Το vent tube πιάνει κάτω απ' το TPS;Κύκλωσε το σημείο αν μπορείς.
εδω
http://cpmodem.smugmug.com/Motorcycl...9_Cxfmt-XL.jpg
http://ktm950.info/how/Orange%20Gara...carb_vents.jpg
νομιζω τελικα καμια σχεση με λεκανακια...
Τελευταία τροποποίηση από DrBig; 30/06/2012 στις 13:10.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Αφού μελέτησα ενδελεχώς όλα τα προηγούμενα ποστ αποφάσισα να βάλω το ίδιο ζιγκλέρ και στους δύο κυλίνδρους.
Αρχικά έλεγα να βάλω πιο μεγάλο πίσω αλλά τελικά ρίχνωντας το κέρμα (δοκιμασμένη και σίγουρη λύση) βγήκε κορώνα και όχι γράμματα.
Η γριούλα μου με 132 ζιγκλέρ πήρε τα πάνω της για τα καλά και σε συνδυασμό με 43ρι γρανάζι αντί για το μαμα 45 ταξιδεύει ανετα με 150 χιλιομετράκια στις 6500 στροφές και καίει περίπου 6,7 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα. Εκανα 140 χιλιόμετρα σε εθνική με 150 σταθερά και συχνά ανέβαζα 160+, και τα υπόλοιπα μέχρι να κάψει ενα ρεζερβουαρ μέσα στην Αθήνα χωρίς οικονομική οδήγηση. Παραδόξως πάει καλύτερα και στις μεσαίες και ανεβάζει πιο γρήγορα. Δεν παρατήρησα τρύπες και σκαλοπάτια στην απόδοση.
Το πείραμα πέτυχε, το αφρικανάκι πετάει και είναι ετοιμο για νέες περιπέτειες.
Ριξε και μια ματια στα μπουζι, μην παθεις και καμια λαχταρα... Δυσκολο βεβαια, αλλά ποτε δεν ξερεις...
Benelli TRK 502 X 2020 - Honda SH 150 2009
Καλησπερα σε ολους,
Κωστα ανεβασες τις βελονες ή οχι?
Μηπως μπορεις να παρουσιασεις αναλυτικα το σεταρισμα σου (φιλτρο , βελονες , εξατμιση).
Ρωταω γιατι μπορει να το κανω και στην δικια μου γρια.
Χαιρετισμους
Θέλει πολύ συγκεκριμένο τρόπο το διάβασμα των μπουζί και πολύ προσοχή μην τρακάρεις.
Επίσης σε V μηχανάκι πρακτικά είναι δύσκολο να γίνει,επειδή θα σου βγει η πίστη μέχρι να βγάλεις το μπροστά μπουζί(λύσιμο πλαστικών,μετατόπιση πιθανόν του ψυγείου,περίμενε να κρυώσει το μπουζί κλπ).
Εκτός και αν διαβάσει μόνο το πίσω,όπου απλά θα έχει λιγότερη ταλαιπωρία.Την αναμονή για να κρυώσει πάντως δε τη γλιτώνει...
Καλοκαιριάτικα να τα κάνεις αυτά στην άκρη του δρόμου απλά δεν παίζει...
Αν θέλει να'ναι σίγουρος χωρίς να ταλαιπωρείται ας κάνει ο άνθρωπος το roll off method test και θα'ναι μια χαρά...
Δεν πείραξα τις βελόνες. Του εχω φίλτρο ΚΝ αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω και pipercross (δυστυχώς δεν υπάρχει twinair) και εξάτμιση remus genesis ελεύθερη με ωραίο μπάσο ήχο, αλλά εχει καταργηθεί (είναι πιο ογκώδης από την revolusion).
Το rd 07a του 96 που εχω φοράει μαμα ζιγκλέρ 115 - 115 και τα πήγα αρχικά 120 - 120 αφού τσέκαρα μπουζί και τώρα τα ανέβασα κι άλλο σε 132 - 132 και δουλεύει οκ.
Κώστα, καλύτερα να δεις με την κλασσική μέθοδο..
2-3 τρύπες στο φιλτροκούτι και ανοιγόκλεινέ τες με μονωτική ταινία κατά το δοκούν..
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
μιας κ τα εχεις τα καρμπ στα χερια.....εχω μια απορια....
τα ελατηρια πανω απ της φουσκες εχουν το ιδιο μηκος??
κ αν οχι ποιο παει που??
Όποιος γυρίζει μυρίζει
κ όποιος κάθετε βρωμίζει