Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 164

Θέμα: Τούμπαρε η μηχανή του και σκοτώθηκε το 5χρονο παιδί του

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Προσωπικα είχα δύο φορές ''ατυχήματα'' με την μοτοσυκλέτα έχοντας συνεπιβάτη την κόρη μου.
    Το ένα συνέβη σε επιτόπια μανούβρα. Εκανε ''τσαφ'' το F650 έσβησε και πέσαμε........ Τραύματά;;
    Μόνο στον εγωισμό (περισσότερο της μικρής) γιατί συνέβη στο κέντρο της γειτονιάς....................

Το δεύτερο ξεκινώντας βιαστικά με λουκέτο στο εμπρός δισκόφρενο..... Ακουσα εξάψαλμο από
    την μικρή γιατι πέφτοντας βρέθηκε μέσα σε μιά λακούβα με νερό που υπήρχε δίπλα.Εγινε παπί από
    πάνω μέχρι κάτω....... Μπήκε τρέχοντας στο σπίτι φωνάζοντας στην μάνα της:
    -Κοιτα ο μπαμπάς πώς με έκανε!!!!!!!!!

Στο R51/3 την ανέβασα κάποια φορά μπροστά από εμένα και ειχε ξαπλώσει στο τεπόζιτο και
    έγλυφε το καπάκι της εργαλειοθήκης (το οποίο ηταν νικελωμένο..) και μετά από λίγο άρχισε να
    θέλει να κοιμηθεί καθώς την ''νανούριζε'' το δούλεμα του κινητήρα. Οπότε το R/51 έφαγε κόκκινη
    κάρτα γιά βόλτες......

Η ιδανικότερη μοτό γιά βόλτες κατ' εμέ ειναι η βέσπα.......
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Εγώ νομίζω ότι όλοι όσοι παρακολουθούν ένα φλόρουμ μοτοσικλέτας είναι μοτοσικλετιστές από επιλογή τους και όχι από ανάγκη.
    Η μοτοσικλέτα για αυτούς είναι τρόπος ζωής.
    Πάει να πει, δεν αγοράζουν καστόρινα παπούτσια πχ λόγω του ότι χαλάνε στο μηχανάκι, δεν νοικιάζουν σπίτι που δεν έχει χώρο για τη μηχανή αποφεύγουν γκόμενες που δεν καβαλάνε κλπ κλπ
    Έχουν αποδεχτεί με λίγα την μοτοσικλέτα ως αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής ζωής τους.

Ή όχι ?
    Όχι, Εγώ σε κάποια πράγματα σίγουρα κάνω παραχωρήσεις, σε κάποια άλλα όχι. Ο καθένας είναι διαφορετικός και άρα έχουμε κάποια κοινά και κάποιες διαφορές. Εμένα μου αρέσει η οδήγηση με την μοτοσυκλέτα αλλά το αμάξι με βολεύει σε πολλά άλλα πράγματα που δεν μπορεί να με βολέψει η μοτοσυκλέτα. Ούτε όρο έχω ότι όποια γυναίκα δεν καβαλάει δεν είναι για μένα καλή, κοιτάζω άλλα πράγματα, αν δεν θέλει να ανεβαίνει επάνω δεν είναι το καλύτερο μου αλλά πάω και μόνος μου με φίλους βόλτα δεν σημαίνει ότι αν με καλυπτει σε όλα τα άλλα θα της δώσω πόδι για αυτό. Και θέλω και το καλό παπουτσάκι μου να το φοράω που και που. Θα πάρω το αμάξι για να μετακινηθώ σε αυτή την περίπτωση. Με λίγα λόγια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ μόνο ναι και όχι σε αυτό που ρωτάς. Αν εσύ θέλεις να είσαι ακραίος στις απόψεις σου (για την μηχανή μιλάω πάντα έτσι όχι για πολιτικά) είναι δικό σου θέμα, δεν έχουν όλοι την δική σου άποψη (που καλά κάνεις και την έχεις απλά υπάρχουν και άλλες).

Πάντως όταν έχει να κάνει με νεκρο παιδί σε ατύχημα δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να βρίζουμε και να λιθοβολούμε τον πατέρα. Εκείνος χάνοντας το παιδί του είχε την ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ που μπορεί να υποστεί άνθρωπος, δεν έχει κανένα νόημα να τον βρίζουμε και ξεσπαθώνουμε πάνω του. Μπορούμε να γράψουμε αλλού και πολύ καλά θα κάνουμε ότι είναι απαράδεκτοι οι γονείς που δεν φοράνε εξοπλισμό κτλ στα παιδιά τους αλλά μέχρι εκεί, δεν μπορούμε να αναγκάσουμε κανένα να είναι σωστός εκτός από τον εαυτό μας. Μπορούμε να συμβουλέψουμε κάποιον μέσα από forum όπως αυτό αλλά για αυτούς που δεν ενδιαφέρονται δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Ας πάει η ψυχούλα του σε ένα καλύτερο μέρος και ας είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει το σώμα του

Υ.Γ. Αν εξαιρέσεις την πρώτη παράγραφο, δεν αναφέρομαι στα λεγόμενα σου φίλε MG-KTiNoS
    Τελευταία τροποποίηση από CIRUS; 28/06/2012 στις 19:05.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Εσύ δεν έχεις υποχρέωση απέναντι στο παιδί σου να μείνεις ζωντανός ?

Ουδέποτε μοτοσικλέτα πλάκωσε κάποιον γιατί ως γνωστό
    η μοτοσικλέτα έχει τιμόνι, μαρσπίεδες κλπ που εξέχουν
    Δεν παίζει αυτό που λες...
    Έχει πλακώσει εμένα και τον αδερφό μου,με πολύ λίγα χιλιόμετρα.Εγώ βαρύ διάστρεμμα,αυτός κάταγμα.

Κι εμένα το παιδί ενός γνωστού ήπιε χλωρίνη, και το παιδί ενός άλλου γνωστού μου έπεσε από τη μάντρα που έκανε ακροβατικά και το παιδί το δικό μου έβγαλε τον αγγόνα του στο μονόζυγο.
    Να τα βάλουμε λοιπόν σε ένα αποστειρωμένο δωμάτιο με στρώματα στους τοίχους να ζουν εκεί !

Για το άλλο που λες έχω πέσει τόσες φορές που μόνο οι πόνοι που μετακομίζουν πάνω μου θυμίζουν πόσες αλλά ποτέ δεν με πλάκωσε μηχανάκι….
    Καμμιά σχέση οι πιθανότητες να γίνουν αυτών που λες με το να την πατήσεις με μηχανάκι.
    Να σου θυμίσω ότι δεν έχει σημασία πόσες φορές έχεις πέσει,ούτε οι τραυματισμοί.
    Μπορεί το 1ο πέσιμο να'ναι μοιραίο!
    Δε σου λέει κανένας να τα βάλεις σε γυάλινο πύργο,απλά ότι το δίκυκλο στο δρόμο με τον αριθμό των αυτοκινήτων,την ποιότητα των οδηγών και των δρόμων είναι πολύ επικίνδυνο...
    Δεν είναι τυχαίο που είναι η 1η αιτία βαριών τραυματισμών και βίαιων θανάτων.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CIRUS Προβολή μηνύματος
    Πάντως όταν έχει να κάνει με νεκρο παιδί σε ατύχημα δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να βρίζουμε και να λιθοβολούμε τον πατέρα. Εκείνος χάνοντας το παιδί του είχε την ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ που μπορεί να υποστεί άνθρωπος, δεν έχει κανένα νόημα να τον βρίζουμε και ξεσπαθώνουμε πάνω του. Μπορούμε να γράψουμε αλλού και πολύ καλά θα κάνουμε ότι είναι απαράδεκτοι οι γονείς που δεν φοράνε εξοπλισμό κτλ στα παιδιά τους αλλά μέχρι εκεί, δεν μπορούμε να αναγκάσουμε κανένα να είναι σωστός εκτός από τον εαυτό μας. Μπορούμε να συμβουλέψουμε κάποιον μέσα από forum όπως αυτό αλλά για αυτούς που δεν ενδιαφέρονται δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.
    Αυτό ακριβώς...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    8 σελίδες για τα αυτονόητα... το παιδάκι δεν γυρνάει πίσω, ο πατέρας του (ειδικά αυτός) και οι συγγενείς είναι νεκροί ψυχολογικά και εμείς ασκούμε κριτική αφ υψηλού. Δηλάδη όλοι εσείς δεν το έχετε ανοίξει λίγο παραπάνω σε κάποιο στενό της πόλης... ποτέ... αν σας πεταγόταν κάποιο παιδάκι και το σκοτώνατε εκείνη τη στιγμή πως θα νοιώθατε; Αφήστε τα μα και το μου είναι να μη σου κάτσει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    8 σελίδες για τα αυτονόητα... το παιδάκι δεν γυρνάει πίσω, ο πατέρας του (ειδικά αυτός) και οι συγγενείς είναι νεκροί ψυχολογικά και εμείς ασκούμε κριτική αφ υψηλού. Δηλάδη όλοι εσείς δεν το έχετε ανοίξει λίγο παραπάνω σε κάποιο στενό της πόλης... ποτέ... αν σας πεταγόταν κάποιο παιδάκι και το σκοτώνατε εκείνη τη στιγμή πως θα νοιώθατε; Αφήστε τα μα και το μου είναι να μη σου κάτσει.
    +1
    εξαντλήθηκε η συζήτηση..

