Σελίδα 7 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 311

Θέμα: Εγκατάλειψη από μοτοσυκλετιστή

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MitsosNaked Προβολή μηνύματος
    Έχουν εκπαιδευτεί να είναι ψύχραιμοι και να σκέφτονται λογικά σε καταστάσεις που η συντριπτική πλειοψηφία δέν φαντάζεται κάν.
    Πολύ Ράμπο βλέπετε...

Έχεις περάσει κάποιο σχολείο εκεί;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από hidefnick Προβολή μηνύματος
    Και πραγματικά κρίμα για το moto.gr
    ασχετο

μην μπλέκουμε την βούρτσα με την χτένα....

το μοτο.τζι-αρ δεν φταίει σε τίποτα για τα αναγραφομενά ΜΑΣ (πρώτο πρόσωπο - με συμπεριλαμβάνω) σε αυτό το τόπικ....

και δεν είμαι ούτε μοντ ούτε τίποτα....

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    όσοι δεν έχουν πέσει ή δεν ξέρουν από πρώτο χέρι αυτές τις εικόνες γιατί δεν έτυχε να είναι εν ώρα ατυχήματος/δυστυχήματος, μπροστά. επομένως τους κάνει εν δυνάμει άγνωστους με την κατάσταση.
    Το οτι καποιοι δε θελουν να τις δουνε αλλα εσυ πεταξες μια φωτο φατσα-φορα δε το εχεις σκεφτει ετσι?
    Οτι απο επιλογη καποιοι δε θελουν να βλεπουν τετοιες εικονες μπα ε?

2 ειδη αναβατων
    Αυτοι που πεσαν και αυτοι που θα πέσουν (μακαρι να παραμεινεις στη 2η κατηγορια για οσο το δυνατον περισσοτερο) και η εμπειρία σου απο τετοια ατυχηματα να μεινει στις φωτογραφιες, αλλα το να μου πετας μια φωτο εμενα που δεν εχω πεσει και δεν εχω δει απο πρωτο χερι τετοιες εικονες χωρις να εχω τη δυνατοτητα "αποφυγης" δε το ειχες σκεφτει.
    Δε πειραζει, ελπιζω πλεον να εισαι προσεχτικοτερος και τουλάχιστον αν συνεχιζεις να το κανεις να βαζεις μια προειδοποίηση ή να τις φορτωνεις καπου αλλου πετοντας ενα crosslink για να το ανοιγουν ΟΣΟΙ θελουν και να μη την βλεπουν ΟΛΟΙ

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    δίκιο. πάω να κάνω edit με spoiler και ζητώ συγγνώμη.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    να βαζεις μια προειδοποίηση ή να τις φορτωνεις καπου αλλου πετοντας ενα crosslink για να το ανοιγουν ΟΣΟΙ θελουν και να μη την βλεπουν ΟΛΟΙ
    Εισηγηθείτε να ενσωματώσουν το [spoiler] tag.
    Life begins at 45°.

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Πολύ Ράμπο βλέπετε...

Έχεις περάσει κάποιο σχολείο εκεί;
    Άν ήμουνα επηρεασμένος απο το Ράμπο σίγουρα δέ θα μιλούσα για ψυχραιμία.

Δηλαδή τους θεωρείς εκπαιδευμένους στο να σκοτώνουν αλλά ανεκπαίδευτους στην ψυχολογική πίεση;
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Άν ήμουνα επηρεασμένος απο το Ράμπο σίγουρα δέ θα μιλούσα για ψυχραιμία.

Δηλαδή τους θεωρείς εκπαιδευμένους στο να σκοτώνουν αλλά ανεκπαίδευτους στην ψυχολογική πίεση;
    κοίτα, δεν μιλάς για κάποιον έμπειρο ΟΥΚα.. μιλάς για έναν ΕΠΟΠ 21 ετών... ΑΝ, ΑΝ ισχύει το δημοσίευμα.. Μπορεί να έχει μάθει να πηγαίνει στην άβυσο, να βάζει εκρηκτικά κια γύρω του να σκάνε όλμοι κλπ κλπ αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είχε ξαναδεί μια μάνα με 2 παιδιά κομμάτια στο δρόμο και να διατήρησε την ψυχραιμία του;

Διατήρηση της ψυχραιμίας κάτω από τέτοιες συνθήκες συνήθως σημαίνει απανθρωπιά.. γνώμη μου, βέβαια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Εσύ δλδ λες ότι επειδή ήταν μόνιμος το ναυτικό δεν ειχε δίπλωμα λόγω συναδελφικής αλληλεγγύης; Ό,τι να 'ναι..

