Ένα φλις για το βράδυ και ένα ισοθερμικό για τον ύπνο, πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχουν στα μπαγκάζια...
υγ: Τι ωραίο συναίσθημα να ετοιμάζεις τις πλαϊνές...
Me gusta la moto, me gustas tu....
Όχι, θα στήσω πάγκο και θα φωνάζω, πάρε πάρε... Revit off track 100% αδιάβροχο, χωρίς υγρασίες και δώρο οι τσιπούρες...
edit: Τελικά για μένα, αναχώρηση Πέμπτη πρωί..Εγερτηριο 5 και 6 on the road... Θα είμαι διπλός και όποιος θέλει ακολουθεί...
Απ Αθήνα την πέμπτη πολύ πρωί μαζί με έναν φίλο …
Ρυθμοί …. Μονοκύλινδρου ….όσο το δυνατό λιγότερη εθνική
Όποιος θέλει να πάει με παρέα , είναι ευπρόσδεκτος …
(υ.γ. ποτηρακια να φερετε...)![]()
Ο βουνος δεν θα έρθει και σιγά μην τον κουβάλαγα ως εκεί... Δεν έχει μηχανη όπως ξέρεις, του λέω νa έρθει με το σκουτερακι του αλλά δεν ψήνεται... Εγώ και με τα πόδια θα πήγαινα... Τώρα ότι αφορά το διπλό... Λες να απογοητεύσουμε τις θηλυκές αρκούδες? Άμα θες τέτοια, πρέπει να περάσεις τα σύνορα)
Θα ακολουθούσα, αλλά θα πάω από εθνική καθώς θέλω να φτάσω όσο ποιο νωρίς γίνεται... Κάλο δρομο μάγκες και προσεχτικά...
Εσύ πρέπει να ξεκινήσεις από σήμερα με την Βέσπα..
![]()
μαλλον θα παω απο περτουλι ...
το κομματι χαλικι - καλαρρυτες - πραμαντα το εχει κανει κανεισ προσφατα ? σε τι κατασταση ειναι ?
Τελευταία τροποποίηση από ggs; 24/07/2012 στις 14:59.
παιδια,το βραδυ κανει λιγο κρυο εκει...δηλαδη σε σπιτι παιζει ζακετα και κουβερτουλα για νανι...παρτε ρουχαλακια...να περασετε γ@μ@τ@.δυστυχως δεν θα καταφερω να ερθω λογο δουλειας εγω..
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....