Μοντελο ξερουμε? Το μοτερ ειναι Ural νομιζω?
To συγκεκριμενο URAL ειναι μια παραλαγη (αγγλικη εκδοση) του Soviet Knight που και τα δυο εχουν ως βαση το ST .
Το ωραιοτερο στην ιστιοσελιδα http://zhumoriste.over-blog.com/40-c...e-2776589.html ειναι το φοτορομαντζο με τον Aggostini .![]()
Soto τρομερό το φωτορομάντζο!!! Ετσι μου ρχεται να το μεταφρασω κιολας.
Αυτό το είδες?
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=129774
Το Morini ειναι πιστοποιημένο?
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Μας κούφανες! Αν δεν ειχες αφησει ολα τα αυτοκόλλητα θα ηταν πολύ δύσκολο, αλλά ετσι βρεθηκε.
Το μπροστινό φαινόταν απο μακριά οτι ειναι RC30 με τα quick rlease, κι ετσι κατεληξα οτι ειναι Honda απο κάτω, αλλά το αυτοκόλλητο στο τεπόζιτο έλεγε οτι δεν ειναι κατι συνηθισμένο.
Ε οταν είδα και τα περίεργα διπλά αμορτισέρ που πιανουν τόσο χαμηλά κατάλαβα οτι ειναι αντε γειά το πράγμα.
Το βρηκα αλλά το αφήνω να το ψαξει κι αλλος.
Μια ερώτηση μόνο. Ξερεις Γιαπωνέζικα?![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
αρα δεν ειναι rvf 750 ε?
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Και εγω σε αυτο εδω το Γαλλικο το ειχα βρει, δεν το ειχα δει καπου αλλου ακριβως ιδιο μοντελο. Απ'ότι κατάλαβα είναι Dnepr με κινητηρα Ural σε ειδικη Βρετανική εκδοση. (Τα Γαλλικα μου δεν ειναι και πολυ καλα, αλλα κατι πιανω, μπορει και να καταλαβα λαθος βεβαια). Sostos o sotos!
Λοιπον, αν βρεθεις στα μερη μου τηλ να κερασω κρεπα λοιπον![]()
βαζουμε cbr750 .co.jp -cb750 στο google (γιατι πλεων βγαζει αυτο που νομιζει οτι θελεις, και οχι αυτο που θελεις), και μας βγαζει...
Απ'ότι βλέπω πουλήθηκε σε auction για 1,980,000 yen.
Λιγο ακομα ψαξιμο και... CBR750 SUPER AERO TTF-1/ MORIWAKI Zero-ZX7
Τα Ιαπωνεζικα μου φτανουν στο "θελω λιγο νερο παρακαλω" και αλλα παρομοια, και διαβασμα μονο σε romaji, με kanji δεν τα παλευω![]()
Τελευταία τροποποίηση από jezuz; 26/07/2012 στις 15:18.
Ναι το βρήκα το blog, αναθεμα κι αν καταλαβαίνω τιποτα όμως!
Αυτα τα διπλά αμορτισέρ αυτα μου εχουν κάνει μεγαλη εντύπωση, και αναρωτιέμαι τι πρόσφεραν και επιλέχθηκε τετοιο σχέδιο με διπλά αμορτισερ.
Δειχνουν ειδική κατασκευή και πιθανόν να ειναι πιο ελαφριά απο ενα κεντρικό, αλλά και παλι...
Απ οτι βλέπω ολα τα μηχανακια αυτης της σειρας ετσι ηταν.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957