της κοινωνίας, το πως ξύπνησε ο μικροαστός το πρωί και τι να του πούμε για να μας ρίξει το κουκί.

Το πρόβλημα είναι ακριβώς αυτές οι αντιλήψεις, αυτές οι σχέσεις, αυτός ο τρόπος σκέψης. Δηλαδή, οκ μαλακία να βγαίνει στο γυαλί ένας μη ικανός ομιλητής, αλλά αν πρέπει να συμμορφωθείς με την αισθητική και τις απόψεις του "μέσου πολιτή" (ξερνάμε όλοι μαζί τώρα), πάυεις να είσαι αυτό που είσαι. Το πρόβλημα είναι αυτός ο παπάρας, που όταν κοβάνε μισθούς από τους άλλους, αυτός αέριζε τα φρίδια του, που όταν πυροβολάγανε οικογένειες στον Έβρο αυτός έλεγε "μυρίζουν", που τώρα που τρώει το πουλάκι και ο ίδιος, νομίζει ότι είναι σε ανάδρομο Ερμή...

Όχι καλέ μου, αν είναι έτσι όπως τα λέω, είναι μεγάλη τιμή γι αυτή την κοινωνία να της απευθύνει δημόσια το λόγο ένας αφισοκολλητής. Και πολύ της είναι, γιατί ο αφισοκολλητής μπορεί να μην μπορεί να πείσει ως ρήτορας, αλλά όσοι δεν είναι ζώα, θα πειστούν από τους κόμπους στα χέρια του και το ταλαιπωρημένο πρόσωπό του, για να λαϊκίσω και εγω λίγο ελεεϊνά... Αν έχουμε συνηθίσει οι πολιτικοί άνδρες να θυμίζουν σουλουπωμένους μαφιόζους και αυτό να μας αρέσει, είναι δικό μας πρόβλημα.

Οι μυαλοί των ψηφοφόρων δεν είναι στα καλά τους. Συνεπώς, δυσκολεύομαι να δεχθώ ότι μπορούν να αντιληφθούν, να δεχθούν και να υπερασπισθούν μια ανάλυση που τους βάζει και τους ίδιους μέσα, ως ενεργά υποκείμενα της ιστορίας. Γι αυτό και μόνο το λόγο και 40% να πάρει η αριστερά και κυβέρνηση αριστεράς να γίνει, δε βλέπω σωτηρία. Αν η αριστερά έπαιρνε 5% και από κάτω κινούνταν διαδικασίες, τότε θα έλεγα ότι υπάρχει ελπίδα.

Για το ζήτημα των μέσων δεν μπορώ να απαντήσω, είναι πολύ σύνθετο κατά τη γνώμη μου.

Η ενδιαφέρουσα λέξη που κρατάω είναι η μετριοπάθεια. Αντιλαμβάνεσαι πόσο πυκνή και εύστοχη είναι ε;

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    (Ομιλία Μητσοτάκη το 1993 και οι νεοδημοκρατες απο κάτω φωναζουν "αλητη, προδότη, Σαμαρα" )

Μνημη χρυσόψαρου...
    κανενα βιντεο που οι Νεοδημοκρατες πηγαιναν σε undercover αποστολη σε ομιλιες της ΠΟΛαν και του πετουσαν βιδες και καρφια, δεν διεσωθη?????/
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    το κλείδωμα είναι φασισμός...
    Άμα γεράσετε γουστάρετε να σας κλειδώσουν?

Ξεχνάμε όλοι ένα σημαντικό πράγμα. Καμμία σημασία δεν έχει το τι λέει ή πιστεύει οποιοσδήποτε υποψήφιος. Το αγγούρι θα το φάει όποιος και να σχηματίσει κυβέρνηση, με οποιαδήποτε συμμαχία (εννοώ από τους
    πολιτικούς, εμείς το έχουμε δεδομένο). Τα μικρότερα κόμματα, είναι πιο πιθανό να συνεργαστούν με τους 2 έξ' απο' δώ, ιδιαίτερα αυτά που αποτελούνται κομμάτια τους. Οι καρέκλες και το χρήμα που παίζει
    είναι πολύ γλυκά για να αντισταθούν. Για αυτό, έστω και για το λόγο που πόσταρε ο Καπ10 (Ηλία, θέλω λινκ που τα βρίσκεις ρε!!! ) δεν τους αποκλείω.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    το κλείδωμα είναι φασισμός...
    Άμα γεράσετε γουστάρετε να σας κλειδώσουν?
    Oι φασίστες δεν γερνάνε...μόνο οι υπόλοιποι...

Πέστα ρε κτήνος
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Όνομα:	kourkouti-pasok-venizelos3.jpg 
Προβολές:	177 
Μέγεθος:	83,4 KB 
ID:	256447

Όνομα:	kourkouti-nea-dimokratia-samaras-provata6.jpg 
Προβολές:	177 
Μέγεθος:	52,3 KB 
ID:	256448
    Accipere quam facere praestat injuriam

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    http://dai.ly/ICUMVE

Καλό θα ήταν αντί των σκυλομαχιών στην τηλεόραση, των τούρκικων σίριαλ και των πρωϊνάδικων, να παίζεται στο repeat αυτό το video 24 ώρες το 24ωρο...

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akistrevor Προβολή μηνύματος
    επειδη ειπωθηκε παραπανω οτι :αν δεν εισαι σιγουρος για κατι που θα ψηφισεις,μην ψηφισεις καθολου...στις προηγουμενες εκλογες ειχαμε 60% αποχη..τα ειδαμε τα αποτελεσματα...τουλαχιστον εδω στην πατρα ο δημαρχος ειναι αφαντος.εγω προσωπικα θα ψηφισω μικρο κομμα(μικρο ψηφιζα παντα αλλα τωρα θα πεσω ακομα περισσοτερο) και αν τυχον δεν σαρεσει κανεις,ριξτο ακυρο,αλλα κανε τον κοπο και περνα μια βολτα απτο σχολειο...
    Αυτο που θελω να πω ,ειναι οτι απο το να παει καποιος σαν "ζομπι"να ψηφισει με το χαρτι (που του βαλανε)στο χερι επειδη δεν εχει αποψη καλυτερα να μην συμμετεχει.
    Οσο αντιφατικο μπορει να ακουγετε με τα παραπανω που εγραψα,συμφωνω οτι πρεπει να συμμετεχουμε ολοι οι σκεπτομενοιπολιτες και
    οτι η συνειδητη αποχη ειναι λαθος.Πρεπει αυτο το 60% που απειχε απο την προηγουμενη διαδικασια να επιστρεψει στο προσκηνιο και να δειξει τα δοντια του σε αυτους που
    ηθελημενα προσπαθουν να υποβαθμισμουν την εκλογιμη διαδικασια και να βγαζουν πλειοψηφιες με το 1/3 του εκλογικου σωματος.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος
    δεν θα γίνουν εκλογές

http://disdaimona.blogspot.com/2012/...g-post_02.html

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    δεν θα γίνουν εκλογές

http://disdaimona.blogspot.com/2012/...g-post_02.html
    Όλα αλλάζουν... από το γ@μ@τε γιατί χανόμαστε στο ΜΗ γ@μ@τε γιατί χανόμαστε..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF