Ρε δεν πάτε να τεντώσετε καμιά αλυσίδα..??
(να μείνουν οι μπεμβεδάκηδες, να γίνει σοβαρή συζήτηση..)
Υ.Γ.
Οι Guzziστες μπορούν αν ψηφίσουν ότι γουστάρουν γιατί - μάλλον - δεν επηρεάζουν το εκλογικό αποτέλεσμα..)
Ρε δεν πάτε να τεντώσετε καμιά αλυσίδα..??
(να μείνουν οι μπεμβεδάκηδες, να γίνει σοβαρή συζήτηση..)
Υ.Γ.
Οι Guzziστες μπορούν αν ψηφίσουν ότι γουστάρουν γιατί - μάλλον - δεν επηρεάζουν το εκλογικό αποτέλεσμα..)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
οτι και να λέτε, εγω Τσίπρα θα ψηφισω γιατι θέλω 2500 χιλιάρικα μισθο, 38ωρη εργασια, ποτάκι το σαβ/κο και διακοπές στη Μύκονο!
Απόλυση των 2/3 σε πολυεθνική την άλλη βδομάδα...Και επειδή το άτομο που μου το είπε είναι στέλεχος η εξήγηση είναι απλή...
Φταίει ο Τσίπρας και η δραχμή που θα φέρει....Φταίνε οι φόροι που θα βάλει στις επιχειρήσεις...Κλπ κλπ κλπ....
Ναι καλά....
Η αγορά έπεσε κάτω από το 50% και απλά τα μαζεύουν και φεύγουν....Είχαν απολύσει ένα 10% πέρσι με την προοπτική πως η αγορά θα αρχίσει να ανακάμπτει,ανάκαμψη δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει με την συνεχιζόμενη λιτότητα...Οπότε γειά σας και χαρά σας,τα λέμε....
ΥΓ Και φυσικά δεν είναι η μοναδική...
Τελευταία τροποποίηση από mats8282; 01/06/2012 στις 11:37.
Φίλος πήγε σε συνέντευξη το πρωί για ΙΤ τηλεφωνικό Helpdesk σε εταιρεία που ανοίγει τώρα στη χώρα μας
Ωράριο 10πμ - 10μμ (12ωρο)
Μισθός 850 Μικτά
Σύμβαση από βδομάδας (αρχικά) μέχρι 3μηνη (κάποτε)
Επιδόματα/Άδειες/Δώρα = Μηδέν!
Ανάπτυξη!
κουράγιο έλληνες, σε λίγο θα ανοίξουν ακόμα περισσότερες θέσεις "εργασίας"
(μόνο μη βγουν οι αριστεροί, γιατί τότε δε θα έρθει η παραπάνω ανάπτυξη)
Ξέρω από βέσπα!
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Εγώ γελάω με αυτούς που έχουν σηκώσει τα λ7 τους και τα έχουν βάλει στα σεντούκια αφού με μια ενδεχόμενη έξοδο μας από την ΟΝΕ το € θα φάει τέτοιες υποτιμήσεις που θα το κλαίν και οι ρέγγες
Είσαι τρελός; Και θες να βγούμε από το €; Εδώ στου Φιλοπάππου τις σπηλιές να πας να δεις τι γίνεται!
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
είναι μηχάνικος ο "δικός" μου βρε, η παραπάνω θέση αναφέρεται σε πτυχιούχο πολυτεχνείου,
για αυτό δίνει τόσα πολλά
υγ.: ψηφίστε όλοι ΝΔ γιατί διαφορετικά θα αδειάσουν τα ράφια
Ορατός είναι ο κίνδυνος ελλείψεων στην αγορά
Και εξάλου, με την κυβέρνηση ΝΔ (μαζί με πασοκ, λαος, μην ξεχνάμε, και ΝΔ ήταν κυβέρνηση και υπέγραφε)
ούτε οι συντάξεις μειώθηκαν
ούτε οι μισθοί
και έχουμε και φάρμακα (άλλο που εμένα δε μου δίνανε εμβόλιο για τον μικρό στο φαρμακείο, "είσαι του ΙΚΑ, μόνο μετρητά",
ξέρω ξέρω, δε φταίει που κουρέψαμε το ταμείο και "σωθήκαμε" για 25η φορά
ο π#$@#$@στης ο φαρμακοποιός φταίει, που δεν την παλεύει να του χρωστάει 2 μήνες + μερικές δεκάδες χιλιάδες το κράτος...
Ξέρω από βέσπα!
Kαι ο δικός μου... Μηχανολόγος Μηχανικός με PhD σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Και πρέπει να αισθάνεται και προνομιούχος για την τοπική κοινωνία. Λίγοι έχουν μείνει να εργάζονται στους τοπικούς σκλαβέμπορες με 600€ μικτά... Οι περισσότεροι παίζουν στα 300-400 ανασφάλιστα.
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Καλά πάμε...
Εν τω μεταξύ... "3 στους 4" συντοπίτες σου αρέσκονται με αυτήν την ανάτπυξη του νησιού...
Ξέρω από βέσπα!