κανονιστε να φωναξω τον βαντα....!
μιλησα![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος σήμερα, η δουλειά με κυνηγάει από πίσω και τα περιθώρια για μια εκτενή αναφορά στη βόλτα μας είναι μικρά. γι' αυτό λοιπόν θα προσπαθήσω με συνοπτικές διαδικασίες να σας δώσω μια εικόνα του τι βιώσαμε από τη χθεσινή μας βόλτα.
Το πληκτρολόγιο αλλά ακόμη και αυτός ο φακός της φωτογραφικής είναι αδύνατον ν' αποτυπώσουν το μεγαλείο της φύσης.
Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή.
Η ιδέα για τη συγκεκριμένη βόλτα έπεσε στο τραπέζι εντελώς ξαφνικά, μια παρόρμηση της στιγμής θα έλεγα. Βρέθηκε πρόθυμος τρελός να ακολουθήσει εμένα (άκουσον άκουσον) σε βόλτα, που είμαι γνωστό κουλάδι στον προσανατολισμό. Κάποιοι λένε (και όχι άδικα) ότι χάνομαι ακόμα και μέσα στο σπίτι μου. Αρωγός σ' αυτή μου την προσπάθεια η τεχνολογία, ο Αϊ Γκάρμιν ο θαυματουργός.
Τα Άγραφα είναι αγαπημένος μου προορισμός εδώ και πολλά χρόνια αλλά κι εκεί παρ' όλο που έχω πάει αρκετές φορές, σχεδόν πάντα μπερδεύομαι και ψιλοχάνομαι. Αυτό από μόνο του είναι αντιμετωπίσιμο και ειδικά όταν είμαι με μόνο με τη Χρύσα, η οποία το έχει πάρει πιά απόφαση ότι θα χαθούμε μια δυο φορές αλλά τελικά θα φτάσουμε. Οι άλλοι όμως δεν φταίνε σε τπτ. Οπλισμένος με το θάρρος του τεχνολογικά εξοπλισμένου, αυτή τη φορά πήγα ένα βήμα παραπέρα. Σχεδίασα επιστροφή από άλλο δρόμο στο πισι και πέρασα τη διαδρομή στο gps. Το κόλπο αυτό δούλεψε μια χαρά στην ετήσια, δεν βρήκα κανένα λόγο να μη δουλέψει και σε αυτή την εκδρομή.
Ο daz, ο vstrommer, ο Spyro, ο npat και οι λοιποί ταξιδιώτες - περιηγητές του φόρουμ θα γελάνε και πιθανά μερικοί θα λένε ότι "μα ρε φίλε από κει έχουμε ξαναπεράσει πολλάκις και μαζί". Δεν το αρνούμαι αλλά όταν άλλος είναι μπροστάρης κι εγώ απλά ακολουθώ, είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα.
Τες πα η απόφαση πάρθηκε και πισωγυρίσματα δεν υπάρχουν (έχουμε κι ένα κύρος και μία φήμη να προστατέψουμε) άσχετα αν έκανα τάματα σε όλους σχεδόν τους Αγίους που γνωρίζω.
Κλασσικά λοιπόν Κυριακή πρωί σηκώνομαι από το κρεββάτι κατά τις 6:00, φτιάχνω καφεδούμπα και χαζολογάω στο φόρουμ μήπως υπάρχουν κι έτεροι τρελοί που θέλουν να μ' ακολουθήσουν. Η συνέχει γνωστή, δεν θα το σχολιάσω.
Η Χρύσα ταλαιπωρείται αυτόν τον καιρό με μια κωλο αλλεργία, οπότε την άφησα να μείνει λίγο περισσότερο στο κρεββάτι. Λίγη ώρα μετά πέσαν και τα σχετικά τηλ. στο άλλο ζευγάρι που θα ερχόταν μαζί μας για την κλασσική πια 10λεπτη καθυστέρηση από μέρους μου.
Αναχώρηση λοιπόν από τα έβερεστ 8:45, με χομόγελα από τον Νκόλα (fazer s2 600) και την κοπελιά του. Χαμογελάτε είπα μέσα μου γιατί δεν ξέρετε τι σας περιμένει, κακόμοιρα παιδιά.
Αφήνω απ' έξω την ανιαρή αλλά κι επικίνδυνη Εθνική μέχρι το Αγρίνιο και πρώτη στάση για φωτό και τσιγαράκι ................![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Λίγο μετά την Αλευράδα πηγαίνοντας προς τη γέφυρα Τατάρνας είδαμε ......
και άλλη μία (κάντε ζούμ με τον browser για να το δείτε καλύτερα)
Ζητώ συγνώμη για την ποιότητα αλλά οι φωτό είναι τραβηγμένες εν κινήσει από τον ένα και μοναδικό οδηγό, πλοηγό, φωτογράφο. Η συν επιβάτιδα δν ασχολείται με τόσο πεζά θέματα όπως η λήψη φωτό.
Ποτάνα κρίση, κάνουμε Λιτανεία το κοκορέτσι. Φάτε μάτια κοκορέτσι και κοιλιά περίδρομο.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.........
Τελευταία τροποποίηση από vaska; 11/06/2012 στις 11:28.
Ο ιδιοκτήτης της καντίνας στη γέφυρα Τατάρνας (ήταν προγραμματισμένη στάση για καφέ), εκτός από γαστριμαργικές ανησυχίες έχει και ποιητικές.
Αλλά ζητάει και προσωπικό με ................................. λίγο παράξενα προσόντα
Πάντως όποιος έγραψε την ομολογουμένως εμπνευσμένη αγγελία, κάνει υπέροχα γράμματα.
Οι στυλιστικές ανησυχίες της Χρύσας απολύτως σύμφωνες με την μοτοένδυση. Με δυσκολία διακρίνονται οι προστασίες αλλά υπάρχουν παντού, απλά φρόντισε ο σχεδιαστής να τις κρύψει επιμελώς μιας και το τάργκετ γκρουπ του είναι το ωραίο φύλλο ..................
Πάλι αργά το ανακάλυψα. Κατά πως φαίνεται πρέπει να την περνάω γενικό έλεγχο πριν φύγουμε. Δεν μπορεί κάποια ματσολιά θα έχει κάνει!