Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 87

Θέμα: Αναπληρωτής Εφορευτική Επιτροπή Εκλογές 2012

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    στις προηγουμενες εκλογες του μαιου,εστειλαν χαρτι στον αδερφο μου για αναπληρωτη.το χαρτι αυτο το εστειλαν στο πατρικο του πατερα μου οπου ουδεποτε εχει δηλωθει απτον αδερφο μου για κατοικια.εκει εμενε ο πατερας μου μεχρι τα 20 του περιπου δηλαδη 35 χρονια πριν!!!!η γιαγια μου εχει αλτσχαιμερ και την φυλαει μια γυναικα εκ βαλκανιων.καθε 2-3 μερες παει ο πατερας μου,να δει πως πανε τα πραγματα...ετυχε και το προλαβε πριν τις εκλογες.φυσικα και οα αδερφος μου δεν πηγε...πηγε να ψηφισει κατα τις 5-6 το απογευμα και δεν του ειπε κ ανεις τιποτα....
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Ρε παλικαρε δε ξερω τι δουλεια κανεις και δε με νοιαζει κιολας
    Θα επρεπε να κανω καμια συγκεκριμενο επαγγελμα δηλαδη για να μπορω να εχω το δικαιωμα σ αυτο το θεμα;
    Ενας απλος φορολογουμενος (και τρομερα αγανακτισμενος) πολιτης ειμαι, που τα φερνει (τρομερα) δυσκολα περα στη ζωη του και που προσπαθει να μεγαλωσει δυο παιδια!
    Ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου να μην παω να ψηφισω, αλλα λεω να παω και να διαμαρτυρηθω με τον τροπο μου και γω.

Συμφωνω μαζι σου για τα χρηματα και για το οτι μονο ο γραμματεας παιρνει αποζημιωση. Επειδη εχω συγγενεις μου δικηγορους που πηγαινουν ως δικαστικοι αντιπροσωποι, να σου πω οτι η ευθυνη της διαδικασιας γι αυτους δεν ξεκιναει την κυριακη, αλλα απο την παρασκευη. Αρα μιλαμε για 3-4 μερες (γιατι νομιζω οτι και την δευτερα εχουν δουλεια).

Για τον γραμματεα τωρα συμφωνω απολυτα οτι κακως παιρνει μονο αυτος τα χρηματα. Δεν κανει τιποτα περισσοτερο απο το να τραβαει γραμμες στις καταστασεις.
    Αλλα και τα 85ευρώ περιπου που παιρνουν αυτοι, προσωπικα δεν τα θελω. Αλλα αν μου τυχαινε (σ αυτες τις εκλογες ετυχε στην γυναικα μου να παει), θα πηγαινα. Μπορει να μην μου αρεσε και μενα να χασω την κυριακη μου, αλλα πρεπει καποιοι να πανε και να βοηθησουν.Ομως δεν θα προσπαθουσα να μην παω, γιατι δεν θα ηθελα να γινω η αιτια καποιος αλλος που δεν θελει να παει (και να χασει την δυσαναπληρωτη κυριακη του) να υποχρεωθει εξαιτιας μου.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από emix24 Προβολή μηνύματος
    Θα επρεπε να κανω καμια συγκεκριμενο επαγγελμα δηλαδη για να μπορω να εχω το δικαιωμα σ αυτο το θεμα;
    Ενας απλος φορολογουμενος (και τρομερα αγανακτισμενος) πολιτης ειμαι, που τα φερνει (τρομερα) δυσκολα περα στη ζωη του και που προσπαθει να μεγαλωσει δυο παιδια!
    Ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου να μην παω να ψηφισω, αλλα λεω να παω και να διαμαρτυρηθω με τον τροπο μου και γω.

Συμφωνω μαζι σου για τα χρηματα και για το οτι μονο ο γραμματεας παιρνει αποζημιωση. Επειδη εχω συγγενεις μου δικηγορους που πηγαινουν ως δικαστικοι αντιπροσωποι, να σου πω οτι η ευθυνη της διαδικασιας γι αυτους δεν ξεκιναει την κυριακη, αλλα απο την παρασκευη. Αρα μιλαμε για 3-4 μερες (γιατι νομιζω οτι και την δευτερα εχουν δουλεια).

Για τον γραμματεα τωρα συμφωνω απολυτα οτι κακως παιρνει μονο αυτος τα χρηματα. Δεν κανει τιποτα περισσοτερο απο το να τραβαει γραμμες στις καταστασεις.
    Αλλα και τα 85ευρώ περιπου που παιρνουν αυτοι, προσωπικα δεν τα θελω. Αλλα αν μου τυχαινε (σ αυτες τις εκλογες ετυχε στην γυναικα μου να παει), θα πηγαινα. Μπορει να μην μου αρεσε και μενα να χασω την κυριακη μου, αλλα πρεπει καποιοι να πανε και να βοηθησουν.Ομως δεν θα προσπαθουσα να μην παω, γιατι δεν θα ηθελα να γινω η αιτια καποιος αλλος που δεν θελει να παει (και να χασει την δυσαναπληρωτη κυριακη του) να υποχρεωθει εξαιτιας μου.
    Kαλά, αν ειναι να τσακωθούμε, ε ας πάει ρε MikeG να τελειώνουμε..

Α. κι επειδή κι εγώ είχα συγγενή δικαστικό λειτουργό, κλάιν δουλειά κάνουν για τόσα χρήματα..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Kαλά, αν ειναι να τσακωθούμε, ε ας πάει ρε MikeG να τελειώνουμε..

Α. κι επειδή κι εγώ είχα συγγενή δικαστικό λειτουργό, κλάιν δουλειά κάνουν για τόσα χρήματα..

Γιατι πρεπει οταν καποιος εχει μια διαφορετικη γνωμη να θεωρειται τσακωμος;

Μια κουβεντα κανουμε...!
    Τελευταία τροποποίηση από emix24; 11/06/2012 στις 14:58.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από emix24 Προβολή μηνύματος

Κοιτα αν ησουν δικηγόρος και σε καθε εκλογες 'τσιμπουσες' 1,5 χιλιαρικακι (πλεον λιγοτερα) νομιζω πως θα είχε σχέση στη κουβέντα μας

Επειδη ομως και εσυ οπως ολοι μας ειμαστε αγανακτισμένοι και δυσκολα τα φερνουμε πέρα και προφανως δε θελουμε να αφιερωσουμε 18-20 ή και παραπανω ωρες free of charge οταν αλλοι κονομάνε για 3 μερες δουλειας (συμφωνω με sniper κλαιν δουλεια κανουν) αλλα ντεμεκ φερουν την ευθυνη, θα ήθελα τουλαχιστον οι συμπολιτες μου (και εγω μεσα) να προσφερουμε μεν, να ανταμοιβομαστε δε.
    Δε νομιζω οτι διαφωνει κανεις σε αυτο.
    Εως ότου γίνει κατι τετοιο εχω δωσει εντολή στους δικους μου αν ερθει κανα γαμωχαρτο να ΜΗΝ το παραλαβουν.

Οποιος θελει να προσφερει στην υπερτατη δημοκρατική διαδικασία ειναι ελευθερος να το συνεισφέρει δωρεάν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    Εως ότου γίνει κατι τετοιο εχω δωσει εντολή στους δικους μου αν ερθει κανα γαμωχαρτο να ΜΗΝ το παραλαβουν.

μια απο τα ιδια.....
    δεν παραλαμβανουν τιποτα....
    δεν υπογραφουν τιποτα.....ο Γιαννης ειναι στην Ουγκαντα .....λειπει και θα λειπει.....
    αμα θελετε αφηστε το στο γραμματοκιβωτιο και μεχρι εκει........

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Ρε παλικαρε δε ξερω τι δουλεια κανεις και δε με νοιαζει κιολας

Αλλά οταν ο δικαστικος αντιπροσωπος μεχρι τις προηγουμενες εκλογες τσιμπουσε κανα 1500αρι ευρο (συν/πλην) και οι μαλακες οι πολιτες τσιμπουσαν ενα αρχιδι, δε θα μπορουσαν να του κοψουν 300-400 ευρω να παρει και ο κοσμος απο 80-100 ευρώ.
    Προσωπικά δεν ειναι το χρημα που με στεναχωρεί μιας και τη Κυριακη μου τη θεωρω δυσαναπληρωτη, αλλα μαζι σου οτι πρεπει να κανουμε το καθηκον μας σαν πολιτες της χωρας τουτης, δε μπορει το κρατος με καποιο τρόπο να ανταμειψη το κόσμο που θυσιαζει τη Κυριακή του? και να μη μοσχοπληρώνει τους Δικ. Αντιπροσωπους?

Μαλλον κατι λαθος κανουν αυτοι, μιας και πολύς κόσμος προσπαθεί να τη σκαπουλάρει
    +600
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Στις προηγούμενες εκλογές ήμουν αναπληρωματικό μέλος. Φυσικά και ΔΕΝ πήγα, μάλλον πήγα τους είπα οτι δουλεύω (και έτσι ήταν) ,χαιρέτησα και την έκανα με ελαφρά.
    Αυτήν την Κυριακή δεν δουλεύω, αν κάνουν το λάθος και μου στείλουν πάλι (άκουσα πως αν σε πάρει η μπάλα μια φορά σε βάζουν στο μάτι), θα είναι η τρίτη φορά συνολικά, το κωλόχαρτο θα γίνουμε μπίλιες.
    Αυτό που δεν κατάλαβα είναι ο λόγος που οι εκπαιδευτικοί δεν μπαίνουν εφορευτικές επιτροπές.
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
    Ministry Of Lost Souls

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Έχει και το χαβαλέ του το πράγμα.
    Έχω πάει εφορευτική επιτροπή 3-4 φορές στο παρελθόν και τις μισές ήμουν σε γυναικεία εκλογικά τμήματα (προτού γίνουν μικτά).Εννοείται πως ήταν η καλύτερή μου.

Από την άλλη όμως τη βγάζεις με κανά σαντουϊτσάκι-αν αξιωθεί να κεράσει κανένας δικαστικός αντιπρόσωπος-και επιπλέον είναι πολλές οι ώρες εκεί μέσα,που γίνονται περισσότερες αν ο δικηγόρος είναι ψαρωμένος και μετράει και ξαναμετράει τα κουκιά.
    ''Αυτό το ψηφοδέλτιο είναι λαδωμένο,το αλλο είναι τσαλακωμένο, μέτρα και ξαναμέτρα κλπ'', μας είχε πάρει 3 τα χαράματα με το χάπατο...

Έκτοτε με έχουν καλέσει άλλες 2 φορές και δεν έχω πατήσει καν.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    Έχει και το χαβαλέ του το πράγμα.
    Έχω πάει εφορευτική επιτροπή 3-4 φορές στο παρελθόν και τις μισές ήμουν σε γυναικεία εκλογικά τμήματα (προτού γίνουν μικτά).Εννοείται πως ήταν η καλύτερή μου.

Από την άλλη όμως τη βγάζεις με κανά σαντουϊτσάκι-αν αξιωθεί να κεράσει κανένας δικαστικός αντιπρόσωπος-και επιπλέον είναι πολλές οι ώρες εκεί μέσα,που γίνονται περισσότερες αν ο δικηγόρος είναι ψαρωμένος και μετράει και ξαναμετράει τα κουκιά.
    ''Αυτό το ψηφοδέλτιο είναι λαδωμένο,το αλλο είναι τσαλακωμένο, μέτρα και ξαναμέτρα κλπ'', μας είχε πάρει 3 τα χαράματα με το χάπατο...

Έκτοτε με έχουν καλέσει άλλες 2 φορές και δεν έχω πατήσει καν.
    Κάτσε να ''κληρωθώ'' πάλι να δεις τι ώρα θα φύγουν όλοι απο εκεί
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
    Ministry Of Lost Souls

Αντε παλι τα ίδια. Καθε φορά που εχουμε εκλογές το ίδιο βιολί...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Αντε παλι τα ίδια. Καθε φορά που εχουμε εκλογές το ίδιο βιολί...
    Ε πες το ντε..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ivote.jpg 
Προβολές:	357 
Μέγεθος:	10,8 KB 
ID:	261062

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε εάν κληθείτε και πάτε εφορευτική επιτροπή (επαναλαμβάνω, ΕΑΝ κληθείτε και ΕΑΝ πάτε ή σας πάνε αγκαζέ ΕΑΝ σας βρούνε και ΕΑΝ σας αναζητήσουν) είναι να κάνετε συμφωνία για βάρδιες με τα υπόλοιπα θύματα.
    Πάντως, από την εμπειρία μου, ειδικά σε κάτι χωριά στην ενδοχώρα, υπάρχουν άνθρωποι που γουστάρουν τρελλά να πηγαίνουν για εφορευτική επιτροπή. Ράβονται, βάζουν τα καλά τους και καταλαμβάνονται από κατάνυξη για το μεγαλείο της εκλογικής διαδικασίας (η χαρά του δικαστικού αντιπροσώπου).
    Άλλοι πάλι βέβαια, όχι.
    Dura lex, sed lex.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ERRIKA Προβολή μηνύματος
    Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε εάν κληθείτε και πάτε εφορευτική επιτροπή (επαναλαμβάνω, ΕΑΝ κληθείτε και ΕΑΝ πάτε ή σας πάνε αγκαζέ ΕΑΝ σας βρούνε και ΕΑΝ σας αναζητήσουν) είναι να κάνετε συμφωνία για βάρδιες με τα υπόλοιπα θύματα.
    Πάντως, από την εμπειρία μου, ειδικά σε κάτι χωριά στην ενδοχώρα, υπάρχουν άνθρωποι που γουστάρουν τρελλά να πηγαίνουν για εφορευτική επιτροπή. Ράβονται, βάζουν τα καλά τους και καταλαμβάνονται από κατάνυξη για το μεγαλείο της εκλογικής διαδικασίας (η χαρά του δικαστικού αντιπροσώπου).
    Άλλοι πάλι βέβαια, όχι.
    Φευ..

Και σας πληρώνουμε για να κοροιδεύετε κι από πάνω..

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Φευ..

Και σας πληρώνουμε για να κοροιδεύετε κι από πάνω..
    Το έχω σταματήσει από 10ετίας το.... σπορ. Είναι ΜΕΓΑΛΟ το μανίκι! (αν θες να τα κάνεις σωστά και γρήγορα φυσικά.... και όχι να ξεχειμωνιάσεις στο σπίτι του προέδρου της κοινότητας.. )
    Dura lex, sed lex.

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2012, 09:33
  2. εφορευτικη επιτροπη
    από watain στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2009, 17:34
  3. Εφορευτική επιτροπή? Omg
    από melodystyle2003 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 17