Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 59

Θέμα: Ρατσισμός στις μοτοσυκλέτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της drowvarius

Ρατσισμός στις μοτοσυκλέτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

Και ναι, υπάρχει ρατσισμός για τις παλιές μοτοσυκλέτες.

Αν η μηχανή σου δεν είναι v-strom, transalp, tdm, varadero, xt και γενικά οτιδήποτε μοντέλο από το 2.000 και μετά οι μηχανικοί σε γράφουν στα @@ τους.

Εκτός του ότι καθυστερούν απίστευτα να αρχίσουν να δουλεύουν πάνω στη μηχανή σου όταν το κάνουν το κάνουν με απίστευτη απάθεια και σταρχιδισμό.

Συγγνώμη κύριε μηχανικέ μου που έχω ένα τενερέ του 1983 και δεν έχω κάποιο faser ή μια Χάρλεϊ ίσως, ή κάτι το οποίο μόλις να βγήκε από το εργοστάσιο και να μυρίζει ζελατίνα ακόμη.

Αλλά από τη στιγμή που σου το φέρνω και δέχεσαι να το πιάσεις στα χέρια σου για να το φτιάξεις περιμένω να κάνει ς τη δουλειά σου σωστά και στον κατάλληλο χρόνο.

Ο προηγούμενος μηχανικός μου για να μου την βγάλει από 8ετή ακινησία χρειάστηκε 3 μήνες.

Μετά χρειάστηκε άλλους 3 μήνες για να μου αλλάξει κάρτερ.

Μετά χρειάστηκε άλλον έναν μήνα για να μου αλλάξει πιστόνι.

Ο νέος μηχανικός μου εδώ και 6 ημέρες προσπαθεί να αλλάξει τσιμούχες στις μπουκάλες μπροστά, να αλλάξει τακάκια μπροστά και να βάλει και υγρά φρένων στο μπροστά φρένο. 6 ημέρες. Στο όνμα του διαόλου πια. Και μου την δίνει όταν καταλαβαίνω ότι τη μηχανή δεν την έπιασε την ημέρα που του την πήγα, δηλαδή την Τετάρτη, αλλά το απόγευμα της Παρασκευής.
    Κατά τα άλλα μου έλεγε ότι θα την έπαιρνα την επόμενη ημέρα. Τελικά σήμερα μου είπε ότι τελικά πάμε για αύριο. Και για αύριο...έχει ο διάολος φυσικά αν θα την πάρω....

Ψάχνω λοιπόν μηχανικό στον Πειραιά που να μην βαριέται να δουλέψει σε μία μηχανή, που να κρατάει τον λόγο του όταν μου λέει πότε θα παραλάβω τη μηχανή και που να μην τον ψάχνω στα τηλέφωνα και να με αποφεύγει. Όποιος ξέρει κάποιος στο κέντρο του Πειραιά ας μου το πει σας παρακαλώ. Και φυσικά να δέχεται να δουλέψει σε παλιές μηχανές, και όχι να τις κοιτάει όπως κοιτάει η παρθένα τον διακορευτή της.
    How do you shoot the Devil in the back? What if you miss?

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Γμστ αδερφε...

Δεν εχει να κανει με τις μηχανες ο ρατσισμος....
    Τελευταία τροποποίηση από Cpt. Haddock; 25/06/2012 στις 18:03.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τότε με τι έχει να κάνει; Γιατί τα λεφτά τους κανονικά θα τα πάρουν. Δεν θα τους φεσώσω. Όποτε την έχω πάει σε μηχανικό πάντα την παίρνω με τρελλή καθυστέρηση, και αφού έχει αρχίσει να την δουλεύει μόλις την προηγούμενη ημέρα, ενώ μπορεί να την έχει ένα μήνα να κάθεται στο συνεργείο. Λες και εμείς με τις μεγάλες μηχανές είμαστε για τα σκουπίδια. Ναι, το ξέρω ότι έχω σχεδόν την ίδια ηλικία με το τενερέ μου, (εγώ είμαι 32 και εκείνο 29) αλλά αυητό δεν σημαίνει πως εγώ είμαι "κατώτερος" μηχανόβιος.

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ο τιτλος ειναι τρομερα αστοχος!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μάλλον υπερβολικά ακριβής είναι.

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από drowvarius Προβολή μηνύματος
    Τότε με τι έχει να κάνει; [...]
    Με τους ιδιοκτήτες των μηχανών
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Δεν μπορείς να το εξηγήσεις λίγο παραπάνω;

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    επετρεψε να διαφωνω.εχω δει μηχανικο να ασχολειται με gn250 kai rd350 οσο δεν φανταζεσαι!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Θυμάμαι και κάποια παλαιότερα ποστ σου, και γενικά έχεις μια γκρίνια σχετικά με τους μηχανικούς σου. Αν πρέπει να προσέξεις κάτι στους μηχανικούς σου θα έλεγα οτι είναι οι γνώσεις* και η κατά το δυνατόν εντιμότητα τους και όχι ο ρατσισμός (!) που θεωρείς οτι έχουν. Απ΄τα ΧΤ έχουν φάει όλοι ψωμάκι, επομένως δεν μου κάθεται καλά να λες οτι σε αντιμετωπίζουν κάπως λόγω παλαιότητας. Τι να πουν οι κάτοχοι κλασικών δηλαδή....