υγ. χυμαδορ άδειασε πμ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaspetrou Προβολή μηνύματος
    Δεν παίζει αυτό που λες...
    Έχει πλακώσει εμένα και τον αδερφό μου,με πολύ λίγα χιλιόμετρα.Εγώ βαρύ διάστρεμμα,αυτός κάταγμα.
    Από το όσο θυμάμαι να βλέπω μοτοτζι πι (2,5 500 800 1000)WSBK πανελλήνιο κλπ ένα μόνο περιστατικό θυμάμαι να έχει πλακώσει κάποιον η μηχανή.
    Τον Σιμοντσέλι.

Τα άλλα όλα δεν τα ξαναλέω
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	smart1.jpg 
Προβολές:	141 
Μέγεθος:	29,3 KB 
ID:	262880

you will hate my music Το avatar του/της arhs
    Από το όσο θυμάμαι να βλέπω μοτοτζι πι (2,5 500 800 1000)WSBK πανελλήνιο κλπ ένα μόνο περιστατικό θυμάμαι να έχει πλακώσει κάποιον η μηχανή.
    Τον Σιμοντσέλι.
    κοιτα να δεις πλακα: απ ' οσα μοτο τζι πι εχω δει, δεν εχω πετυχει ποτε αναβατη να τον χτυπαει αυτοκινητο! και εννοειται δεν εχω δει καποιον να χτυπαει σε κωλονακι!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Αυτό που λέτε εδώ αντιβαίνει με το ότι καβαλάτε δίκυκλο. Δηλαδή οδηγούμε και άμα μας κάτσει είμαστε αγγελούδια. Όταν οδηγάω πιστεύω οτι μπορώ να αντιμετωπίσω την κατάσταση γύρω μου. Άν όχι θα πάω πιό σιγά, πιό προσεκτικά, θα κάνω κάτι για να πετύχω το αίσθημα της ασφάλειας. Άν αφήνουμε τα πράγματα στο άμα σου κάτσει, είμαστε μοιρολάτρες και περιμένουμε από τις ανώτερες δυνάμεις. Πιστεύω οτι στην οδήγηση αρμόζει περισσότερο από οπουδήποτε το "τι κάνεις εσύ γι αυτό;" Η θέση μου είναι οτι δεν το αφήνεις στο "άμα σου κάτσει". Είναι άλλη νοοτροπία να πείς "έκανα ότι μπορούσα αλλά δεν τα κατάφερα" και άλλη να λές "δεν μου έκατσε". Ένας παλιός μου είχε πεί "σε ένα ατύχημα εμπλέκονται δύο μέρη. Το ένα μέρος είσαι εσύ και όφειλες να φροντίσεις από τη μεριά σου να το αποφύγεις". Άν ενεργούσαν όλοι με αυτό το σκεπτικό δεν θα είχαμε ατυχήματα.

Υ.Γ. σόρρυ αλλά η μοιρολατρία που μας περιβάλλει μου δίνει στα νεύρα. Και το επεκτείνω και στην πολιτικοοικονομική κατάσταση'''

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gefr Προβολή μηνύματος
    Υ.Γ. σόρρυ αλλά η μοιρολατρία που μας περιβάλλει μου δίνει στα νεύρα. Και το επεκτείνω και στην πολιτικοοικονομική κατάσταση'''

Σωστά.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Τον Σιμοντσέλι.

