Μάλλον εννοείτε αυτή της 3Μ που πουλάνε και στο Praktiker που μπάινει στο τρυπανι ή στο δίσκο.
Κάτι θα κάνει κι αυτή.
Μάλλον εννοείτε αυτή της 3Μ που πουλάνε και στο Praktiker που μπάινει στο τρυπανι ή στο δίσκο.
Κάτι θα κάνει κι αυτή.
make love not work
Δουλευω σε βιομηχανια λειαντικων και συγγεκριμενα παραγουμε σμυριδοπανα-γυαλοχαρτα και πολλα αλλα ειδη λειανσης!
Εγω θα σου προτεινα (επειδη η επιφανεια ειναι μικρη) να αγορασεις ντουκοχαρτο 3000 νερου σε σχημα στρογγυλο με διαμετρο αν θυμαμαι καλα στους 5 ποντους και ειναι με velcro απο την κατω πλευρα, ειναι στανταρ αυτα στην ιδια διασταση επειδη ειναι για συγγεκριμενη εργασια, τα στελνουμε ευρωπη που τα χρεισιμοποιουν στις αυτοκινητοβιομηχανιες και καθαριζουν τα ψεγαδια απο το χρωμα.
Αυριο θα ανεβασω φωτογραφιες για να εχεις μια εικονα,αν θες να δοκιμασεις και αν δεν βρης σε μαγαζια μπορω να σου στειλω μερικα να κανεις τη δουλεια σου. μονο τα μεταφορικα θα πληρωσεις.
ευχαριστώ κι εγώ για τα κόλπα μάγγες, και το δικό μου είναι χάλια![]()
WHO RUNS THE SHOW
Εμενα απο τη αλλη που την ξαναεκανα χθες δεν μου εκανε απολυτως τπτ ρε γαμωτο..
Αφου την επλυνα και εριξα στα πλαστικα σπρει σιλικονης εριξα και λιγο στο κοντερ για δοκιμη
και για λιγο προστασια και δια μαγειας ελαμψε ο τοπος..
Εγινε ευδιακριτο το κοντερ και με το φως του ηλιου...
Αποοτι ρωτησα μετα ομως μου ειπαν οτι κανει κακο στο πλαστικο που ειναι κατασκευασμενο το κοντερ...εγω παντος ειδα διαφορ και χωρις τριψιμο...χαχχα
Την Μηχανη Μου Την Σκηνη Μου Και Μια Καλη Παρεα......
Ψαξε γι΄αυτα εδω, ειναι 3000 ντουκοχαρτο με Κοκκινο velcro απο την πισω πλευρα!
Το μαυρο το κοβεις στο μεγεθος που χρειαζεται,ειναι για να πιασει το velcro, ειναι αυτοκολητο, ΟΜΩΣ πρεπει να εχεις και το πολυεργαλειο για να το προσαρμοσεις, το σπρευ σιλικονης καλο ειναι ομως δεν εξαλοιφη την θαμπαδα, ειναι για καποιο χρονικο διαστημα!!
![]()
Ωραίος ο νέος. Κάποιο κατάστημα που πουλάει τα προιόντα σας. Κάνε λίγο μάρκετινγκ στην εταιρεία σας και μετά ζήτα τους αμοιβή. Πές μας πού τα διαθέτετε.
Αν και κάπως καθυστερημένα. Αλοιφη xerapol. Κάνει θαύματα. Τα δικά μου τα έκανε καινουρια. Τήν έχει το motoraid και eBay.
Φιλικά Βαγγελης
Και για να είμαι πιο ακριβής πρώτα θέλει καλο τριψιμο με γυαλοχαρτα, διάφορα νούμερα απο χοντρό σε ψιλό, και μετά τριψιμο με πανί. Εγώ χρησιμοποίησα 400, 600, και 1000αρα γυαλοχαρτα μέχρι να φύγουν όλες οι χαρακιες και να θαμπωσει το πλαστικό. Μετά καλο τριψιμο με ένα πανι και γίνονται σαν καινουρια.
Θέλει υπομονή αλλά αξίζει.
Φιλικά Βαγγελης