Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 59

Θέμα: Ρατσισμός στις μοτοσυκλέτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    ρε φιλε, μηπως πας λιγο προκατηλειμενος?

εγω και το cb400 που το χα παει σε 2 μηχανικους μια χαρα μου φερθηκαν και μιλαμε για μηχανακι παλαιο...

τακακια αλλαζουν σε 10 λεπτα. οι τσιμουχες θελουν λιγο δουλεια αλλα οκ, θα σε ενημερωσει ο μηχανικος για το κοστος κι αυτο ειναι ολο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της drowvarius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    Οκ, μάλλον μιλάμε για άλλον άνθρωπο γιατί τσιμούχες στο δικό μου άλλαξε σε 2 μέρες ενώ κάποιοι φίλοι που το πηγαίνουν δεν έχουν πρόβλημα μαζί του. Κάθε άλλο.

Πήγαινε το κάπου αλλού τότε, εκτός Πειραιά.
    Μιλάμε για το ίδιο ακριβώς άτομο.
    How do you shoot the Devil in the back? What if you miss?

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

Απο το τρίτο ποστ τα λέω...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimzan Προβολή μηνύματος
    ρε φιλε, μηπως πας λιγο προκατηλειμενος?

εγω και το cb400 που το χα παει σε 2 μηχανικους μια χαρα μου φερθηκαν και μιλαμε για μηχανακι παλαιο...

τακακια αλλαζουν σε 10 λεπτα. οι τσιμουχες θελουν λιγο δουλεια αλλα οκ, θα σε ενημερωσει ο μηχανικος για το κοστος κι αυτο ειναι ολο
    Τι εννοείς πάω προκατειλημένος; Πήγα την Τετάρτη και μου είπε θα το πάρεις Πέμπτη. Σήμερα είναι Δευτέρα και κατά τις 5 μου είπε ότι τελικά πάμε για αύριο. Όπως μου είπε βασανιζότανε με τις μπουκάλες 2 ώρες!!! Εγώ γιατί να πηγαίνω προκατειλημένος; Μου είπε ότι για τσιμούχες στις μπουκάλες, λάδι στις μπουκάλες εννοείται, τακάκια μπροστά και λάδι στο μπροστά φρένο περίπου 150 ευρώ. Και μάλιστα μου είπε ότι επειδή η μηχανή είναι παλιά θα μου κρατήσει 20 ευρώ παραπάνω από ότι σε άλλες μηχανές.

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από drowvarius Προβολή μηνύματος
    Τι εννοείς πάω προκατειλημένος; Πήγα την Τετάρτη και μου είπε θα το πάρεις Πέμπτη. Σήμερα είναι Δευτέρα και κατά τις 5 μου είπε ότι τελικά πάμε για αύριο. Όπως μου είπε βασανιζότανε με τις μπουκάλες 2 ώρες!!! Εγώ γιατί να πηγαίνω προκατειλημένος; Μου είπε ότι για τσιμούχες στις μπουκάλες, λάδι στις μπουκάλες εννοείται, τακάκια μπροστά και λάδι στο μπροστά φρένο περίπου 150 ευρώ. Και μάλιστα μου είπε ότι επειδή η μηχανή είναι παλιά θα μου κρατήσει 20 ευρώ παραπάνω από ότι σε άλλες μηχανές.
    οκ, μαλλον εχεις δικιο.

εγω μια φορα στο cb σε αντιστοιχη δουλεια που ηθελα τακακια, λαδια φιλτρα και ρυθμισμα καρμπς ο μηχανικος, που πηγαινα πρωτη φορα και δεν τον ηξερα καν, μου ειπε σε 1μιση μερα και οντως το ειχε ετοιμο τοτε, στην τιμη που συμφωνησαμε. μπορει να μουν και τυχερος , δεν ξερω
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Από το τρίτο πόστ απαντάς με τρεις - τέσσερις λέξεις. Αν μπορούσες να γίνεις λίιιιγο πιο αναλυτικός σε παρακαλώ. Άλλωστε εδώ ποστάρουμε όλοι για να μιλήσουμε για τις μηχανές που μας αρέσουν αλλά και να ζητήσουμε συμβουλές. Εγώ το μόνο που βλέπω μέχρι στιγμής είναι να μου λένε κάποιοι να την πετάξω, ενώ κάποιοι άλλοι μιλάνε γενικά και διάφορα. Μπήκα για να πω τη γνώμη μου και να ζητήσω συμβουλές και βοήθεια, αλλά και για να μάθω κι εγώ από την δική σας εμπειρία και από τα δικά σας ταξίδια, για να μπορώ να ανεβάσω αργότερα τη δική μου εμπειρία και τα δικά μου ταξίδια.

