Σελίδα 26 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 1621222324252627282930313676126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 376 έως 390 από 1985

Θέμα: Νεοφιλελευθεροι VS Αριστεροι

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mats8282 Προβολή μηνύματος
    Πρόγραμμα 2009,προ κρίσης.....
    Ok αλλά που το λέει οτι είναι 2009?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από la_villa Προβολή μηνύματος
    βασικά ΑΝ ξεκινήσει απο αυτό
    "
    Ανάληψη πρωτοβουλίας της χώρας μας για κατάργηση του νέου ευρωπαϊκού Συμφώνου για τη Μετανάστευση και το ’συλο, καθώς και της λεγόμενης «Οδηγίας της Ντροπής» («Οδηγία για την εναρμόνιση των διαδικασιών επιστροφής υπηκόων τρίτων χωρών»). "

όλα τα υπόλοιπα θα πάρουν το δρόμο τους...και το αγγούρι που τρώμε τώρα θα μοιραστεί και στους υπόλοιπους κώλους οπότε αναγκαστικα θα προκύψει ευρωπαϊκή πολιτική.Που τώρα στα @@ τους γιατί το αγγούρι είναι όλο δικό μας.
    Οπότε μην κρίνεται τις θέσεις του απο την σημερινή πολιτική (αληθεια τα λεφτά που παίρνει το κράτος για κάθε κεφάλι μετανάστη που κρατάμε εδώ) που πάνε?Είδατε εσείς κάποια πολιτική?
    Η συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ πρέπει απαραίτητα να αλλάξει μιας και οι χώρες υποδοχής είμαστε εμείς και οι Ισπανοί. Υπάρχουν βέβαια αρκετά σημεία που αλληλο-αναιρούνται όπως το σημείο με τη συνθήκη και το "Θέσπιση ενός πρόσθετου τύπου άδειας, που θα λέγεται «άδεια προς αναζήτηση εργασίας», με την οποία θα εφοδιάζεται αυτομάτως κάθε ενδιαφερόμενος (είτε με αίτηση προς τις αρμόδιες ελληνικές αρχές είτε με αίτηση στο ελληνικό προξενείο της χώρας προέλευσης) και θα αποκτά αυτοδικαίως το δικαίωμα παραμονής στην ελληνική επικράτεια για ένα χρόνο, με στόχο να αναζητήσει δουλειά." που ουσιαστικά καταργεί τη βίζα και έρχεται όποιος θέλει για ένα χρόνο (!)

Εν αναμονή του νέου προγράμματος που είπε ο mats.

ΥΓ. Για τον Τζίμερο μην κολλάτε. Δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσει 3% μετά τη σύμπλευση με τον Μάνο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    Για τον Τζίμερο μην κολλάτε. Δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσει 3% μετά τη σύμπλευση με τον Μάνο.

Τελικά το τρελό αγόρι το πέταξε έξω ο Μάνος κατ' εντολήν του Τζήμερου;

Για το μεταναστευτικό, η μεγαλύτερη μπαρουφα στο προγραμμα του συριζα ειναι η παρακατω:

Δεν νομίζω Τάκη....-> http://www.syn.gr/programma/programma.htm (στόχος 10)
    [...]Αποποινικοποίηση (μόνο σε ό,τι αφορά τους εργαζόμενους) του αδικήματος της παράνομης εισόδου, διαμονής και εργασίας όταν συντρέχουν λόγοι οικονομικής επιβίωσης[...]
    Για τουρισμό ερχονται οι φουκαράδες απο Μπαγκλαντες, Πακισταν κλπ?

Και μη μου πειτε για άσυλο, γιατι οπως τωρα δηλώνουν όλοι πολιτικοι προσφυγες για να γλυτωνουν απέλαση, ετσι μετα θα δηλώνουν οικονομικοι μετανάστες.

Μια ωραία συραφη ευχολογίων. Μα το Δία, θα προτιμήσω ειλικρινά ενα κομμα που θα βγει και θα πει: "το μεταναστευτικό ειναι τεραστιο προβλημα, δεν έχω άμεση λυση". Τουλαχιστον θα ειναι ειλικρινης.

[...]ΥΓ. Για τον Τζίμερο μην κολλάτε. Δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσει 3% μετά τη σύμπλευση με τον Μάνο.
    +1050
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Ι have no idea.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Μεσόγειος διασώστης Το avatar του/της Shiatman
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	540456_391549290886565_107189135989250_1089685_1445705945_n.jpg 
Προβολές:	128 
Μέγεθος:	29,2 KB 
ID:	259944

WHO RUNS THE SHOW

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Για τουρισμό ερχονται οι φουκαράδες απο Μπαγκλαντες, Πακισταν κλπ?
    Το έχω ακούσει και αυτό!!! Μου έλεγε γνωστός φίλου πρόσφατα, ότι αυτοί που έρχονται εδώ είναι από πλούσιες οικογένειες και τους στέλνουν οι δικοί τους για διακοπές στην Ελλάδα και μόλις βαριούνται γυρνάνε πίσω στο Πακιστάν...Κι έφερνε σαν παράδειγμα ένα Πακιστανό που έμενε κοντά στο σπίτι του, που ο πατέρας του ήταν μεγαλοκατασκευαστής πολυκατοικιών στο Πακιστάν και τον είχε στείλει εδώ για διακοπές και για να χαλάει τα λεφτά σε γκόμενες και διασκεδάσεις Μετά από το παραλήρημα εκστομίστηκε κι η ατάκα "μωρέ Χρυσή Αυγή θα ψηφίσω να πάρουν δρόμο οι τεμπέληδες"...

Μια ωραία συραφη ευχολογίων. Μα το Δία, θα προτιμήσω ειλικρινά ενα κομμα που θα βγει και θα πει: "το μεταναστευτικό ειναι τεραστιο προβλημα, δεν έχω άμεση λυση". Τουλαχιστον θα ειναι ειλικρινης.
    συμφωνώ μαζί σου γιατί στην πραγματικότητα ΣΗΜΕΡΑ έτσι είναι.

αλλά αντε να εξηγήσεις μετα στα γίδια το λόγο και να μην πανε απευθείας στην Χ.Α....
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Μου ήρθε σήμερα με μέιλ, αλλά νομίζω ότι εδώ ταιριάζει καλύτερα από τα ανέκδοτα:

Νέα υπηρεσία ΣΥΡΙΖΑ SMS

1. Για αύξηση μισθού, γράψε ALEXIS (κενό), το ποσό που επιθυμείς και αποστολή στο 1981.

2. Για το ποσό που θέλεις να σου κατασχέσουν, γράψε GLEZOS (κενό), τον αριθμό λογαριασμού σου, (κενό),το ποσό που διαθέτεις και αποστολή στο 1945.

3. Για πρόσληψη / επαναπρόσληψη στο Δημόσιο γράψε PAPADIMOULIS (κενό), τη Υπηρεσία που επιθυμείς και αποστολή στο 1974

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Έκαναν ένα γιαλαντζί συμβιβασμό, όπου η ΦιΣ συμμετέχει, αλλά όχι σε εκλόγιμες θέσεις.

Προσωπικά δε βλέπω να πλησιάζουν το 4% στο οποίο αθροίζονται αλγεβρικά τα ποσοστά των κομμάτων που συμμετέχουν στη συνεργασία, αλλά πιστεύω ότι θα είναι στο όριο να μπουν στη βουλή. Δημοσκόπηση της Acacius Media Research* τους δίνει ποσοστό μεταξύ 2,8 και 3,2%.

Υ.Γ: Ιδέα μου είναι ή κάποιοι ασχολούνται περισσότερο με το Τζήμερο περισσότερο απ'όσο θα δικαιολογούσε το 2.15% που πήρε; Και δε μιλάω μόνο για εδώ μέσα.

*πιο μάγκες είναι οι υπόλοιποι με τις μπαρούφες που γράφουν;

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Όχι ότι παΛιότερα γνωρίζανε (απλά νομίζαμε ότι δεν πειράζει τόσο), αλλά τώρα ένεκα των συγκυριών και της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, είμαι απόλυτα πεπεισμένος, ότι ΚΑΝΕΝΑΣ (πολιτικός) και ΚΑΝΕΝΑ (κόμμα) δεν ξέρει που πάνε τα 4 και δεν έχει λύσεις για τίποτα. Οπότε πάμε (εγώ τουλάχιστον έτσι πάω) με γνώμονα τον ιδεολογικό προσδιορισμό, ευελπιστόντας ότι τις βασικές τους αρχές θα τις κρατήσουν και από αυτές θα εκπορευθούν κάποια πράγματα εν καιρώ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Acacius Προβολή μηνύματος
    Μου ήρθε σήμερα με μέιλ, αλλά νομίζω ότι εδώ ταιριάζει καλύτερα από τα ανέκδοτα:

Νέα υπηρεσία ΣΥΡΙΖΑ SMS

1. Για αύξηση μισθού, γράψε ALEXIS (κενό), το ποσό που επιθυμείς και αποστολή στο 1981.

2. Για το ποσό που θέλεις να σου κατασχέσουν, γράψε GLEZOS (κενό), τον αριθμό λογαριασμού σου, (κενό),το ποσό που διαθέτεις και αποστολή στο 1945.

3. Για πρόσληψη / επαναπρόσληψη στο Δημόσιο γράψε PAPADIMOULIS (κενό), τη Υπηρεσία που επιθυμείς και αποστολή στο 1974
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Καλόόόόόόόό.....
    Πάντως με τόση προπαγάνδα, κατεύθυνση και χειραγώγηση από τα ΜΜΕ, σε λίγο βλέπω και τον ίδιο τον Τσίπρα να ψηφίζει ΝΔ για να μην του πάρουν οι κομμουνιστές τα λεφτά, τα σπίτια και τα αυτοκίνητα!!! Σήμερα στη δουλειά ένας απόστρατος μου έλεγε πως εάν βγει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α θα κατακάψει την Ελλάδα, γιατί βράζουν ακόμα που έχασαν τον εμφύλιο... Ο δε παππούς που ήρθε κατευθείαν από το μαντρί (σοβαρά μιλάω) πανικοβλημένος, άκουσε με τα ίδια του τα αυτιά τον Τσίπρα να λέει "Θα γαμήσουμε όποιον έχει λεφτά και καταθέσεις" κι όταν μετά από το σόκ γέλασα και τον ρώτησα που τό άκουσε αυτό, μου την είπε κι από πάνω ότι δεν παρακολουθώ τηλεόραση και ζω στον κόσμο μου. η πρόβλεψή μου είναι ότι για άλλη μια φορά στον ανώριμο αυτό τόπο θα επικρατήσει το ατομικό συμφέρον έναντι του συλλογικού, θα βγει η ΝΔ και μετά από λίγο καιρό που θα γίνει της πουτάνας: α) Κανείς δεν θα παραδέχεται ότι την ψήφισε β) Ο άνθρωπος που θα μας σώσει από την επέλαση των αιμοσταγών κομμουνιστών θα σιχτιρίζεται από όλους και θα θεωρείται ο μοναδικός φταίχτης γ) Ο κυρίαρχος λαός θα έχει εξαπατηθεί πάλι. Μοναδική ίσως ελπίδα να αντιστραφεί το κλίμα είναι ότι οι φορολογικές δηλώσεις έχουν καταληκτική ημερομηνία 15 Ιουνίου και μετά εκλογές καπάκι, επειδή όλοι είναι της τελευταίας στιγμής θα έχουν φρέσκο το αστρονομικό ποσό που θα πληρώσουν φέτος.
    Διευκρίνηση: Δεν θεωρώ ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι βεβαίως η λύση, οι άνθρωποι καβάλησαν όχι καλάμι, αλλά την παγκόσμια παραγωγή καλαμιού ΚΑΙ μπαμπού, όταν θα καταλάβουν το λάθος που έκαναν θα είναι αργά...

