Δεν ξέρω τι θα πετύχουν με την διαπραγμάτευση...Δεν ξέρω τι θα κάνουν με τους πλούσιους...
Ακριβώς αυτό περιμένω και εγώ MG
Με πρώτο βήμα να καταργήσουν τους νόμους που προστατεύουν τους υπουργούς/κλπ και να βοηθήσουν με κάθε μέσο Μουζακίτη,Πεπόνη,Ράικου και τις 3 άλλες κυρίες που είναι στην κορυφή της εισαγγελίας και,σύμφωνα με τον Βαξεβάνη,ο Τσοχατζόπουλος στα ημερολόγιά του λέει πως δεν ελέγχονται....
ΥΓ Και να κάνω και μια ερώτηση....Την Δευτέρα έχουμε κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ίσως και κάποιον άλλο....Πόσους μήνες ζωής μας δίνετε...
Τελευταία τροποποίηση από mats8282; 14/06/2012 στις 12:50.
Ένα κοπέλι έπαέ μέσα είχε πει ότι αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα κράτος που θα μας επιτρέπει να βγάζουμε χρήματα, θα μας επιτρέπει να τα διακινούμε και θα μας φορολογεί δίκαια. Και είμαστε οι περισσότεροι πρόθυμοι σε δίκαιη φορολόγηση. Όμως τα μέχρι τώρα πεπρεγμένα του Ελληνικού γίγνεσθαι είναι ένα κράτος λωποδύτης, άδικος μοιραστής πλούτου και κανόνων, ασαφής και άδικος μπαραμπάκος, που αναμασά ανακρίβειες και προχειρότητα με κάθε ανάσα που παίρνει.
Ναι, μαυρό χρήμα υπάρχει γιατί και το ίδιο το κωλάδικο που αποκαλούμε "κράτος" βολεύεται πολύ. Είναι το βολικό άλοθι της ίδιας του της ανικανότητας να υπάρξει !
Κατά τα λοιπά...
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Μέχρι το Κσκωτά θα επαναφέρουνε στον Ολυμπιακό για ψήφους![]()
Αυτή τη στιγμή....
http://www.capital.gr/
"Αλμα" αισιοδοξίας στο Χ.Α.
Aπ΄το ίδιο site
Τσίπρας: "Το νόμισμα δεν είναι φετίχ"! http://www.capital.gr/News.asp?id=1529100
Πεσσσταα χρυσόστομε !! Εγώ τη βρίσκω με τακούνια πχ![]()
Εχεί καταντησει αηδία όλη αυτή η "πολιτική αντιπαράθεση", εδώ και ημέρες αντί να λένε όλοι τι θα κάνουν, να υπερσαπίζονται και να επικοινωνούν το πρόγραμμα τους, είναι στημμένοι στη γωνία για να αναδείξουν την κάθε παπαρίτσα ή χοντράδα του αντιπάλου... βασικά βέβαια κανείς δεν έχει πρόγραμμα... ότι να ναι λένε όλοι τους. Και μπορεί ο Τσίπρας να κατηγορείται για παπανδρεϊκό λαϊκισμό υποσχώμενος χρήματα (που δεν υπάρχουν) αλλά και οι άλλοι υπό τον φόβο απώλειας της κουτάλας μαζί με τα ζουμιά, μας κάνουν "αβάντες" πετώντας μας ένα ξεροκόμματο και υποσχόμενοι ότι θα πάνε στην ΕΕ και θα τσαμπουκαλευτούν... ποιοι; οι πρώην καρπαζοεισπράκτορες και τα γιουσουφάκια...
Ειλικρινά, το σκέφτομαι για πρώτη φορά να μην πάω να ψηφίσω... στα @@δια σας βέβαια, αλλά δεν... κανένας τους...