Σελίδα 2 από 21 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 311

Θέμα: Εγκατάλειψη από μοτοσυκλετιστή

Banned
    Διαβάζω πως πρώτα χτύπησε ποδηλάτη και μετα έκανε τη δολοφονική επίθεση και την εγκατάλειψη των θυμάτων!
    Πρόκειται για ΤΣΟΓΛΑΝΟ κι εύχομαι να του γ...ν ότι έχει και δεν έχει.
    Καμιά σχέση με παραβίαση του ΚΟΚ, μιλάμε για ακραία αντικοινωνική συμπεριφορά ατόμου χώρις ίχνος ανθρωπιάς και ανδρισμού.
    Τελευταία τροποποίηση από radd; 12/07/2012 στις 10:58.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sergiosm Προβολή μηνύματος
    Διαβάστε τα σχόλια στο σχετικό άρθρο για τους μοτοσυκλετιστές και τις μοτοσυκλέτες.

http://www.protothema.gr/greece/arti...cpn=2#comments

Είναι χαρακτηριστικό της νοοτροπίας μας ως λαού και των κριτηρίων που χρησιμοποιεί για να κρίνει κατά το δοκούν ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screen Shot 2012-07-12 at 11.56.58 AM.png 
Προβολές:	446 
Μέγεθος:	18,9 KB 
ID:	264115
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chr1s_86 Προβολή μηνύματος
    +1

αλλά όταν διαβάζεις αυτό: "Όταν ρωτήθηκε γιατί εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος, είπε πως φοβήθηκε. Πρόκειται για έναν 21χρονο μόνιμο υπαξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού. δεν μπορείς παρά να αναρωτηθείς τι θα έκανε σε "άλλες" πιο κρίσιμες καταστάσεις...

(edit: σορρυ που επαναλαμβάνω τα ίδια, μέχρι να το γράψω ήρθαν κι άλλες απαντήσεις)

Ναι Κρις.. 21.. το ένστολος το βάζω στην άκρη, δεν έχει καμία σημασία.

Επειδή φοράει ένας μία στολή δεν σημαίνει κάτι. Έχω πολλούς γνωστούς ένστολους. Άλλοι είναι γαμώ τα παιδιά, άλλοι είναι μ@λάκες και γελοίοι.. τι να λέει αυτό;

Αν ήταν δλδ 21 ετών ηλεκτρολόγος θα είχει διαφορά; Να ήταν 21 ετών παπάς να το συζητήσουμε.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    Είναι χαρακτηριστικό της νοοτροπίας μας ως λαού και των κριτηρίων που χρησιμοποιεί για να κρίνει κατά το δοκούν ...
    ειναι ακριβως το ιδιο χαρακτηριστικο του λαου μας που και ολοι εμεις εδω μεσα χαρακτηριζουμε "κουτακηδες", "ταριφες", "χαρους" κτλ, κτλ οσους δεν οδηγουν μηχανη, και δεν μας καταλαβαινουν...
    Δεν υπαρχει σεβασμος μεταξυ μας, οποτε τι συζηταμε.....
    Εμεις θα ειμαστε παντα οι μηχανοβιοι, που τρεχουν, σκοτωνονται, κτλ...
    Για εμας θα ειναι οι αλλοι οι κουτακηδες, που πηζουν, εχουν πειραγμενα νευρα, κτλ, κτλ ....

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yannis24 Προβολή μηνύματος
    ειναι ακριβως το ιδιο χαρακτηριστικο του λαου μας που και ολοι εμεις εδω μεσα χαρακτηριζουμε "κουτακηδες", "ταριφες", "χαρους" κτλ, κτλ οσους δεν οδηγουν μηχανη, και δεν μας καταλαβαινουν...
    Δεν υπαρχει σεβασμος μεταξυ μας, οποτε τι συζηταμε.....
    Εμεις θα ειμαστε παντα οι μηχανοβιοι, που τρεχουν, σκοτωνονται, κτλ...
    Για εμας θα ειναι οι αλλοι οι κουτακηδες, που πηζουν, εχουν πειραγμενα νευρα, κτλ, κτλ ....

end of discussion....

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    21.. το ένστολος το βάζω στην άκρη, δεν έχει καμία σημασία..
    Ok, το αφήνουμε εδώ.
    Give me fuel, Give me fire

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ...φανταζομαι πως η καημενη η γυναικα, ΔΕΝ γνωριζε οτι "μας εχει γινει ψωμοτυρι" το κοκκινο και θεωρησε οτι με πρασινο μπορει να περασει ανενοχλητη, ε?

Και υπαρχουν ακομη μαλακες που επιμενουν οτι δεν τρεχει και κατι να "καψουμε" ενα κοκκινο!

Αιντε γαμω το σπιτι σου μαλακα! ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ αν φοβηθηκε! ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ αν ειναι 21, ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ αν ειναι ενστολος!

ΣΤΟ ΜΠ00ΤΣΟ ΜΟΥ

Γιατι μια ζωη πρεπει να δικαιολογουμε τα αδικαιολογητα? Γιατι πρεπει να ψαξουμε δικαιολογια στα αυτονοητα και τη μαλακια που τον ΕΔΕΡΝΕ (μιας και πλεον "θα βαλει μυαλο", θα εχει τυψεις, κλπ κλπ)

edit ας την βγαλουν "φθηνα" τα παιδακια τουλαχιστον μιας και το μπασταρδο θα τη γλιτωσει το πολυ πολυ με κανα στρατοδικειάκι!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screen Shot 2012-07-12 at 11.56.58 AM.png 
Προβολές:	446 
Μέγεθος:	18,9 KB 
ID:	264115
    Αναρωτιέμαι τι ψήφισε στις 17....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    ...φανταζομαι πως η καημενη η γυναικα, ΔΕΝ γνωριζε οτι "μας εχει γινει ψωμοτυρι" το κοκκινο και θεωρησε οτι με πρασινο μπορει να περασει ανενοχλητη, ε?

Και υπαρχουν ακομη μαλακες που επιμενουν οτι δεν τρεχει και κατι να "καψουμε" ενα κοκκινο!

Αιντε γαμω το σπιτι σου μαλακα! ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ αν φοβηθηκε! ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ αν ειναι 21, ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ αν ειναι ενστολος!

ΣΤΟ ΜΠ00ΤΣΟ ΜΟΥ

Γιατι μια ζωη πρεπει να δικαιολογουμε τα αδικαιολογητα? Γιατι πρεπει να ψαξουμε δικαιολογια στα αυτονοητα και τη μαλακια που τον ΕΔΕΡΝΕ (μιας και πλεον "θα βαλει μυαλο", θα εχει τυψεις, κλπ κλπ)

edit ας την βγαλουν "φθηνα" τα παιδακια τουλαχιστον μιας και το μπασταρδο θα τη γλιτωσει το πολυ πολυ με κανα στρατοδικειάκι!
    Όταν το CBR σου μήτσε έγινε 100 κομμάτια, αν κάποιο από αυτά πήγαινε και σκότωνε (τυχαία) κάποιον θα μίλαγες με τον ίδιο τρόπο;

Έλα ρε μλκ σοβαρέψου επιτέλους λίγο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Όταν το CBR σου μήτσε έγινε 100 κομμάτια, αν κάποιο από αυτά πήγαινε και σκότωνε (τυχαία) κάποιον θα μίλαγες με τον ίδιο τρόπο;

Έλα ρε μλκ σοβαρέψου επιτέλους λίγο.

κουνα λιγο το κεφαλι σου ρε! τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?

και για να σε προλαβω (και το εχω γραψει πολλακις ΚΑΙ εδω) τις μαλακιες μου τις εχω πληρωσει! Και τις ευθυνες μου τις αναλαμβανω!

Μπαμπας μου ΔΕΝ εισαι και μη με σκας επιτελους

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    κουνα λιγο το κεφαλι σου ρε! τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?

και για να σε προλαβω (και το εχω γραψει πολλακις ΚΑΙ εδω) τις μαλακιες μου τις εχω πληρωσει! Και τις ευθυνες μου τις αναλαμβανω!

Μπαμπας μου ΔΕΝ εισαι και μη με σκας επιτελους
    Έχει σχέση. Εσύ είσαι βέβαιος ότι είχε πρόθεση να γίνει το όλο σκηνικό. Εγώ πάλι δεν μπορώ να είμαι. Το να οδηγούσε ένα παπί, να του πετάχτηκε ένας ποδηλάτης, κι αντί να πέσει ή να φρενάρει ή να κάνει κάτι άλλο, άνοιξε κατα λάθος το γκάζι και τα πήρε όλα παραμάζωμα, δεν σου περνάει από το μυαλό;

Πόσες φορές δεν έχει γίνει λάθος και αντί να φρενάρει κάποιος άνοιξε το γκάζι; Δεν γεννηθήκαμε όλοι Ρόσσι..

Το γεγονός να είχε πάρει τη "μηχανή" πριν καμιά βδομάδα και να μην ξέρει κάν πως οδηγούν δεν την σκέφτεσαι;

Εγώ σε σκάω; Εσύ έρχεσαι εδώ σαν τον Αδέκαστο Μπάρα..

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Έχει σχέση. Εσύ είσαι βέβαιος ότι είχε πρόθεση να γίνει το όλο σκηνικό. Εγώ πάλι δεν μπορώ να είμαι. Το να οδηγούσε ένα παπί, να του πετάχτηκε ένας ποδηλάτης, κι αντί να πέσει ή να φρενάρει ή να κάνει κάτι άλλο, άνοιξε κατα λάθος το γκάζι και τα πήρε όλα παραμάζωμα, δεν σου περνάει από το μυαλό;

Πόσες φορές δεν έχει γίνει λάθος και αντί να φρενάρει κάποιος άνοιξε το γκάζι; Δεν γεννηθήκαμε όλοι Ρόσσι..

Το γεγονός να είχε πάρει τη "μηχανή" πριν καμιά βδομάδα και να μην ξέρει κάν πως οδηγούν δεν την σκέφτεσαι;

Εγώ σε σκάω; Εσύ έρχεσαι εδώ σαν τον Αδέκαστο Μπάρα..

Σωστός ο Νίκος, γιαυτό και δεν σχολίασα όταν πόσταρα την είδηση, καλό είναι να κρατάμε πισινή έως ότου να είμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ για το τι πραγματικά συνέβη και πως συνέβηκε αντί να γινόμαστε εδω πέρα δικαστές του πλΕκτρολογίου....

Αυτό που έχει τώρα σημασία είναι να γλυτώσουν τα αγγελούδια που δεν έφταιγαν σε τίποτα σε όλη αυτήν την ιστορια
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Εσύ είσαι βέβαιος ότι είχε πρόθεση να γίνει το όλο σκηνικό. Εγώ πάλι δεν μπορώ να είμαι. Το να οδηγούσε ένα παπί, να του πετάχτηκε ένας ποδηλάτης, κι αντί να πέσει ή να φρενάρει ή να κάνει κάτι άλλο, άνοιξε κατα λάθος το γκάζι και τα πήρε όλα παραμάζωμα, δεν σου περνάει από το μυαλό;

Προφανώς και ΔΕΝ είχε πρόθεση για το ατύχημα.

Για την εγκατάλειψη όμως;

Προφανώς και ΔΕΝ είχε πρόθεση για το ατύχημα.

Για την εγκατάλειψη όμως;
    Για την εγκατάλειψη, είπα και πριν, φταίει. Αλλά αυτό δεν σε κάνει αυτομάτως ψυχρό εκτελεστή.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Για την εγκατάλειψη, είπα και πριν, φταίει. Αλλά αυτό δεν σε κάνει αυτομάτως ψυχρό εκτελεστή.
    Ασφαλώς και όχι.

Μπορεί όμως να σε κάνει ένοχο ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο. Ακραίο μεν, αλλά μπορεί να κριθεί και έτσι.
    Εύχομαι βέβαια να τη γλιτώσουν και τα παιδιά και η μάνα τους και να μην χρειαστεί να το συζητήσουμε.

Σελίδα 2 από 21 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 86
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2011, 19:49
  2. Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2007, 12:45
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2007, 10:58
  4. Θανατος ταξιτζη απο ξυλοδαρμο με μοτοσυκλετιστη
    από DrIoannis στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 20:26