Σελίδα 21 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 111617181920212223242526 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 301 έως 315 από 400

Θέμα: 15ο 36ωρο 2012

Βάπτισμα πυρός για μένα .

Η βροχή που έπεφτε αλλά και οι βρεγμένοι δρόμοι σε συνδυασμό με τη λάσπη ανέβαζαν το δείκτη δυσκολίας αισθητά . Για να μην αναφέρω και κάτι κομματάκια ( 2-3 χλμ ) βρεγμένου-λασπωμένου χωματόδρομου μέσα σε ελατοδάσος στης 11 το βράδυ στο απόλυτο σκότος στα 1300+ μέτρα υψόμετρο .

Αυτή η Περδικόβρυση αλλά και ο Αγ . Σώστης της πρώτης μέρας που μπήκαμε μέσα με βροχή και βρεθήκαμε να κάνουμε ανηφορική εντουράδα μέσα στις λάσπες , ούτε να τα ξανακούσω δε θέλω

Σπύρο , Αργίτες , Γιώργο ( multi) , siraxanz , και όποιον άλλο βρέθηκε στο μπουλούκι μας και δεν το γνώρισα ... ευχαριστώ για τη παρέα !!

Αυτά προς στιγμήν , τώρα έχει ύπνο το πρόγραμμα και τα υπόλοιπα εν καιρό .
    Τελευταία τροποποίηση από faraway; 15/05/2012 στις 12:52.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Φαντάζομαι εννοείς τον siraxanz ακα Χάρης. Έχω ακούσει ότι είναι τρελό οδηγάκι, σατανάς της ασφάλτου μα και σιδηρόκωλος όσο δεν πάει. χαχαχαχαχα
    Έκανα λάθος στο nick προφανώς και τον Χάρη http://www.moto.gr/forums/member.php?u=6652 εννοώ ο οποίος έχει ένα φοβερό ταλέντο να προσδίδει το αίσθημα της ασφάλειας στο κόσμο γύρω του όταν πλοηγεί.

Father figure και έτσι.

Πάντα στο δρόμο μαζεύει πολύ περισσότερους από όσους ξεκινάει από το ξενοδοχείο. Το γκρουπ του ξεκινάει με 7-8 άτομα και στο τέλος έχει φτιάξει καραβάνι ολόκληρο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Μπράβο μάγκες και του χρόνου!

Περιμένουμε αναλυτική περιγραφή
    Travel, Grow, Share

ο τακακιας Το avatar του/της nio1981
    τωρα που χαλαρωσα ολιγον (στο μυαλο γιατι το σωμα θελει μια δυο ημερες ακομα) να πω και εγω την π@π@ρ@ μου...

σιγουρα ειναι οτι πιο δυσκολο εχω κανει απο ολες τις αποψεις.ολη αυτη η κατασταση μια ζεστη,μια βροχη,μια κρυο,μια οτι να ναι,ο βρεγμενος δρομος,ο πολυ κακος δρομος σε πολλα σημεια,ανεβασε το επιπεδο δυσκολιας για μενα ενα 50% τουλαχιστον.σκεφτομαι σημερα πως διαολο καταφεραμε απο τι 8 το πρωι μεχρι τις 3-4 το βραδυ να γυριζουμε σαν τους τρελους τα βουνα...

η διαδρομη ηταν μια χαρα...αλλωστε γιαυτο λεγεται 36ωρο ΑΝΤΟΧΗΣ...η βροχη το εκανε να μοιαζει απιθανο να βγει.αν δεν ειχε βρεξει θα το ειχαν βγαλει περισσοτεροι νομιζω.το μονο που δεν θα ηθελα να εχει ειναι εκεινο το χωματινο.ακομα και με νορμαλ καιρο λιγοι θα το περνουσαν μερα αρα τα περι ομορφιας κλπ ειναι ακυρα.εμεις το χασαμε κ ολας και καταλληξαμε αντι για 3 να κανουμε 11 χλμ μες την λασπη 12 το βραδυ...αν ημουν μονος δυσκολα θα δοκιμαζα να το περασω εκεινη την ωρα

μια ενσταση την εχω.το συστημα με το road book οπως ηταν περυσι μου αρεσε καλυτερα.ηταν πιο ξεκαθαρο στο τι ζηταει και σιγουρα πιο δικαιο.το σαββατο ειδικα (και νομιζω και ο σπυρος συμφωνει)ηταν λιγο οτι να ναι...μηχανες εμφανιζοντουσαν απο οπου να ναι.νομιζω οτι αν μετρησουμε αυτοι που τερματισαμε τα χλμ θα δουμε τρελες αποκλησεις.αφου αποφασισε η λεσχη να μην ειναι ολο με road book καλο θα ηταν στα πιο μακρινα σημεια να βαλει chekpoints για να ειναι δικαιο.και δεν μιλαω για κυπελα μην παρεξηγηθω.μην αρχισουμε παλι την ιδια χαζη κουβεντα.μιλαω για το ηθικο κομματι.αυτο και τιποτα αλλο.

οπως και να χει,36ωρο θελω να ξανακανω και θα ξανακανω με οτι συστημα και αν βγει απο την λεσχη.οπως και περυσι ετσι και φετος περασα κατα πολυ τις αντοχες μου και χορτασα απολες τις αποψεις.για μενα η στιγμη του 36ωρου ηταν η ομιχλη στο κατεβα απο καρπενησι και ο χαβαλες με κτινος και λοιπες δυναμεις στην ελατου 1.30 την νυχτα

ευχαριστω τους γιαννη,νικο,δημητρη για την πολυ καλη παρεα και χαρηκα που ειδα παλιους φιλους και εκανα καινουργιους(ονοματα κλπ δεν λεω γιατι θα ξεχασω καποιους και δεν θελω)

Τζουτζουκο νομιζες σε ξεχασα???spyro ηταν μεγαλη μου χαρα που μοιραστηκαμε 2 υπεροχες βραδιες ροχαλιτου.το να βλεπω αυτην την υπεροχη κορμαρα να ξεραινεται διπλα μου θα το θυμαμαι για παντα...:a04:

αντε και του χρονου...
    Τελευταία τροποποίηση από nio1981; 14/05/2012 στις 15:16.
    nio1981

πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ducpilot
    Ακομα ποναω παντου...ειναι και η ηλικια αλλα χαρουμενος για το 6ο 36ωρο,τι να πω το θεωρο απο τα δυσκολοτερα ειχε απ ολα βροχη χαλαζι ζεστη και παλι βροχη,εφτασα Αθηνα κατα τις 2 το πρωι αν θυμαμε γιατι απο κουραση δεν εβλεπα τπτ,την πρωτη μερα (πωπω τι ηταν αυτο) οκ την δευτερη απο λαθος λογο κουρασης εστριψα για ανω χωρα και βγηκα Ναυπακτο(ουτε σκεψη να γυρισω να ξαναπαω κανονικα) και απο εθνικη(εδω γελαμε) γυρισα Ιτεα και μετα βασανιστικα για Αθηνα.Ελπιζω να ειμαστε καλα να το ξανακανουμε.ΚΑΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΧΟΙ!!
    Το μαχαιρι εφτασε κοκαλο η καθομαστε η μενουμε.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nio1981 Προβολή μηνύματος

......ηταν μεγαλη μου χαρα που μοιραστηκαμε 2 υπεροχες βραδιες ροχαλιτου.
    ....
    γυρισα σπίτι, αγκάλιασα τη γυναικα μου σφιχτά, τη κοίταξα στα ματια και της ξεστόμισα «… Είσαι πολύ τυχερή τελικά........... δε φαντάζεσαι με πόση φασαρία είναι υποχρεωμένες κάποιες κακομοιρες κοπέλες στη Πατραική κοινωνία να κοιμούνται τα βράδυα"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    Father figure και έτσι.

Πάντα στο δρόμο μαζεύει πολύ περισσότερους από όσους ξεκινάει από το ξενοδοχείο. Το γκρουπ του ξεκινάει με 7-8 άτομα και στο τέλος έχει φτιάξει καραβάνι ολόκληρο.
    Ακριβώς έτσι , επιβεβαιώνω !!
    Και με φοβερή ψυχραιμία και ηρεμία , ειδικά όταν μείναμε 1 ώρα και , μέσα στην ερημιά 10 μηχανάκια για να επισκευαστεί λάστιχο που είχε πάθει ένα μηχανάκι , μετέδιδε ακριβώς αυτή τη ψυχραιμία και ασφάλεια .

Για να σας μεταφέρω το σκηνικό μιλάμε για μετά τη περδικοβρύση και αφού έχουμε περάσει το χωματόδρομο , μέσα στο ελατοδάσος , στα 1300+ ύψος , μέσα στο απόλυτο σκοτάδι με το θερμόμετρο να δείχνει 13 -14 βαθμούς και γω είχα αρχίσει ήδη να κάνω σενάρια τους στυλ από που θα μου επιτεθεί η αρκούδα και πως θα ξεφύγω από τα δόντια της .

♠ ace of spades ♠ Το avatar του/της ALX GS 11½
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    Ακριβώς έτσι , επιβεβαιώνω !!
    Και με φοβερή ψυχραιμία και ηρεμία , ειδικά όταν μείναμε 1 ώρα και , μέσα στην ερημιά 10 μηχανάκια για να επισκευαστεί λάστιχο που είχε πάθει ένα μηχανάκι , μετέδιδε ακριβώς αυτή τη ψυχραιμία και ασφάλεια .
    Την κατεβήκατε τελικά την Ναυπακτία ε? Τι ώρα φτάσατε κάτω?
    Εγώ πάντως ήμουν λίγο πριν την ρεζέρβα όταν έφτασα Ιτέα και μετά που έφυγα για Αθήνα, δεν βρήκα κανένα πρατήριο ανοιχτό! Γύρω στις 2:30πμ κατάφερα κι έφτασα κούτσου κούτσου μέχρι την Θήβα κι εκεί έβαλα βενζίνη. Έφτασα σπίτι στις 3:30πμ!
    Εσείς από βενζίνη πως τα πήγατε?
    Δεν έχει σημασία τι μοτοσυκλέτα οδηγείς αλλά....ΠΩΣ την οδηγείς!

Είμασταν κατά της 1 το βράδυ στην Ιτέα .

Από βενζίνες δεν ξέρω τι έκαναν μετά όσοι έφυγαν για Αθήνα , γιατί οι περισσότεροι τη πέσαμε στο Αμαλία .
    Νομίζω κανά 2 έφυγαν για Άργος και πρέπει να ήταν gs1200 οπότε λογικά αφού είχαν φουλάρει Καρπενήσι θα είχαν ακόμα χλμ αυτονομίας .

ότι να'ναι..... Το avatar του/της parachuter
    οριστε και φαγωθηκα που βρεθηκαν τοσα on-off Κυριακη πρωι....πηγαινα Κορινθο απο Π.Ε.Ο. και ειδα γυρω στα 40 μηχανακια απο Πατρα μεχρι Αιγιο....εεμμμ εσκασα μεχρι να διαβασω το θρεντ που βρεθηκαν τοσα πολλα!

Ατσα χλιδες οι γκουζαίοι. Μεχρι και ελικοΦτεροΝ
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ο τακακιας Το avatar του/της nio1981
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    γυρισα σπίτι, αγκάλιασα τη γυναικα μου σφιχτά, τη κοίταξα στα ματια και της ξεστόμισα «… Είσαι πολύ τυχερή τελικά........... δε φαντάζεσαι με πόση φασαρία είναι υποχρεωμένες κάποιες κακομοιρες κοπέλες στη Πατραική κοινωνία να κοιμούνται τα βράδυα"

η αποστομοτικη απαντηση ηρθε για σενα πριν λιγο...

<πες του δεν εχει ακουσει τιποτα...>
    nio1981

πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    176 συμμετοχές γαμώ τα μνημόνια μου μέσα
    Travel, Grow, Share

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Είμαστε ΟΛΟΙ μας γκουτσαίοι !
    Όσοι πήγαν
    και προσπάθησαν,
    όσοι δεν τερμάτισαν,
    όσοι θέλησαν να πάνε και δεν τα κατάφεραν
    όσοι σκέφτηκαν να πάνε και τέλος είπαν μπααα αλλά τους έμεινε μια μικρή πίκρα στη καρδιά.
    ΟΛΟΙ γκουτσαίοι !
    Γιατί όλοι μαζί φτιάχνουμε αυτό το γεγονός τα τελευταία 15 χρόνια.
    Όχι γιατί πληρώνουμε, όπως νομίζουν οι «φτωχοί» στη ψυχή, αλλά γιατί χτίζουμε με την αγάπη μας ένα θεσμό.
    Στις μέρες τις ξευτίλας που περνάμε, μερικές εκατοντάδες «ωραίοι τρελοί» υποδεικνύουν πως η φιλία…
    Υπάρχει ακόμα !

Παρόμοια θέματα

1. 36ωρο +info
    από wild_cat/anima στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2006, 06:15
  2. V-Strom και 36ωρο...
    από Bil στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2006, 08:09
  3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2012!
    από maintenance στο forum Off topic