Αν ήταν σοβαρός (που δεν ήταν προφανώς) θα είχε.

μλκ διαβαζε τι γραφω και σε ποιον κανω quote

στο 2ο σκελος σου συμφωνω. κατι τετοιο εννοω αλλωστε

Χωματινο μελος Το avatar του/της ADVENTURAZ
    Διατήρηση της ψυχραιμίας κάτω από τέτοιες συνθήκες συνήθως σημαίνει απανθρωπιά.. γνώμη μου, βέβαια...
    Και δικη μου επισης...αλλα ΑΝ,λεω ΑΝ τελικα ειναι απανθρωπος...τι ?
    Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:

Άν ήμουνα επηρεασμένος απο το Ράμπο σίγουρα δέ θα μιλούσα για ψυχραιμία. Δηλαδή τους θεωρείς εκπαιδευμένους στο να σκοτώνουν αλλά ανεκπαίδευτους στην ψυχολογική πίεση;
    κοίτα, δεν μιλάς για κάποιον έμπειρο ΟΥΚα.. μιλάς για έναν ΕΠΟΠ 21 ετών... ΑΝ, ΑΝ ισχύει το δημοσίευμα.. Μπορεί να έχει μάθει να πηγαίνει στην άβυσο, να βάζει εκρηκτικά κια γύρω του να σκάνε όλμοι κλπ κλπ αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είχε ξαναδεί μια μάνα με 2 παιδιά κομμάτια στο δρόμο και να διατήρησε την ψυχραιμία του; Διατήρηση της ψυχραιμίας κάτω από τέτοιες συνθήκες συνήθως σημαίνει απανθρωπιά.. γνώμη μου, βέβαια...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ADVENTURAZ Προβολή μηνύματος
    Και δικη μου επισης...αλλα ΑΝ,λεω ΑΝ τελικα ειναι απανθρωπος...τι ?
    Δεν υπάρχει τι.. Είναι δεν είναι θα πληρώσει..

Το σημαντικό είναι να γίνει καλά το αγοράκι γιατί δεν του έχει μείνει κόκκαλο που να μην έχει σπάσει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Πηγαίνω σ' ενα δρόμο με το μηχανάκι μου... με 200, με 300 με warp 2 χωρίς δίπλωμα κι ασφάλεια.
    Παραβιάζει κόκκινο φορτηγό και γίνομαι πάνω του χαλκομανία και με μαζεύει το CSI Miami.

Φταίω εγώ που δεν έχω δίπλωμα ή το φορτηγό που παραβίασε το φανάρι;
    Φταίω ΕΓΩ διότι χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια δε θα'πρεπε καν να κυκολφορώ σε δημόσιο δρόμο,οπότε το ατύχημα στο οποίο ενεπλάκην δε θα'χε συμβεί.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Η ασφάλεια, ναι. Αλλά διαφωνώ για το δίπλωμα. Πρόκειται για το διαπιστευτήριο βασικών γνώσεων/ικανοτήτων οδήγησης. Βέβαια, εδώ είναι Ελλάδα...

Δεν παίζει ρόλο η ασφάλεια;Πες το αυτό στη μάνα και στα παιδιά της,όταν με το καλό συνέλθουν!
    Τι διαβάζουμε ρε...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από radd Προβολή μηνύματος
    Η αίσθηση μου με βάση αυτά που διαβάζουμε (αλλά και το ότι είναι ένστολος - πολύ μεγάλο ποσοστό "ένστολων" είναι αντικοινωνικοί και μισάνθρωποι) είναι πως προκειται για τσόγλανο του κερατά.
    Είσαι πολύ λάθος φίλε μου...Δεν είμαι ένστολος αλλά αυτό που λες απλά δεν ισχύει,ειδικά για όσους μπήκαν στα σώματα ασφαλείας από σχολές.Αδικείς τους περισσότερους έτσι.
    Έχουν εκπαιδευτεί να είναι ψύχραιμοι και να σκέφτονται λογικά σε καταστάσεις που η συντριπτική πλειοψηφία δέν φαντάζεται κάν.
    Θεωρητικά ναι,έχεις δίκιο,ΑΛΛΑ (υπάρχει όμως ένα μεγάλο αλλά...) μην ξεχνάς ότι και ο πιο αιματοβαμμένος βετεράνος ενδέχεται σε κάποια στιγμή-ειδικά αν αυτή δεν είναι πολύ σχετική με την εκπαίδευσή του-να τα χάσει, ή τέλως πάντων να μην αντιδράσει όπως έχει διδαχθεί.
    Καλό είναι να κρατάμε μια πισινή,όλοι κάπου,κάποτε μπορεί να τα παίξουν και να τα κάνουν μ*υνί καπέλο...

