Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 61

Θέμα: Δάνειο 5 χιλιάδες?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motor12 Προβολή μηνύματος
    ολοι του ειπατε να μην παρει δανειο και να μαζευει
    το εχει κανει κανεις αυτο ?
    δηλαδη να βαζει στην ακρη 100 ευρω καθε μηνα για να μαζεψει μετα από 50 μηνες, 5000 ευρω?
    τι του λετε του παιδιου ?
    αλλος ενας εδω...

Greg HondaYamahaκης Το avatar του/της moutoulos
    δεν ειπα κατι τετοιο
    ισα ισα που ειπα οτι συμφωνω να παρει οτι αντεχει που βεβαια
    αυτο εννοειται
    γιατι η αλλη λυση ειναι να κανει καμια ληστεια
    αλλα ας μην βαζω ιδέες χα χα χα
    [FONT=Georgia]Εμ βέβαια σε τέτοιες ανούσιες ιδέες είμαστε πρώτοι. Δηλαδή δεν παίζει να βάλει την
    ουρά κάτω απο τα σκέλια, και μην πάρει τίποτα?. Αλλά μάθαμε όλοι στην χλίδα ...

Αν και ο mxmiata βέβαια πέρα βρέχει, μπήκε, είπε, δεν είδε κάτι να του αρέσει, και την
    έκανε.

Παρόλα αυτα mxmiata "αν θα μας δείς κάποια στιγμή", να ξέρεις οτι πάνω στην ατυχία
    σου, είσαι "τυχερός", που δεν θα μπορέσεις να πάρεις δάνειο ... [/FONT]
    Και να θυμάσαι ..., να προσέχεις .

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Κατι τετοια δανεια μας εφεραν σε αυτη την κατασταση.
    η διαφορα ειναι οτι και αλλοι που ηταν οχι 18 αλλα και 58 με τετοια ελαφροτητα μαζεψαν δανεια χαρη στις πολιτικες των τραπεζων...και σημερα τους φταινε οι τραπεζες και οχι το ξερο τους το κεφαλι.
    Φιλος σε αντιπρσπα αυτοκντν κατι τετοια μου ελεγε πριν ενα μηνα...οτι πηγαινε ο αλλος με εκαθαριστηκο για γελια και αγοραζε 2λιτρο αυτοκινητο.
    Δανειο ειναι η εσχατη λυση και αν ειναι να βαλει κανεις υποθηκη την κλαρα του καλο ειναι να ειναι τουλαχιστον για πολυ σοβαρο λογω.
    Μικρε βολεψου με οτι φτανει το χερι σου τωρα και οταν θα εχεις ντουκου χρημα και σε παιρνει ,ανοιξου -γνωμη μου-
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    αν το γυρισετε στο κοινωνικοοικονομικοπολιτικο θα φυγει χωρις 2η κουβεντα.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Banned
    Εγω θα σε συστησω σε εναν φιλο μου να σε δανεισει......

http://www.i-live.gr/wp-content/uplo...il1.jpg?84cd58

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    (Ευτυχως) δεν μπορεις

κάποτε όμως (δυστυχώς) όχι μόνο μπορούσε, αλλά οι τράπεζες τα έδιναν σχεδόν με το ζόρι...

ολοι του ειπατε να μην παρει δανειο και να μαζευει
    το εχει κανει κανεις αυτο ?
    δηλαδη να βαζει στην ακρη 100 ευρω καθε μηνα για να μαζεψει μετα από 50 μηνες, 5000 ευρω?
    τι του λετε του παιδιου ?
    Ναι ρε φίλε
    Το έχω κάνει και εγώ.
    Γιατί σου φαίνεται παράξενο. Εμένα μου φαίνεται ως το πλέον λογικό και συνετό. Και κυρίως ΑΣΦΑΛΕΣ για την τσέπη

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    ας ρίξω τη σκέψη μου εδώ να ακούσω γνώμες.....

