Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: Περι καρμπιρατερ!!!

Παλαιό μέλος
    Καταλαβα παρ το αυγο και κουρεφτο.... Ενταξι το θεμα μου δεν ειναι τοσο τραγικο το μηχανακι οργωνει σε σιγκριση και με αλλα καινουργια μηχανακια που το εχω βαλει διπλα διπλα, απλα ειναι αυτο που εχω πει οτι θελει καποιες στροφες για να ξεκινησει + την καταναλωσει που δεν ξερω αν εμενα μου φενεται αρκετη η οντως ειναι ( με 15 λιτρα βγαζω περιπου 180-190 χλμ). Ενταξη για την καταναλωσει δεν διαμαρτιρομε τοσο γιατι δεν γινεται να εχεις ζιγκλερομενο μηχανακι με χοανες και να σου καιει λιγο απλα αν με την καταλληλη ρυθμιση εφτιαχνε και αυτο δεν θα με χαλαγε

Βασίλη αν έχεις εργαλεία και χώρο, μπορείς μόνος σου να αλλάξεις τα pilot jets. Σε πρώτη φάση με ένα κατσαβίδι μπορείς να δώσεις περισσότερο αέρα στο κύκλωμα. Αν έχεις το service manual θα το βρεις πως. Pilot jet air screw, λογικά. Αφού έχεις βγάλει το φιλτροκούτι, θα έχεις και χώρο να δουλέψεις.

Παλαιό μέλος
    Tnx a lot για την βοηθεια... Δεν θελω να πιραξω κατι μονος μου γιατι αν γινει κατι στραβα τη μαμισα... το μηχανακι το χρισιμοπειω καθημερινα.... αλλα θα το παω και θα πω να μου ανεβασουνε αυτο που μου ειπες να δω μηπως και καλιτερεψει κατι.. Ευχαριστω πολυ παντως.

Παλαιό μέλος
    Λοιπον πηγα τον ληστη μου σε αλλο μηχανικο και μου ρυθμισε τα carbs. το αποτελεσμα ειτανε να δουλεβει ποιο γραμικα απο πρην αλλα το μπουκομα στα χαμιλα σινεχιζετε. ο ανθρωπος μου ειπε οτι δεν μπορει να κανει κατι καλυτερο για αυτο το προβλημα και οτι αν θελω να λυθει θα πρεπει να το παω για ρυθμισμα σε διναμομετρο σε εναν που μου προτινε.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Περι Γαμου
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 18:46
  2. Περί Fazer600 o λόγος...
    από superfour στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2004, 23:24
  3. Περί Αλυσίδας …
    από niko13g στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks