Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 67

Θέμα: Κλείνει η Χαλυβουργία Ελλάδος‏

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rockobok Προβολή μηνύματος
    Με αυτό το επιχείρημα τους σέρνανε στο δικαστήριο για να βγάλει παράνομη την απεργία
    και δικαιώθηκαν οι απεργοί.
    Εσύ συνέχισε μπας και καταφέρεις να κάνεις αυτό που δεν κατάφερε το δικαστήριο.
    Να βγάλεις την απεργία παράνομη έστω στις συνειδήσεις.
    Συγνώμη αλλά αναμασάς βρομιές.
    Αυτούς που δεν άφησε το ΠΑΜΕ να γυρίσουν στις δουλειές τους και τώρα μείναν άνεργοι,ποιος θα τους δικαιώσει;
    Εκτος αν είναι και αυτό βρωμια...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vstrommer71 Προβολή μηνύματος
    ...πως διαολο γινεται στην Ελλαδα να κυβερναει εδω και μισο αιωνα η Πασοκονουδου σε ολες τις μορφες της,και για ολα τα δεινα να φταιει η...Αριστερα...
    Μην το πάρεις προσωπικά, δεν έχω πρόθεση να σε προσβάλω επί τούτου:
    Η "Πασοκονουδου" κυβερνάει εδώ και 40 περίπου χρόνια και φταίει για πάρα πολλά (μίζες, ρουσφέτια, κομπίνες μεγαλο-μικρο εργολάβων κλπ).
    Η "Αριστερά'', όπως την εννοείς, κυβερνάει στις δικές της ΑΟΖ (είναι και τις μόδας) για επίσης 40 περίπου χρόνια και μάλιστα με τον πλέον απολυταρχικό τρόπο.
    Η πίτα καταφανώς ήταν μοιρασμένη και όπως έλεγε η πολύπειρη συγχωρεμένη γιαγιά μου, όποιος τρώει δεν μιλάει. Πότε - πότε απλά γαυγίζει για να διώξει τους λοιπούς, που γλυκοκοιτάζουν το κομμάτι του.
    Τώρα που τελείωσε το φαϊ (και το ξέρουν όλοι, άσχετα τι λένε) περιμένουμε το επόμενο σημείο ισορροπίας.
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Καλά, οι τακτικές του ΠΑΜΕ μόνο ζημιά δημιουργούνε, αυτό είναι βέβαιο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια, απλά δίνουν την δικαιολογία στην Χαλυβουργική για να κλείσει το εργοστάσιο. Αλλο που δεν ήθελε η Χαλυβουργία! Η πραγματικότητα είναι πως με την οικοδομική δραστηριότητα στα τάρταρα, πολλές Χαλυβουργικές θα κλείσουν. Τα εργοστάσια δεν μπορούν να δουλεύουν για να παράγουν απλά στοκ, ιδιαίτερα όταν χρηματοδότηση δεν υπάρχει, και ούτε μπορούν για μεγάλα χρονικά διαστήματα να πληρώνουν τους εργάτες τους για να κάθονται. Αυτή είναι η 'σκληρή' πραγματικότητα της οικονομίας. Οταν δεν υπάρχει ζήτηση, το εργοστάσιο θα κλείσει, και ο εργάτης θα μείνει άνεργος. Οσες απεργίες και να κάνει το ΠΑΜΕ... και αν το ΠΑΜΕ απεργήσει για να αποφύγει μια άλλη λύση, π.χ. εργασία με μικρότερο μισθό, part time, μείωση του προσωπικού, ή άλλη λύση η οποία θα είναι ενδιάμεσα στην "ιδανική" λειτουργία και το λουκέτο, τελικά ένα είναι σίγουρο: το λουκέτο. Αυτά τα ολίγα, και σε όποιον αρέσουνε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Πού μοιράζουν χωράφια ρε παιδιά να μου δώσουν και εμένα καμιά 30αριά στρέμματα ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Πού μοιράζουν χωράφια ρε παιδιά να μου δώσουν και εμένα καμιά 30αριά στρέμματα ?
    Ο γκούγλης είναι φίλος μας
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PReDaTORR Προβολή μηνύματος
    Παιδιά εντάξει τα λέτε; Βρήκατε τι φταίει να μου πείτε και εμένα;
    Μην έχεις την απαίτηση να το μάθεις εδω μέσα..
    Ρωτησε τους ίδιους τους άνεργους πλέον ή αν βρεθείς στη β. ευβοια ρώτησε τους πρώην εργαζόμενους στον Σκαλιστήρη

Πολυ βρισίδι σήμερα,τι έγινε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    α για αυτό το μοίρασμα μιλάς ... οκ αν έχεις κάποιον γνωστό που να μην είναι από αυτές τις περιοχές και να μην είχε δικά του χωράφια και τελικά πάρει τίποτα να μου πεις

Έχω μεγαλώσει πολύ φτωχικά σε οικογένεια με πατέρα εργάτη σε εργοστάσιο, μάνα νοικοκυρά και στο νοίκι μια ζωή. Θα μπορούσα κάλλιστα να είμαι ΚΚΕ-ΠΑΜΕ και όλα τα συναφή αλλά δεν είμαι. Ξέρετε συμφορουμίτες τι με ενοχλεί; Οτι όλοι οι μεγαλοσυνδικαλιστοπατέρες τα παίρνουν χοντρά από το κόμμα και ότι μόνο διεκδικούν. Κανείς δεν θέλει να γίνει αφεντικό. Κανείς δεν ενδιαφέρεται αν άνθρωποι θα χάσουν τη δουλειά τους. Έτσι κι αλλιώς αυτόν θα τον βολέψει το κόμμα. Μόνο υπάλληλος θέλει να είναι και να διεκδικεί αυτά που σε μια μικρομεσαία επιχείρηση ούτε το αφεντικό δεν έχει. Έναν μόνο φίλο ΚΚΕ έχω που έκανε δική του δουλειά και έχει υπαλλήλους. Κυκλοφορεί με δυο αυτοκινητάρες, ένα τζιπ και ένα κουπέ και τους υπαλλήλους του, τους έχει πήδηξει κανονικότατα. 'Ουτε πολιτική κάνω, ούτε κομματόσκυλο κανενός είμαι. Αλλά αυτό με το ΠΑΜΕ είναι ανήκουστο. Ας τους πληρώσει η Αλέκα τώρα τους άνεργους που ήθελαν να δουλέψουν και το ΠΑΜΕ δεν τους επέτρεψε. Όσο δικαίωμα έχει στην απεργία ο ένας, άλλο τόσο έχει στην εργασία και ο άλλος. Όλες οι διαφορετικές απόψεις δεκτές, Πάντα φιλικά και μοτοσυκλετιστικά.
    SRX600 3SX

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    χανουμε την ουσια και το κομματικοποιουμε το θεμα νομιζω...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PReDaTORR Προβολή μηνύματος
    Το θέμα κομματικοποιήθηκε εξαρχής με τα γραφόμενα του δημιουργού, κανονικά κλωτσιές θα έπρεπε και καμιά φάπα να έρθει στα ίσα του αλλά δεν πειράζει πίσω από την οθόνη μόνο!
    οκ,ειπωθηκε το παμε,(και το καθε παμε να ηταν στην θεση του)και κολλησαμε εκει..το θεμα ειναι το κλεισιμο του εργοστασιου.με το να τσακωνομαστε μεταξυ μας δεν βγαινει κατι.να πουμε τις αποψεις μας αλλα ...cool!!!ετσι ισως καταφερουμε να βγαλουμε μια ακρη...
    αν κολλαμε στην απεργια του παμε,γιατι δεν λεμε για τις απεργιες τις γσεε;λεω εγω τωρα...
    οπως ειπα και πιο πανω,κατα την ταπεινη μου αποψη,απτην αρχη του "τα βρηκαμε τα λεφτα,θα μας τα φερουν οι κουστουματοι" και παρε μειωσεις και παρε μετρα,επρεπε να ειμαστε ολοι απεργοι...να δεις ποσο μαγκες ειναι και οι δικοι μας και οι εξω κουστουματοι.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΛΒΑΝΙΑ

προσέχτε....

-------------------------------------

Δυό λόγια ακόμα γιατί και η μαλακία έχει ένα όριο

Φυσικά για να είσαι εδώ έχεις ιντερνέτ, λογικά και πι σι.
    Προφανώς σ ενδιαφέρουν και τα μηχανάκια και πολλοί από δω έχουν μερικά που κάνουν και 20 χιλιάρικα.
    Πριν γράψεις τις μαλακίες που έγραψες σκέφτηκες για μια στιγμή πως είναι να πας το παιδί σου νύχτα στο κρατικό νοσοκομείο και να πάρεις νούμερο αναμονής 150?
    Σκέφτηκες πως είναι ν ακούσεις ότι το νοσοκομείο αυτό θα κλείσει στο μισό γιατί μαζί τα φάγατε ?
    Σου πέρασε από το μυαλό πως είναι να προσπαθείς να ζεις οικογένεια με 480 το μήνα?
    (και 70 για εισιτήρια)
    Προφανώς είναι πράγματα που δεν σας απασχόλησαν μέχρι τώρα…
    Ε κοιτάτε καλά γιατί τώρα σας αφορούν !
    Και δεν μπορώ να μη θυμηθώ πως και η Χούντα όταν επέβαλε τη παρουσία της στην Ελλάδα για οργανωμένη μειοψηφία μίλησε.
    Για να ρχονται σήμερα κάτι πίθηκοι να λένε πως τότε όλα πήγαιναν καλά και πως η Ελλάδα δεν είχε χρέη…
    Λες και δεν υπάρχει κανένας σήμερα να μας θυμίσει πως η έκφραση θαλασσοδάνειο της εποχής τους είναι.
    Αγαπούλες θα φύγουν κι άλλες φάμπρικες για τη Βουλγαρία και ακόμα κι αν εξισωθεί ο μισθός με το Βουλγάρικο πάλι θα φεύγουν γιατί οι φόροι στη Βουλγαρία είναι τελικά 0 αφού με λίγα δολάρια καθαρίζεις.
    Θυμηθείτε όμως πως από δω και πέρα δεν είναι λέξεις στο ιντερνέτ…
    Είναι αληθινές ζωές και ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΙ που υποφέρουν !
    Άρα έρχεται η στιγμή ν αποφασίσεις
    Με ποιους θα πας
    και ποιους θα αφήσεις

Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 12/07/2012 στις 00:42.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Σου πέρασε από το μυαλό πως είναι να προσπαθείς να ζεις οικογένεια με 480 το μήνα?
    (και 70 για εισιτήρια)
    και μας εφταιγε η κανελη με το γαλα και το ψωμι!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLACKGAS Προβολή μηνύματος
    Κράτα και μια πισινή γιατί πολλοί συν-άνθρωποι ζορίζονται απίστευτα και δεν έχουν την "πολυτέλεια" να ψάξουν για κάτι άλλο.

Τα εγκλήματικά λάθη του συστήματος εργασίας είναι γνωστά σε όλους, πλην των στρουθοκαμήλων (συμπαθή κατά τα λοιπά πτηνά), με πρώτο υπεύθυνο τον κρατικό μηχανισμό (μη) ελέγχου.
    Νομίζω όμως ότι σοβαρό μερίδιο συνευθήνης έχουν και οι πρωτομάστορες του ''επιτεύγματος'' της χαλυβουργικής και της κάθε αντίστοιχης κατάληξης, εταιρείας.

Οι Αγγελόπουλοι στα "ΤΣΑΚΙΔΙΑ" δεν νομίζω να πάνε. Άντε να πεταχτούν μέχρι τις Μαλβίδες γιατί έχει άπνοια στο Αιγαίο και δεν φουσκώνουν τα πανιά στο ιστιοπλοϊκό.

Το ''πολύ απλά'' ενός ανθρώπου μπορεί να είναι ''πολύ σύνθετα'', αν στην εξίσωση βάλεις και άλλους εξαρτώμενους από αυτόν.

Να πούμε για άλλη μια φορά ότι κλείνει το ένα εργοστάσιο της "Ελληνικής Χαλυβουργιας" και όχι της "Χαλυβουργικης"
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ichigo Προβολή μηνύματος
    Και είναι ποιο σωστό να υποκύψει στις ορέξεις του εργοδότη δλδ; Για να γίνει "ανταγωνιστικος";
    Ξανακάνε την ερώτηση οταν θα είσαι 40+ χρόνων, με οικογένεια και θα εχεις δουλέψει τα τελευταία 15 χρόνια στις τηλεπικοινωνίες.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ωρα ελλαδος
    από Vezouvios στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2006, 12:04
  2. ΚΛΕΙΝΕΙ H ETAIPIA "ΜΠΟΛΑΣΙΚΗΣ Α. Ε. "
    από powerphot στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 7