είμαι 29 και δεν έχω οφειλές σε τράπεζες. Δεν έχω ενοίκιο (ιδιόκτητο σπίτι) και τα μόνα μου έξοδα καλύπτονται και με το παραπάνω από 2 δουλειές (μία part time και μία full time σε υγιέστατες μεγάλες εταιρίες που δεν έχουν πρόβλημα απολύσεων ή να χρωστάνε στις τράπεζες) που βρήκα μέσα στον Ιούνη.
    Έχω κατασταλάξει στο λύκο της Sym (Wolf250) με κόστος κτίσης + εξοπλισμό περίπου στα 4500ευρώ. Σκέφτομαι να τα αγοράσω όλα από τον Βύνιο και να τα βάλω σε 72δόσεις (περίπου 60ευρώ το μήνα). Με τις 2 δουλειές υπολογίζω να μαζέψω το ποσό των 4.500ευρώ σε περίπου κάτι λιγότερο από χρόνο με πολύ άνεση (και πέραν των 60ευρώ της δόσης)
    Να το προχωρήσω έτσι και στο τέλος του χρόνου να πάω να το αποπληρώσω φουλ με μετρητά και να γλιτώσω και το 13% επιτόκιο της τράπεζας μιας και με τέτοια εξόφληση δεν θα έχω πεναλτυ?

το ιδανικό θα ήταν να περιμένω 3μήνες να πληρωθώ και να αφήσω ένα υπόλοιπο 1500ευρώ να μπει σε δόσεις αλλά η ανάγκη για εργαλείο μετακίνησης είναι άμεση.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sergiosm Προβολή μηνύματος
    Ναι ρε φίλε
    Το έχω κάνει και εγώ.
    Γιατί σου φαίνεται παράξενο. Εμένα μου φαίνεται ως το πλέον λογικό και συνετό. Και κυρίως ΑΣΦΑΛΕΣ για την τσέπη
    Τι είναι ασφαλές για την τσέπη να τα μαζευεί στο σπίτι και να μπούν ληστες όταν θα έχει μαζέψει τα 5.000ε και να πεί΄"τωρα επιτέλους μπορώ να διασκεδάσω!!" και να του τα κλέψουν μέσα απο τα χέρια?

Κάτι τέτοιες φάσεις μου θυμίζουν την γριά απο τό "μπαμπά μην τρέχεις" (νομίζω ότι έτσι λεγόταν) και το "θα σας δείξω εγώ μ@λ@κες πώς διασκεδάζουν όταν μαζέψω το δισεκατομμύριο...."

Εγώ συμφωνώ με την φάση δάνειο αλλά να μπορείς να το αποπληρώσεις.Έχω πάρει αμάξι,μηχανή και σκούτερ με δάνεια (το ένα άρχιζε όταν τελείωνε το άλλο).Κάνω κάτι κακό?Κάνω κάτι λάθος?Είναι εγκληματικό που θέλω να ζήσω εκείνη την στιγμή που το θέλω?
    Keep spamming!!!:a13:

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    ας ρίξω τη σκέψη μου εδώ να ακούσω γνώμες.....

είμαι 29 και δεν έχω οφειλές σε τράπεζες. Δεν έχω ενοίκιο (ιδιόκτητο σπίτι) και τα μόνα μου έξοδα καλύπτονται και με το παραπάνω από 2 δουλειές (μία part time και μία full time σε υγιέστατες μεγάλες εταιρίες που δεν έχουν πρόβλημα απολύσεων ή να χρωστάνε στις τράπεζες) που βρήκα μέσα στον Ιούνη.
    Έχω κατασταλάξει στο λύκο της Sym (Wolf250) με κόστος κτίσης + εξοπλισμό περίπου στα 4500ευρώ. Σκέφτομαι να τα αγοράσω όλα από τον Βύνιο και να τα βάλω σε 72δόσεις (περίπου 60ευρώ το μήνα). Με τις 2 δουλειές υπολογίζω να μαζέψω το ποσό των 4.500ευρώ σε περίπου κάτι λιγότερο από χρόνο με πολύ άνεση (και πέραν των 60ευρώ της δόσης)
    Να το προχωρήσω έτσι και στο τέλος του χρόνου να πάω να το αποπληρώσω φουλ με μετρητά και να γλιτώσω και το 13% επιτόκιο της τράπεζας μιας και με τέτοια εξόφληση δεν θα έχω πεναλτυ?

το ιδανικό θα ήταν να περιμένω 3μήνες να πληρωθώ και να αφήσω ένα υπόλοιπο 1500ευρώ να μπει σε δόσεις αλλά η ανάγκη για εργαλείο μετακίνησης είναι άμεση.
    Προσωπικα ειμαι κατα του δανεισμου απο τραπεζες.

Μιας και εισαι καλα στα εργασιακα σου γιατι δε βαζεις 12 δόσεις να ξεμπερδευεις εφοσον λες οτι θα το μαζεψεις το ποσο?
    Δες αν συμφέρει να βαλεις πολλές με μικρό ποσο (και να εισαι ασφαλης) ή να βαλεις λιγες και να ξεμπερδευεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    Τι είναι ασφαλές για την τσέπη να τα μαζευεί στο σπίτι και να μπούν ληστες όταν θα έχει μαζέψει τα 5.000ε και να πεί΄"τωρα επιτέλους μπορώ να διασκεδάσω!!" και να του τα κλέψουν μέσα απο τα χέρια?

Κάτι τέτοιες φάσεις μου θυμίζουν την γριά απο τό "μπαμπά μην τρέχεις" (νομίζω ότι έτσι λεγόταν) και το "θα σας δείξω εγώ μ@λ@κες πώς διασκεδάζουν όταν μαζέψω το δισεκατομμύριο...."
    Εγώ συμφωνώ με την φάση δάνειο αλλά να μπορείς να το αποπληρώσεις.Έχω πάρει αμάξι,μηχανή και σκούτερ με δάνεια (το ένα άρχιζε όταν τελείωνε το άλλο).Κάνω κάτι κακό?Κάνω κάτι λάθος?Είναι εγκληματικό που θέλω να ζήσω εκείνη την στιγμή που το θέλω?
    Ασφαλές με την έννοια ότι τελικά πληρώνεις λιγότερο. Όχι με την έννοια ότι θα σου τα κλέψουν.
    Από κει και πέρα όλα είναι θέμα ΕΠΙΛΟΓΩΝ.
    Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει τη ζωή του όπως θέλει. Με τις επιλογές όμως έρχονται και οι συνέπειες.
    Μετά όμως να μην έρθει να κλαίγεται για την κακιά την τράπεζα που του παίρνει τη μηχανή ...

non serviam Το avatar του/της kachius
    να περιμένω 3μήνες να πληρωθώ και να αφήσω ένα υπόλοιπο 1500ευρώ να μπει σε δόσεις αλλά η ανάγκη για εργαλείο μετακίνησης είναι άμεση.
    Αυτό πιστεύω είναι το καλύτερο.
    Τρεις μήνες δεν είναι και πολύ (όπως οι 50 που λέγαμε πριν...)
    Να ξέρεις ότι στο δάνειο, πρώτα πληρώνεις τους τόκους*, οπότε ναι μεν σε 6 μήνες πχ θα πας να αποπληρώσεις χωρίς πρόστημο, αλλά θα έχεις ήδη πληρώσει τόκους για αρκετά μεγαλύτερο διάστημα από το 6μηνο...Γνώμη μου, για 3 μήνες, περίμενε, και χρεώσου μόνο τα ρέστα που λες...

*χοντρικά, για μία δόση 100 ευρώ, στους πρώτους μήνες θα αντιστοιχεί 70 ευρώ τόκοι (από τους τόκους του συνόλου της περιόδου) και 30 κεφάλαιο, και όσο παιρνούν οι μήνες αλλάζει αυτή η σχέση.
    Ξέρω από βέσπα!

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Προσωπικα ειμαι κατα του δανεισμου απο τραπεζες.

