exeis odigisei methysmenos estw kai mia fora???methysmenos pou me vasi ton Kok antistixei se 1 potiri alcool/2potiria byrra/kati tetoio???an oxi bravo sou...an nai eisai tyxeros pou den petyxes kanenan....pio liana den borw na to kanw....fantazomai oloi eseis pou twra anathematizete kai krazete kai den kserw ti tha exete kathe mera sto myalo sas ayta ta paidakia kai tha zeite mesa stin pikra kai tin mizeria gia ayto pou epathan...tespa...poly to koyrasa...hola
isioma ola,mazi ta fagame ktl, ki to allo pou eipes me ta pedakia stn afriki ,to xe pi kai i Lagard man....
Κανένας οίκτος και κακώς βλέπουμε το γνωστό τρολάρισμα στο παρόν,για τον συγκεκριμένο επίδοξο δολοφόνο.
Εις γνώση του οδηγούσε παράνομα μοτοσυκλέτα ,
Εις γνώση του δεν ήταν ασφαλισμένη ,
Εις γνώση του δεν τίμησε το εθνόσημο ,
Εις γνώση του στην Πατησίων ρπμ μαλλιά,
Εις γνώση του δεν τίμησε τα παντελόνια που φορούσε ,εγκαταλείποντας τα ΘΥΜΑΤΑ του.
Να το χαίρεται ο πατέρας του.
20 χρόνια στους δρόμους πάνω σε 2 τροχούς me 100ades xiliades xlm και να πάω καλιά μου απο έναν παρόμοιο δολοφόνο είναι bad luck ? trolalol.
να σαπίσει απ τις τύψεις ο ένστολος.
Παράδειγμα προς αποφυγήν δεν θα γίνει στην μπανανία, γιατί υπάρχουν πολλοί όμοιοι του.
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
ουαου....δηλαδη να καταλαβω???περασαμε απο το σταδιο ''να γινουν καλα τα μικρα'' και φτασαμε στο σημειο ''μακρυα απο τον κολο μου και ολοι οι αλλοι να πανε να μαμηθουνε?''
αν δεν το εχετε καταλαβει καλα...δεν υπερασπιζομαι τον μαλακα πιτσιρικα (που καλα θα κανει να πληρωσει την μαλακια του) αλλα κραζω εσας τους ηθικολογους και δηθεν και υπερανω που ανακαλυψατε την Αμερικη....ειστε παντα σωστοι....ακολουθητε πιστα τον Κοκ...δεν εχετε κανει ποτε μαλακιες...και βεβαια θα σας στιγματισει για την υπολοιπη ζωη σας αυτο το γεγονος....
υ.γ.το παραδειγμα με τα παιδακια στην Αφρικη ειναι ακριβως οπως το ειπες...οπως η Κριστιν στο ''καραπηγαδι'' της για το ποιος πεθαινει και που,μολις δει ενα παιδακι να πεθαινει απο την ασιτια θα της κατσει καπως και θα τις κυλισει ενα δακρυ...μετα η ζωη συνεχιζετε...
exeis odigisei methysmenos estw kai mia fora???methysmenos pou me vasi ton Kok antistixei se 1 potiri alcool/2potiria byrra/kati tetoio???an oxi bravo sou...an nai eisai tyxeros pou den petyxes kanenan....pio liana den borw na to kanw....fantazomai oloi eseis pou twra anathematizete kai krazete kai den kserw ti tha exete kathe mera sto myalo sas ayta ta paidakia kai tha zeite mesa stin pikra kai tin mizeria gia ayto pou epathan...tespa...poly to koyrasa...hola
Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα πιο προσεκτικά σε παρακαλώ...ούτε αναθεμάτισα ούτε έκραξα κανέναν!Και ούτε κάνας άγιος είμαι ούτε και ο πιο τυχερός οδηγός ούτε όμως και ο χειρότερος παράνομος...και ναι,και το μηχανάκι κρυφά από το γέρο μου έχω πάρει,και το αμάξι,και πιωμένος έχω οδηγήσει αρκετές φορές,και χωρίς δίπλωμα,κλπ με ένα μεγάλο ΑΛΛΑ όμως:Πήγαινα αργά και δεξιά με 25-30 κμ/ώρα,όχι με 100+και τα φανάρια "βαθύ πράσινο"....άλλο όμως ένας πιωμένος που πάει ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ αργά και προσπαθεί έστω και σκνίπα να τηρήσει τον κοκ και άλλο ένας "τυφλωμένος" που έχει αργήσει και θεωρεί το δρόμο δικό του...
