χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ 2η φορα που επεσε ο καφες στο πληκτρολογιο σημερα , σκατα χαχαχαχαχαχαχ
ασε που τηλεφωνω στον τρουπεριδι και δε το σηκωνει ... τυχαιοο
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ 2η φορα που επεσε ο καφες στο πληκτρολογιο σημερα , σκατα χαχαχαχαχαχαχ
ασε που τηλεφωνω στον τρουπεριδι και δε το σηκωνει ... τυχαιοο
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Ασε λιγο καιρο να περασει και βλεπεις. Αν αλλαξουν οι συνθηκες μπορει και να ερθει. αν οχι, απλα αντεχετε οσο γινεται λογο αποστασης και μετα μαλλον διαλεγεις Σκανδιναβική αντικαταστάτρια. Αν και δεν ειμαι ο πιο ειδικος να μιλησω μιας και εγω ακολουθησα την δικια μου...αμεσως σχεδον, αφηνοντας δουλειά κλπ.
done.
Πες της πως αν δεν ανεβει
θα πνιξεις το πονο σου με τις Σουηδεζες.....καθημερινα....
θα το πιασει το νοημα....
αν οχι...πιασε εσυ της σουηδεζες
περαν του οτι ευη και σναιπερ τον ΜΠαιζετε
αλεξανδρε παιδι μου εισαι καθολου καλα???τι σοι ερωτηση ειναι αυτη?αν ερθει καλως,αν δεν ερθει καλυτερα!!!
αυτη θα αποφασισει αν θα εισαι μονογαμικος η πολυγαμικος!![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
απο προσωπικη εμπειρεια, εγω πλεον ειμαι Κυπρο/λονδινο με πολυ καλα λεφτα κ γνκ τρελες ανεσεις κ αφου καταφερα να της βρω δουλεια με τα 3πλασια απ'οτι παιρνει Ελλαδα στην κυπρο μου ειπε οχι ορθα κοφτα!!! το προσπαθησα 1 κ 2 κ 3 ε δεν εγινε τπτ !!! οποτε απλα ο καθενας πηρε τον δρομο του.![]()
φιλε η ξενιτια ειναι δυσκολη, αλλοι την παιρνουν ευκολα και αλλοι οχι.
δεν μπορεις να πιεσεις κανεναν, και δεν θα στο προτεινα.
![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Αν σε θέλει θα έρθει. Σαφώς είναι και τι τρόπο ζωής ψάχνει ο καθένας, αλλά τα συναισθήματα αυτού του επιπέδου, θεωρώ ότι είναι πάνω από όλα. Πήγαινε λοιπόν & αν δεν, θα βρεις άλλες..
Πήγαινε Σουηδία--> κράτα επαφές-->
περίμενε ο μίσθός στην Ελλάδα να πέσει στα 100 ευρώ ή κάτι δραχμές -->![]()
Κάτσε εσύ κανένα εξάμηνο πρώτα Σουηδία, και δες μήπως δεν αντέξεις, και άσε αυτά τα διλήμματα για αργότερα....
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Είμαι ήδη δυο χρόνια πάνω. δε τίθεται θέμα με έμενα. Η δουλεία είναι γετεμπορι και εγω μενω στοκχολμη αλλα δε νομιζω να ναι κ τοσο τραγικη η διαφορα, απλα λιγο πιο μικρη η πολη και πιο πολυ βροχη.
Μας έφαγαν οι μαστοράδες εκ πείρας και τα εξ ακοής αποφθέγματα. ...
Σκεψου και τους μη γνωριζοντες οτι για τους εν Ελλαδι το Γετεμπορι ειναι μια αγνωστη πολη.Πες Γκετεμποργκ να σε καταλαβουνε
Περαν τουτου αν η δεσποινις εχει καποια αισθηματα για σενα κανονικα θα ανεβει και θα πει κι ενα-Σουηδικο-τραγουδι.Εαν δεν θελει,το μοναστηρι να ειναι καλα κι απο-ξανθους-καλογερους εχει εδω μπολικους!![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai