Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 61

Θέμα: Mα ΠΟΣΟ @%$#^ψυχοι είναι μερικοί πια!

Παρεξηγήθηκα. Τον άνθρωπο τον ξέρω καλά και αυτό που έλεγε το εννοούσε. Απλά σε μια τέτοια εποχή
    η θυσία των τριών ήταν για τη σωτηρία των άλλων (κάμποσων, να μην επεκταθώ στο πόσοι), και
    πως τη παρηγόρησε ψεύτικα γνωρίζοντας ότι ουσιαστηκά τη καταδίκαζε.
    Όλο το σκηνικό το ανέφερα για να δείξω την ανθρωπιά ορισμένων, που παίρνουν αποφάσεις σκληρές για να
    σώσουν την επιχείρηση (καλά, και το κwλο τους προφανώς) αλλά όταν βρίσκονται μπροστά στην αλήθεια
    λυγίζουν και αυτοί.
    Αν και μισθωτός και γω, πόσα από τα αφεντικά νομίζετε ότι θέλουν να μην έχουν δουλειά
    και να μη χρειαζονται κόσμο;
    Άλλο το παράλογο της μείωσης του κόστους πάση θυσία (αυτό θέλει ανάλυση) και άλλο αυτό.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    O Κηφισος και γενικότερα οι δρόμοι το πρωϊ , γιατι ειναι "τίγκα" στο αυτοκίνητο με 24% ανεργία ?
    Για καφέ παν όλοι ?
    Με το αυτοκίνητο ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    O Κηφισος και γενικότερα οι δρόμοι το πρωϊ , γιατι ειναι "τίγκα" στο αυτοκίνητο με 24% ανεργία ?
    Για καφέ παν όλοι ?
    Με το αυτοκίνητο ?
    Να έχεις υπόψιν ότι το ότι κάποιος δηλώνει άνεργος δε σημαίνει ότι δεν έχει εισοδήματα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Να έχεις υπόψιν ότι το ότι κάποιος δηλώνει άνεργος δε σημαίνει ότι δεν έχει εισοδήματα.
    Παρα πολυ σωστο...το διαπιστωσα αρκετες φορες τωρα τον τελευταιο καιρο , οταν εμαθα για ατομα που ψαχναν για δουλεια απλα
    για να μην καθονται στο σπιτι....οχι λόγω βιοποριστικου προβλήματος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    το ότι ζούμε σε μια πόλη 4,5 εκατομμυρίων ενώ φτιάχτηκε για μερικές χιλιάδες δε σας λέει κάτι στο γιατί είναι γεμάτος ο Κηφισός? και μάλιστα μιλάμε για δρόμο που χρησιμοποιείτε κατά πολύ από άτομα που πάνε στη δουλειά τους ειδικά πρωινές ώρες. Το ότι κάποιο σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας έχει λίπος ακόμα μα σε λογαριασμούς μα με ακίνητη περιουσία μα κάτω από τα μαξιλάρια τους δε πάει να πει πως ένα άλλο μεγάλο μέρος της κοινωνίας δεν έχει ψοφήσει από τα ζόρια...

όπου γης Το avatar του/της iosif
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Εχετλαίος Προβολή μηνύματος
    Πήγε σήμερα το πρωί ο φίλος μου στη δουλειά.
    Δύσκολη δουλειά. Φορτοεκφόρτωμα σακιά με λιπάσματα, ζωοτροφές και διανομή τους στα χωριά. Και καλά, στην αποθήκη τα φορτώνεις τα πολλά-πολλάμε το κλάρκ. Στον τόπο προορισμού όμως ξεφορτώνεις με τα χεράκια σου. Και τη μεσούλα σου.
    Πήγε λοιπόν το κοπέλι στη δουλειά, έβγαλε όλο το μεροκάματο, γύρισε στην αποθήκη και του είπανε "απολύεσαι".
    Δικαίωμά τους να τον απολύσουνε, το αναγνωρίζω.
    Αλλά ρε παπ@ρα, ήθελες να σου βγάλει το δυσκολότερο μεροκάματο, αυτό της Δευτέρας πρώτα, ε;
    Π@πάρα! Ε π@πάρα!