*Το οτι έχεις αλλάξει (πόσες φορές ?) κάρτερ σε ένα μηχανάκι που είναι άσπαστο νορμάλ θα έπρεπε να σε έχει υποψιάσει.
    ** Για να μην νομίζεις οτι μιλάω εκ του ασφαλούς, έχω φτιάξει 2-3 φορές παρόμοιο με το δικό σου μηχανάκι χωρίς πρόβλημα "ρατσισμού". Μόνο διάθεση δαγκώματος έχω δει στα περίεργα που ήθελα, αλλά αυτό το έχω συναντήσει και σε κάθε είδους επαγγελματίες. Απλά πας αλλού.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Δεν μπορείς να το εξηγήσεις λίγο παραπάνω;
    Οι πιο πολλοι συνεργειάδες, φατσες κόβουν και εξυπηρετούν αναλόγως.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    επετρεψε να διαφωνω.εχω δει μηχανικο να ασχολειται με gn250 kai rd350 οσο δεν φανταζεσαι!!!
    Πες μου τότε περιοχή και τηλέφωνο αυτού του μηχανικού.

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    Θυμάμαι και κάποια παλαιότερα ποστ σου, και γενικά έχεις μια γκρίνια σχετικά με τους μηχανικούς σου. Αν πρέπει να προσέξεις κάτι στους μηχανικούς σου θα έλεγα οτι είναι οι γνώσεις*
    Από τότε άλλαξα μηχανικό, και αυτός είναι ο δεύτερος. Αλλά βλέπω ότι και ο δεύτερος αρχίζερι να κάνει τα ίδια. Επίσης από τότε έμαθα πολλά περισσότερα για τις μηχανές - και εννοώ από άποψη μηχανικής - οπότε ξέρω τι μου γίνεται. Δεν είμαι το στραβάδι που ήμουν.
    Και επίσης κάρτερ άλλαξα μία φορά. Ποιος είπε ότι άλλαξα πολλές φορές;

Και προφανώς οι μηχανικοί πλέον βαριούνται να ασχοληθούν με μία παλαιότερη μηχανή που να μην είναι τύπου bmw, χάρλεϊ ή κάτι παρόμοιο. Όσα λεφτά έβγαλαν - όπως είπες - από τα xt τα έβγαλαν. Τώρα προτιμούν να βγάζουν λεφτά από πιο "εύκολες" περιπτώσεις, γιατί η δική μου θέλει αρκετή δουλειά.

Και λόγω παλαιότητας αλλά και επειδή όταν την ανοίγεις βρίσκεις και κάποιο νέο πρόβλημα που θέλει φτιάξιμο, επειδή ήταν τόσα χρόνια πεταμένη σε μια αποθήκη. Οπότε, από το να ασχοληθούν σκέφτονται "άστην, θα την πιάσω μετα" Και το μετά γίνεται την επόμενη μέρα, και η επόμενη μέρα γίνεται την επόμενη εβδομάδα.

Και το έχω πάθει 2 στις 2 φορές αυτό. Τον δεύτερο μηχανικό μάλιστα μου τον πρότεινε κάποιος από το φόρουμ. (Δεν θυμάμαι ποιος).

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    ο τιτλος ειναι τρομερα αστοχος!
    +1

Μαλλον εχεις μαλακομαγνητη ρωτα πριν κανεις εργασιες καποιον που να εχει ξανασυνεργαστη με τον οποιοδηποτε τεχνικο για να αποφευγεις τις κακοτοπιες
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

[...]Και προφανώς οι μηχανικοί πλέον βαριούνται να ασχοληθούν με μία παλαιότερη μηχανή που να μην είναι τύπου bmw, χάρλεϊ ή κάτι παρόμοιο. Όσα λεφτά έβγαλαν - όπως είπες - από τα xt τα έβγαλαν. Τώρα προτιμούν να βγάζουν λεφτά από πιο "εύκολες" περιπτώσεις, γιατί η δική μου θέλει αρκετή δουλειά.

Και λόγω παλαιότητας αλλά και επειδή όταν την ανοίγεις βρίσκεις και κάποιο νέο πρόβλημα που θέλει φτιάξιμο, επειδή ήταν τόσα χρόνια πεταμένη σε μια αποθήκη. Οπότε, από το να ασχοληθούν σκέφτονται "άστην, θα την πιάσω μετα" Και το μετά γίνεται την επόμενη μέρα, και η επόμενη μέρα γίνεται την επόμενη εβδομάδα.

Λογικό δεν ειναι;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Φορολογία στις μοτοσυκλέτες?
    από typhoon στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2009, 13:34
  2. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2004, 10:17