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimzan Προβολή μηνύματος
    οκ, μαλλον εχεις δικιο.

εγω μια φορα στο cb σε αντιστοιχη δουλεια που ηθελα τακακια, λαδια φιλτρα και ρυθμισμα καρμπς ο μηχανικος, που πηγαινα πρωτη φορα και δεν τον ηξερα καν, μου ειπε σε 1μιση μερα και οντως το ειχε ετοιμο τοτε, στην τιμη που συμφωνησαμε. μπορει να μουν και τυχερος , δεν ξερω
    Κοίτα, ο πρώτος μηχανικός που την πήγα ήξερε από την αρχή ότι είμαι σκράπας με τις μηχανές. Αυτό ήταν μέγα λάθος. το εκμεταλλεύτηκε μέχρι τρέλλας. Αλλά από τον έναν μηχανικό στον άλλο οι γνώσεις μου για τις μηχανές αυξήθηκαν αρκετά. Δεν είμαι σκράπας πλέον. Όχι πως ξέρω και τα πάντα, αλλά δεν είμαι το στουρνάρι που ήμουν. Ίσως να μου έκατσε τόοοοσο μεγάλη ατυχία πια...Ξέρει κανένας καμμία ξεματιάστρα;

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

Από το τρίτο πόστ απαντάς με τρεις - τέσσερις λέξεις. Αν μπορούσες να γίνεις λίιιιγο πιο αναλυτικός σε παρακαλώ. Άλλωστε εδώ ποστάρουμε όλοι για να μιλήσουμε για τις μηχανές που μας αρέσουν αλλά και να ζητήσουμε συμβουλές. Εγώ το μόνο που βλέπω μέχρι στιγμής είναι να μου λένε κάποιοι να την πετάξω, ενώ κάποιοι άλλοι μιλάνε γενικά και διάφορα. Μπήκα για να πω τη γνώμη μου και να ζητήσω συμβουλές και βοήθεια, αλλά και για να μάθω κι εγώ από την δική σας εμπειρία και από τα δικά σας ταξίδια, για να μπορώ να ανεβάσω αργότερα τη δική μου εμπειρία και τα δικά μου ταξίδια.
    Ειπα λοιπόν οτι δεν ειναι θεμα μηχανης, αλλα ανθρωπων. Οι μηχανικοι (όχι όλοι εννοείται) κόβουν φατσα και πράττουν αναλόγως. Βλέπουν λοιπόν εναν ασχετο με ενα χαρβαλο 30 ετών και γι' αυτους ειναι πιο πολυ μπελας παρα κερδος.

Απο την άλλη, εξαιρουμένουν του πρώτου στον οποίο πήγες οντας άσχετος, μονο ενα δειγμα "ρατσιστη" μηχανικου έχεις, οποτε δε γινεται να σχηματίσουμε άποψη.

Γνώμη μου: Όπως στην έχουν πει και παραπανω αλλα και σε αλλα θρεντ. Σουλούπωσε τη μηχανη, αλλα κρατα τη για ωραιες κυριακατικες βόλτες σαν αυτη του Σουνίου (που αλλοιμονο αν εβγαζε κι ως εκει πρόβλημα) και εχε μια άλλη για την καθημερινη σου μετακίνηση.

Αλλιως, απο συνεργείο σε συνεργείο θα είσαι (φοβάμαι)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Δηλαδή για να καταλάβω, πήγες μηχανάκι για φρένα τσιμούχες και πήρε 3 μέρες χωρίς να διευκρινίσουμε τον ακριβή λόγο που έγινε κάτι τέτοιο?
    Τρελά πράγματα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή για να καταλάβω, πήγες μηχανάκι για φρένα τσιμούχες και πήρε 3 μέρες χωρίς να διευκρινίσουμε τον ακριβή λόγο που έγινε κάτι τέτοιο?
    Τρελά πράγματα.
    Όχι. Το πήγα για φρένα, τσιμούχες και τακάκια και αύριο θα είναι η έκτη μέρα που θα είναι στο συνεργείο, και μόνο οι θεοί ξέρουν αν θα την πάρω και αύριο. Και ναι, ο λόγος εξακολουθεί να είναι αδιευκρίνιστος εκτός από μία απάντηση : με δυσκόλεψε μια βίδα!!!

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    όσο πιο διακριτικά γίνεται...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Όχι. Το πήγα για φρένα, τσιμούχες και τακάκια και αύριο θα είναι η έκτη μέρα που θα είναι στο συνεργείο, και μόνο οι θεοί ξέρουν αν θα την πάρω και αύριο. Και ναι, ο λόγος εξακολουθεί να είναι αδιευκρίνιστος εκτός από μία απάντηση : με δυσκόλεψε μια βίδα!!!
    Και τι αποφάσισες να κάνεις με την εν λόγω βίδα που αντιστέκεται μια βδομάδα? (και πιθανόν να συνεχίσει)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Κοίτα, ο πρώτος μηχανικός που την πήγα ήξερε από την αρχή ότι είμαι σκράπας με τις μηχανές. Αυτό ήταν μέγα λάθος. το εκμεταλλεύτηκε μέχρι τρέλλας. Αλλά από τον έναν μηχανικό στον άλλο οι γνώσεις μου για τις μηχανές αυξήθηκαν αρκετά. Δεν είμαι σκράπας πλέον. Όχι πως ξέρω και τα πάντα, αλλά δεν είμαι το στουρνάρι που ήμουν. Ίσως να μου έκατσε τόοοοσο μεγάλη ατυχία πια...Ξέρει κανένας καμμία ξεματιάστρα;
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Πολυμήχανος Προβολή μηνύματος
    Δεν υπάρχει μαλακομαγνήτης. Το λένε οι χαζογκόμενες για ρίξουν το φταίξιμο κάπου αλλού, και όχι στο ότι οι ίδιες είναι ουσιαστικά ακοινώνητα πλάσματα που κάνουν τραγικές επιλογές στην ζωή τους. Ε, χάιντε, αυτές ας το λένε.

ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ...
    Η απαντηση Πολυμηχανε δοθηκε απο τον ιδιο ηθελα να μου λιγο ευγενης με τον ιδιο προφανως τον εκμεταλευονται οι ανθρωποι που απευθυνεται σε συνδυασμο βεβαια και με το ταλαιπωρημενο μηχανακι μπορουν να του λενε οτι θες.

Παρολα αυτα μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι

drowvarius ελπιζω να παρεις συντομα το μηχανακι και να μην εχεις αλλα προβληματα
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της transalpblack
    Συνεργείο στον Πειραιά.
    Σταμάτης Λερίου. Εξουσιοδοτημένος Honda αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πιάνει και άλλες μηχανές!!!
    Αιτωλικού 121.
    2104251890.
    Πες του οτι σε στέλνει ο DjKostas με το μαύρο το Transalp.
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Όσα λεφτά έβγαλαν - όπως είπες - από τα xt τα έβγαλαν.
    ΝΟΜΙΖΕΙΣ !!!!

Τώρα προτιμούν να βγάζουν λεφτά από πιο "εύκολες" περιπτώσεις, γιατί η δική μου θέλει αρκετή δουλειά
    Οι ευκολες πριπτώσεις δεν φτάνουν στο μάστορα πια.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Φορολογία στις μοτοσυκλέτες?
    από typhoon στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2009, 13:34
  2. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2004, 10:17
  3. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2004, 17:03
  4. Απαντήσεις: 58
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2004, 17:08