Γεια σας παιδια,
ψαχνω για ενα 50αρι που να μην καιει τα κερατα του!ο κολλητος μου ειχε κερδισει σε εναν διαγωνισμο ενα κινεζικο 50αρι 4Τ injection μιλαμε δεν καιει σταγωνα του βαζεις 5 ευρω βενζινη κανεις 100 χιλιομετρα ,τερμα γκαζι, και ειναι πολυ πιο πανω απο την μεση !! αυτος ομως εχει 2 προβληματα, δεν εχει βγαλει τους κοφτες και δεν τραβαει πολυ σε ανηφορες!!για να καταλαβεται σε ανηφορα δικαβαλο παμε 25-35 χιλιομετρα και σε ευθεια τερμα γκαζι στα 500 μετρα υποθεση ειναι να εχει πιασει 45 δεν παει αλλο αν και πιστευω οτι και χωρις κοφτες δεν θα πηγαινε περισσοτερο μεχρι 60 λεει το κοντερ που τα πιανει σε μεγαλη κατηφορα που με ποδηλατο πας πιο γρηγορα ;P Για να μπουμε στο θεμα μας εγω θελω κατι που να μην ζοριζεται και δικαβαλο να ξεκιναει αμεσως και να 50αριζει για πλακα και να τελικιαζει στα 75 (και παραπανω δεν με χαλαγε) !! κοιταζα για rs-sx-rx της aprilia με μια αλλαγη στην ηλεκτρονικη πιστευω θα με πανε αυτα !! αλλα σε αυτην την περιπτωση θα ηθελα τιποτα καλυτερο πχ κιτ malossi 80 αρι που εχω δει παει παρα πολυ γρηγορα σχετικα!! για καρμπυλατερ νομιζω φορανε 26-30 :// εγω το θελω να κανω περιπου 35-45 χιλιομετρα καθε μερα αλλα δεν θελω να γινω κολλητος με αυτον που εχει στην γωνια το βενζιναδικο (ειδικα με τις τιμες που εχει τωρα η βενζινη) !! βλεπω οτι ειναι και 2Τ και λογικα εχουν μεγαλη καταναλωση ! ααα να σημειωσω οτι ειμαι και λιγο καγκουρακοςθελω να κανω καμια σουζιτσα με το μηχανακι και σε καμια περιπτωση δεν θελω να παρω scooteraki !! εσεις τι μου προτεινεται ?
Y.Σ. Σε ενα χρονο το πολυ θα παρω κατι αλλο απλα το θελω τωρα για να πηγαινοερχομαι και για βολτες!θα ψαξω για μεταχειρισμενο μαλλον μεχρι 1000 ευρω οποτε μπορει να βρω κανενα πειραγμενο !! να το κοιταξω ή θα μου βγαλει προβληματα ?? και μεχρι ποσα χιλιομετρα να κοιταξω να εχει το μηχανακι ?