ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
Μμμ δεν είχα σκοπό. Απλώς παρουσίασα και την άλλη πλευρά. Όχι, δεν πιστεύω ότι είναι αποκλειστικά σάπιο, αλλά έχει τρύπες που μας γαμάνε μια χαρά, ακόμα κι όταν θέλουμε να είμαστε νομιμότατοι.
Life begins at 45°.
εν τω μεταξυ... ονομα δεν διερρευσε ακομα ε?
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Nαι και συνεχίζω. Τι σημασία έχει να μάθεις πως τον λένε; Και μέχρι που θα πρέπει να μάθουμε όλοι την αληθινή αλήθεια για ότι έγινε;
Από το πως οδήγαγε χωρίς δίπλωμα μέχρι το τι αισθανότανε στιγμές μετά ή και τώρα;
Άστο να πάει για θέμα σου λέω. Χιλιοπαιγμένο και δε βγάζει και κανείς άκρη πια...
Εκτός και αν είναι παιγμένος, πλερώνει ήδη και μάλιστα κανείς να μη μάθει πως και πόσο.
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Σκέφτομαι τον πατέρα του.
Που είτε τον άφηνε να παίρνει τη μηχανή εν γνώση του είτε δεν τον άφηνε και τώρα χτυπάει το κεφάλι του στο τοίχο.
ναι έκανε λάθος γιατί σε μια φωτός έδειχνε ένα χτ. αλλά ναι ήταν z ,βασικά δεν φταίει το παλικάρι το καφασακι φταίει που δέν έχει φρένα. χαχαχα
ΥΓ. snipper περιμένω μια απάντηση από εσένα για το αν αντί για τα παιδιά ήταν ένας με μηχανή και ο 21χρονος με αμάξι
thats life αν δεν το εχετε καταλαβει...αλλα το εχετε παραγαμησει με την ηθικολογια και τα κροκοδιλια δακρυα....μαλακιες εχουμε κανει ολοι μας...και οποιος λεει το αντιθετο ειναι απλα ψευτης...απλα ειναι θεμα τυχης στιγμης καρμα δεν ξερω τι....σε 5 μερες θα εχετε γυρισει παλι στην ζωη σας και στα @@ σας τα πιτσιρικια οσπου να ξαναγινουν παλι θεμα και ντορος απο τους ΑΡΔ...ενα δροσερο ντουζακι με την ζεστη που εχουμε ειναι προτεινομενο...ολα τα υπολοιπα ειναι απλα moto.gr...οι μεν και οι δεν...
Μ' ένα "p" παρακαλώ..
Το ίδιο θα έλεγα!
Επίσης, βλέποντας το όλο σκηνικό πλέον έχουμε και λέμε:
1. 21 έχει Ζ750 καινούργιο.
2. 8 το πρωί πάει με 150 (καλά αυτό ελέγχεται, με το ματι δεν καταλαβαινεις ταχύτητες)
3. παρασέρνει τον ποδηλάτη
4. παρασερνει μάνα και παιδιά
5. συλαμβάνεται και δεν παραδίδεται
Άρα μιλάμε για κάποιον που πρέπει να πληρώσει πολύ ακριβά την μαλακία που κουβαλάει μέσα του.
@MitsosNaked : Σε ξαναρωτάω, έχεις περάσει κάποιο σχολείο ή εκπαίδευση εκεί; Αν όχι, δεν μπορείς να ξέρεις..
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Είμαι κατά της θανατικής ποινής. Ωστόσο, δεν πιστεύω ούτε στο σωφρονιστικό σύστημα, ειδικά στο ελληνικό. Στο κάτω-κάτω τι να σωφρονίσεις από αυτόν τον αλήτη που αδιαφορεί καθημερινά (και ανενδοίαστα, είμαι σίγουρος) για τους νόμους — οι γονείς είναι εκείνοι που θέλουν σωφρονισμό. Για αυτόν θα ήθελα τιμωρία χειρότερη από τη φυλακή, αφού ξέρω πως σε 5-10 χρόνια θα είναι πάλι έξω ο φονιάς, αλλά τα δημόσια βασανιστήρια -ευτυχώς- δεν επιτρέπονται. Θα ήθελα να επιτραπεί η θανατική ποινή για μία μέρα, τη μέρα της δίκης του. Δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα έκανα αν ήταν ο γιος μου στο νοσοκομείο εξ αιτίας του.