Το οτι καποιοι δε θελουν να τις δουνε αλλα εσυ πεταξες μια φωτο φατσα-φορα δε το εχεις σκεφτει ετσι?
Οτι απο επιλογη καποιοι δε θελουν να βλεπουν τετοιες εικονες μπα ε?
2 ειδη αναβατων
Αυτοι που πεσαν και αυτοι που θα πέσουν (μακαρι να παραμεινεις στη 2η κατηγορια για οσο το δυνατον περισσοτερο) και η εμπειρία σου απο τετοια ατυχηματα να μεινει στις φωτογραφιες, αλλα το να μου πετας μια φωτο εμενα που δεν εχω πεσει και δεν εχω δει απο πρωτο χερι τετοιες εικονες χωρις να εχω τη δυνατοτητα "αποφυγης" δε το ειχες σκεφτει.
Δε πειραζει, ελπιζω πλεον να εισαι προσεχτικοτερος και τουλάχιστον αν συνεχιζεις να το κανεις να βαζεις μια προειδοποίηση ή να τις φορτωνεις καπου αλλου πετοντας ενα crosslink για να το ανοιγουν ΟΣΟΙ θελουν και να μη την βλεπουν ΟΛΟΙ
δίκιο. πάω να κάνω edit με spoiler και ζητώ συγγνώμη.
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
κοίτα, δεν μιλάς για κάποιον έμπειρο ΟΥΚα.. μιλάς για έναν ΕΠΟΠ 21 ετών... ΑΝ, ΑΝ ισχύει το δημοσίευμα.. Μπορεί να έχει μάθει να πηγαίνει στην άβυσο, να βάζει εκρηκτικά κια γύρω του να σκάνε όλμοι κλπ κλπ αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είχε ξαναδεί μια μάνα με 2 παιδιά κομμάτια στο δρόμο και να διατήρησε την ψυχραιμία του;
Διατήρηση της ψυχραιμίας κάτω από τέτοιες συνθήκες συνήθως σημαίνει απανθρωπιά.. γνώμη μου, βέβαια...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
κοίτα, δεν μιλάς για κάποιον έμπειρο ΟΥΚα.. μιλάς για έναν ΕΠΟΠ 21 ετών... ΑΝ, ΑΝ ισχύει το δημοσίευμα.. Μπορεί να έχει μάθει να πηγαίνει στην άβυσο, να βάζει εκρηκτικά κια γύρω του να σκάνε όλμοι κλπ κλπ αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είχε ξαναδεί μια μάνα με 2 παιδιά κομμάτια στο δρόμο και να διατήρησε την ψυχραιμία του; Διατήρηση της ψυχραιμίας κάτω από τέτοιες συνθήκες συνήθως σημαίνει απανθρωπιά.. γνώμη μου, βέβαια...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Φταίω ΕΓΩ διότι χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια δε θα'πρεπε καν να κυκολφορώ σε δημόσιο δρόμο,οπότε το ατύχημα στο οποίο ενεπλάκην δε θα'χε συμβεί.
Δεν παίζει ρόλο η ασφάλεια;Πες το αυτό στη μάνα και στα παιδιά της,όταν με το καλό συνέλθουν!
Τι διαβάζουμε ρε...
Είσαι πολύ λάθος φίλε μου...Δεν είμαι ένστολος αλλά αυτό που λες απλά δεν ισχύει,ειδικά για όσους μπήκαν στα σώματα ασφαλείας από σχολές.Αδικείς τους περισσότερους έτσι.
Θεωρητικά ναι,έχεις δίκιο,ΑΛΛΑ (υπάρχει όμως ένα μεγάλο αλλά...) μην ξεχνάς ότι και ο πιο αιματοβαμμένος βετεράνος ενδέχεται σε κάποια στιγμή-ειδικά αν αυτή δεν είναι πολύ σχετική με την εκπαίδευσή του-να τα χάσει, ή τέλως πάντων να μην αντιδράσει όπως έχει διδαχθεί.
Καλό είναι να κρατάμε μια πισινή,όλοι κάπου,κάποτε μπορεί να τα παίξουν και να τα κάνουν μ*υνί καπέλο...
ΥΓ:Κρατάτε δυό πισινές για την ακρίβεια του δημοσιεύματος...
Νομικά κάνεις λάθος.
Αν θες να το συζητήσεις "ηθικά" ή σε άλλο επίπεδο είναι άλλο θέμα
Αν και αν ψάξεις στο φορουμ έχει αναλυθεί εκτενέστατα
Αυτοί (για την ώρα τουλάχιστον) θα τα πάρουν από το επικουρικό. Το ΧΟΝΤΡΟ πρόβλημα το έχει ο ίδιος όταν το επικουρικό θα τον κυνηγήσει για τα λεφτά που θα δώσει
Το θέμα είναι να γίνουν καλά τα παιδιά και η μάνα τους.
Από κει και πέρα το θέμα των ευθυνών θα πάρει το δρόμο του ...
Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του για το συμβάν και γενικά για το θέμα ......ανάλογα με τήν λογική του
Στο θέμα για τα ΟΥΚ είναι απαράδεκτο ότι δέν σταμάτησε ο λόγος ότι για αυτό εκπαιδεύτικε και ναι για να βλέπει διαμελισμένα πτώματα
Αν και δέν μου αρέσει να κρίνω .....για άλλη 1 φορά λόγο ενός Βλ@κ@ ( συγνώμη αλλά αυτό πιστεύω ) ακούσαμε για μηχανόβιους αντικοινωνικούς κοντράκιδες
κλπ κλπ
Και ναι φταίει ότι και να έγινε δέν ξέρω το σημείο αλλά έχει χτυπήση ένα όχημα πρίν Δέν σταμάτησε απλά ανάπτυξέ ταχύτητα και άν η απόστασή μεταξύ τών 2 ατυχημάτων είναι 200 μέτρα .....όλοι καταλαβένουμε ότι ήταν εσκεμένη διαφυγή αλλά του έκατσε η μπίλια στο κόκινο
αλλά δέν πειράζει τώρα θα τήν πιεί καλά απο το ναυτοδικίο και για όσους ξέρουν είναι κατα πολύ αυστηρότερα τα στρατιωτικα δικαστήρια απο τα κανονικά
και πρίν κράξετε .....απο ότι βλέπω μιλάμε για ΧΤ αν δέν κάνω λάθος και με τήν σβοδρότητα του ατυχήματος μάλλον μετά απο τόν ποδηλάτη το καρύδωσε για να τήν κάνει σάν μάγκας ....και όπως κράζω τους αμαξάδες .....κράζω και τόν "συνάδελφο" μοτοσυκλετιστή
Και ναι δέν υπάρχει λόγος να τόν λυπηθώ δέν έγινε ένα ατύχημα λόγο αμέλειας ...απροσεξείας η κακής στιγμής αλλά κατ'εξακολούθηση μαλακία στο μυαλό του
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις