Σελίδα 35 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 2530313233343536373839404585 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 511 έως 525 από 1985

Θέμα: Νεοφιλελευθεροι VS Αριστεροι

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Ρε δεν πάτε να τεντώσετε καμιά αλυσίδα..??

(να μείνουν οι μπεμβεδάκηδες, να γίνει σοβαρή συζήτηση..)

Υ.Γ.
    Οι Guzziστες μπορούν αν ψηφίσουν ότι γουστάρουν γιατί - μάλλον - δεν επηρεάζουν το εκλογικό αποτέλεσμα..)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Ρε δεν πάτε να τεντώσετε καμιά αλυσίδα..??

(να μείνουν οι μπεμβεδάκηδες, να γίνει σοβαρή συζήτηση..)

Υ.Γ.
    Οι Guzziστες μπορούν αν ψηφίσουν ότι γουστάρουν γιατί - μάλλον - δεν επηρεάζουν το εκλογικό αποτέλεσμα..)
    Ουτε οι μπεμβεδακηδες μπορουν να ΠΑΝΕ να τον ψηφισουνε γιατι θα μεινουν απο φαϊναλ ντραϊβ.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από iosif Προβολή μηνύματος
    οτιδηποτε μπορει να συμβει και κανεις δεν μπορει να προβλεψει τιποτα διοτι αυτα που ζουμε ειναι απλα πρωτογνωρα

η αληθεια μετραει: νομιζω οτι ο κοσμος ειναι ετοιμος να ακουσει την αληθεια. οποιος και να βγει τα επομενα χρονια θα ειναι δυσκολα.το θεμα ειναι το μετα, η ελπιδα (και να τιμωρηθουν επιτελους οσοι μας εφεραν εδω) το οικονομικο μοντελο πρεπει ν αλλαξει πανευρωπαικα δεν οδηγει πουθενα και αυτο το βλεπουν ολοι. στην ελλαδα ειναι ακρως απαραιτητη και η ολικος επανασχεδιασμος της παραγωγικης βασης ειτε με ευρω ειτε με δρχ.

τζημερος. εξελισεται στον νεο καρατζαφερη, προσφερει γελιο και τη βεβαιοτητα οτι εχουμε ακομη ανιδιοτελεις σωτηρες: http://www.lifo.gr/now/politics/10828
    O άνθρωπος που λέει ότι στο μνημόνιο υπάρχουν και κάποια καλά!! Άσχετα αν συνολικά η κατεύθυνση που μας δίνει το μνημόνιο μας οδηγεί στην εξαθλίωση!!
    Το κλασσικό παράδειγμα με το δέντρο και το δάσος...
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

πρόσθετο μελος Το avatar του/της Ovi
    οτι και να λέτε, εγω Τσίπρα θα ψηφισω γιατι θέλω 2500 χιλιάρικα μισθο, 38ωρη εργασια, ποτάκι το σαβ/κο και διακοπές στη Μύκονο!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ovi Προβολή μηνύματος
    οτι και να λέτε, εγω Τσίπρα θα ψηφισω γιατι θέλω 2500 χιλιάρικα μισθο, 38ωρη εργασια, ποτάκι το σαβ/κο και διακοπές στη Μύκονο!

(τα χιλιαρικα ειναι δραχμές ε; )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

πρόσθετο μελος Το avatar του/της Ovi
    ..κοχύλια (μιας και ειμαστε αφθονοι σε δαύτα)

Απόλυση των 2/3 σε πολυεθνική την άλλη βδομάδα...Και επειδή το άτομο που μου το είπε είναι στέλεχος η εξήγηση είναι απλή...

Φταίει ο Τσίπρας και η δραχμή που θα φέρει....Φταίνε οι φόροι που θα βάλει στις επιχειρήσεις...Κλπ κλπ κλπ....

Ναι καλά....

Η αγορά έπεσε κάτω από το 50% και απλά τα μαζεύουν και φεύγουν....Είχαν απολύσει ένα 10% πέρσι με την προοπτική πως η αγορά θα αρχίσει να ανακάμπτει,ανάκαμψη δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει με την συνεχιζόμενη λιτότητα...Οπότε γειά σας και χαρά σας,τα λέμε....

ΥΓ Και φυσικά δεν είναι η μοναδική...
    Τελευταία τροποποίηση από mats8282; 01/06/2012 στις 11:37.

non serviam Το avatar του/της kachius
    Φίλος πήγε σε συνέντευξη το πρωί για ΙΤ τηλεφωνικό Helpdesk σε εταιρεία που ανοίγει τώρα στη χώρα μας

Ωράριο 10πμ - 10μμ (12ωρο)
    Μισθός 850 Μικτά
    Σύμβαση από βδομάδας (αρχικά) μέχρι 3μηνη (κάποτε)
    Επιδόματα/Άδειες/Δώρα = Μηδέν!

Ανάπτυξη!
    κουράγιο έλληνες, σε λίγο θα ανοίξουν ακόμα περισσότερες θέσεις "εργασίας"
    (μόνο μη βγουν οι αριστεροί, γιατί τότε δε θα έρθει η παραπάνω ανάπτυξη)
    Ξέρω από βέσπα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kachius Προβολή μηνύματος
    Φίλος πήγε σε συνέντευξη το πρωί για ΙΤ τηλεφωνικό Helpdesk σε εταιρεία που ανοίγει τώρα στη χώρα μας

Ωράριο 10πμ - 10μμ (12ωρο)
    Μισθός 850 Μικτά
    Σύμβαση από βδομάδας (αρχικά) μέχρι 3μηνη (κάποτε)
    Επιδόματα/Άδειες/Δώρα = Μηδέν!

Ανάπτυξη!
    κουράγιο έλληνες, σε λίγο θα ανοίξουν ακόμα περισσότερες θέσεις "εργασίας"
    (μόνο μη βγουν οι αριστεροί, γιατί τότε δε θα έρθει η παραπάνω ανάπτυξη)
    Φίλος, παντρεμένος με δυο κοπέλια και μεγάλη ανάγκη, πήγε σε τοπική εταιρεία.
    Μικτά 27€ την ημέρα. Κάτω από 600 το μήνα. 10-14 ώρες την ημέρα, νυκτοβάρδιες.
    Ανάγκη έχει, έμεινε...
    ΕΒίβες...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    http://www.moto.gr/forums/images/mot...lies/a1463.gif

(τα χιλιαρικα ειναι δραχμές ε; )
    Εγώ γελάω με αυτούς που έχουν σηκώσει τα λ7 τους και τα έχουν βάλει στα σεντούκια αφού με μια ενδεχόμενη έξοδο μας από την ΟΝΕ το € θα φάει τέτοιες υποτιμήσεις που θα το κλαίν και οι ρέγγες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Εχετλαίος Προβολή μηνύματος
    Ανάγκη έχει, έμεινε...
    ΕΒίβες...
    Είσαι τρελός; Και θες να βγούμε από το €; Εδώ στου Φιλοπάππου τις σπηλιές να πας να δεις τι γίνεται!
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Ανάγκη έχει, έμεινε...
    ΕΒίβες...
    είναι μηχάνικος ο "δικός" μου βρε, η παραπάνω θέση αναφέρεται σε πτυχιούχο πολυτεχνείου,
    για αυτό δίνει τόσα πολλά

υγ.: ψηφίστε όλοι ΝΔ γιατί διαφορετικά θα αδειάσουν τα ράφια
    Ορατός είναι ο κίνδυνος ελλείψεων στην αγορά
    Και εξάλου, με την κυβέρνηση ΝΔ (μαζί με πασοκ, λαος, μην ξεχνάμε, και ΝΔ ήταν κυβέρνηση και υπέγραφε)
    ούτε οι συντάξεις μειώθηκαν
    ούτε οι μισθοί
    και έχουμε και φάρμακα (άλλο που εμένα δε μου δίνανε εμβόλιο για τον μικρό στο φαρμακείο, "είσαι του ΙΚΑ, μόνο μετρητά",
    ξέρω ξέρω, δε φταίει που κουρέψαμε το ταμείο και "σωθήκαμε" για 25η φορά
    ο π#$@#$@στης ο φαρμακοποιός φταίει, που δεν την παλεύει να του χρωστάει 2 μήνες + μερικές δεκάδες χιλιάδες το κράτος...
    Ξέρω από βέσπα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kachius Προβολή μηνύματος
    είναι μηχάνικος ο "δικός" μου βρε, η παραπάνω θέση αναφέρεται σε πτυχιούχο πολυτεχνείου,
    για αυτό δίνει τόσα πολλά...
    Kαι ο δικός μου... Μηχανολόγος Μηχανικός με PhD σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
    Και πρέπει να αισθάνεται και προνομιούχος για την τοπική κοινωνία. Λίγοι έχουν μείνει να εργάζονται στους τοπικούς σκλαβέμπορες με 600€ μικτά... Οι περισσότεροι παίζουν στα 300-400 ανασφάλιστα.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Kαι ο δικός μου... Μηχανολόγος Μηχανικός με PhD σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
    Και πρέπει να αισθάνεται και προνομιούχος για την τοπική κοινωνία. Λίγοι έχουν μείνει να εργάζονται στους τοπικούς σκλαβέμπορες με 600€ μικτά... Οι περισσότεροι παίζουν στα 300-400 ανασφάλιστα.
    Ε ας γίνουν αγρότες να βγάζουν την τοπική ποικιλία να τα βγάζουν αυτά τα ποσά τη βδομάδα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Καλά πάμε...

Εν τω μεταξύ... "3 στους 4" συντοπίτες σου αρέσκονται με αυτήν την ανάτπυξη του νησιού...
    Ξέρω από βέσπα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ε ας γίνουν αγρότες να βγάζουν την τοπική ποικιλία να τα βγάζουν αυτά τα ποσά τη βδομάδα.
    Αστεία-αστεία, προσδοκώ με μεγάλη χαρά μια τέτοια στιγμή. Που θα σχολάσουν τα καφέ και οι μούφες και θα γιαγύρουνε οι αθρώποι στα χωράφια.
    Αλλά δεν έχουμε δει παπά κώλο ακόμα.
    Έχει χώρο κι άλλο...

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40
  3. Castrol vs Bel Ray
    από alexander_g16 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1