Τα άλλα όλα δεν τα ξαναλέω
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	smart1.jpg 
Προβολές:	141 
Μέγεθος:	29,3 KB 
ID:	262880

Πες μου οτι εχεις δει στο mg παγκοσμιους να.....

Να κανουν επιτοπια σε διαβαση να φρεναρουν ( πιανοντας συγχρονος αερα το ποδι τους...)

Να πανε να ξεκινησουν σε ανηφορα και να τους κανει τσαφ το ον οφφ ( τυπου μεζονετα )

Να γλυστρανε σε τζαμι δρομο με ψιιλοβροχο με 40-50 κμ γιατι αφαιρεθηκαν με το μπροστινο και να πεφτει το μηχανακι με αυτους μαζι στην σελα......

Στο mg φιλε μου οτι συμβαινει ... Συμβαινει με πανω απο 150κμ την ωρα....

Με αυτα τα κμ οταν πεσεις ... Μονο πετας....!!! Τιποτε αλλο....!

Βλεπε και λιγο εντουρο ( καμμια 10αρια πλακωματα απο μηχανακι ανα αγωνα....!! )

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gefr Προβολή μηνύματος
    Ένας παλιός μου είχε πεί "σε ένα ατύχημα εμπλέκονται δύο μέρη. Το ένα μέρος είσαι εσύ και όφειλες να φροντίσεις από τη μεριά σου να το αποφύγεις". Άν ενεργούσαν όλοι με αυτό το σκεπτικό δεν θα είχαμε ατυχήματα.
    Πες στον "παλιό" που στο είπε αυτό ότι δεν είναι πάντα έτσι τα πράγματα. Πολλές φορές ένα θύμα τροχαίου είναι απλά παράπλευρη απώλεια. Στο λέω ανατρέχοντας στο προ 8ετίας δικό μου ατύχημα που απλώς ήμουν παρκαρισμένος στην άκρη του δρόμου, κολλητά με το πεζοδρόμιο και ο άλλος ήρθε από το αντίθετο κι έπεσε πάνω μου. Όσες φορές κι αν φέρω στο μυαλό μου το σκηνικό, όσο κι αν προσπαθήσω να δω τι έκανα λάθος ή πως θα μπορούσα να την είχα γλυτώσει, η κατάληξη είναι πάντα η ίδια. Θα την είχα γλυτώσει μόνο αν είχα φτερά και πέταγα ώστε να μη με βρει ο μ@λ@κ@ς.

Τ' ατυχήματα δυστυχώς είναι μέρος της καθημερινότητάς μας, συμφωνώ ότι απ΄τη μεριά μας θα πρέπει να παίρνουμε όλα τα μέτρα προφύλαξης, αλλά υπάρχουν φορές που πίστεψέ με, αυτό δεν είναι αρκετό.

Λυπάμαι αφάνταστα όταν ακούω ή διαβάζω για ένα ατύχημα αλλά δεν βιάζομαι ποτέ να βγάλω συμπεράσματα. Είναι εύκολο ν' αναθεματίζεις αλλά είναι πολύ περισσότερο δύσκολο να είσαι από την μεριά του θύματος φταις δε φταις. Και στην περίπτωση που κουβεντιάζουμε τώρα θύμα δεν είναι μόνο το χαμένο παιδί ( που από μόνο του αυτό είναι όσο δεν πάει τραγικό) αλλά και ο γονιός, είχε δεν είχε πάρει τα όποια μέτρα ασφαλείας.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    vaska ++++ οσα και για αυτο και για το αμεσως προυγουμενο ποστ σου...!!!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος

Να κανουν επιτοπια σε διαβαση να φρεναρουν ( πιανοντας συγχρονος αερα το ποδι τους...)

Να πανε να ξεκινησουν σε ανηφορα και να τους κανει τσαφ το ον οφφ ( τυπου μεζονετα )

Να γλυστρανε σε τζαμι δρομο με ψιιλοβροχο με 40-50 κμ γιατι αφαιρεθηκαν με το μπροστινο και να πεφτει το μηχανακι με αυτους μαζι στην σελα......

Πιστεύω δεν έχει νόημα η κουβέντα αυτού του τύπου. Με τη μηχανή είσαι εκτεθειμένος στον κίνδυνο. Το μόνο που μπορείς να κάνεις εκτός ίσως του εξοπλισμού είναι η αμυντική οδήγηση. Να φυλάγεσαι όσο μπορείς από τη μαλακία του απέναντι. Τώρα για του λόγου το αληθές φίλος με κάτω από 20 χλμ την ώρα σε βόλτα στο βουνό, πάτησε σωλήνα άρδευσης με το μπροστινό, το έχασε, έπεσε και χτύπησε λεκάνη και ώμο.

Και με λίγα χτυπάς και με πολλά. Και στο βουνό και στην άσφαλτο.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος

Άκου να δεις τι έχω δει…
    Έχω δει χιλιάδες ανθρώπους να ζουν με την ψευδαίσθηση της ασφάλειας.
    Να παντρεύονται και να μη με κάνουν παρέα πια, γιατί ηρέμησαν και είναι οικογενειάρχες.
    Να πουλάνε τα μηχανάκια τους ή να τα ανταλλάσουν με σκούτερ γιατί τώρα είναι αλλιώς.
    Έχω ακούσει κάθε είδους φιλοσοφία όπως αυτή που έγραψες παραπάνω.
    Εγώ ότι έκανα για τον εαυτό έκανα και με το παιδί μου.
    Δεν πέσαμε ποτέ, δε χτυπήσαμε ποτέ και περάσαμε μια χαρά όλα αυτά τα χρόνια.
    Πήγαμε σε όλα τα σαλόνια μοτοσικλέτας, πήγαμε να δούμε αγώνες, κάναμε όλες τις δουλειές μας, πήγαμε διακοπές και φτάσαμε ως την Οδησσό.
    Ο μικρός συμμετείχε σε όλα ισότιμα (χάρτες, φωτογραφίες, διαδρομές).
    Χτίσαμε μια σχέση όχι πατέρα και γιού, αλλά φίλων που έχουν μοιραστεί κοινές εμπειρίες.

Για όλα τα άλλα που λέτε υπάρχουν τα αυτοκίνητα με 5 αερόσακους, μπάρες στις πόρτες και ABS.
    (και οι σχετικές σελίδες στο ιντερνετ)

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    δεν ειναι λιγο αστειο να προσαρμοζουμε μια κουβεντα στα προσωπικα μας βιωματα?

π.χ.λεει ο ενας εγω με το παιδι μου εκανα 399,72 τρισεκατομυρια χιλιαδες χλμ και δεν εγινε τπτ,αντιθετα εφτιαξα τη σχεση μου με το παιδι μου.
    ο αλλος λεει ναι αλλα δεν εξαρτωνται ολα παντα απο μενα,ελα να δεις το ποδι μου πως ειναι, να σου περιγραψω και το ατυχημα και να μου πεις εσυ τι θα εκανες
    ο αλλος λεει δεν υπαρχει περιπτωση!!ολα απο σενα εξαρτωνται, αμαν με τη μοιρολατρεια σας!!!

μαγκες η πραγματικοτητα του καθενος δεν ενδιαφερει κανεναν εκτος απο τον ιδιο του τον εαυτο στο τι συμπερασματα θα βγαλει.
    κοινως δεν πειθετε κανεναν χρησιμοποιωντας τις εμπειριες σας σαν επιχειρηματα.ολοι σας εχετε δικιο και ολοι σας εχετε αδικο.

δε νομιζω ομως ο φιναλμαντ οτι το συγκεκριμενο θρεντ αποσκοπει πραγματικα καπου ουτε με τις αποψεις που ακουγονται και πολυ περισσοτερο με τα αναθεματα που πεσανε.
    το παιδακι ειναι νεκρο και ο πατερας ζομπι.ο ορισμος του οικογενειακου δραματος.ας μεινουμε εδω...

φιλικα προς ολους
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Νέος και ωραίος - Το Quiz του αιώνα
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 104
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2007, 15:21
  2. Δεν βάζεις κράνος και ζώνη;... δώσε το 1/3 του μισθού σου...νεός ΚΟΚ
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 180
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2006, 01:19
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 13:56
  4. Κρυφες δοκιμες του Rossi με το νεο Yamaha του 2006.....
    από gmakris στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2005, 10:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF