Σελίδα 114 από 151 ΠρώτοΠρώτο ... 1464104109110111112113114115116117118119124 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.696 έως 1.710 από 2260

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙV

Άσχετο με την πορεία της συζήτησης: Αυτό που ειπώθηκε εχτές από κανάλι ότι ψηφοδέλτιο χωρίς σταυρούς θεωρείται άκυρο είναι λάθος έτσι;

Σχετικό με την πορεία της συζήτησης: Αν απαγορευόταν η συμμετοχή των ναζιστών στις εκλογές θα ήταν φασιστικό;

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    Σχετικό με την πορεία της συζήτησης: Αν απαγορευόταν η συμμετοχή των ναζιστών στις εκλογές θα ήταν φασιστικό;

Ε όχι και ναζιστών, είπαμε είναι Ελληνόψυχοι Πατριώτες που ουδεμία σχέση με ναζισμό έχουν

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	558716_343608229039356_240916162641897_893998_2086049858_n.jpg 
Προβολές:	225 
Μέγεθος:	97,5 KB 
ID:	257007
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    done... είδα πολλούς με σκυμμένο το κεφάλι απ' όξω απ΄το εκλογικό τμήμα... την κάνανε τη μαλακία παρ΄όλο που είμαι 100% σίγουρος ότι όλο αυτό τον καιρό θα διαλαλούσαν στα καφενεία ότι δεν... αλλά τελευταία στιγμή λύγισαν... πρώτα βγαίνει λεεί η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χουϊ....
    εγώ πάλι σήμερα είδα αρκετούς αγανακτισμένους!
    είμαι εφορευτική τώρα (σε ένα μικρό χωριό) και πριν καμιά ώρα μπαίνει μέσα φουριόζος τύπος γνωστός Πασοκτζής για να ψηφίσει...
    Βουτάει ένα ψηφοδέλτιο του Ανταρσία και μπήκε στην κάλπη γρήγορα γρήγορα μην το μετανιώσει

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    http://www.youtube.com/watch?feature...v=5isKMj4Cb0U#!

Aς λαϊκίσουμε λίγο μπας και πάρουμε καμμια θεσούλα σε κάνα kontra, ως άλλος Χίος... αφού δεν το έχεις ρε φλώρε! Ούτε να βρίσεις δεν μπορείς...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Φυσικά.

Μετα να απαγορευτει στους κατω των 20
    Μετα στους μελαχρινους
    Μετα σε όσους εχουν μαλιά
    Μετα στους ψηλους

Και γενικώς καθε φορά να απαγορεύουμε την ψηφο σε όσους πιστεύουμε οτι δε θα ψηφισουν αυτο που θελουμε εμεις.

Στο ονομα της δημοκρατίας πάντα.

Στο τέλος δε θα χρειάζονται και εκλογες
    ρε captain δεν το εννοούσα να γινόταν πραγματικά νομίζω ότι κάποιος σαν και σένα καταλαβαίνει τι λέω.

Τεσπα επειδή τίποτα δεν είναι αυτονόητο να εξηγήσω αναλυτικά τι εννοούσα:

Kάτα κάποιο τρόπο κάθε ένας από εμάς να μπορούσαμε να πείσουμε τους κοντινούς μας συγγενείς όταν είναι σε αυτή την ηλικία και δεν τα έχουν και 400 να μην ψηφίσουν και να αφήσουν τους πιο νέους ανθρώπους να αποφασίσουν για το μέλλον τους κτλ. ΔΕΝ εννοούσα να απαγορευτεί με νόμο του κράτους όπως μάλλον κατάλαβες εσύ και κάποιοι άλλοι.

ΔΕΝ είμαι χουντικός, ΔΕΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΟΥΣΑ όταν έγραψα να απαγορευτεί από τους ανθρώπους πάνω από 70 χρονών. για αυτό έγραψα και ότι κάτι τέτοιο δεν είναι σωστό από πολλές απόψεις για να μην παρερμηνευτεί. edit:τώρα που το ξαναδιαβάζω ίσως να παρερμηνεύεται και έτσι

Απλά υπογράμμισα μπορεί και με λάθος τρόπο την κατά γενική αντίληψη ότι οι μεγάλες ηλικίες τα κάνουν σκατά στις εκλογές επειδή κυρίως ψηφίζουν με το σκεπτικό " Εγώ ψηφίζω το ταδε κόμμα από το 19.. δεν θα αλλάξω τώρα". Εγώ πάντως με τους παππούδες και γιαγιάδες που είναι κοντά μου το έκανα τώρα άμα κατάφερα να τους πείσω δεν το ξέρω θα το μάθω το βράδυ
    Τελευταία τροποποίηση από CIRUS; 06/05/2012 στις 13:15.

Εγώ από την άλλη, πιστεύω ότι πρέπει η ψήφος του καθενός θα πρέπει να έχει άλλη βαρύτητα και ισχύ.
    Πριν ψηφίσουμε, να υπάρχει ένα ερωτηματολόγιο σύμφωνα με το οποίο θα βαθμολογούνται το IQ, η ιστορικές γνώσεις,
    η κατανόηση των προγραμμάτων των κομμάτων και πολλά ακόμα που βαριέμαι να παραθέσω.
    Επίσης νομίζω ότι δεν πρέπει να ψηφίζουμε γενικώς και αορίστως, αλλά για συγκεκριμένα θέματα.
    Και άλλα πολλά νομίζω, αλλά σήμερα δεν έχει σημασία. Σήμερα πρέπει απλά να σκοτώσουμε το κτήνος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Εγώ από την άλλη, πιστεύω ότι πρέπει η ψήφος του καθενός θα πρέπει να έχει άλλη βαρύτητα και ισχύ.
    Πριν ψηφίσουμε, να υπάρχει ένα ερωτηματολόγιο σύμφωνα με το οποίο θα βαθμολογούνται το IQ, η ιστορικές γνώσεις,
    η κατανόηση των προγραμμάτων των κομμάτων και πολλά ακόμα που βαριέμαι να παραθέσω.
    Επίσης νομίζω ότι δεν πρέπει να ψηφίζουμε γενικώς και αορίστως, αλλά για συγκεκριμένα θέματα.
    Και άλλα πολλά νομίζω, αλλά σήμερα δεν έχει σημασία. Σήμερα πρέπει απλά να σκοτώσουμε το κτήνος.
    Δεν πάει έτσι γιατί το να είσαι περισσότερο έξυπνος ή ικανός να καταλάβεις πράγματα όπως και να το κάνουμε δεν σε κάνει να έχεις περισσότερα δικαιώματα από οποιονδήποτε συμπολίτη σου. Στη δημοκρατία ΟΛΟΙ έχουν τα ίδια δικαιώματα την ώρα της ψήφου. Μετά βέβαια κάποιοι είναι πολύ πιο ΙΣΟΙ από κάποιους άλλους αλλά αυτό είναι άλλο θέμα

Πάντως το να θέλεις να το αλλάξεις αυτό σημαίνει άλλο πολίτευμα. Αντιλαμβάνομαι ότι σου τη σπάει που κάποιοι κολλημένοι ψηφίζουν χωρίς να βάζουν το μυαλό τους σε λειτουργία όπως και μένα και σε πολλούς άλλους αλλά αυτό αλλάζει μόνο με καλύτερη παιδεία από μικρή ηλικία, παιδεία σε όλα τα επίπεδα (πολιτική κοινωνική κτλ). Παιδεία που για να δικαιολογήσουμε και την μεγάλη πλειοψηφία των παππούδων που κατηγορούμε δεν την έλαβαν ποτέ στην ζωή τους. Και επειδή έχουν κάποια κατάλοιπα από αυτά που έχουν περάσει στη ζωή τους που έχει διαμορφώσει και την κρίση τους σε παλιά πρότυπα δεξιάς και αριστεράς έχουν διαμορφώσει μια άποψη περασμένων δεκαετιών που δεν αλλάζει πια γιατί έχει κολλήσει πίσω εκεί στα βιώματα τους. Δεν έχουν την ικανότητα λόγω ελλιπής παιδείας να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και να κρίνουν και να βρουν πληροφορίες όπως αυτές που μπορείς να βρεις εσύ και γω και μόνη τους πληροφόρηση είναι αυτή που λαμβάνουν από τα ξεπουλημένα ΜΜΕ που τους κάνουν πλύση εγκεφάλου ότι για να πάρουν την έστω και μειωμένη σύνταξη τους και να ζήσουν θα πρέπει να ψηφίσουν ισχυρή κυβέρνηση, κυβέρνηση που μέχρι τώρα μας έχει σώσει από τα χειρότερα.

Λίγο ο φόβος, λίγο η στρεβλή ενημέρωση, λίγο η ελλιπής παιδεία και λίγο τα παλιά τους βιώματα και στερεότυπα που έχουν διαμορφώσει τα περασμένα χρόνια είναι σχεδόν αδύνατο να τους αλλάξεις οπτική γωνία και να τους βάλεις να σκεφτούν πέρα από αυτό που μπορούν να δουν μέχρι τώρα.
    Τελευταία τροποποίηση από CIRUS; 06/05/2012 στις 15:47.

Άλλο τα ίδια δικαιώματα και οι ίσες ευκαιρίες (όχι μόνο στη ψήφο) και άλλο οι αποφάσεις για ΚΑΘΕ ζήτημα να παίρνονται από όλους ισόποσα. Και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι δημοκρατικό. Εξάλλου το πολίτευμα που έχουμε δεν είναι "Δημοκρατία" αλλά "Αντιπροσωπευομένη Δημοκρατία". Ναι, αυτό το πολίτευμα εν έτη 2012 μπορεί να αλλάξει εύκολα.
    Τέλος πάντων, τα παραπάνω δεν είναι δικές μου ιδέες, ένας κάποιος λίγο παλαιότερος τα είχε πει κάπως έτσι, αλλά οι "δημοκράτες" τον ποτίσανε κώνιο.

Το χρέος μου πάντως το έκανα και περιμένω να δω τα αποτελέσματα.

Με τας υγείας μας.

Παλαιό μέλος
    ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ
    Στηρίζω με χίλια

Ντάξει, πέρα από την πλάκα, αυτό με τα συγκεκριμένα θέματα που λες, είναι εξαιρετικό, για άλλες βέβαια κοινωνίες, όχι για τη σημερινή. Γιατί δεν της φταίει αυτό και πάει στραβά, αλλά τεσπά μη το τραβάω, η ιδέα είναι παλιά και καλή

Πάντως κάτι χουντογερόντια που ψηφίζουν ακόμα τι να τα κάνεις; Αύτα ψάχνουν ψηφοδέλτιο παπαδόπουλου, δεν το βρίσκουν και μετά ρίχνουν πασοκ "από αντίδραση"

Άλλο τα ίδια δικαιώματα και οι ίσες ευκαιρίες (όχι μόνο στη ψήφο) και άλλο οι αποφάσεις για ΚΑΘΕ ζήτημα να παίρνονται από όλους ισόποσα. Και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι δημοκρατικό. Εξάλλου το πολίτευμα που έχουμε δεν είναι "Δημοκρατία" αλλά "Αντιπροσωπευομένη Δημοκρατία". Ναι, αυτό το πολίτευμα εν έτη 2012 μπορεί να αλλάξει εύκολα.
    Τέλος πάντων, τα παραπάνω δεν είναι δικές μου ιδέες, ένας κάποιος λίγο παλαιότερος τα είχε πει κάπως έτσι, αλλά οι "δημοκράτες" τον ποτίσανε κώνιο.

Το χρέος μου πάντως το έκανα και περιμένω να δω τα αποτελέσματα.

Με τας υγείας μας.
    Δεν είπα ότι έχουμε την καλύτερη δημοκρατία και βέβαια μπορεί να βελτιωθεί όπως και το σύνταγμα. Πάντως να ψηφίζει κάποιος βάσει του IQ του δεν είναι δημοκρατία όπως και να το κάνουμε. Μεγάλη συζήτηση πάντως, το αφήνω καλύτερα, γιατί τώρα προέχει να δούμε τι σκατά θα γίνει.

Πάντως αυτό το πράγμα με τις 50 έδρες bonus είναι πολύ σπαστικό και πρέπει να καταργηθεί, ο καθένας να πάρει τις έδρες που έχει από τα ποσοστά του ΤΕΛΟΣ. Δεν θέλω ισχυρή κυβέρνηση ρε καραγκιόζηδες βρείτε τον τρόπο να συνεργαστείτε θέλετε δεν θέλετε αλλιώς αποχωρήστε.

Οποιος δεν μπορεί να πάει να ..........κοιμηθεί
    Τελευταία τροποποίηση από CIRUS; 06/05/2012 στις 16:42.

1ον αφαιρώ το IQ που ανέφερα πρωτύτερα, έγραφα βιαστικά από τηλέφωνο και ελπίζω να έγινα σαφής με τα υπόλοιπα. Ο δείκτης αυτός δεν είναι χαρακτηριστικός, αλλά you get the point.

2ον παρακολουθήστε όσοι δεν έχετε ακόμη ψηφίσει τα διάφορα exit poll, ακόμη και τα "φτιαγμένα" να δείτε που χρειάζεται στήριξη.
    Περισσότερα κόμματα στη βουλή = καλύτερο ανακάτεμα της τράπουλας.

π.χ. -> http://www.fimes.gr/2012/05/vouleuti...ata-exit-poll/

και παραθέτω

Υπάρχει όμως και μια σημαντική λεπτομέρεια που κάνει τα στελέχη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να ανησυχούν. Ποσοστό 25% αρνείται να απαντήσει στα exit poll 2012 και έτσι δεν καταγράφεται η ψήφος του. Πολλοί φοβούνται μάλιστα οτι οι πολίτες ετοιμάζουν μεγάλη «νίλα» στους κομματάρχες και δημοσκόπους απόψε.

Πηγή: http://www.fimes.gr/2012/05/vouleuti...#ixzz1u6UHbk00

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Μπορεί να είμαι εγώ καχύποπτος, αλλά στο εκλογικό τμήμα που ψήφισε η γυναίκα μου ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ και συγκεκριμένα εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων, όταν το είπε στην εφορευτική επιτροπή επειδή το κόμμα που ήθελε να ψηφίσει δεν της το είχαν δώσει, στα νέο πακέτο που της έδωσαν πάλι έλειπαν 1-2 κόμματα, ενώ και ο πατέρας μου παρατήρησε το ίδιο, 1-2 ψηφοδέλτια κομμάτων έλειπαν...Μήπως είχε πέσει γραμμή επειδή φοβούνται την ψήφο σε "μικρά" κόμματα;
    Επί τη ευκαιρία δε μπορώ να αφήσω ασχολίαστη τη δήλωση της μ@λακισμένης της Λούκας Κατσέλη, αρχηγού κόμματος (χα-χα-χα-χα) και καθηγήτριας σε ελληνικό πανεπιστήμιο, η οποία μετά το πέρας της άσκησης του εκλογικού της δικαιώματος δήλωσε πως η ελπίδα πρέπει να ΞΑΝΑΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ!!! Ένα λεπτό σιγής για το βίαιο θάνατο της ελληνικής γλώσσας από αρχηγό κόμματος και ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως μορφώνει νέους ανθρώπους... Αφού δεν είπε βέβαια "Να ξαναεπιστρέψει πάλι ξανά για άλλη μια φορά" πάλι καλά να λέμε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    [...]Επί τη ευκαιρία δε μπορώ να αφήσω ασχολίαστη τη δήλωση της μ@λακισμένης της Λούκας Κατσέλη, αρχηγού κόμματος (χα-χα-χα-χα) και καθηγήτριας σε ελληνικό πανεπιστήμιο, η οποία μετά το πέρας της άσκησης του εκλογικού της δικαιώματος δήλωσε πως η ελπίδα πρέπει να ΞΑΝΑΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ!!! Ένα λεπτό σιγής για το βίαιο θάνατο της ελληνικής γλώσσας από αρχηγό κόμματος και ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως μορφώνει νέους ανθρώπους... Αφού δεν είπε βέβαια "Να ξαναεπιστρέψει πάλι ξανά για άλλη μια φορά" πάλι καλά να λέμε...
    Πριν λίγο καιρό είχα δει εξωφυλλο στα "Νεα" που θα οδηγούσε οποιοδηποτε φιλόλογο στο να κανει σεπουκου...

"ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ" !!!!

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Πριν λίγο καιρό είχα δει εξωφυλλο στα "Νεα" που θα οδηγούσε οποιοδηποτε φιλόλογο στο να κανει σεπουκου...

"ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ" !!!!

Σιγά! Eδώ άλλοι "συνταξιδεύουμε μαζί"!!

http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pi...eID=14484&la=1
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    ΩXXXX....

ΩΩΩΩΧΧΧΧΧΧΧ....

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •