Ok αλλά που το λέει οτι είναι 2009?
Η συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ πρέπει απαραίτητα να αλλάξει μιας και οι χώρες υποδοχής είμαστε εμείς και οι Ισπανοί. Υπάρχουν βέβαια αρκετά σημεία που αλληλο-αναιρούνται όπως το σημείο με τη συνθήκη και το "Θέσπιση ενός πρόσθετου τύπου άδειας, που θα λέγεται «άδεια προς αναζήτηση εργασίας», με την οποία θα εφοδιάζεται αυτομάτως κάθε ενδιαφερόμενος (είτε με αίτηση προς τις αρμόδιες ελληνικές αρχές είτε με αίτηση στο ελληνικό προξενείο της χώρας προέλευσης) και θα αποκτά αυτοδικαίως το δικαίωμα παραμονής στην ελληνική επικράτεια για ένα χρόνο, με στόχο να αναζητήσει δουλειά." που ουσιαστικά καταργεί τη βίζα και έρχεται όποιος θέλει για ένα χρόνο (!)
Εν αναμονή του νέου προγράμματος που είπε ο mats.
ΥΓ. Για τον Τζίμερο μην κολλάτε. Δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσει 3% μετά τη σύμπλευση με τον Μάνο.

Μετά από το παραλήρημα εκστομίστηκε κι η ατάκα "μωρέ Χρυσή Αυγή θα ψηφίσω να πάρουν δρόμο οι τεμπέληδες"...
Καλόόόόόόόό.....
μου έλεγε πως εάν βγει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α θα κατακάψει την Ελλάδα, γιατί βράζουν ακόμα που έχασαν τον εμφύλιο... Ο δε παππούς που ήρθε κατευθείαν από το μαντρί (σοβαρά μιλάω) πανικοβλημένος, άκουσε με τα ίδια του τα αυτιά τον Τσίπρα να λέει "Θα γαμήσουμε όποιον έχει λεφτά και καταθέσεις" κι όταν μετά από το σόκ γέλασα και τον ρώτησα που τό άκουσε αυτό, μου την είπε κι από πάνω ότι δεν παρακολουθώ τηλεόραση και ζω στον κόσμο μου. η πρόβλεψή μου είναι ότι για άλλη μια φορά στον ανώριμο αυτό τόπο θα επικρατήσει το ατομικό συμφέρον έναντι του συλλογικού, θα βγει η ΝΔ και μετά από λίγο καιρό που θα γίνει της πουτάνας: α) Κανείς δεν θα παραδέχεται ότι την ψήφισε β) Ο άνθρωπος που θα μας σώσει από την επέλαση των αιμοσταγών κομμουνιστών θα σιχτιρίζεται από όλους και θα θεωρείται ο μοναδικός φταίχτης γ) Ο κυρίαρχος λαός θα έχει εξαπατηθεί πάλι. Μοναδική ίσως ελπίδα να αντιστραφεί το κλίμα είναι ότι οι φορολογικές δηλώσεις έχουν καταληκτική ημερομηνία 15 Ιουνίου και μετά εκλογές καπάκι, επειδή όλοι είναι της τελευταίας στιγμής θα έχουν φρέσκο το αστρονομικό ποσό που θα πληρώσουν φέτος.
Και μετά άρχισε να μου λέει πως κατάντησαν αυτόν τον τόπο οι κακοί πολιτικοί... Καληνύχτα σας...