Σελίδα 10 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 311

Θέμα: Εγκατάλειψη από μοτοσυκλετιστή

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ναι ρε Σεργιο αλλά ο ένας εκπαιδεύεται να σώζει. Ο άλλος το αντίθετο!
    Μάλλον εσύ βλέπεις το ράμπο κρίνοντας απο τα γραφόμενά σου.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Είσαι λίγο άκυρος (σχεδόν παραπλανητικός) γιατί, πιθανότατα, δεν είχε ασφάλεια επειδή δεν είχε δίπλωμα. Το οποίο είναι 10 φορές πιο χοντρό ε.

Επίσης το ΣΑΠΙΟ, με κεφαλαία, σύστημα, το οποίο εγώ πληρώνω και διατηρώ, με ασφάλειες, διπλώματα και τα πάντα, αυτή τη στιγμή με έχει χρεώσει κανά 4χίλιαρο και με έχει στην αναμονή και στο τρέξιμο, ΜΗΠΩΣ και πάρω κάποια στιγμή κάποια αποζημίωση. Μεγάλη κουβέντα. Ας μη την ανοίξουμε πάλι.
    2 επιλογες δηλαδη.... ή να ετοιμασω γκαζακια... ή να γινω αλκοολικος... ετσι οπως το παρουσιαζεις εσυ μονοπλευρα εισαι πιο ακυρος
    Accipere quam facere praestat injuriam

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Μμμ δεν είχα σκοπό. Απλώς παρουσίασα και την άλλη πλευρά. Όχι, δεν πιστεύω ότι είναι αποκλειστικά σάπιο, αλλά έχει τρύπες που μας γαμάνε μια χαρά, ακόμα κι όταν θέλουμε να είμαστε νομιμότατοι.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    εν τω μεταξυ... ονομα δεν διερρευσε ακομα ε?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    εν τω μεταξυ... ονομα δεν διερρευσε ακομα ε?
    Tι σημασία έχει;
    Σημασία έχει να γίνουν καλά τα κοπελάκια και η μάνα τους...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Εχετλαίος Προβολή μηνύματος
    Tι σημασία έχει;
    Σημασία έχει να γίνουν καλά τα κοπελάκια και η μάνα τους...
    το ειπαμε ρε Στελιο μου αυτο και το ΕΝΝΟΟΥΜΕ!

Το είπαμε! ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    το ειπαμε ρε Στελιο μου αυτο και το ΕΝΝΟΟΥΜΕ!

Το είπαμε! ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!
    Nαι και συνεχίζω. Τι σημασία έχει να μάθεις πως τον λένε; Και μέχρι που θα πρέπει να μάθουμε όλοι την αληθινή αλήθεια για ότι έγινε;
    Από το πως οδήγαγε χωρίς δίπλωμα μέχρι το τι αισθανότανε στιγμές μετά ή και τώρα;
    Άστο να πάει για θέμα σου λέω. Χιλιοπαιγμένο και δε βγάζει και κανείς άκρη πια...
    Εκτός και αν είναι παιγμένος, πλερώνει ήδη και μάλιστα κανείς να μη μάθει πως και πόσο.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Σκέφτομαι τον πατέρα του.
    Που είτε τον άφηνε να παίρνει τη μηχανή εν γνώση του είτε δεν τον άφηνε και τώρα χτυπάει το κεφάλι του στο τοίχο.

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    ναι έκανε λάθος γιατί σε μια φωτός έδειχνε ένα χτ. αλλά ναι ήταν z ,βασικά δεν φταίει το παλικάρι το καφασακι φταίει που δέν έχει φρένα. χαχαχα

ΥΓ. snipper περιμένω μια απάντηση από εσένα για το αν αντί για τα παιδιά ήταν ένας με μηχανή και ο 21χρονος με αμάξι

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Σάτυρος Προβολή μηνύματος
    Βαριεμαι να διαβαζω τις βλακειες, τι μαθαμε τελικα, οτι δεν ειχε διπλωμα κ η μηχανη ηταν στο ονομα του πατερα του ? Καταλαβα καλα ?
    χωρίς δίπλωμα ο μικρός. η μηχανή στο όνομα του πατέρα και ανασφάλιστη.

thats life αν δεν το εχετε καταλαβει...αλλα το εχετε παραγαμησει με την ηθικολογια και τα κροκοδιλια δακρυα....μαλακιες εχουμε κανει ολοι μας...και οποιος λεει το αντιθετο ειναι απλα ψευτης...απλα ειναι θεμα τυχης στιγμης καρμα δεν ξερω τι....σε 5 μερες θα εχετε γυρισει παλι στην ζωη σας και στα @@ σας τα πιτσιρικια οσπου να ξαναγινουν παλι θεμα και ντορος απο τους ΑΡΔ...ενα δροσερο ντουζακι με την ζεστη που εχουμε ειναι προτεινομενο...ολα τα υπολοιπα ειναι απλα moto.gr...οι μεν και οι δεν...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    thats life αν δεν το εχετε καταλαβει...αλλα το εχετε παραγαμησει με την ηθικολογια και τα κροκοδιλια δακρυα....μαλακιες εχουμε κανει ολοι μας...και οποιος λεει το αντιθετο ειναι απλα ψευτης...απλα ειναι θεμα τυχης στιγμης καρμα δεν ξερω τι....σε 5 μερες θα εχετε γυρισει παλι στην ζωη σας και στα @@ σας τα πιτσιρικια οσπου να ξαναγινουν παλι θεμα και ντορος απο τους ΑΡΔ...ενα δροσερο ντουζακι με την ζεστη που εχουμε ειναι προτεινομενο...ολα τα υπολοιπα ειναι απλα moto.gr...οι μεν και οι δεν...
    Από μαλακίες ασφαλώς κι έχω κάμποσες, αλλά να περνώ πάνω από ανθρώπους σα να είναι ακρίδες δεν το έχω κάνει (κι ούτε φαντάζομαι οι λοιποί συμφορουμίτες) κι αν το έκανα δεν θα ήταν μαλακία αλλά κάτι άλλο, άρα άκυρα τα περί "ηθικολογίας" και "κροκοδίλιων"

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από imitrelos Προβολή μηνύματος
    ναι έκανε λάθος γιατί σε μια φωτός έδειχνε ένα χτ. αλλά ναι ήταν z ,βασικά δεν φταίει το παλικάρι το καφασακι φταίει που δέν έχει φρένα. χαχαχα

ΥΓ. snipper περιμένω μια απάντηση από εσένα για το αν αντί για τα παιδιά ήταν ένας με μηχανή και ο 21χρονος με αμάξι
    Μ' ένα "p" παρακαλώ..

Το ίδιο θα έλεγα!

Επίσης, βλέποντας το όλο σκηνικό πλέον έχουμε και λέμε:

1. 21 έχει Ζ750 καινούργιο.
    2. 8 το πρωί πάει με 150 (καλά αυτό ελέγχεται, με το ματι δεν καταλαβαινεις ταχύτητες)
    3. παρασέρνει τον ποδηλάτη
    4. παρασερνει μάνα και παιδιά
    5. συλαμβάνεται και δεν παραδίδεται

Άρα μιλάμε για κάποιον που πρέπει να πληρώσει πολύ ακριβά την μαλακία που κουβαλάει μέσα του.

@MitsosNaked : Σε ξαναρωτάω, έχεις περάσει κάποιο σχολείο ή εκπαίδευση εκεί; Αν όχι, δεν μπορείς να ξέρεις..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μέλος, σκέτο
    Είμαι κατά της θανατικής ποινής. Ωστόσο, δεν πιστεύω ούτε στο σωφρονιστικό σύστημα, ειδικά στο ελληνικό. Στο κάτω-κάτω τι να σωφρονίσεις από αυτόν τον αλήτη που αδιαφορεί καθημερινά (και ανενδοίαστα, είμαι σίγουρος) για τους νόμους — οι γονείς είναι εκείνοι που θέλουν σωφρονισμό. Για αυτόν θα ήθελα τιμωρία χειρότερη από τη φυλακή, αφού ξέρω πως σε 5-10 χρόνια θα είναι πάλι έξω ο φονιάς, αλλά τα δημόσια βασανιστήρια -ευτυχώς- δεν επιτρέπονται. Θα ήθελα να επιτραπεί η θανατική ποινή για μία μέρα, τη μέρα της δίκης του. Δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα έκανα αν ήταν ο γιος μου στο νοσοκομείο εξ αιτίας του.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Σάτυρος Προβολή μηνύματος
    Δεν το εκανε απο προθεση ρε μαστορα.. οτι να ναι
    ναι μωρέ το καημένο! χτύπησε τον ποδηλάτη κι έκανε στο κέντρο της πόλης δοκιμή στις ρεπρίζ του καβασάκι...
    ας μη το κρίνουμε αυστηρά..

Σελίδα 10 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 86
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2011, 19:49
  2. Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2007, 12:45
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2007, 10:58
  4. Θανατος ταξιτζη απο ξυλοδαρμο με μοτοσυκλετιστη
    από DrIoannis στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 59