ΥΓ:Κρατάτε δυό πισινές για την ακρίβεια του δημοσιεύματος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Ακριβώς..

Πολλά ήθελα να γράψω επί του θέματος,αλλά το μόνο πού αρμόζει στην παρούσα φάση είναι να προσευχηθούμε-σε όποιον θεό πιστεύει ο καθένας-να αναρρώσουν τα παιδάκια και να ζήσουν μια υγιή ζωή,σωματικά και πνευματικά.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaspetrou Προβολή μηνύματος
    Φταίω ΕΓΩ διότι χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια δε θα'πρεπε καν να κυκολφορώ σε δημόσιο δρόμο,οπότε το ατύχημα στο οποίο ενεπλάκην δε θα'χε συμβεί.
    Νομικά κάνεις λάθος.
    Αν θες να το συζητήσεις "ηθικά" ή σε άλλο επίπεδο είναι άλλο θέμα
    Αν και αν ψάξεις στο φορουμ έχει αναλυθεί εκτενέστατα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaspetrou Προβολή μηνύματος
    Δεν παίζει ρόλο η ασφάλεια;Πες το αυτό στη μάνα και στα παιδιά της,όταν με το καλό συνέλθουν!
    Τι διαβάζουμε ρε...
    Αυτοί (για την ώρα τουλάχιστον) θα τα πάρουν από το επικουρικό. Το ΧΟΝΤΡΟ πρόβλημα το έχει ο ίδιος όταν το επικουρικό θα τον κυνηγήσει για τα λεφτά που θα δώσει

Το θέμα είναι να γίνουν καλά τα παιδιά και η μάνα τους.

Από κει και πέρα το θέμα των ευθυνών θα πάρει το δρόμο του ...

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του για το συμβάν και γενικά για το θέμα ......ανάλογα με τήν λογική του

Στο θέμα για τα ΟΥΚ είναι απαράδεκτο ότι δέν σταμάτησε ο λόγος ότι για αυτό εκπαιδεύτικε και ναι για να βλέπει διαμελισμένα πτώματα

Αν και δέν μου αρέσει να κρίνω .....για άλλη 1 φορά λόγο ενός Βλ@κ@ ( συγνώμη αλλά αυτό πιστεύω ) ακούσαμε για μηχανόβιους αντικοινωνικούς κοντράκιδες
    κλπ κλπ

Και ναι φταίει ότι και να έγινε δέν ξέρω το σημείο αλλά έχει χτυπήση ένα όχημα πρίν Δέν σταμάτησε απλά ανάπτυξέ ταχύτητα και άν η απόστασή μεταξύ τών 2 ατυχημάτων είναι 200 μέτρα .....όλοι καταλαβένουμε ότι ήταν εσκεμένη διαφυγή αλλά του έκατσε η μπίλια στο κόκινο
    αλλά δέν πειράζει τώρα θα τήν πιεί καλά απο το ναυτοδικίο και για όσους ξέρουν είναι κατα πολύ αυστηρότερα τα στρατιωτικα δικαστήρια απο τα κανονικά

και πρίν κράξετε .....απο ότι βλέπω μιλάμε για ΧΤ αν δέν κάνω λάθος και με τήν σβοδρότητα του ατυχήματος μάλλον μετά απο τόν ποδηλάτη το καρύδωσε για να τήν κάνει σάν μάγκας ....και όπως κράζω τους αμαξάδες .....κράζω και τόν "συνάδελφο" μοτοσυκλετιστή

Και ναι δέν υπάρχει λόγος να τόν λυπηθώ δέν έγινε ένα ατύχημα λόγο αμέλειας ...απροσεξείας η κακής στιγμής αλλά κατ'εξακολούθηση μαλακία στο μυαλό του
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Σελίδα 7 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 86
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2011, 19:49
  2. Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2007, 12:45
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2007, 10:58
  4. Θανατος ταξιτζη απο ξυλοδαρμο με μοτοσυκλετιστη
    από DrIoannis στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 20:26