Έλα μην ψάχνεστε άλλο, ο πιο γοργός είναι ο Τσίου που είναι και περίεργος και βάζει και βελάκια στις φωτογραφίες αυτών που δεν ξέρει ο κουτσομπόλης και που θα σας δείξει, ειδικά στον Κόπανο, έτσι δεν γράφει λίγο παραπάνΟΥ? Problem? Solved.
Κατανάλωση Fazer 33 λίτρα για 576 χιλιόμετρα, δικάβαλο και με ένα πολύ ωραίο κυνηγητό με το παρεάκι στην επιστροφή από Καλάβρυτα. Επίσης είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό το ότι τα Χόνδα ήταν τα μόνα μηχανάκια του γκρουπ που έβαλαν μπεντζίνα στη Νεμέα. Όχι, πετρέλαιο δεν έβαλε κανείς αυτή τη φορά
Η διαδρομή πολύ όμορφη. Πάντα περνάω από Κανδήλα-Σκοτεινή, δεν είχα πάει ποτέΣ από πάνω, ο δρόμος μέτριος μεν αλλά το τοπίο μΕ άρεσε πολύ και η εικόνα των γρνοπούλων που στριφογυρνούσαν στη σούβλα διασχίζοντας το χωριό της Στυμφαλίας ήταν υπνωτιστική, Νιο ακούειιιιιιι;;;; Ωραίο και το καφεδάκι με την τυρόπιτα, κρίμας που το κοντοσούβλι δεν ήταν έτοιμο, ζητήσαμε και εγώ και η Ευρι αλλά φευ. Λίμνη Δόξας γιατί δεν είχα ξαναπάει; Τι μλκς.... Και το Πλανητάριο-Πλανητέρο-Πλανήτερο ήταν πλανευτικό, έτσι καταπράσινο με τα ρυάκια στα οποία ΔΕΝ έβρεξα τα πόδια μου απαίσιε πατριΝΙΟ, γιατί περίμενα ότι θα σε δω να ξεπροβάλλεις σαν την κυρά της λίμνης με μιά πέστροφα στο χέρι αντί για ξίφος και εσύ μου σαλιάριζες και το έπαιζες σοβαρούλης αγαπουλίνος ζουζουΝΙΟς. Φτου σου. Και δεν κάτσαμε και πουθενά κοντά (πάλι καλά έμεινε φαί για τους άλλους). Επίσης να τονίσω ότι ο Αλέξης φίλε μας έβαλε τα γυαλιά, και ψάρι και μπριζόλα. Να ποιός έφταιγε, εγώ μία μερίδα πήρα, μία έφαγα. Προσυπογράφω την αίτηση του αποπάνω μου, βρείτε ένα χΟΥριό με καλό γρν να τσιμπήσουμε το κατιτίς. Ήσουνα με το γκομενάκι και το έπαιζες κύριος και δεν έτρωγες στο πλανητάριο ε; Άσε που δεν φάγαμε γλυκό γιατί οι άλλοι θέλανε "αληθινό καφέ" και δεν κάτσαμε στο ζαχαροπλαστείο...
Τεσπα, η βόλτα σούπερ παιδάκια, μπράβο σε όλους σας ανεξαιρέτως, συμμετέχοντες και μη. Και του χρόνου το 11άρι το καλό![]()