Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 54

Θέμα: εχει να μου προτεινει κανεις gps?

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Ενα ακόμα πλεονέκτημα: Τους βρίσκεις και σε βενζιναδικα παντού.

υ.γ. Νικόλα, δεν κοπιάρεις τα παραπανω που εχεις βαλει για χαρτες σε κανενα ξεχωριστο θρεντ στις πλΕροφορίες?
    Οκ, τα μαζεύω, τα εμπλουτίζω λιγάκι και τα βάζω στην κατηγορία Ταξιδιωτικά / Πληροφορίες.

πωπω ευχαριστω βρε παιδια.
    χεχε εντομεταξυ το ποστ που ανοιξα ηταν για το gps και πηρα πολλες πληροφοριες,ενω πριν 4 ημερες μαλλον ειχα ανοιξει ενα θρεντ στα ταξιδιωτικα για πληροφοριες για εκει που θελω να παω και δεν εχει απαντησει κανεις.
    οπως και να το κανουμε σας υπερευχαριστω πολυ.
    ηδη απο εχθες κοιταω στο νετ για πλοιου εσητηρια με λογικα καμπινα για να ειμαι ξεκουραστος ακριβουτσικα ε? πηγαινε ελα στο χιλιαρικο βγαινει εκτος αμα μοιραστω τετρακλινη καμπινα αυτο δεν εχω καταλαβει εγω θα ειμαι με την δικια μου και εχει σαν επιλογη αντρικες καμπικες γυναικιες τετρακλινες που ειανι ποιο φτηνες απο τις δικλινες που ηθελα να παω.
    τεσπα θα παω και απο τα γραφεια superfast ferries anek να δω τι παιζει.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Καταστρωμα ρε μαν. Να 'χει και λιγο περιπετεια το πραμα.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Τα μάζεψα και έσιαξα λίγο στα Ταξιδιωτικά / Πληροφορίες. Ρίξε ένα σφουγγάρισμα περικαλώ γιατί μπήκαν εμβόλιμοι κάποιοι σπαμάκιδες...

βρε καπταιν το σκεφτηκα το καταστρωμα αλλα σκοπος ειναι να ειμαι ξεκουραστος για να βγουν ευκολα τα χλμ
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

BMW R 1200 GS Adventure. Το avatar του/της felter
    Εχω ένα GPS CityNavi TiBO A4050 Destinator 7 Αδιάβροχο

150€
    Shoei X-Spirit
    r1200gs@hotmail.gr

Bladerunner Το avatar του/της siraxanz
    [FONT=Comic Sans MS]Τον καταφωτίσατε τον άνθρωπο σχετικά με το, τι gps να πάρει..... :Ρ

@ power hornet

Χωρίς ένα καλοενημέρωμένο gps δεν πας πουθενά σήμερα,

μην ακούς τους δεινόσαυρους που περιφέροντε εδώ και εκεί στο φόρουμ ας ειναι κ μοντερατορες

Το τιμπο που σου λέει ο συμφορουμίτης απο πάνω ειναι ενα καλό gps

Επίσης αν διαθέτεις και τα garmin είναι καλά...

Επίσης μια οικονομική λύση με πολλές καλές κριτικές από μοτοσυκλετιστές είναι αυτό που

σου έχουν βάλει παραπάνω ο Μοντεχριστο http://www.chinavasion.com/portable-gps/cvugtr16/

αυτό θα έπερνα αν δεν ειχα και ισως το παρω για να πειραματιστώ με το igo8

Κράτα και τις συμβουλές των άλλων συμφορουμιτων περί χαρτων κλπ, αλλά επικουρικά για να ξέρεις που πας...

Δεν πάμε ποτέ, μόνο, με ότι μας λέει το gps...

Μελετάμε την διαδρομή σε χάρτη η και στο google maps, για να ξέρουμε τι μας γίνετε και κρίνουμε...

Καλή ανάγνωση των πινακίδων,

Συνεχή ανάλυση των πληροφοριών του gps σε σχέση με τις δυο παραπάνω παραμετρους...

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ταλαιπώρια να προσπαθείς να διαβάσεις χάρτη στην άκρη του δρόμου όταν δεν ξέρεις που είσαι....

Κρίσιμο σημείο σε όλα είναι να είσαι εξοικιωμένος με το μηχάνημα που χρησιμοποιείς...
    [/FONT]
    ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από siraxanz Προβολή μηνύματος
    Χωρίς ένα καλοενημέρωμένο gps δεν πας πουθενά σήμερα,
    Ναι ε; Μάλλον θα τα είδαμε στον ύπνο μας τα μέρη που πήγαμε

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ταλαιπώρια να προσπαθείς να διαβάσεις χάρτη στην άκρη του δρόμου όταν δεν ξέρεις που είσαι....
    Αν δεν ξέρεις που είσαι φταις ο ίδιος και μόνο. Δεν φύτρωσες εκεί, κάπως έφτασες, ακολουθώντας οδηγίες, χάρτη ή ότι άλλο.

υγ: και τα μεγαλύτερα γράμματα δεν βοηθάνε σε κάτι.
    Give me fuel, Give me fire

Αfricaνος και Τζεντλεμαν Το avatar του/της montechristo
    [FONT=Comic Sans MS]....ισως το παρω για να πειραματιστώ με το igo8 ....[/FONT]
    Να σε προειδοποιησω μονο οτι η εκδοση της NAVIGON που ειχε το GPS που μου ηρθε πριν καμια βδομαδα ηταν μεν για ΟΛΗ την Ευρωπη, αλλά εκδοση του 2009, με οτι αρνητικο μπορει να σημαινει αυτο...
    Benelli TRK 502 X 2020 - Honda SH 150 2009

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chr1s_86 Προβολή μηνύματος
    Ναι ε; Μάλλον θα τα είδαμε στον ύπνο μας τα μέρη που πήγαμε
    [FONT=Comic Sans MS]Εννοώ για την ευκολία που προσφέρει η χρήση του και μιλώ μεταφορικά ..... [/FONT]

Αν δεν ξέρεις που είσαι φταις ο ίδιος και μόνο. Δεν φύτρωσες εκεί, κάπως έφτασες, ακολουθώντας οδηγίες, χάρτη ή ότι άλλο.
    [FONT=Comic Sans MS]Πάντως από την Λισσαβώνα μέχρι το Παμμούκαλε και από την Ιεράπετρα μέχρι το Ζακοπάνε έχω χαθεί πολλές φορές και

δεν είναι ότι δεν ηξερα που ακριβώς πάω και φυσικά δεν φύτρωσα από τον ουρανό

Εξάλλου την γνώμη μου λέω όπως είπαν και παραπάνω την δική τους,

πες και εσύ την δική σου.... απλό είναι ...
    [/FONT]

υγ: και τα μεγαλύτερα γράμματα δεν βοηθάνε σε κάτι.

[FONT=Comic Sans MS]Δεν θες να το πεις αυτό, δηλαδή πως θα γράψω στο φόρουμ, σαν κακιούλα μου κάνει...

Εφ' όσον το περιβαλλον του φόρουμ μου δίνει αυτή την δυνατότητα, κάνω αυτό που μου αρέσει....

Ίσως έχουν μια δόση ειρωνείας τα γραφόμενα σου και πίστεψέ με δεν θα ακολουθήσω, είμαι εδώ για να περνάω καλά....[/FONT]

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από montechristo Προβολή μηνύματος
    Να σε προειδοποιησω μονο οτι η εκδοση της NAVIGON που ειχε το GPS που μου ηρθε πριν καμια βδομαδα ηταν μεν για ΟΛΗ την Ευρωπη, αλλά εκδοση του 2009, με οτι αρνητικο μπορει να σημαινει αυτο...
    Ευχαριστώ για την πληροφορία, φαντάζομαι οτι δεν πρεπει να ειναι σοβαρο μειονεκτημα, μηπως μπορεις να μας γράψεις την ακριβή έκδοση λογισμικου,

γιατι στη σελίδα τους μιλάνε για το igo8.3 αν ειναι ετσι, δεν υπαρχει σοβαρο θεμα...

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Εννοώ για την ευκολία που προσφέρει η χρήση του και μιλώ μεταφορικά .....
    Το "δεν πας πουθενά" μου φάνηκε πολύ απόλυτο και γι' αυτό ξεκίνησα να απαντήσω

Εξάλλου την γνώμη μου λέω όπως είπαν και παραπάνω την δική τους,

πες και εσύ την δική σου.... απλό είναι ...
    Την είπα μερικά ποστ πίσω, όλο ευκολίες, ευκολίες, στο τέλος θα πάει και το μηχανάκι μόνο του στον προορισμό.

Η αλήθεια είναι ότι είχα GPS πριν γίνουν "μόδα" και απαραίτητο αξεσουάρ αλλά όχι για τους χάρτες (δεν είχε καν) αλλά για άλλες πληροφορίες όπως ταχύτητα, μέση ωριαία, ώρα κίνησης/στάσης, υψόμετρο κτλ. Για αυτά είναι ωραίο το GPS αλλά δεν θέλω να μου λέει που θα στρίψω, γνώμη μου βέβαια όπως λες

είμαι εδώ για να περνάω καλά....
    Give me fuel, Give me fire

Για τους λάτρεις της περιπέτειας πάντως υπάρχουν καλύτεροι τρόποι να το ευχαριστηθούν

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	untitled.JPG 
Προβολές:	87 
Μέγεθος:	10,4 KB 
ID:	260536

Και να μη πάρουν ούτε πυξίδα ε;

Για τους λουλούδες σα και μένα όμως που θεωρούν ότι κάθε βοήθημα της τεχνολογίας είναι καλό, να μια προσφορά...

http://www.groupon.gr/deals/special-...0_0_156&a=1656

Αfricaνος και Τζεντλεμαν Το avatar του/της montechristo
    Ευχαριστώ για την πληροφορία, φαντάζομαι οτι δεν πρεπει να ειναι σοβαρο μειονεκτημα, μηπως μπορεις να μας γράψεις την ακριβή έκδοση λογισμικου,

γιατι στη σελίδα τους μιλάνε για το igo8.3 αν ειναι ετσι, δεν υπαρχει σοβαρο θεμα...
    Mε μια μικρη επιφυλαξη, μιας και δεν πηρα τελικα το Peaklife, αλλά το Adventurist λογω προσφορας, που το εκανε γελοια φθηνο (με 42ευρω ηταν στα ΕΛΤΑ της γειτονιας), ναι την εκδοση 8.3 εχουν. Πιο συγκεκριμενα την 8.3.2.80621 (10 Μαρτιου 2009). Ισως να μην εχει μεγαλες διαφορες, αλλά πχ στην Ηλιουπολη που το δοκιμασα, καποιοι δρομοι εχουν αλλαξει ονομα και φορά. Εκει ισως εχεις θεμα. Και δεν εννοω στην Ηλιουπολη βεβαια, αλλά στην Ηλιουπολη της Σερβιας, οπου εκει ισως χαθεις... Βεβαια για περιπου 120ευρω που θα σου κοστισει, πολυ μικρο το κακο, το πολυ πολυ του περνας κι ενα αλλο πιο ενημερωμενο προγραμμα κι εισαι ΟΚ...
    Benelli TRK 502 X 2020 - Honda SH 150 2009

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από montechristo Προβολή μηνύματος
    Mε μια μικρη επιφυλαξη, μιας και δεν πηρα τελικα το Peaklife, αλλά το Adventurist λογω προσφορας, που το εκανε γελοια φθηνο (με 42ευρω ηταν στα ΕΛΤΑ της γειτονιας), ναι την εκδοση 8.3 εχουν. Πιο συγκεκριμενα την 8.3.2.80621 (10 Μαρτιου 2009). Ισως να μην εχει μεγαλες διαφορες, αλλά πχ στην Ηλιουπολη που το δοκιμασα, καποιοι δρομοι εχουν αλλαξει ονομα και φορά. Εκει ισως εχεις θεμα. Και δεν εννοω στην Ηλιουπολη βεβαια, αλλά στην Ηλιουπολη της Σερβιας, οπου εκει ισως χαθεις... Βεβαια για περιπου 120ευρω που θα σου κοστισει, πολυ μικρο το κακο, το πολυ πολυ του περνας κι ενα αλλο πιο ενημερωμενο προγραμμα κι εισαι ΟΚ...

Κοίτα το εκδοση 8.3 ειναι το λειτουργικό,
    το θέμα των δρόμων που δεν εχει ειναι θεμα χαρτών,
    απο ότι γνωριζω όταν ερχετε απο Κινα έχει βασικούς χάρτες,
    πρέπει να περάσεις νεους χάρτες για τα μέρη που σε ενδιαφέρουν...

Πχ μελέτησε λίγο τα παρακάτω λινκ σαν παράδειγμα...

http://gpsunderground.com/forum/forum.php

http://www.moto-treks.com/gps-maps

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2007, 01:03
  2. Τα εχει κανεις για να μου πει γνωμη?
    από X_NR750 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2006, 20:16
  3. ξέρει κανείς αγγλικά να μου μεταφράσει το παρακάτω;
    από makaronachis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2005, 04:00