Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 38

Θέμα: Το ονειρο απο εναν νεο μοτοσυκλετιστη....

Το ονειρο απο εναν νεο μοτοσυκλετιστη....

Περασαν 2+ χρονια απο αυτο το ποστ
    http://www.moto.gr/forums/showthread...&threadid=8276

Και θυμαμαι τον ευατο μου ποσο πορωμενος ημουν με τις μηχανες και πως και πως περιμενα να
    βγαλω το διπλωμα....
    Εκατσα δουλεψα για 2 φορα σε μια τεραστια αποθηκη πολυεθνικης το καλοκαιρι και πετυχα με την 2 φορα να περασω σε μια σχολη που ηθελα
    Το διπλωμα βγηκε την αλλη χρονια (αρχες καλοκαιριου 06)και λεφτα υπηρχαν ελαχιστα για αυτο που ηθελα..
    Αρχισε το καλοκαιρι ξαναδουλεψα,μαζεψα τα λεφτα που ηθελα αλλα το ονειρο κοπηκε γρηγορα απο μη συγκαταθεση των γονεων...
    Ετσι γεματος παραπονο περασε αλλος ενας χρονος και ηρθε αυτο το καλοκαιρι που μας περασε οπου δουλεψα barman σε μια καφετερια στην πολη οπου σπουδαζω(σερρες)και τα λεφτα ηταν ελαχιστα για αυτο που ηθελα και ετσι σκεφτομουν καμια virago μεταχειρισμενη....
    ελα ομως που παλι τα ιδια ειχα με τους δικους μου αλλα τους ψιλοκαταφερα και μου υποσχεθηκαν να μου παρουν κατι αυτοι στυλ scooter :smilea: :smilea:
    Και κοιταγα για κανενα beverly μεταχειρισμενο ωσπου εφτασε ο σεπτεμβριος και οι γονεις αλλαξαν γνωμη για αλλη μια φορα και εγω εμεινα μαλακας αφου χαλασα ποσα λεφτα απο αυτα που ειχα μαζεψει
    Αλλα δεν το αφησα ετσι και εκατσα τους εξηγησα(δηλαδη τους επρηξα)να καταλαβουν το ονειρο μου
    και τις επιθυμιες μου που εχω και εγω σαν νεος...και μετα απο τεραστιες διαμαχες(που δεν θελω να θυμαμαι)δεχτηκαν να μου το αγορασουν...
    Και ετσι εδω και 4 μερες ειμαι ενας ευτιχισμενος κατοχος
    PEUGEOT Geopolis 250cc και ειναι μουρλια

http://www.imagehosting.com/show.php...2_036.jpg.html

Επιτελους μετα απο ποσο καιρο μπορω να νιωσω(εστω και με το απλο scooter) και εγω λιγο μηχανοβιος...λιγο αναβατης...λιγο ταξιδιαρης...λιγο σαν καποια ατομα μεσα απο το φορουμ που τους αρεσει να νιωθουν ελευθεροι πανω στην μηχανη τους και να χαιρονται μοναδικες στιγμες...

Υ.Γ. Ενα μεγαλω ευχαριστω στους γονεις μου που εστω και αργα με καταλαβαν και πιο πολυ καταλαβαν το ονειρο μου...

Καλοτάξιδο και πάντα όρθιοι να είστε !!

Καλές φεύγες σου εύχομαι και να κρατάς τον ίδιο ενθουσιασμό μέσα σου !!

Καλώς τον και καλορίζικο...Αν θέλεις μπες και στο www.scooterclubhellas.gr

non serviam Το avatar του/της kachius
    Καλές βόλτες

Κράνος - μπουφάν - μπότες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!!
    Ξέρω από βέσπα!

Καλες βολτες και παντα προσοχη........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Καλοτάξιδος, και πάντα όρθιος.

Και δεν έχει σημασία τι καβαλάς αλλά το οτι καβαλάς.

Re: Το ονειρο απο εναν νεο μοτοσυκλετιστη....

καλά και πολλά χλμ, και πάντα όρθιος. Υπομονή και θα ρθεί και το μεγαλύτερο μοτόρι!

αααα, και να σε πω:
    Αρχικά δημιουργήθηκε από simitis
    ....στην πολη οπου σπουδαζω (σερρες) ...
    αμα φιλοξενείς σε λιγες μερες που θα ρθούμε πάνω, θα σου δοκω βολτα το δικο μου

άρχοντας με χαρέμι! Το avatar του/της elias_21
    Καλοτάξιδο αρχηγέεεε μου!!!!

Κοιτα να σε βλέπουν οι γονείς σου με τον απαραίτητο εξοπλισμό και οτι δεν κανεις μαλακίες επάνω στο μηχανακι γιατί αλλιώς θα τους πω να στο πάρουν και δεν θα έχει χαρτζιλίκι για 2 μήνες! :rotflmao:
    Απλά για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.......!

Virago ήθελες, ε?! Χαρλεά μου εσύ!
    Αντε το επόμενο να είναι V-ROD!

ειναι ωραία η επιστήμη της μηχανολογίας!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dodos 900
    Καλές και απροβλημάτιστες βόλτες!

ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Mε γειά και πάντα όρθιος συνάδελφε! Και αν το βάλεις στόχο, σύντομα θα αποκτήσεις και μια μοτο...
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Καλορίζικο φίλε. Να το χαρείς και σιγά σιγά θα πάρει και μια κανονική μοτό. Πάντα με κράνος και μπουφάν!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Μεγειές μεγειές. Πολύ καλή επιλογή scooter έκανες. Ψάξε λίγο στο φόρουμ. Κάποια πόστ έχει γράψει ο kalesin για το geopolis.

Καλά και ασφαλή 1000μετρα.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

big boned μέλος Το avatar του/της cartman

Re: Το ονειρο απο εναν νεο μοτοσυκλετιστη....

Αρχικά δημιουργήθηκε από simitis
    Περασαν 2+ χρονια απο αυτο το ποστ
    http://www.moto.gr/forums/showthread...&threadid=8276

Και θυμαμαι τον ευατο μου ποσο πορωμενος ημουν με τις μηχανες και πως και πως περιμενα να
    βγαλω το διπλωμα....
    Εκατσα δουλεψα για 2 φορα σε μια τεραστια αποθηκη πολυεθνικης το καλοκαιρι και πετυχα με την 2 φορα να περασω σε μια σχολη που ηθελα
    Το διπλωμα βγηκε την αλλη χρονια (αρχες καλοκαιριου 06)και λεφτα υπηρχαν ελαχιστα για αυτο που ηθελα..
    Αρχισε το καλοκαιρι ξαναδουλεψα,μαζεψα τα λεφτα που ηθελα αλλα το ονειρο κοπηκε γρηγορα απο μη συγκαταθεση των γονεων...
    Ετσι γεματος παραπονο περασε αλλος ενας χρονος και ηρθε αυτο το καλοκαιρι που μας περασε οπου δουλεψα barman σε μια καφετερια στην πολη οπου σπουδαζω(σερρες)και τα λεφτα ηταν ελαχιστα για αυτο που ηθελα και ετσι σκεφτομουν καμια virago μεταχειρισμενη....
    ελα ομως που παλι τα ιδια ειχα με τους δικους μου αλλα τους ψιλοκαταφερα και μου υποσχεθηκαν να μου παρουν κατι αυτοι στυλ scooter :smilea: :smilea:
    Και κοιταγα για κανενα beverly μεταχειρισμενο ωσπου εφτασε ο σεπτεμβριος και οι γονεις αλλαξαν γνωμη για αλλη μια φορα και εγω εμεινα μαλακας αφου χαλασα ποσα λεφτα απο αυτα που ειχα μαζεψει
    Αλλα δεν το αφησα ετσι και εκατσα τους εξηγησα(δηλαδη τους επρηξα)να καταλαβουν το ονειρο μου
    και τις επιθυμιες μου που εχω και εγω σαν νεος...και μετα απο τεραστιες διαμαχες(που δεν θελω να θυμαμαι)δεχτηκαν να μου το αγορασουν...
    Και ετσι εδω και 4 μερες ειμαι ενας ευτιχισμενος κατοχος
    PEUGEOT Geopolis 250cc και ειναι μουρλια

http://www.imagehosting.com/show.php...2_036.jpg.html

Επιτελους μετα απο ποσο καιρο μπορω να νιωσω(εστω και με το απλο scooter) και εγω λιγο μηχανοβιος...λιγο αναβατης...λιγο ταξιδιαρης...λιγο σαν καποια ατομα μεσα απο το φορουμ που τους αρεσει να νιωθουν ελευθεροι πανω στην μηχανη τους και να χαιρονται μοναδικες στιγμες...

Υ.Γ. Ενα μεγαλω ευχαριστω στους γονεις μου που εστω και αργα με καταλαβαν και πιο πολυ καταλαβαν το ονειρο μου...
    Καλωσόρισες φίλε!
    Μπράβο σου που κράτησες το όνειρο σου ζωντανό και με δουλειά κατάφερες να το πραγματοποιήσεις!
    Μπράβο σου που συζήτησες-εξήγησες στους γονείς σου τον πραγματικό λόγο που θέλεις μηχανή και δεν πήρες με το έτσι θέλω! Όπως ξέρεις για τους γονείς τα παιδιά τους είναι η ζωή τους οπότε καταλαβαίνουμε όλοι την αγωνία τους! Μόνο για αυτό για μένα είσαι μάγκας!
    Μπράβο σου που ΔΕΝ έκανες πίσω όσο και αν ήταν αυτοί εναντίων, επειδή ναι τους καταλαβαίνουμε αλλά δεν θα στερηθούμε τα όνειρά μας για τις δικές τους ανασφάλειες!

Τώρα για να είσαι και εσύ οκ και με αυτούς αλλά προπάντων με σένα να φοράς ΠΑΝΤΑ εξοπλισμό και να είσαι προσεκτικός!!! Διάβασε περί αμυντικής οδήγησης και γενικότερα για θέματα ασφαλείας και θα είσαι μια χαρά!
    Καλές βόλτες φίλε!!
    Chris

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Καλώς ήρθες στο φόρουμ,καλορίζικο το μηχανάκι και καλές βόλτες.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ωραιος
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2010, 19:04
  2. Καλημέρα σε όλους από έναν νέο στο site.
    από DimitrisXLV στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2006, 20:53
  3. Μια Ερωτηση Απο Εναν Απληροφορητο
    από energizer6666 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2004, 13:14
  4. Το όνειρο
    από Godfather στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2003, 20:40

Κανόνες δημοσιεύσεων