Ελα όλοι με τις αμμοβολές λέμε...
![]()
Ελα όλοι με τις αμμοβολές λέμε...
![]()
Πατέρας πια..
πολυ καλη η ιδεα κατασκευης της αμμοβολης αλλα αφου δινουμε που δινουμε καποια λεφτα να την φτιαξουμε μηπως θα ηταν καλη ιδεα να δωσουμε κανα 20euro παραπανω και να παρουμε ενα ζευγαρι γαντια σαν αυτα που εχει στους αγοραστους θαλαμους αμμοβολων και η κατασκευη μας να γινει πολυ καλυτερη??
![]()
ΥΓ ολα τα σχολια γινονται παντα με καλη προθεση μην παρεξηγηθω!!!![]()
Δώσε αρχηγέ, έχεις πολλή δουλειά μπροστά, αλλά σε βλέπω ορεξάτο και θα γίνει κουκλί το Garellάκι...
![]()
...το νου σου!!
ξερει κανεις ποσο παιρνουν για να κτυπησουμε ενα μικρο μοτοποδηλατο αμμοβολη ???
Το europino μου για παραδειγμα !!!
και αν ναι που εχει ψιλη αμμοβολη , να ζησουν και αυτοι (αρκειι να ειναι ελληνες)
φυσικα διευθηνση η και τηλεφωνο κατι .
Αν και ξεκινησα με ρεμουβερ θεωρω οτι ειναι πολυ καλυτερη και πιο γρηγορη η αμμοβολη
αφου τελειωσα με το μηχανογραφικο τις πανελληνιες τις ενδοσχολικες και ολο το πανυγυρι
λοιπον μετα το σαββατοκυριακο θελω να βαλω πανω στον σκελετο το μοτερ το ψαλιδι με τα αμορτισερ να τελειωσω το μπροστινο για να δω πως ερχετε και αν ''παταει'' σωστα , θελω επισης να δω αν ερχετε ευθεια το γραναζι της πισω ζαντας με το γραναζι του μοτερ γιατι εχω υποψιες οτι δεν ειναι πολυ σωστο. πρεπει να κολλησουμε σωστα και τον σκελετο . μετα θα δουμε τι χρωμα και πως θα γινει
ελεγα μαυρο - κοκκινο θα δουμε![]()
τι δεμα ηρθε σημερα εκ Ρεθυμνου??? 2χιλιαδες ευχαριστω στον Κ.Χριστο (sv9cvk). Σημερα εχει 41 βαθμους οποτε για κανενα λογω δεν παω εξω ελπιζω ή το απογευμα η μολις πεσει η θερμοκρασια να το δοκιμασω γιατι στην ταρατσα δεν καθεσε ουτε δεμενος
παω να πιω καμια παγωμενη![]()
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Λοιπον παρα τον καυσονα δεν μπορουσα να μην δοκιμασω το πιστολι αμμοβολης που μου εστειλε ενας καλος παππουλης απο την κρητη ! Αφου εφτιαξα ενα προβλημα στο runner μου (καταραμενε ιταλε ψυγειο χωρις βεδιλατερ) πηγα στις υπερσυγχρονες εγκαταστασεις μου στην απομωνομενη περιοχη ''κατο-απο-την-σκαλα'' εμεινα εκπληκτος εχει πολυ δυναμη και ξυλονει την παλια μπογια χωρις πολυ προσπαθεια, και μαλιστα με βρεγμενη και χοντρη αμμο θαλασσης. Φωτο γιοκ ελπιζω απο αυριο...
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).