Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Θα είναι αυτές οι νέες SUPER DUPER "ευέλικτες και ελαστικές" θέσεις εργασίας που ευαγγελίζονται οι νεοφιλελεύθεροι και οι οποίες συμβάλλουν τα μάλα στην ανάπτυξη, τόσο του εργοδότη, όσο και του εργαζόμενου. Αναπτύσσεται ο εργοδότης μια χαρά και ο εργαζόμενος αναπτύσει καρκίνο, καρδιαγγειακά, ψυχολογικά και έλκος από το ζόρι να τα βγάλει πέρα. WOW!!!!
Εν τω μεταξύ αυτές οι νέες γ@μ@τες θέσεις κάνουν και ένα άλλο καλό! Απαλάσσουν όποιον τις πιάσει από την αξιοπρέπεια! Τι να την κάνετε την αξιοπρέπεια ρε παιδιά; Σιγά τη μ@λ@κι@! Όντας κάποιος σε αυτές τις θέσεις, δέχεται αδιαμαρτύρητα τσαμπουκάδες, υπομένει προσβολές, φιλάει κατουρημένες ποδιές και μεταμορφώνεται σε yesman, προκειμένου να κρατήσει τη δουλειά του! Εκπληκτικό;;;!!!
εχοντας ξοδεψει μια ωρα για τις χθεσινες δηλωσεις σαμαρα (μπουρδολογιες για την ακριβεια)και μια για του τσιπρα σημερα εχω να πω: οι συριζαιοι με διεψευσαν. τους περιμενα μπουρδολογους και ομως το προγραμμα τους ειναι σαφες, ορθολογικο, τεκμηριωμενο και πραγματιστικο. τωρα οποιος εξακολουθει να θεωρει εγκυρη την "κ", τον σκαι, το μεγκα , το εθνος τα νεα οκ ας με θεωρησει γραφικο. διοτι οποιος μιλαει για καταστροφη καλο ειναι να αναλυει και τα μετρα που μεσοπροθεσμου βασει του οποιου η χωρα το 2014 θα πληρωσει το 52%του αεπ της (του αισιοδοξου αεπ) σε τοκοχρεολυσια. σημερα εδωσα ρισπεκτ για ενα και μονο λογο που φτανει και περισσευει: μιλησε επιτελους καποιος για τις προκλητικες φοροαπαλαγες των εφοπλιστων. εαν το κομιτι πληρωνε φορους οπως ολοι (χμ) οι ελληνες θα κατεβαλλαν περσι 7 δις. εδωσαν 244 εκ.ευρω 40 λιγοτερα απο απο τα εσοδα απο παραβολα παραμονης των αλλοδαπων. το προγραμμα κκε δεν το συζηταμε, του πασοκ δεν υπαρχει, των αν.ελληνων ειναι μνημονιακα μετρα χωρις μνημονιο ενω τους θατερικους μανου/τζημερου τους κρινει εδω και χρονια η ιστορια (το μνημονιο ειναι καλο αλλα λιγο...
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Εγώ -αν και η αλήθεια δεν παρακολουθώ πλέον εντατικά τα πολιτικά δρώμενα- δεν κατάλαβα γιατί παρουσίασαν ΝΔ και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. το οικονομικό τους πρόγραμμα...
α) Στις προηγούμενες εκλογές του Μαρτίου είχαν παρουσιάσει πάλι; Σε περίπτωση που η απάντηση είναι θετική, τίθεται το ερώτημα τί άλλαξε και παρουσίασαν ΠΑΛΙ οικονομικό πρόγραμμα...Άλλαξε άρδην το πρόγραμμά τους μέσα σε 1 μήνα;
β) Εάν δεν είχαν παρουσιάσει οικονομικό πρόγραμμα περιττεύει ο σχολιασμός...
Από τα χτεσινά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κρατάω ότι θα καταργηθούν τα Μ.Α.Τ. λέει και στις πορείες οι μπάτσοι δε θα κουβαλούν όπλο...δεν το παρακολούθησα όλο, αλλά φαντάζομαι πως αντί όπλου θα κραδαίνουν γαρύφαλλο, μιας και είναι και το λουλούδι σύμβολο της αριστεράςΦαντάζομαι επίσης στις πορείες με 3 ευρώ (ή 1.000 δραχμές ανάλογα το νόμισμα) θα μπορείς να πετάς τούρτα σε ένα αστυνομικό όπως στα πανηγύρια παλιά κι έτσι και δεν θα υπάρχει βία και ο μπάτσος θα γλυκαίνεται και τα ταμεία του κράτους θα γεμίζουν... Σε στρατιωτικό επίπεδο υποθέτω πως τα Mirage 2000 (εάν βγει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.) θα πετούν άοπλα χωρίς Magic και αντί αναχαιτίσεων θα περνάνε από το θεσσαλικό κάμπο με μετάκαυση για να φοβίζουν και να διώχνουν τα πουλιά που τρώνε τους καρπούς...
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Εμένα πάλι μου φάνηκε ο Αλέξης λίγο mild να το πώ; Κάπως νερόβραστος; Ψηφοθηρικά συμβιβασμένος είναι μάλλον το καταλληλότερο...τόσο στην εξαγγελία του προγράμματος όσο και στον Χατζηνικολάου, τα παρουσιάσε λίγο γιαλατζί, χωρίς αιχμές για να μη σκιάζονται οι νοικοκυραίοι...
Πρέπει;
Μα εγώ πίστευα ότι ένα από τα ατού του να είμαστε, και εμείς και αυτο,ί στο ΝΑΤΟ είναι ότι ο μεγάλος αδελφός δε θα μας άφηνε να φτάσουμε σε full scale τσόντα.
Πεταμένα λ7. Και ναι, το έχουμε όντως ξεσκίσει στην άσκηση. Μονάχα εδώ, στο Πεδίο Βολής Κρήτης, έχουνε και εγώ δεν ξέρω πόσα ρίξει εδώ και κάνα δίμηνο. Εξ άλλου το διατυμπανίζουνε και στο on alert, "κάνουμε πολλές ασκήσεις, μπορούμε! ".
Χθες πήγε ο πατέρας μου για επέμβαση καρδιάς. Να μη σου πω τι και πως! Αλλίμονο που δεν έχει στήριγμα!
To μαύρο, ακανθώδες και μετά κεφαλής σπειρωειδούς κινήσεως στις 6000rpm δονητάρι, το τρώμε άνευ λιπαντικού εδώ και καιρό (εκτός από κάποιους που έξω από το χορό χλευάζουν το ότι πονάμε...) Πάντως το ότι ακόμα είναι στο ρελαντί συμφωνώ, έχει πολύ γκάζι ακόμα. Μερικοί, του ΣΥΡΙΖΑ συμπεριλαμβανομένου, πρότειναν (αρχικά τουλάχιστον) δραστικές και άμεσες λύσεις για την διακοπή της διακόρευσης, ενέργεια που ενέχει κινδύνους, αλλά όχι τους Αρμαγεδώνες που παρουσιάζουν τα ΜΜμπΕΕΕΕ. Υπό την απειλή του ότι εκτός από πο*τσο θα φάμε και ξύλο, πολύς κόσμος συμβιβάζεται με το παρόν εύρος και την ένταση της διείσδυσης, αντί του να απελευθερώσει την έδρα του από τους δυνάστες... ξέρω γω; μπορεί να τους αρέσει κιόλας...