Τι να σου πω ρε Μήτσο, μπορεί και να έχεις δίκιο. Κι εμένα έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να τα λέω αλλά σχεδόν πάντα φεύγουμε για το ραντεβού με τους άλλους βιαστικά και δεν προλαβαίνω για επιθεώρηση. Από την άλλη δεν είναι μικρό παιδί, καβαλάει μηχανή πάνω από 15 χρόνια, τους κινδύνους τους ξέρει, ας κάνει τις επιλογές της, λέω εγώ.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
VASKAS ο τριμεγιστος μας πηγε και μας εφερε τελεια ΔΕΝ χαθηκαμε πουθενααα! περασαμε τελεια και η διαδρομη απλα ειναι γαματη! αρχηγε δωσε φωτο στο λαο..![]()
Με τα πλατάνια να ρίχνουν τη σκιά τους και να χρωματίζουν πράσινο το φως του ήλιου, ακριβώς δίπλα στον Αγραφιώτη ποταμό, στον προαύλιο χώρο του εστιατορίου "Νερόμυλος", στρώθηκε το τραπέζι για το απαραίτητο τσιμπούσι.
Δυο τρεις παγωμένες μπύρες (εβίβα Αντώνη - τρεις φορές το είπα να ξέρεις) να προσπαθούν να σβήσουν την κάψα μας από τις καλοκαιρινές ομολογουμένως θερμοκρασίες, που σε συνδυασμό με τη χαμηλή ταχύτητα και τις προστασίες, είχε βαρέσει κόκκινα.
![]()
Τσιγαράκι, ξεκούραση και κουβεντούλα με τους ντόπιους που μετά από τόσα χρόνια τους νιώθουμε "δικούς μας", καθώς και μια απρόσμενη γνωριμία με κάποιον ντόπιο στην καταγωγή που ζει Αθήνα, ο οποίος μας πλησίασε μόλις είδε τις μηχανές. Δίτροχος και ο ίδιος, μας συστήθηκε κι άρχισε μια κουβέντα για περάσματα αλπικά, για Νιαλες για ασπρορέματα κλπ. Έχει ένα Cagiva army 350 κι έχει οργώσει την Ελλάδα. Μας συμβούλεψε για όμορφες διαδρομές, μας χάρισε κι έναν χάρτη, αλλά περισσότερο απ' όλα απολαύσαμε κι εμείς κι αυτός για μια ακόμα φορά την επικοινωνία με τον μοναδικά ιδιαίτερο τρόπο του μοτοσικλετιστή.
Μας αποχαιρέτισε χαμογελώντας αφού μας ενημέρωσε ότι πολιτεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ. Εύχομαι η εμπλοκή του με την πολιτική να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την σωστή ανάπτυξη των Αγράφων. Του δώσαμε και την ηλεκτ. διεύθ. του φόρουμ και υποσχέθηκε να μπει να διαβάσει και να γράψει.
Η ώρα κυλούσε αργά για τα δικά μας δεδομένα, αργά όπως αργά κυλάει και η ζωή στ' Άγραφα. Η κουβέντα μας χαλαρή να εναρμονίζεται με το περιβάλλον, απαλλαγμένη από τα αστικά μας άγχη, τα πειράγματα στην ημερήσια διάταξη και τα χαμόγελα στην παρέα εναλλάσσονταν με τα κακαριστά γέλια των κυριών που μας συνόδευαν.
Το "εγέρθητι" ήρθε να μας θυμίσει ότι έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας, αν τελικά θέλαμε ν' ακολουθήσουμε το πρόγραμμα. Για μιά ακόμη φορά ο άσχημος Αγραφιώτικος δρόμος ταλαιπώρησε τα 6χρονα λάστιχα που φοράει η χοντρή μου και στο τέλος αυτού, στροφή δεξιά για Κερασοχώρι - Καρπενήσι που θα κάναμε στάση για καφέ.
Η πινακίδα αυτή υπάρχει στον ένα και μοναδικό δρόμο που οδηγεί στ' Άγραφα και διασταυρώνεται μόνο με γκρεμούς. Υπάρχει για να σου θυμίζει ότι παρ' όλο που κινείσαι στον μοναδικό δρόμο του εκεί δικτύου, προτεραιότητα έχουν οι "άλλοι". Τώρα ποιοι είναι οι "άλλοι" και από που θα έρθουν δεν ξέρω.