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Εύχομαι ολόψυχα να γίνουν καλά όλοι κυρίως το αγοράκι. Είναι άδικο ρε γαμώτο δεν έφταιξε σε τίποτα.
Αυτό που με στεναχωρεί είναι πως τίποτα δεν θα αλλάξει. Θα συνεχίσουν να υπάρχουν παλαβοί στους
δρόμους που δεν νιώθουν. Εγώ στα 21 μου δυστυχώς έκανα παρόμοιες μαλακίες και ήμουν τυχερός που
δεν χτύπησα κανέναν. Στην Κηφισίας π.χ έτρεχα. Θα μπορούσε ένα βράδυ κάποιος να πέρναγε το δρόμο
απρόσεχτα και να τον έστελνα. Είχα ανθρώπους όμως δίπλα μου που όταν με πήραν χαμπάρι ότι δεν έχω
μυαλό φρόντισαν να μου βάλουν. Και μου έβαλαν. Προφανώς αυτό το παιδί δεν είχε κανέναν να του
εξηγήσει τίποτα, δεν υπήρξε μάλλον κανένας που να του σπάσει το κεφάλι λίγο να βάλει μυαλό, δεν
υπήρξε ένα "ΣΕ ΕΙΔΑ", ένα "μοτο.γρ" στη ζωή του λίγο να τον προβληματίσει.
Τα παιδάκια να γίνουν καλά.
οτι ναναι....για να απαντησω και σοβαρα...στο τελευταιο θα συμφωνησω για την διαφορετικοτητα τις υποθεσης μιας και ο πρωτος δεν χτυπησε κανεναν και ο δευτερος χτυπησε....το να αντιστραφουν οι ρολοι δεν ειναι κατι το αδυνατον....το αντιθετο θα ελεγα...και βεβαια καποιος που ειναι πιωμενος οσο ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ αργα και να παει και δεν εχει την ιδια αντιληψη του χωρου με καποιον που παει ταπα και ποσο μαλλον τα αντανακλαστικα να αντιδρασει...θεωριτικα ειναι χειροτερος εγκληματιας ο πιωμενος....μετα ειπαμε....αν το πιασουμε το τζοκερ η οχι ειναι θεμα τυχης....αν σου κατσει την εκατσες....
Mα εδώ ρε αδερφέ δε μιλάμε για θέμα τζόκερ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ και πλακωμένος!ΟΚ χάλια και ο μεθυσμένος,αλλά είπαμε...πόσα φανάρια θα γλυτώσεις πηγαίνοντας τάπα ακόμα και νηφάλιος;Άλλο πράμα πιωμένος και μειωμένες αντιδράσεις αλλά χαμηλή έως μηδενική ταχύτητα,και άλλο τελικές μες την Πατησίων πρωινιάτικα...εν ολίγοις και μη το κουράζουμε,τα οχήματα είναι σαν τα όπλα: αν δε ξέρεις να τα χειρίζεσαι τα κρατάς στο ντουλάπι κλειδωμένα,δε τα κυκλοφοράς γεμάτα κάνοντας βόλτες...
blackbusa ναι παράνομός ο ένας παράνομός και ο άλλος αλλά εσύ για να δικαιολογήσεις τα κάνεις ΟΛΑ σόπατο ......
παράνομο και μαλακία να οδηγείς μεθυσμένος και τα λοιπά.....αλλά το να φύγεις απο ατύχημα είναι ΚΑΦΡΙΛΑ έχει τεράστια διαφορά και να σου πώ και κάτι η αντίδραση μετά το πρώτο χτύπημα δείχνη ότι μιλάμε για γαιδούρη και σε ρωτάω ότι ρώτησα πρίν...ΑΝ ήταν αμάξι που χτύπησε μηχανή τι θα έλεγες ......
συγνώμη για αυτό που θα σου πώ αλλά βγάλε τίς παρωπίδες έγκλημα δέν είναι το ατύχημα αλλά η συμπεριφορά μετά ....και σκέψου ότι ΚΑΝ δέν παραδώθηκε τόν βρήκαν......από ότι καταλαβένεις μιλάμε για κάτι άλλο ..για ένα βλάκα που πρακτικά δέν τόν ενδιέφερε για τούς άλλους αλλά πώς θα τήν κάνει
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Eλληνική δικαιοσύνη (πολιτική, στρατιωτική, στα @@ μας) στα καλλίτερά της!
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/...a.1853462.html
16χιλιαρικάκια και καθαρίζεις!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Γιά να δώ θά 'χει τ΄αρχ@δι@ να κάνει μιά επίσκεψη στο νοσοκομείο;;;;;;;;
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"