και επειδη ειμαι μπαρουτιασμενος ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙ

αυτο ειναι το βασικο προβλημα. οτι εχουμε αποδεχτει τη μοιρα μας
    (ναι ξερω τι κουβεντα σηκωνει αυτο. αλλα ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ αλλα δυστυχως εχουμε αποδεχτει οτι ειμαστε απλα "συντελεστης παραγωγης" και τιποτα αλλο)
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από iosif Προβολή μηνύματος
    και επειδη ειμαι μπαρουτιασμενος ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙ

αυτο ειναι το βασικο προβλημα. οτι εχουμε αποδεχτει τη μοιρα μας
    (ναι ξερω τι κουβεντα σηκωνει αυτο. αλλα ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ αλλα δυστυχως εχουμε αποδεχτει οτι ειμαστε απλα "συντελεστης παραγωγης" και τιποτα αλλο)
    Καταρχήν δεν τον απέλυσε, δεν εννοείται απόλυση εφόσον δεν δουλεύει επίσημα.
    Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με περίπτωση αιμορουφήχτρας εργοδότη, εδώ κάνουμε με καθαρό εκβιασμό σε μια κοινωνία ολόκληρη.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Allst@rf Προβολή μηνύματος
    Ξαφνιαστηκες μήπως;
    Καθόλου.

Εφόσον δεχόμαστε να δουλεύουμε σε καθεστώς γαλέρας, ιδού τα ολέθρια αποτελέσματα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Καθόλου.

Εφόσον δεχόμαστε να δουλεύουμε σε καθεστώς γαλέρας, ιδού τα ολέθρια αποτελέσματα.
    Eδώ είναι το ζουμί...γιατί για το κακό δεν φταίει μόνο αυτός που το δημιουργεί αλλά και αυτός που δεν κάνει κάτι για να το σταματήσει...
    Αν όλοι καταγγέλαμε τον παρανομούντα εργοδότη κανείς δεν θα είχε πρόβλημα να ξαναβρεί δουλειά και μάλιστα σε όρους κανόνες νόμιμης αγοράς και όχι δουλίας. Μια φορά απολύθηκα και πήγανε να περάσουν γαργάρα την αποζημείωση και τα χρωστόυμενα από άδειες...με την μία στον επόπτη εργασίας και το θέμα διευθετήθηκε σε δευτερόλεπτα...
    Αν δεν κάνουμε εμείς κάτι για μας μην περιμένουμε από τους άλλους να μας σεβαστούν σε κάνενα τομέα, όχι μόνο στον εργασιακό...
    Καλή τύχη στο παλικάρι και σύντομα σε δουλειά ξανά.
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Και έπεσε η δημοσίευση μιλάμε τζαστ ον τάιμ

http://www.techiechan.com/?p=1752

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LOUKILOUK Προβολή μηνύματος
    Eδώ είναι το ζουμί...γιατί για το κακό δεν φταίει μόνο αυτός που το δημιουργεί αλλά και αυτός που δεν κάνει κάτι για να το σταματήσει...
    Αν όλοι καταγγέλαμε τον παρανομούντα εργοδότη κανείς δεν θα είχε πρόβλημα να ξαναβρεί δουλειά και μάλιστα σε όρους κανόνες νόμιμης αγοράς και όχι δουλίας. Μια φορά απολύθηκα και πήγανε να περάσουν γαργάρα την αποζημείωση και τα χρωστόυμενα από άδειες...με την μία στον επόπτη εργασίας και το θέμα διευθετήθηκε σε δευτερόλεπτα...
    Αν δεν κάνουμε εμείς κάτι για μας μην περιμένουμε από τους άλλους να μας σεβαστούν σε κάνενα τομέα, όχι μόνο στον εργασιακό...
    Καλή τύχη στο παλικάρι και σύντομα σε δουλειά ξανά.
    Για ρωτα κανα δικηγόρο πόσο καιρο θέλει και ποσα χρήματα εκ μερους σου για να διεκδικήσεις τα χρηματα σου δικαστικα.
    Εδω εκκρεμουν 300.000 υποθέσεις για εγκληματα οπως ληστειες κλπ...φαντασου ποτε θα παρει σειρα του καθενος μας
    η "μη καταβληθεις αποζημίωση" π.χ.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Οπως επισης ενα πριν που ειχαμε εκλογες ,τα @@ ταξανε λαγους με πετραχειλια,τιποτα δεν κανανε και οχι μονο αυτο ,ξαναχτυπανε χαμηλομισθους και συνταξιουχους και ολοι οι Ελληνες την παπια.

Δεν γαμιεται ενα μικρο ποσοστο (ουτε πως να τους χαρακτηρισω δεν ξερω) αποφασισε για ολη την Ελλαδα να καταστραφει και καποιοι που περνουν λιγο χαμπαρι ,μενουν θεατες στο θιασο της ξεφτυλας και του ξεπουληματος.

Ενα πραγμα θα ηθελα ,καταργηση της βουλευτικης ασυλιας(αν και δεν παιζει πλεον ρολλο γιατι δεν εχουν καμια δικαιοδοσια διακυβερνησης της χωρας) και ολοι αυτοι οι χαζοχαρουμενοι που τους ψηφησαν ,να τους τραβανε απο το πρωι μεχρι το βραδυ στα δικαστηρια για οτι μαλακια τους κατεβει στο κεφαλι,οπως εκατομμυρια μικρομυαλοι Ελληνες τραβολογιουντε στα δικαστηρια.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    'Εχω κάνει ένα σωρό δουλειές παντελώς άσχετες μεταξύ τους... από πλασιέ στα 18 μου μέχρι διεύθυνση υπερ-καταστημάτων, λιανική πώληση, λογιστήριο, γραφείο, έξω, μέσα , μέσα και έξω... το βιογραφικό μου είναι ένα απίστευτο τουρλουμπούκι που δεν βγάζει νοήμα. Τους έλληνες εργοδότες τους ξέρω πολύ καλά λοιπόν. 20 σχεδόν χρόνια με αυτούς νταραβερίζομαι. Το συμπέρασμα που έχω βγάλει είναι ότι δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι μ@λ@κες, πλην ελαχιστώτατων εξαιρέσεων που απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα ... υπερφίαλοι ξερόλες, κοντόφθαλμοι καιροσκόποι και οπουρτινιστές, που απλά συνέπλεαν με τη γενικότερη κατάσταση που επικρατούσε την Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια, δηλαδή ότι φάμε και ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κ*λος μας... κανένας τους δεν αγαπούσε πραγματικά την επιχείρηση του και όλοι κοίταγαν πως να βγάλουν το μέγιστο δυνατό κέρδος σε βραχυπρόθεσμα πλαίσια, αδιαφορώντας για το αν αυτό έχει επιπτώσεις στο μέλλον. Γνώρισα πολλούς ανθρώπους που λιώνανε στη δουλειά περιμένωντας μια ανταπόδωση έστω με τη μορφή της αναγνώρισης των προσπαθειών τους... @@δια, του έλληνα εργοδότη το μυαλό δεν κάνει τέτοιες πολύπλοκες σκέψεις, ότι δηλαδή αν ανταμείψουν όσους υπαλλήλους δουλεύουν και αν τους έχουν ευχαριστημένους θα εισπράξουν στο πολλαπλό την "χασούρα" από μια ενδεχόμενη άυξηση του μισθού, λόγω του ότι όποιος σκοτωνότανε μια, μετά από αυτό θα σκοτωνότανε τρεις και θα ήταν και υπόχρεος! Όπου και αν πήγα, η διοίκηση των επιχειρήσεων ήταν δομημένη σε ένα ξεπερασμένο προ πολλού, εκβιαστικό μοντέλο. Επιβράβευαν τους ρουφιάνους και τους γλύφτες (οι οποίοι παραδοσιακά ξύνανε τα @@δια τους) και απειλούσαν όλους τους υπόλοιπους με απολύσεις και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Δεν μου έκανε εντύπωση λοιπόν, που μετά από λίγο καιρό, ακόμη και όσοι είχαν πραγματικά όρεξη να δουλέψουν, σιχτίριζαν και τα γράφανε όλα στα @@δια τους... όπως για να λέμε και τα σύκα - σύκα, δεν μου έκανε εντύπωση το ότι όσοι αναλλάμβαναν εξουσία υπό τη μορφή της προαγωγής, παρ΄όλο που ήταν ένα με τους πρώην συναδέλφους τους, μετά γινόντουσαν τα χειρότερα @@δια και οι μεγαλύτεροι ρουφιάνοι...

Πάντως ήταν ανεμενόμενα όλα αυτά... σε ένα μπο*ρδέλο κράτος όπου τίποτα δεν λειτουργούσε και δεν λειτουργεί, όπου νόμοι πότε δεν ίσχυσαν και όπου το δίκαιο ήταν πάντα με το μέρος των ισχυρών, γιατί η επιχειρηματικότητα και οι εργοδοτες να διαφέρουν;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    'Εχω κάνει ένα σωρό δουλειές παντελώς άσχετες μεταξύ τους... από πλασιέ στα 18 μου μέχρι διεύθυνση υπερ-καταστημάτων, λιανική πώληση, λογιστήριο, γραφείο, έξω, μέσα , μέσα και έξω... το βιογραφικό μου είναι ένα απίστευτο τουρλουμπούκι που δεν βγάζει νοήμα. Τους έλληνες εργοδότες τους ξέρω πολύ καλά λοιπόν. 20 σχεδόν χρόνια με αυτούς νταραβερίζομαι. Το συμπέρασμα που έχω βγάλει είναι ότι δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι μ@λ@κες, πλην ελαχιστώτατων εξαιρέσεων που απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα ... υπερφίαλοι ξερόλες, κοντόφθαλμοι καιροσκόποι και οπουρτινιστές, που απλά συνέπλεαν με τη γενικότερη κατάσταση που επικρατούσε την Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια, δηλαδή ότι φάμε και ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κ*λος μας... κανένας τους δεν αγαπούσε πραγματικά την επιχείρηση του και όλοι κοίταγαν πως να βγάλουν το μέγιστο δυνατό κέρδος σε βραχυπρόθεσμα πλαίσια, αδιαφορώντας για το αν αυτό έχει επιπτώσεις στο μέλλον. Γνώρισα πολλούς ανθρώπους που λιώνανε στη δουλειά περιμένωντας μια ανταπόδωση έστω με τη μορφή της αναγνώρισης των προσπαθειών τους... @@δια, του έλληνα εργοδότη το μυαλό δεν κάνει τέτοιες πολύπλοκες σκέψεις, ότι δηλαδή αν ανταμείψουν όσους υπαλλήλους δουλεύουν και αν τους έχουν ευχαριστημένους θα εισπράξουν στο πολλαπλό την "χασούρα" από μια ενδεχόμενη άυξηση του μισθού, λόγω του ότι όποιος σκοτωνότανε μια, μετά από αυτό θα σκοτωνότανε τρεις και θα ήταν και υπόχρεος! Όπου και αν πήγα, η διοίκηση των επιχειρήσεων ήταν δομημένη σε ένα ξεπερασμένο προ πολλού, εκβιαστικό μοντέλο. Επιβράβευαν τους ρουφιάνους και τους γλύφτες (οι οποίοι παραδοσιακά ξύνανε τα @@δια τους) και απειλούσαν όλους τους υπόλοιπους με απολύσεις και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Δεν μου έκανε εντύπωση λοιπόν, που μετά από λίγο καιρό, ακόμη και όσοι είχαν πραγματικά όρεξη να δουλέψουν, σιχτίριζαν και τα γράφανε όλα στα @@δια τους... όπως για να λέμε και τα σύκα - σύκα, δεν μου έκανε εντύπωση το ότι όσοι αναλλάμβαναν εξουσία υπό τη μορφή της προαγωγής, παρ΄όλο που ήταν ένα με τους πρώην συναδέλφους τους, μετά γινόντουσαν τα χειρότερα @@δια και οι μεγαλύτεροι ρουφιάνοι...

Πάντως ήταν ανεμενόμενα όλα αυτά... σε ένα μπο*ρδέλο κράτος όπου τίποτα δεν λειτουργούσε και δεν λειτουργεί, όπου νόμοι πότε δεν ίσχυσαν και όπου το δίκαιο ήταν πάντα με το μέρος των ισχυρών, γιατί η επιχειρηματικότητα και οι εργοδοτες να διαφέρουν;
    Ότι είναι οι κοινωνία μας είναι και οι επιχειρήσεις σε αυτή την χωρά, ένα μεγάλο μπάχαλο
    Η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι οι επιχειρηματίες αφού καταστρέψουν την επιχείρηση τους, μετά κατηγορούν το κράτος, τους υπαλλήλους τους, το ΠΑΜΕ, την ΧΑ και άλλους χωρίς να βλέπουν ότι η δική τους βλακεία τους κατάστρεψε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @ngelos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος

Δν λέω ότι είσαι λάθος (ούτε σωστός βέβαια) ,αλλά γίνεσαι γραφικός...
    Δν είναι προς το προσωπό σου η απάντηση El_hymador,άλλωστε δν σε ξέρω σαν άνθρωπο.Γενικότερα έχουμε γίνει γραφικοί και χάνουμε την μεγαλύετη εικόνα (the bigger picture που λένε και τα αμερικανάκια) δίνοντας σημασία μόνο σε όσα ενοχλούν ή απειλούν εμάς.

Δν υπάρχει μόνο η οπτική του αδικημένου εργαζόμενου στο θέμα αυτό...
    Κρίμα για το παιδί που έχασε την δουλειά του το πιθανότερο είναι να μην του άξιζε τέτοια αντιμετώπιση,αλλά ας κοιτάξουμε λίγο τι φταίει και μας απολύουν και αν είμαι τόσο καλός εργαζόμενος και απλά τα αφεντικά μου είναι τόσο μ@λ@κες και μου συμπεριφέρονται σκάρτα ας κοιτάξω γιατί επιλέγω να δουλέψω και ανέχομαι τόσα αφεντικά.Και μην ακούσω "η κρίση δν σου αφήνει επιλογές"...
    ...Αφού είμαι τόσο γαμάτος θα πρέπει να με χρυσώνουν για να με πάρουν στην δούλεψή τους όλοι...

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πόσο τούμπανο είναι το μηχανάκι σας;;;
    από alex-varadero στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2006, 09:22
  2. Πόσο άσχετος είναι ο κόσμος!!
    από andrian στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2005, 18:14
  3. Ποσο απλα ειναι τα πραγματα...???
    από ireneepi στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί