σημερα το πρωι ανακαλυψα οτι μου ελειπε η μια akrapovic ....ελεος . να του καει το μοτερ του καρ.....λη.![]()
σημερα το πρωι ανακαλυψα οτι μου ελειπε η μια akrapovic ....ελεος . να του καει το μοτερ του καρ.....λη.![]()
Ε δε νομίζω να το βάλει μπρος μέχρι να πάρει και την άλλη.
Life begins at 45°.
φίλου μου έτυχε παρόμοια κλοπή και επίσης του στραβώσανε χωρίς λόγο το σίδερο πανω στο ντεπόζιτο που σηκώνουμε για τη βενζίνη ,πιο πολυ για τραμπουκισμός μοιάζει δεν εξείγητε αλλιώς
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Φιλική συμβουλή ήταν, αρκεί να διαβάσεις ανάμεσα στις λέξεις.
Φυσικά συμπάσχουμε κάθε φορά που ακούμε κάτι τέτοιο.
Life begins at 45°.
Throttle that mysterious friend of ours
πραγματι εκει διπλα την αλλη μερα βρηκα δυο γαντια και στο ενα ειχαν βαλει τα εργαλεια τα πακεταρα φυσικα και τα πηγα στην αστυνομια που εκανα τη δηλωση αραγε τα ειχαν αφησει για να ξαναρθουν??? η απλα τα πεταξαν??? αν ηταν να ξαναρθουν τι να πω δεν περνουν χαμπαρι μεγαλο θρασος αλλα ο διαολος εχει πολλα ποδαρια ειναι μην τους τσακοσω λεμε τωρα αλλα αν λεμε αν θα ειναι και η τελευταια τους αποστολη
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Λοιπόν. Σε φιλαράκι είχαν κλέψει την ακράπα από το 690 enduro. Έψαχνε μάλιστα και εδώ να βρει καμια εργοστασιακή
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=128563
Παρακολουθούσε το παιδί το car.gr για μερικές μέρες στις εξατμίσεις και τελικά βρήκε να πουλάνε τη δική του! Κανόνισε ραντεβού και τελικά την ξαναπήρε!! Κάνε το ίδιο.
Πιτσιρικάδες τις βουτάνε και μετά τις πουλάνε στο car...