Μιας και εισαι καλα στα εργασιακα σου γιατι δε βαζεις 12 δόσεις να ξεμπερδευεις εφοσον λες οτι θα το μαζεψεις το ποσο?
    Δες αν συμφέρει να βαλεις πολλές με μικρό ποσο (και να εισαι ασφαλης) ή να βαλεις λιγες και να ξεμπερδευεις
    προτιμώ να νιώθω περισσότερο ασφαλής με μικρό ποσό δόσης γιατί ποτέ δε ξέρεις τι ξημερώνει αύριο. επίσης δεν είμαι άτομο που θα χαλάσω τον προγραμματισμό μου...(π.χ. στο τέλος της χρονιάς να μην έχω αποταμιεύσει όσα υπολογίζω γιατί τα έφαγα αλλού)
    με 12 δόσεις το ποσό πάει στα 350ευρώ το μήνα που όσο και να λες οτι έχεις 2δουλειές και δικό σου σπίτι είναι ένα πολύ σεβαστό ποσό την εποχή που διανύουμε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kachius Προβολή μηνύματος
    Αυτό πιστεύω είναι το καλύτερο.
    Τρεις μήνες δεν είναι και πολύ (όπως οι 50 που λέγαμε πριν...)
    Να ξέρεις ότι στο δάνειο, πρώτα πληρώνεις τους τόκους*, οπότε ναι μεν σε 6 μήνες πχ θα πας να αποπληρώσεις χωρίς πρόστημο, αλλά θα έχεις ήδη πληρώσει τόκους για αρκετά μεγαλύτερο διάστημα από το 6μηνο...Γνώμη μου, για 3 μήνες, περίμενε, και χρεώσου μόνο τα ρέστα που λες...

*χοντρικά, για μία δόση 100 ευρώ, στους πρώτους μήνες θα αντιστοιχεί 70 ευρώ τόκοι (από τους τόκους του συνόλου της περιόδου) και 30 κεφάλαιο, και όσο παιρνούν οι μήνες αλλάζει αυτή η σχέση.
    3μήνες χωρίς όχημα μετακίνησης είναι πολύ. ήδη τρώω την ημέρα 3 ώρες σε συγκοινωνίες για Περιστέρι-Καλλιθέα-Πειραιά-Περιστέρι και ειλικρινά με τη ζέστη δε παλεύεται.

όταν ρώτησα στο Βύνιο για τη χρηματοδότηση μου παν το ανάποδο από ότι λες......οι πρώτες δόσεις έχουν μεγαλύτερο ποσοστό κεφάλαιο...και όσο περνάει ο καιρός κερδίζουν ποσοστό οι τόκοι......εξ ου και το μη πέναλτυ σε περίπτωση αποπληρωμής εντός 12μηνών.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sergiosm Προβολή μηνύματος
    Ασφαλές με την έννοια ότι τελικά πληρώνεις λιγότερο. Όχι με την έννοια ότι θα σου τα κλέψουν.
    Από κει και πέρα όλα είναι θέμα ΕΠΙΛΟΓΩΝ.
    Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει τη ζωή του όπως θέλει. Με τις επιλογές όμως έρχονται και οι συνέπειες.
    Μετά όμως να μην έρθει να κλαίγεται για την κακιά την τράπεζα που του παίρνει τη μηχανή ...
    Γι'αυτό έγραψα το να πάρεις δάνειο αλλά να μπορείς να το αποπληρώσεις.
    Keep spamming!!!:a13:

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    όταν ρώτησα στο Βύνιο για τη χρηματοδότηση μου παν το ανάποδο από ότι λες......οι πρώτες δόσεις έχουν μεγαλύτερο ποσοστό κεφάλαιο...και όσο περνάει ο καιρός κερδίζουν ποσοστό οι τόκοι......εξ ου και το μη πέναλτυ σε περίπτωση αποπληρωμής εντός 12μηνών.

Ζητα να σου δωσουν την αναλυση του ποσου των δόσεων (δε ξερω αν παιζει τετοιο βεβαια στα καταναλωτικα) για να το δεις μονος σου.

Μακαρι να ειναι ετσι αν και δε το πιστευω

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2009, 09:42
  2. Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2008, 19:38
  3. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2006, 10:14
  4. Ετσι μου'ρχεται να κάνω 2 χιλιάδες χλμ!
    από SF στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2006, 22:11
  5. Δανειο για αγορα μοτο;;;
    από lammadin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2005, 22:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας