Σελίδα 15 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415161718 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 258

Θέμα: ΠΣΚ: "Μαθαίνω την πατρίδα μου", κεφάλαιο 5: "12 Λίμνες"

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fazer s2 600 Προβολή μηνύματος
    για το οποιος ξεκιναει απο πατρα!
    'νταξ τώρα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Νικος χρ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από npat Προβολή μηνύματος

3. Αναχώριση πολύ πρωί (πριν τις 6 να είστε καβάλα), το Σάββατο, από Αθήνα είναι μάλλον εφικτό. Μπορούμε να το κανονίσουμε να βρεθούμε στην Έδεσα νωρίς το μεσημέρι. Θα χάσετε βέβαια το κομμάτι της Κερκίνης και το Πάικο.

Κι εγω σε αυτο κλινω περισσοτερο! Απλα σκεφτομαι το 05:00 αναχωρηση (μη σου πω και 04:00) ωστε να βρεθουμε Πολυκαστρο! Δε θελω να το χασω Παικο. Την Κερκινη την εχω κανει...

Μενουμε συντονισμενοι...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    Κι εγω σε αυτο κλινω περισσοτερο! Απλα σκεφτομαι το 05:00 αναχωρηση (μη σου πω και 04:00) ωστε να βρεθουμε Πολυκαστρο! Δε θελω να το χασω Παικο. Την Κερκινη την εχω κανει...

Μενουμε συντονισμενοι...

παίδες η αναχώρηση το πρωϊ, δεν είναι και η πιο σοφή επιλογή. Τα χιλιόμετρα θα είναι πολλά (και όχι τα πιο ξεκούραστα) για να προσθέσετε και άλλα 500 εθνικής.
    Μέχρι το μεσημέρι, θα έχετε εξαντληθεί
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerpap Προβολή μηνύματος
    παίδες η αναχώρηση το πρωϊ, δεν είναι και η πιο σοφή επιλογή. Τα χιλιόμετρα θα είναι πολλά (και όχι τα πιο ξεκούραστα) για να προσθέσετε και άλλα 500 εθνικής.
    Συμφωνώ. Μόνο σαν έσχατη λύση και μόνο αν ξέρετε τι κάνετε! Καλύτερα να αποφευχθεί.

Μπορει και να εξαντληθουμε αλλα τί? ... θεωρεις καλυτερο να φυγω απο δω στις 9:30, να φτασω (αν ολα πανε καλα) στις 02:30, να παω να ξεραθω (όπου είναι να γίνει αυτο) για 3-4 ωρες και μετα... χμ... πολυ πιο χλωμο μου κανει αυτο!

Τα "σερί" τα έκανα πολλάκις παλιότερα αν θυμασαι και μαλιστα μετα απο φουλ ξενυχτι...

Moderator
    Μπορει και να εξαντληθουμε αλλα τί? ... θεωρεις καλυτερο να φυγω απο δω στις 9:30, να φτασω (αν ολα πανε καλα) στις 02:30, να παω να ξεραθω (όπου είναι να γίνει αυτο) για 3-4 ωρες και μετα... χμ... πολυ πιο χλωμο μου κανει αυτο!

Τα "σερί" τα έκανα πολλάκις παλιότερα αν θυμασαι και μαλιστα μετα απο φουλ ξενυχτι...
    Αν υπάρχουν τέτοιοι ακλόνητοι περιορισμοί, τότε η πιο συνετή επιλογή είναι να κάψεις ΟΛΗ την πρώτη μέρα (το Σάββατο) και να μας βρεις το βράδυ στα Γιάννενα. Αν μάλιστα βρεις και παρέα που θέλει να κάνει το ίδιο μπορείς να βγάλεις μια ωραία (διαφορετική) διαδρομή μέχρι εκεί. Αλλάζει ο χαρακτήρας της βόλτας, αλλά δε γαμεί... μια χαρά ΠΣΚ θα είναι και πάλι.

και στο γυρισμό παραπατούσες ... και δεν είχες και πόσα χρόνια να βγεις εκδρομή ... και δεν είχες και supersport μηχανάκι ... και ήσουν και συνηθισμένος στο ξενύνχτι ...και ήσουν και μερικά χρόνια νεότερος ... ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ & ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΑ, δεν έχουν καμια σχέση αυτές οι εκδρομές με τις μονοήμερες εξορμήσεις.

Κατα τ΄άλλα, μεγάλα παιδιά είμαστε, ο καθένας ''ζυγίζει'' και αποφασίζει
    στιγμές ...

Moderator
    Αν υπάρχουν τέτοιοι ακλόνητοι περιορισμοί, τότε η πιο συνετή επιλογή είναι να κάψεις ΟΛΗ την πρώτη μέρα (το Σάββατο) και να μας βρεις το βράδυ στα Γιάννενα. Αν μάλιστα βρεις και παρέα που θέλει να κάνει το ίδιο μπορείς να βγάλεις μια ωραία (διαφορετική) διαδρομή μέχρι εκεί. Αλλάζει ο χαρακτήρας της βόλτας, αλλά δε γαμεί... μια χαρά ΠΣΚ θα είναι και πάλι.
    Π.χ. Ανεβαίνεις Καλαμπάκα, μετά Γρεβενά, μπάνεις Ζαγοροχώρια και βγαίνεις Κόνιτσα από Μαυραναίους - Δίστρατο. Από Κόνιτσα κατεβαίνεις Γιάννενα. Αν θες πιο πολύ γαμίση την πρώτη μέρα, βάζεις περισσότερα κομμάτια στα Ζαγοροχώρια (π.χ. Κατεβαίνεις και Τσεπέλοβο / Φραγκάδες και μετά πιάνεις την Εγνατία για Γιάννενα). ΑΝ δεν έχεις κάνει την περσινή, είναι και γαμώ τις βόλτες (ειδικά αν έχεις παρέα, έστω και άλλο ένα μηχανάκι).

Φυσικά υπάρχουν και ένα κάρο άλλες επιλογές.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Moderator
    Φυσικά υπάρχουν και ένα κάρο άλλες επιλογές.
    Π.χ 2: Καρπενήσι, Φουρνά, Ρεντίνα, Λίμνη Πλαστήρα, Μουζάκι, Περτούλι, Κατάφυτο, Χαλίκι, Μέτσοβο, Γιάννενα.

Πάντως μην παίρνεται τα χιλιόμετρα εντελώς αψήφιστα. Δεν κάνει καλό σε κανέναν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    θα έρθεις δικάβαλο? αποκτά ενδιαφέρον!
    στιγμές ...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Π.χ 2: Καρπενήσι, Φουρνά, Ρεντίνα, Λίμνη Πλαστήρα, Μουζάκι, Περτούλι, Κατάφυτο, Χαλίκι, Μέτσοβο, Γιάννενα.

Πάντως μην παίρνεται τα χιλιόμετρα εντελώς αψήφιστα. Δεν κάνει καλό σε κανέναν.
    Αυτές οι διαδρομές είναι υπέροχες ΑΛΛΑ με παρέα (κατά τη γνώμη μου). Το να έχεις ως προορισμό την παρέα στα Γιάννενα, αλλά να πας από Περτούλι, Χαλίκι, Ανήλιο στα Γιάννενα είναι μαζοχισμός.
    Ασε που αν συμβεί οτιδήποτε απρόοπτο εκεί πάνω τον ήπιες κανονικά αν είσαι μόνος...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

και στο γυρισμό παραπατούσες ... και δεν είχες και πόσα χρόνια να βγεις εκδρομή ... και δεν είχες και supersport μηχανάκι ... και ήσουν και συνηθισμένος στο ξενύνχτι ...και ήσουν και μερικά χρόνια νεότερος ... ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ & ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΑ, δεν έχουν καμια σχέση αυτές οι εκδρομές με τις μονοήμερες εξορμήσεις.

Κατα τ΄άλλα, μεγάλα παιδιά είμαστε, ο καθένας ''ζυγίζει'' και αποφασίζει

Koιτα φιλαρακι, εγω κουβεντα κανω!
    Αμα θες να τσακωθουμε να ερθεις απο δω ΤΩΡΑ ομως που ειναι και ενας θειος μου εδω να παιξετε μπουνιες, νταξ!

τα ξερω ρε μλκ αυτα αλλα ο,τι ωρα θελει ο καθενας το "κοβει λασπη" για οπου...

ΕΠΙΣΗΣ μια φορα βγηκαμε μαζι και ετυχε να ειμαι οπως ειπες! Ρωτα κι αλλους!

Καπ10, που να στομαχιασεις ρε πστ!

Παρόμοια θέματα

1. Την καλησπέρα μου φορουμίτες
    από asmar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2004, 16:05
  2. Την καλημέρα μου !!!
    από jimbar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2004, 11:32
  3. Γαμω Την Γκαντεμια Μου....
    από kalgeorge στο forum Off topic