Σελίδα 15 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 510111213141516171819 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 277

Θέμα: 10 Χρονια moto.gr. Ετήσια βόλτα Κυριακή 20 Μαΐου 2012

εχω γλαροοοο... Το avatar του/της jimmy10
    Φωτογραφια του Trooper πανω στο περτικαλι θα ανεβασει κανεις????
    Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.

ο τακακιας Το avatar του/της nio1981
    μακραν η πιο ερωτικη μοτοβολτα ever...

ολοι οι αγαπουληδες,αγκαλιτσες ηταν παροντες....που να ξεκινησω και που να σταματησω...ολα στο φως...

akistrevor?με φιλακια και αγκαλιτσες στο τραπεζι?
    tommy dakar?φιλακια στο λαιμουδακι μετα το τσιμπημα της σφιγγας?
    vaska?να μην πω γαργαλιστηκες λεπτομεριες θα φαω μπαν
    antsoar?με τιμη και καμαρι με τα της συζηγου να τον ταιζει μπισκοτακια?
    spyro?στο ιδιο μηκος κυματος με τον αποπανωνα μονο στο πιο γκουρμε με τοστακι απαχο ...(και αφου μαζι μου ηθελες να ερθεις τι την εφερες την κυρα??? και την ταιζες και πεστροφα καπνιστη....εγω θα σε αφηνα να πιεις και ουζακι ρε αχαριστε !!!!)ας ειναι...θα το δεχτω γιατι ειναι πιο ασχημη απομενανε....
    και φυσικα το καμαρι του μοτο....
    ρε amyroukai.....τι να πει για σενανε κανεις...καλα οτι προκαμες και εφαγες πρωτος και οταν εφτασα εγω ειχαν τελειωσει ολα τα μαγειρευτα ειχες και εκεινο το κακομοιρο κοριτσι και το κουτουπωνες με καθε ευκαιρια....παω και εγω ο φτωχος να απλωθω στην δικια μου τρωω την παντοφλα μου,παει ο βασιλακης να πιασει λιγο στην δικια μου επισης,τρωει και αυτος την παντοφλα του...και μετα...να τρεχεις στα λιβαδια σαν την βουγιουκλακη,καποια στιγμη σε χασαμε πισω απο τα πλατανια,τσαλαβουταγες τα ποδαρακια σου στο ποταμακι...μα δηλαδη ποσο αηδια? ....ποτε θα γινεις επιτελους σκληρο μοτοαγορι?

τιμη και δοξα στον leader μας που δεν εχασε ουτε στροφη

ολη η παρεα ηταν σουπερ....εμεις οι λιλιπουτιοι καρναβαλιστες κερδισαμε τις εντυπωσεις και παλι...φωτο και βινδεα ερχονται μολις βρω λιγο χρονο....

τελος να καταγγειλω τον camen που σε ολη την διαρκεια της βολτας μου εδειχνε το ποπουδελι του....δεν μαρεσεις ρε σου λεω!!!
    nio1981

πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    Την αλήθεια ρε, μη ντρέπεσαι.
    Να πεις την αλήθεια για τα χαρχαλα τα ΚΤΜ που σπάνε, σκορπίζουν, δε πάνε κλπ playmobi-λιστικα αστεία. Ποιος έφαγε πρώτος?

Τεσπα, ωραία ητουνε, το group πρώην “Mεγάλα On-Off”, νυν “KTM Adventure & Friends” με τη ομοιογένεια που το διακρίνει τα τελευταία χρόνια διαπρέπει. Χαβαλεδιάρικο, σβέλτο, χαμογελαστό, με πολύ καλή αίσθηση των διαδρομών (σε 2-3 σημεία που πήγα να πάρω λάθος κατεύθυνση τα παιδιά με σταμάτησαν).

Τα είχαμε όλα.
    - 3 δικάβαλα, ευελπιστώ σε περισσότερα του χρόνου

- Τον taxydromo με πορτοκαλί all-starάκια και τζινάκι (χααχαχαχ). /έχω φώτο άλλα είναι κουνημένη γ@μωτο και δε φαίνονται καθαρά

- ένα τέλειο παγκάκι στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας στο Καρτέρι. δε σου έκανε κέφι να φύγεις από εκεί την τέλεια «όσο πρέπει δροσιά» με μια καλή παρέα

- το γεράκι στη κορυφή μετά τη Λίμνη να ξεκινάει το πανέμορφο φτερούγισμα λίγο πριν το φτάσω. Μια κάμερα ρε παιδιαααα

- το πανέμορφο φίδι να παλεύει κατεβαίνοντας κάθετα το δρόμο να μας προλάβει. Ευτυχώς εγώ και ο Διονύσης που ακλουθούσε σε εκείνο το σημείο δε το πατήσαμε. Ελπίζω και οι υπόλοιποι

- τον Manallishi με δεκάδες εκτυπώσεις για την ιστορία και τα κύρια χαρακτηριστικά από τα μέρη που περνάγαμε. Σε κάθε στάση δεν είχαμε μόνο τσιγάρο αλλά και ιστορικη, γεωφυσική, μορφολογική και περιβαλλοντική περιγραφή. Θεός.

- τον Διονύση (urban) σε τρελά οδηγικά (αλλά και γενικότερα) κέφια … ερωταααά

- τον crfouras να διδάσκει οδηγικά ακόμα μια φορά

- τον Αντώνη να ψάχνει κανα εξάρτημα που έχει πέσει από τους μπροστινούς για να κάνει τον kopano χαρούμενο αλλά στο τέλος στη διασταύρωση για κλειτορία να του χαμογελάει επιδεκτικά

- Τον Βάϊο (Psaxtiris) ήσυχο, ήσυχο, λιγομίλητο σχεδόν ντροπαλό, απλά να ακολουθει το ρυθμό των μπροστινών χωρίς να δίνει σημασία, αλλά όταν χρειαστεί να μπαίνει στην επόμενη δεξιά κατηφορική driftάροντας!

έλαμψαν με την απουσία τους μερικοί φίλοι. ….. Like I said, και του χρόνου να μαστε καλά

Το γεράκι ήταν πολύ όμορφο θέαμα... που να το προλάβουμε όμως σε φώτο;;
    Το φίδι την γλύτωσε από όλους μας.
    Το παγκάκι στην εκκλησία ήταν υπέροχο με ωραίο παρεάκι. Οι εκτυπώσεις του Manallishi κάνανε το παρεάκι να ανοίξει ωραία συζήτηση.
    Το καφεδάκι στο Λεβίδι ότι έπρεπε στον γυρισμό.

Για τα TDM δεν βλέπω αναφορά Σπύρο;;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    ναι ρε φιλε δε περιμενα να κολησεις (οχι γιατι πηγαινα γρηγορα αλλα περιμενα οτι θα κρατουσες αποσταση).οταν ειδα οτι ηθελες να πας πιο σβελτα απλα σου εδωσα οπως εδωσα και στον σταυρακο.δεν καταλαβα οτι καναμε ''κοντρες''...αλλα μου αρκει που σου εδωσα χαρα εστω και αθελα μου!!την επομενη φορα θα σου δωσω χαρα ηθελημενα
    Άσ'τα αυτά μωρή λουλου που είχες κρεμαστεί απο τα φέρινγκ σα μαιμού... να σε μπριζώσω ήθελα και τα κατάφερα... οταν βρήκες λίγο ευθεία μου έκανες ... άντε γεια με το χέρι... που δε πήγαινες γρήγορα... σουρουχλεμέ... σε γουστάρω μωρή αμάνικη τραγουδίστρια της ποπ...( έχω γ@μηθεί στο γέλιο ακόμα και τώρα που γράφω...) Εξαιτίας σου πέρασα τα καλύτερα 2-3 λεπτά της εκδρομής! :a07:

TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από k0panos Προβολή μηνύματος
    σε γουστάρω μωρή αμάνικη τραγουδίστρια της ποπ.
    Άντρες σκληροί μηχανόβιοι....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Άντρες σκληροί μηχανόβιοι....
    όπως είπα και πρίν κάποιοι τα φοράνε τα δέρματα για προστασία κάποιοι απο πεποίθηση...

Μπράβο σε όλους κι όλες, πάντα τέτοια.
    safety doesn't happen by accident

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jimmy10 Προβολή μηνύματος
    Φωτογραφια του Trooper πανω στο περτικαλι θα ανεβασει κανεις????

...χαχαχαχαχχαχαχα... ειχε βολευτει και δυσκολα τον κατεβασαμε... Κατι για ανεση ελεγε, κατι για "χλιδα", δεν καταλαβα....

Εχασα και το καραβι... Αλλα πηρα το επομενο και τωρα ειμαι παλι πισω στο νησι... Μπραβο παιδια, πολυ ωραια. Στα γκρουπ των Λελουδιωνε περασα φανταστικα και για πρωτη φορα σε ετησια ΕΒΓΑΛΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ!!!!

Η παρεα φανταστικη και η διαδρομη υπεροχη. Χαρηκα που ειδα παλι παλιους γνωστους αν και μερικοι εδειξαν ενα κρυφο ερωτα για περτικαλι κυριες....
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων SAM_1456.jpg‎  

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

εχω γλαροοοο... Το avatar του/της jimmy10
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shaolin Monk Προβολή μηνύματος
    ...χαχαχαχαχχαχαχα... ειχε βολευτει και δυσκολα τον κατεβασαμε... Κατι για ανεση ελεγε, κατι για "χλιδα", δεν καταλαβα....

Εχασα και το καραβι... Αλλα πηρα το επομενο και τωρα ειμαι παλι πισω στο νησι... Μπραβο παιδια, πολυ ωραια. Στα γκρουπ των Λελουδιωνε περασα φανταστικα και για πρωτη φορα σε ετησια ΕΒΓΑΛΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ!!!!

Η παρεα φανταστικη και η διαδρομη υπεροχη. Χαρηκα που ειδα παλι παλιους γνωστους αν και μερικοι εδειξαν ενα κρυφο ερωτα για περτικαλι κυριες....

το σαλακι, το σαλακι δεν γλιεπωωωω...
    Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Μπράβο στον Npat για τους "τουριστικούς ρυθμούς" του... Νικόλα γουστάρω πολύ τη ροή σου... είσαι απο τα άτομα που οταν τα έχω μπροστά μου νοιώθω ασφάλεια με όσα και να μπαίνουμε!
    Σε μπρίζωνα λίγο που και που... αλλά το ανέβα στην αρχή και το κατέβα πριν φτάσουμε το γούσταρα πολύ...
    Πολύ καλός ο Npat και μετά την ΕΟ ευγνωμονούσα που με έβαλαν στο σωστό γκρουπ. Περίμενα κάτι πιο απελπιστικό, για να είμαι ειλικρινής, αλλά με τον ρυθμό του λήντερ ήταν απολαυστικότατο. Πάνω στην ΕΟ με χάλασε λίγο, με το 690 να μην πολυγουστάρει τα σταθερά αρκετά χλμ/ώρα, αλλά χαλάλι :P Πολλά θενξ και στη σκούπα μας που αρχικά με παράτησε στην τύχη μου, μετά το Σπαθοβούνι (και ακολούθησα λίγο τα ΚΤΜ, λίγο τα λουλούδια, γιατί δεν είχα ιδέα αν το γκρουπ μου είναι μπρος ή πίσω) και μετά τον περιμέναμε κανά μισάωρο και μας πέρασαν όλοι, με τον Κόπανο να σπαρταράει. Μετά του κρατούσα μούτρα και δεν έφαγα τα σαντουιτσάκια του για να μάθει.

Ωραίο το στροφιλίκι προς Τρίπολη ρε αλλά στα διόδια λαμόγια τζαμπατζίδες περάσατε έτσι και σας έχασα γιατί εγώ σταμάτησα να πληρώσω ... οπότε σταμάτησα δεξια μετά πήρα κανα 2 τηλ να κανονίσω για το βραδυ εβαλα μουσικούλα και συνέχισα χαλαρά... (μέχρι που είδα ένα Repsol φορμάτος στην Ελευσίνα μαλλον γύρναγε απο Μέγαρα και τον έκανα μάγκα απο Ελευσίνα μέχρι Χαιδάρι) σας είδα που είχατε σταματήσει για καφέ δεξιά κόρναρα αλλά δε ξέρω αν με είδατε...
    Ο γυρισμός ήταν η πιο διασκεδαστική βόλτα που έχω κάνει τους τελευταίους πολλούς μήνες. Σας ευχαριστώ όλους Και ένα σόρυ στον devils που τον ανάγκασα να πλακωθεί στα φρένα σε κάποια στροφή (άκουσα απλά το στρίγκλισμα στην ουρά μου). Σόρυ, δε φταίω, ο μπροστινός μου :P Μετά τα διόδια (πληρώνεις διόδια λολολ!11), άφησα τον devils και έκοψα αρκετά, γιατί λυπήθηκα το μηχανάκι. Λίγο αργότερα τον είδα σταματημένο δεξιά, νόμιζα ότι ήταν συνεννοημένη στάση για καφεδάκι και σταμάτησα κι εγώ. Δεν αράξαμε πάνω από 10 λεπτά, έπρεπε να ακολουθήσεις. Κρίμα που δεν είχα μπαταρία στην κάμερα να τραβήξω όλο το σκηνικό. Πάντα έτσι την πατάω γαμώτο. Τραβάω το πήγαινε και τα καλύτερα είναι πάντα στην επιστροφή

ΥΓ. Ευχαριστώ και τον κάπταιν που μοιράστηκε το κρεβάτι του μαζί μου.

Αλλά δεν έγινε τίποτα :/
    Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 21/05/2012 στις 14:45.
    Life begins at 45°.

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nio1981 Προβολή μηνύματος
    τιμη και δοξα στον leader μας που δεν εχασε ουτε στροφη
    Μωρέ στροφή μπορεί να μην έχασε, κάποια στιγμή όμως σίγουρα έχασε ΟΛΟ το γκρουπ του!!
    Όταν εμείς ήμαστε σε στάση (αναψυχής) στη λίμνη Δόξα, ενεφανίσθη Vaska μόνος του και ρωτούσε όλους μας: "Μήπως είδε κανείς σας το γκρουπ μου;;;"

Πολύ ωραία περάσαμε (και πάλι)!!!
    Dura lex, sed lex.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από costas81 Προβολή μηνύματος
    ....

Για τα TDM δεν βλέπω αναφορά Σπύρο;;

αγαπάμε TDM λέμε.
    Μια χαρά η συμβίωση σε όλες τις πτυχές, ακόμα και όταν τέθηκε η σκέψη να πάμε απο Λίμνη Δόξας - Πλανητέρο απο xώμα, τα παιδιά είπαν ΝΑΙ πουθενά ΟΧΙ..... γρήγορα, αργά, με παρέα, χωρίς, .... παντού μέσα Το ενιαίο είχε να κάνει με τους αναβάτες τελικά περισσότερο από τα μηχανάκια

αντε με το καλό να δείτε και εσείς το φώς

το μόνο που με χάλασε με τα TDM είναι οτι όταν βάλαμε τελευταία φορα βενζίνη συνειδητοποιήσαμε οτι τα ΚΤΜ είχαν κάψει κοντά τα 20ευρώ και τα TDM ακριβώς τα μισα 10 ευρω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Ο γυρισμός ήταν η πιο διασκεδαστική βόλτα που έχω κάνει τους τελευταίους πολλούς μήνες. Σας ευχαριστώ όλους Και ένα σόρυ στον devils που τον ανάγκασα να πλακωθεί στα φρένα σε κάποια στροφή (άκουσα απλά το στρίγκλισμα στην ουρά μου). Σόρυ, δε φταίω, ο μπροστινός μου :P Μετά τα διόδια (πληρώνεις διόδια λολολ!11), άφησα τον devils και έκοψα αρκετά, γιατί λυπήθηκα το μηχανάκι. Λίγο αργότερα τον είδα σταματημένο δεξιά, νόμιζα ότι ήταν συνεννοημένη στάση για καφεδάκι και σταμάτησα κι εγώ. Δεν αράξαμε πάνω από 10 λεπτά, έπρεπε να ακολουθήσεις. Κρίμα που δεν είχα μπαταρία στην κάμερα να τραβήξω όλο το σκηνικό. Πάντα έτσι την πατάω γαμώτο. Τραβάω το πήγαινε και τα καλύτερα είναι πάντα στην επιστροφή
    Κρίμα ρε γμτ να τα είχαμε σε κάμερα όλα αυτά θα είχαμε λιώσει και στο γέλιο και στην Παύλα... ήταν πορωτική και αρκετά γρήγορη διαδρομή! και μ'αρέσει πως το πας το ΚΤΜάκι...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    ΥΓ. Ευχαριστώ και τον κάπταιν που μοιράστηκε το κρεβάτι του μαζί μου.

Αλλά δεν έγινε τίποτα :/
    Στο λόγο σου?

Στο λόγο σου?
    Αφού διπλα ήσουν
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Αφού διπλα ήσουν
    Ρε κορίτσια, διαβάζουν και μικρά παιδιά!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2012, 23:33
  2. Ετήσια βόλτα moto.gr Κυριακή 20 Μαΐου 2012 Για τσι Πατρινοί
    από vaska στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 107
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2012, 21:05
  3. 6 χρόνια moto.gr !!!!
    από marulis στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 71
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2008, 18:55
  4. Βόλτα, Κυριακή 4 Μαΐου 2008