ρε ποια κριση και μαλακιες....
Σε καθε track-day γεματη ειναι η πιστα....
ρε ποια κριση και μαλακιες....
Σε καθε track-day γεματη ειναι η πιστα....
συγγνωμη...τα μαγαζια που κλεινουν το ενα πισω απο το αλλο δεν τα βλεπετε?
τους ανεργους που κατακλυζουν τον οαεδ?
τους απορους και τους ρακοσυλεκτες που πληθαινουν?
τους συνταξιουχους που δεν εχουν ουτε για τα φαρμακα τους?
ακομα αναρωτιεστε για το αν υπαρχει κριση και που ειναι αυτη?φυσικα καποιους δεν τους αγγιξε οσο καποιους αλλους.καποιοι βγηκαν και κερδισμενοι.αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει κριση.η ισοπεδωση σας ειναι τρομακτικη!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ελα ρε....
Δεν ειναι franchise ολα αυτα που γραφουν ενοικιαζεται?
Νομιζα ειναι σαν τα αλλα που ειναι franchise εκεινης της Ανθης Φυτα....
ειναι στο χερι μας να κοπουν αυτες οι μ@λ@κιες .......θελω να δω καταλογο φιλαρακι ,κι αν εισαι πιασοκωλης την κανω .... και τελος οι απλες με τις γκομενες τις ναχαμε να λεγαμε .......κι αν δεν σ αρεσει κυρα μου,αντε γεια
ας σταματησουμε να συντηρουμε τους ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ .......γιατι ρε μεγαλε εισαι αεριτζης να πουλας τον κολοχυμο 6Ε
εγω την κριση την βλεπω απο το 2007 πριν καν ανακοινωθει οταν οι κηδειες δεν μπορουν να πληρωθουν.
Για το 2012 δεν το συζηταω καν οτι πλεον περναει ακομα και αυτο το επαγγελμα κριση, που να δεις τον Ιουνιο που θα περασει τα καινουργια μετρα.
Ουτε για internet δεν θα εχουμε.
kala nai ta bourzoukia kai o kafes tw 3e ftene...
ama nomizete pos i elada eftase edo poy eftase apo ta cayenne ke ta boyzoykia prosexte mi pesete ke xtipisete opos girizete plevro...mou 8imizi ta paidakia poy toys lene oti ama tin pezoun 8a tiflo8oun
pezode simferoda disekatomiriwn kai sinomosies pera apo ka8e fantasia me oli afti tin kobina tis krisis pou ine i megaliteri tis teleftaias 80etias kai vale gia na ikanopoii8i mia epektatiki politiki
stin ousia exi gini desmefsi 4 kratwn tis evropaikis enosis ke akoloy8oun kai alles....ke afto egine apo ta amaksia kai ta spitia ahahhahahahahahahaha
kai nai gemizoun oi kafeteries ara den iparxi krisi ine asfales to siberasma....to boyrouki ine batsos kserete to sinirmo...
kai pouste aftoi pou exoyn ta lefta...kai milame gia ta polla lefta oxi gia toys psilikatzides....oute se kafeteries pane oute se boyzoukia
ama nomizete pos xestike kanis gia tous psilikatzides me ta cayenne ke ta boyzoykia....mallon 8a psifisete ke pasok me8avrio i nd....
Και η κουβέντα συνεχίζεται...
Σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν,στον πλανήτη happy....
Υπάρχει, πως δεν υπάρχει. Απλά όχι για όλους
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=194459
Πιστέψτε με, Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Τα πάντα φτάνουν στην επαρχία με τον αραμπά.
Μέχρι το Σεπτέμβρη ήμουν στην Καρδίτσα και ήμουν ο μοναδικός τρομοκρατημένος στην πόλη.
Γνώρισα αγρότες που παίρνουν εδώ και χρόνια 95.000 ευρώ το χρόνο , για να μην καλλιεργούν.
Εργολάβους που έχουν φάει τα μισά ευρωπαϊκά πακέτα.Όσα και να φάνε στα μπουζούκια, κάτι θα έχει μείνει στην Ελβετία. Γνώρισα και άνεργους που μπορούν ακόμα να χαμογελάνε γιατί πάντα υπάρχει κάτι στο χωριό, για τις δύσκολες μέρες (αυτάρκεια).
Στις πλατείες οι τηλεοράσεις έπαιζαν σε πείσμα των καιρών ΜΠΑΛΑ. Μέχρι και Γ΄ερασιτεχνικής, αρκεί να είναι μπάλα. Ο μόνος που έβλεπε ειδήσεις τρώγοντας τα νύχια του ήμουν εγώ και άσπρισα μέσα σ'έναν χειμώνα.
Η κρίση υπάρχει , αλλά αλλιώς την βιώνω εγώ που το οικογ. μου εισόδημα μειώθηκε κατά 60% και η αγοραστική μου δύναμη κατά 70%, αλλιώς ο άνεργος που κουβαλάει κι ένα στεγαστικό και αλλιώς ο εργολάβος κι ο αγρότης παραπάνω που έκαναν την αρπαχτή τους (νομιμότατα), γνωρίζοντας απ'την αρχή ότι κάποια στιγμή θα τελειώσει το πάρτυ .
Θες να μου πεις οτι οοοολοι οι αγροτες ειναι φτιαγμενοι;
Γιατι οταν ελεγες στον Ελληνα πριν 4,5 χρονια να γινει αγροτης σε κοιταγε λες και του εβριζες το σοι;
Δυσκολη δουλεια ε; Θελει πλατες ε;
Να σου πω εγω για αλλους και αλλους που καναν επισης λαμογιες νομιμοτατα χωρις να δουλεψουν ποτε...
με την ιδια λογικη:
ταριφες, ολοι σκατοφαρα
δικηγοροι, απατεωνες
τραπεζιτες; κλεφτες
αγροτες; πλουσιοι
μηχανοβιοι; ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
κουτακιδες; π@!#(!@*!
εεε καθιστε λιγο ρε παιδες...αρκετα με το τσουβαλιασμα
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.