Σελίδα 3 από 21 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 311

Θέμα: Εγκατάλειψη από μοτοσυκλετιστή

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Έχει σχέση. Εσύ είσαι βέβαιος ότι είχε πρόθεση να γίνει το όλο σκηνικό. Εγώ πάλι δεν μπορώ να είμαι. Το να οδηγούσε ένα παπί, να του πετάχτηκε ένας ποδηλάτης, κι αντί να πέσει ή να φρενάρει ή να κάνει κάτι άλλο, άνοιξε κατα λάθος το γκάζι και τα πήρε όλα παραμάζωμα, δεν σου περνάει από το μυαλό;

Πόσες φορές δεν έχει γίνει λάθος και αντί να φρενάρει κάποιος άνοιξε το γκάζι; Δεν γεννηθήκαμε όλοι Ρόσσι..

Το γεγονός να είχε πάρει τη "μηχανή" πριν καμιά βδομάδα και να μην ξέρει κάν πως οδηγούν δεν την σκέφτεσαι;

Εγώ σε σκάω; Εσύ έρχεσαι εδώ σαν τον Αδέκαστο Μπάρα..

...και ολοι αυτοι που περνανε τα κοκκινα εσκεμμενα? δε ξερουν οτι απαγορευεται προφανως....

και βεβαια δεν εχουν προθεση να προκαλεσουν ατυχημα ομως περνανε! Γιατι?

Αν τωρα ο "δικος μας" του εκατσε τετοιο σεναριο σαν κι αυτο που περιγραφεις, τι να πω? να τον βαλουμε στο βιβλιο γκινες ως τον πλεον γκαντεμη!
    Δε λεω οτι εγιναν τα πραγματα οπως ακριβως τα παρουσιαζουν τα ΜΜΕ αλλα μη τρελαθουμε κιολας!

Και γιατι εφυγε? Φοβηθηκε ε? μαλιστα...μαλιστα...

Αυτα τα "παντελονια" τελικα ειναι περιεργα ρουχα! Λεω να βαλουμε ολοι φουστιτσες

Και να το κλεισω, δεν ειμαι δικαστης και δε θα τον κανω! Δεν εγραψα πουθενα να "ψοφησει", να "λιθοβολιστει" να να...

ΑΝ ΗΤΑΝ ομως (χτυπαω ξυλο) η γυναικα σου και τα παιδια σου, τι δικαιολογια θα του εβρισκες, αναρωτιεμαι!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Ρε μλκς ελεος,21 χρονων ειναι ,φαινεται η ωριμοτητα του πρωτον απο την ηλικια του ,δευτερον απο τα κοκκινα και 3ο απο την εγκαταλειψη,παρατωντας και το μηχανακι εκει πανω στον πανικο του,δινοντας λιγο χρονο στον εαυτο του να συνηδειτοποιησει την μαλακια του και απλα να παραδωθει λιγο αργοτερα.

Ειναι στο τμημα και οτι σκατα ειναι να γινει θα γινει.Τα παιδια και η μητερα να γινουν καλα γιατι μονο αυτο εχει σημασια αυτη την στιγμη.

Δεν τον δικαιολογω τον καραγκιοζακο για την πραξη του αλλα απο μοτοσυκλετιστικο φορουμ να γραφονται τοσες καταρες για ενα εστω και μαλακα μηχανοβιο ειναι λυπηρο.

Μέλος Το avatar του/της CHRISTOF
    Τον κάνει όμως εγκληματία....
    Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zephyr1 Προβολή μηνύματος
    Ρε μλκς ελεος,21 χρονων ειναι ,φαινεται η ωριμοτητα του πρωτον απο την ηλικια του ,δευτερον απο τα κοκκινα και 3ο απο την εγκαταλειψη,παρατωντας και το μηχανακι εκει πανω στον πανικο του,δινοντας λιγο χρονο στον εαυτο του να συνηδειτοποιησει την μαλακια του και απλα να παραδωθει λιγο αργοτερα.

Ειναι στο τμημα και οτι σκατα ειναι να γινει θα γινει.Τα παιδια και η μητερα να γινουν καλα γιατι μονο αυτο εχει σημασια αυτη την στιγμη.

Δεν τον δικαιολογω τον καραγκιοζακο για την πραξη του αλλα απο μοτοσυκλετιστικο φορουμ να γραφονται τοσες καταρες για ενα εστω και μαλακα μηχανοβιο ειναι λυπηρο.

