Ασε γιατι πήγα μια κυνηγημενη δικαβαλη πατρα με αντιθετο ανεμο και μου κοπηκε το γελάκι....
Ασε γιατι πήγα μια κυνηγημενη δικαβαλη πατρα με αντιθετο ανεμο και μου κοπηκε το γελάκι....
Ban 'em all
Για να μην μαλώνουμε και να μην μπερδεύομαι περισσότερο ..... να μείνω με το F650GS twin - ( μπασταρδεμένο 800αρι - όταν μεγαλώσω θα βάλω και ένα αυτοκόλλητο 800 να κοροιδεύω τους ασχετους) ?
και να έχω τις γνωστές ατάκες :
- πόσα κυβικά είναι ?
- 800 είνα
- μα γράφει 650
-![]()
...η φιλη μου που παρακολουθει την κουβεντα εχει να συμπληρωσει οτι:
Αν ηταν γαμος, η bmw θα ηταν η γκομενα και το ΚΤΜ ο πηδικουλας
Σε ενα τραπεζι το ΚΤΜ θα ηταν το κυροπηγιο και bmw η σουπιερα
Αν ηταν θρησκεια, η bmw θα ηταν μια καλη θρησκα καθολικη και το ΚΤΜ ενα ξωτικο του δασους
Αν ηταν πολεμικα οπλα, το ΚΤΜ θα ηταν stealth και η bmw φρεγατα στον περσικο κολπο
σταματω εδω γιατι δεν την προλαβαινω!
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Θοδωρη γραψε και πως παλευαμε να ακολουθησουμε το 990 του el-patron στην Ευβοια.......
και συνεχιζει...
Αν ηταν μουσικο οργανο, η bmw θα ηταν βιολι και το ΚΤΜ το δοξαρι
Αν ηταν δοντια, η bmw θα ηταν φρονιμητης και το ΚΤΜ κυνοδοντας
εγκαταλειπω
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Ναι ρε φίλε.... αλλά και το Transalp του konkost να είχε ο τύπος..... πάλι θα παλεύαμε να τον ακολουθήσουμε . . . .![]()
![]()
Και αν θυμάμαι καλά, ο Κώστας έχει το R (ή S...ή όπως τελος πάντων λέγεται το ψηλό)... οπότε πάλι μιλάμε για πιο "ειδικό" μηχανάκι
..... καλώς η ΚΑΚΩΣ η bmw δεν έχει βγάλει κάποια ειδική έκδοση στο 800..... οπότε νομίζω συγκρίνουμε 800GS, me 990 ADV (απλό) . . . .
Τελευταία τροποποίηση από tthodor; 06/06/2012 στις 14:52.
Επιτελους το καταλαβες....;-) ασε που θα λες οτι εχω το πραγματικο μηχανάκι.... οπως λενε και οι afrika650 και adv950 και τα μονομπουζα στροματα, τα μετα ειναι μπουρουχες ηλεκτρικες σκουπες
Σοβαρα πάντως, εχω την αισθηση οτι ο lc8 δεν του αρεσει να ταξιδευει.... ειναι πολυστροφος για να καταπινει χιλιομετρα με την ευκολία κ βαρεμαρα που χρειάζεται ενα ταξιδερο μηχανάκι, σαφεστατα ο 3κυλινδρος ταιγκερ θα ειναι καλυτερος στο ταξιδι... αρα καταληγουμε περα του γουστου στο κατα πόσο εισαι καλος στο χωμα ετσι ωστε να αποφασισεις ευκολοτερα....
Πάμε :
bmw πολη/ευκολια/ταξιδι/οικονομια
triumph 800 μεση λυση
κτμ στο πιο εξτρημ απο πλευρας χωματος κ γενικοτερα εχει παραχωρησεις
εκτός και αν θες να περιμενεις το κτμ adv800 poy θα βγει αμεσως μετα το virus το sduke δηλαδη με τον rc8
Αυτο περιμενω και γω με προσευχη, κατανυξη και στρομα αιντε κ οπως προειπα λιγα αντικαταθλιπτικα.. τα ιδια που περνει και ο μπιγκ για να βγαλει το 5.5lt/100![]()
Τελευταία τροποποίηση από Stabak; 06/06/2012 στις 15:08.
Ban 'em all
[QUOTE=tthodor;2199161]Ναι ρε φίλε.... αλλά και το Transalp του konkost να είχε ο τύπος..... πάλι θα παλεύαμε να τον ακολουθήσουμε . . . .![]()
![]()
Και αν θυμάμαι καλά, ο Κώστας έχει το R (ή S...ή όπως τελος πάντων λέγεται το ψηλό)... οπότε πάλι μιλάμε για πιο "ειδικό" μηχανάκι
Αστά αυτά αφού είσαι τρελό τιμόνι, ποτέ θα μας έρθεις για καμμιά χαλαρή ονοφαδα;
.
Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει
Στο enduro festival είχα βολτάρει τα F800GS, και τα Tiger.
Το F8 αισθητά σταθερότερο και με καλλίτερη θέση οδήγησης στο χώμα* από τα Tigers, και ανάμεσα στα Tigers δεν είδα διαφορά* που να δικαιολογεί σε εμένα τα μειονεκτήματα της ρόδας 21.
*μην φανταστείς κανένα σοβαρό χώμα βέβαια
ΥΓ: Αν είναι να περιμένεις κάτι περίμενε και το 900άρι της Huqsvarna.