Ο Ρώσος ποιητής Fyodor Ivanovich Tyutchev είχε πει κάποτε ότι "η Ρωσία δεν μπορεί να γίνει κατανοητή με το μυαλό". Εγώ θα τον παραφράσω, ή μάλλον θα προσθέσω ότι κι η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει κατανοητή με το μυαλό... Επιβραβεύουμε εκλογικά ένα αντιμνημονιακό κόμμα αλλά δεν επιθυμούμε να βγούμε από το ευρώ και την Ε.Ε. Τώρα σύμφωνα με τα γκάλοπ εμπιστευόμαστε ξαφνικά ένα μνημονιακό κόμμα, αλλά δεν θέλουμε να πάρει άλλα αντιλαϊκά μέτρα και εξακολουθούμε όμως να μη θέλουμε το μνημόνιο. Φοβόμαστε ένα κόμμα για αυτά που λέει ότι θα κάνει, αλλά δεν φοβόμαστε το άλλο για αυτά που ΔΕΝ λέει ότι θα κάνει. Όλοι μιλάνε για κοινωνικό και ανθρώπινο πρόσωπο της πολιτικής, όλοι ζητάνε φορολογική και εισοδηματική δικαιοσύνη, ΟΛΟΙ υποστηρίζουν ότι χρωστάνε και δεν έχουν λεφτά, αλλά ταυτόχρονα ΟΛΟΙ φοβούνται πως θα τους πάρει ο Τσίπρας (προσωπικά ο ίδιος, μάλλον καβάλα σε ένα ρωσικό φορτηγό GAZ) τα λεφτά που δεν έχουν. Έχω ακούσει με τα ίδια μου τα αυτιά άνθρωπο με επίδικα δάνεια και κάρτες στις τράπεζες να λέει ότι μετάνοιωσε που στήριξε ΣΥ.ΡΙΖ.Α γιατί θα πάρει τα λεφτά από τους καταθέτες... Δεχόμαστε το μόνιμο χαρακτήρα του χαρατσιού αλλά δεν δεχόμαστε την αντικατάστασή του με κάτι άλλο, επειδή εμπεριέχει την ιερή λέξη καταθέσεις... Να φορολογηθούν οι πλούσιοι που μέχρι τώρα δεν πληρώνουν αλλά υπάρχει αστερίσκος εδώ..πλούσιος θεωρείται όποιος έχει ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ εισόδημα από εμένα!!! Ο παραπάνω απόστρατος που ανέφερα, έχει καταθέσεις 400.000 χιλιάδων ευρώ και ζητάει τα σπασμένα να τα πληρώσουν οι πλούσιοι, καθότι αυτός λογαριάζεται φτωχός, είπαμε, πλούσιος είναι όποιος έχει μεγαλύτερο εισόδημα και περιουσία από εμάς. Όταν τον ρώτησα εάν αποκρύβει εισοδήματα από την εφορία μου απάντησε ευθαρσώς ΟΧΙ κι όταν τον ξαναρώτησα εάν δηλώνει κάθε χρόνο τους τόκους των καταθέσεων στην εφορία μου απάντησε το αμίμητο: Μα δεν είμαι υποχρεωμένος να το κάνω, τους τόκους δεν τους παίρνω στο χέρι, τους αφήνω να τοκίζονται και δεν τους χρησιμοποιώ, άρα γιατί να δηλώσω κάτι που δεν είναι δικό μου;;; Και μετά άρχισε να μου λέει πως κατάντησαν αυτόν τον τόπο οι κακοί πολιτικοί... Καληνύχτα σας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Έγω ξέρω έναν άλλονΕ (ποιητή) που λέει ότι
    θέλει αρετή και τόλμη...

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Έγω ξέρω έναν άλλονΕ (ποιητή) που λέει ότι
    θέλει αρετή και τόλμη...
    Η αρετή μας τελείωσε εδώ και χρόνια κύριος και ο προμηθευτής δε φέρνει, λέει ότι δεν έχει κατανάλωση. Να σου βάλω ένα με πασέτα-σως μπάρμπεκιου; Θα σου βάλω και μίζα για να γλυστράει...

Μας αρεσει το παραμυθι......

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Ολοκληρώθηκε η ανακεφαλαιοποίηση τεσσάρων τραπεζών

Και ερωτώ:

Πόσα χρήματα χρεώθηκε ο κάθε Έλληνας πολίτης για να βουλώσουμε των κ@λο των τραπεζών και να καλύψουν τη ζημιά των δικών τους λαθών;
    Τι παρείχαν σε αντάλλαγμα για τα χρήματα που πήραν; Δε βλέπω να άλλαξε η διοίκηση ή να παρέδωσαν μετοχές τους στο κράτος!!

Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40
  3. Castrol vs Bel Ray
    από alexander_g16 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1