επειδη εν μερη εχω την αισθηση οτι απαντας σε μενα Πανο, το εγραψα και στο προηγουμενο ποστ, δεν τον καταριεμαι! δεν ειπα να παθει το ενα και το αλλο... ενα "στον μπ00τσο μου" εγραψα και πιο πολυ αφορμη γι αυτο ειναι τα τοσα που βλεπω κατα καιρους και εδω μεσα περι "δεν τρεχει τιποτα", "προσεχω οταν περναω κοκκινα" κτλ κτλ... γι αυτο φορτωσα!
    Δεν θα μπορουσε να ειναι δλδ ενας 35αρης, 40αρης, 80αρης στη θεση του? Καθενας απο αυτους θα ειχε "δικαιολογια" την ηλικια του, την οικογενεια του, την απειρια του...

Ναι, στον καθενα μας μπορει να τυχει η στραβη ομως...

Τεσπα, κραταω το παρακατω που το επεσημανα και πριν...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zephyr1 Προβολή μηνύματος

Ειναι στο τμημα και οτι σκατα ειναι να γινει θα γινει.Τα παιδια και η μητερα να γινουν καλα γιατι μονο αυτο εχει σημασια αυτη την στιγμη..

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Δημητρη δεν ειδα οτι ειχες απαντησει οταν εγραφα,οχι δεν παει σε σενα ,παει σ'οσους ειναι απολυτοι και μπορουν να χαρακτηριζουν το οποιοδηπωτε συμβαν με την ευκολια που σου προσφερει ενα πληκτρολογιο και μια οθονη.

Στα 39 μου εμαθα οτι η ζωη ειναι τοσο πουτανα που ολα σου γυριζουν μπουμερανγκ χωρις να το καταλαβεις.

Προχτες ανεβαινα της αλεξανδρας και χωρις να το καταλαβω με τα σκατα που μου τρωγανε το κεφαλι βρεθηκα λιγο πριν το φαναρι στην BP ΚΟΚΚΙΝΟ,φρικαρα και φρεναρα τοσο ωστε να περασουν τα αμαξια απο αριστερα,χωρις προβλημα τελικα βλεποντας και τους αμαξατους να καταλαβαινουν την μαλακια μου και να δειχνουν κατανοηση.

Κοκκινα δεν περναω ποτε αλλα χωρις να το καταλαβω πιαστηκα μαλακας,γι'αυτο σου λεω ,ας κανουμε ολοι μια ευχη να γινουν αυτη οι ανθρωποι καλα και ολα τα αλλα θα βρεθουν.

Διαβαζω οτι η μανα ειναι πιο σοβαρα ,αν και οταν περναγα την ειδα κατω με της αισθησεις της ,οχι ξαπλωμενη με λιγα αιματα στα ποδια της,αλλα σε επικοινωνια με τον κοσμο.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    .....

ΑΝ ΗΤΑΝ ομως (χτυπαω ξυλο) η γυναικα σου και τα παιδια σου, τι δικαιολογια θα του εβρισκες, αναρωτιεμαι!
    Kαμία και πιθανότατα η φυλακή να ήταν το ασφαλέστερο σημείο για να ζήσει..

Δεν είπα όμως αυτό. Ξέρω, κάνει ζέστη αλλά συγκεντρώσου λίγο.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ηρεμία...

Το δυστύχημα είναι ότι δύο αδερφάκια 7 ετών είναι διασωληνωμένα στην εντατική..

Τις ακριβείς συνθήκες δεν τις ξέρουμε. Μπορεί να έφταιγε ο οδηγός της "μηχανής", μπορεί κι όχι..

Όχι πάλι λαϊκά δικαστήρια και λυντσάρισμα.
    Το κακό μ αυτά το δικαστήρια είναι ότι γίνονται από τα πληκτρολόγια.
    Δηλαδή επί τόπου δεν τονε λιντσάρουνε το Μπούστη !

υγ
    Εγώ αν είπα χτυπήσει ποδηλάτη δεν θα έφευγα κατ αρχήν, δεν θα πέρναγα με κόκκινο και κυρίως αν πάταγα 2 παιδάκια θα πήγαινα στον πατέρα τους και θα του φίλαγα τα πόδια προκειμένου να ΄με συγχωρήσει για το λάθος μου…
    Λέω τώρα εγώ έτσι?

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Το κακό μ αυτά το δικαστήρια είναι ότι γίνονται από τα πληκτρολόγια.
    Δηλαδή επί τόπου δεν τονε λιντσάρουνε το Μπούστη !

υγ
    Εγώ αν είπα χτυπήσει ποδηλάτη δεν θα έφευγα κατ αρχήν, δεν θα πέρναγα με κόκκινο και κυρίως αν πάταγα 2 παιδάκια θα πήγαινα στον πατέρα τους και θα του φίλαγα τα πόδια προκειμένου να ΄με συγχωρήσει για το λάθος μου…
    Λέω τώρα εγώ έτσι?

Κάπως έτσι είναι τα πράγματα...μη βλέπετε λοιπόν μερικοί λαϊκά δικαστήρια...τα λάθη του παλικαριού ήταν απανωτά και μαζεμένα. Είναι από τις περιπτώσεις που βλέπεις στο δρόμο και λες οτι αυτός είναι τόσο άμυαλος και βλάκας που θα σκοτωθεί και τα θέλει ο κ@λος του.
    Αλλά μου κάνει εντύπωση η ''υπεράσπιση'' όταν είναι του συναφιού ''μας''. Σε κάθε ''συνάφι''. Την ίδια υπεράσπιση θα έβρισκα αν ήταν ποδηλάτης σε ποδηλατικό φορουμ, την ίδια αν ήταν κουτάκιας σε φόρουμ αυτοκινήτου.
    Και έχω περάσει από όλα τα ''στρατόπεδα''.

Η ουσία όμως είναι άλλη και δείτε την πολύπλευρα. Κανείς δε σέβεται κανέναν. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκει. Ακόμα και ο πεζός πολλές φορές δεν περνάει από τη διάβαση αλλά πριν ή μετά από αυτή....και το σημαντικότερο?....δεν διπλοτσεκάρει πριν περάσει....στην προκειμένη περίπτωση η μάνα τον μηχανόβιο που μαρσάρει 2φανάρια με κόκκινο και ήδη έχει χτυπήσει ποδηλάτη. (για να τον χτύπησε δε θα έφευγε και με το πάσο του, ούτε θα παραβίαζε τα κόκκινα μήπως και πέσει καμιά μπούφλα στην επόμενη στάση λίγο παρακάτω)

η κακιά στιγμή και μπούρδες.... η θεά τύχη είναι εκεί πάνω και όσους την προκαλούν τους χαμογελά ειρωνικά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Κάπως έτσι είναι τα πράγματα...μη βλέπετε λοιπόν μερικοί λαϊκά δικαστήρια...τα λάθη του παλικαριού ήταν απανωτά και μαζεμένα. Είναι από τις περιπτώσεις που βλέπεις στο δρόμο και λες οτι αυτός είναι τόσο άμυαλος και βλάκας που θα σκοτωθεί και τα θέλει ο κ@λος του.
    Αλλά μου κάνει εντύπωση η ''υπεράσπιση'' όταν είναι του συναφιού ''μας''. Σε κάθε ''συνάφι''. Την ίδια υπεράσπιση θα έβρισκα αν ήταν ποδηλάτης σε ποδηλατικό φορουμ, την ίδια αν ήταν κουτάκιας σε φόρουμ αυτοκινήτου.
    Και έχω περάσει από όλα τα ''στρατόπεδα''.

Η ουσία όμως είναι άλλη και δείτε την πολύπλευρα. Κανείς δε σέβεται κανέναν. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκει. Ακόμα και ο πεζός πολλές φορές δεν περνάει από τη διάβαση αλλά πριν ή μετά από αυτή....και το σημαντικότερο?....δεν διπλοτσεκάρει πριν περάσει....στην προκειμένη περίπτωση η μάνα τον μηχανόβιο που μαρσάρει 2φανάρια με κόκκινο και ήδη έχει χτυπήσει ποδηλάτη. (για να τον χτύπησε δε θα έφευγε και με το πάσο του, ούτε θα παραβίαζε τα κόκκινα μήπως και πέσει καμιά μπούφλα στην επόμενη στάση λίγο παρακάτω)

η κακιά στιγμή και μπούρδες.... η θεά τύχη είναι εκεί πάνω και όσους την προκαλούν τους χαμογελά ειρωνικά.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	JC.jpg 
Προβολές:	317 
Μέγεθος:	28,7 KB 
ID:	264125

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Οταν διαβαζω μερικες απαντησεις σε τετοια θεματα εδω στο moto.gr
    αναρωτιέμαι αν όντως οι περισσότεροι εδω μεσα ειναι τόσο αλτρουϊστες όσο
    δηλώνουν τα γραφομενα τους
    ή
    αν εγω ειμαι τόσο ψυχρος και μισάνθρωπος.

Νικο ?
    +1000

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Δεν έχω διαβάσει όλα όσα έχουν γραφτεί, πάντως και μόνο το γεγονός ότι την κοπάνησε παρατώντας εκεί το μηχανάκι δείχνει ξεκάθαρα ότι ήταν κίνηση τρόμου-πανικού και όχι συνηδειτοποιημένη εγκατάλειψη θύματος. Θα ήταν εντελώς γελοίο να υποθέσουμε ότι προσπάθησε να εξαφανιστεί για να μην υποστεί τις συνέπειες αφού με το μηχανάκι εκεί ήταν καθαρά θέμα 1-2 ωρών να βρεθεί...
    Άρα ο πιτσιρικάς κινήθηκε υπό το κράτος πανικού και όχι από εγκληματική σκέψη - τουλάχιστον αυτό πρέπει να του αναγνωριστεί...Και φυσικά ΔΕΝ τον αθωώνει...Ασ ελπίσουμε ότι οι τραυματίες θα πάνε καλά και έτσι δεν θα κλείσουν 2 σπίτια από ένα τραγικό λάθος της στιγμής

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mats8282 Προβολή μηνύματος
    Ααααααααααυτα ειναι!

ΧΩΡΙΣ διπλωμα και ΑΣΦΑΛΩΣ ΧΩΡΙΣ ασφαλεια!

Γκεκε? Οπως το ειπες!

Αυτο λοιπον φίλε sniper το λεω "εκ προ μελετης" και πες μου οτι θες!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Οταν διαβαζω μερικες απαντησεις σε τετοια θεματα εδω στο moto.gr
    αναρωτιέμαι αν όντως οι περισσότεροι εδω μεσα ειναι τόσο αλτρουϊστες όσο
    δηλώνουν τα γραφομενα τους
    ή
    αν εγω ειμαι τόσο ψυχρος και μισάνθρωπος.

Νικο ?
    +1000
    Σε μένα μιλάς;

Αλτρουιστής δεν είμαι.. βεβαιώνεται από πολλούς.. Ούτε free willy κι άλλες τέτοιες σάχλες.

Και είπα πιο πάνω ότι ΑΝ ήμουν εγώ στη θέση του γονέα δεν θα πέρναγε καλά ο τύπος, αλλά δεν είμαι. Και εφόσον δεν ζούμε στη ζούγκλα θα πρέπει να ζήσουμε με κάποιους κανόνες. Αν θα τους παραβούμε ή όχι είναι στο χέρι μας και καθορίζουμε το τι είμαστε και που ζούμε. Κι αντίστοιχα αναλαμβάνουμε και τις ευθύνες μας.

Απλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τις πραγματικές συνθήκες.. εξάλλου πάντα τ' ατυχήματα με παιδιά βγάζουν από μέσα τον χειρότερο εαυτό μας.

Αγαπάτε αλλήλους που θα 'λεγε κι ο Κάπτεν.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Δεν έχω διαβάσει όλα όσα έχουν γραφτεί, πάντως και μόνο το γεγονός ότι την κοπάνησε παρατώντας εκεί το μηχανάκι δείχνει ξεκάθαρα ότι ήταν κίνηση τρόμου-πανικού και όχι συνηδειτοποιημένη εγκατάλειψη θύματος. Θα ήταν εντελώς γελοίο να υποθέσουμε ότι προσπάθησε να εξαφανιστεί για να μην υποστεί τις συνέπειες αφού με το μηχανάκι εκεί ήταν καθαρά θέμα 1-2 ωρών να βρεθεί...
    Άρα ο πιτσιρικάς κινήθηκε υπό το κράτος πανικού και όχι από εγκληματική σκέψη - τουλάχιστον αυτό πρέπει να του αναγνωριστεί...Και φυσικά ΔΕΝ τον αθωώνει...Ασ ελπίσουμε ότι οι τραυματίες θα πάνε καλά και έτσι δεν θα κλείσουν 2 σπίτια από ένα τραγικό λάθος της στιγμής

Καπου κανεις λαθος.Αν δεν ειχε χτυπησει τα παιδακια ακομα θα τον ψαχνανε.Πριν τα παιδακια χτυπησε τον ποδηλατη κι εγινε λαγος.Στην τρομαρα του επανω παρατησε το μηχανακι κι εφυγε.

@ sniper

Ξερεις οτι με τις στολες εχω αλλεργια.Παντα ομως θαυμαζα τους ενστολους με "τιμη".Ο μαγκακος @@ τιμη εχει.Ειναι σαν εκεινα τα μπατσακια απο τη σχολη που περασαν με κατακοκκινο την Κυμης κοντευοντας να με εμβολισουν και οταν τους γαμοσταυρισα (4 ητανε κι ακουσανε τα παντα) κανανε το κουνελι.
    Μονο αηδια μου προκαλουν τετοιοι τυποι.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Σελίδα 3 από 21 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 86
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2011, 19:49
  2. Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2007, 12:45
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2007, 10:58
  4. Θανατος ταξιτζη απο ξυλοδαρμο με μοτοσυκλετιστη
    από DrIoannis στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 59