Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: Ζωνη μεσης

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    ΤΩΡΑ εχει ενδιαφέρον το θέμα....

το ποτάκι μου και τα παρακαλώ....
    κι εσυ απαντησες...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    Αν γινεις σαφεστερος θα βοηθουσε.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Εχετλαίος Προβολή μηνύματος
    Φυσικά.
    pm
    Εμείς δεν κάνει να ξέρουμε;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    κι εσυ απαντησες...

βεβαίως και απάντησα αλλά βάσει (προσωπικών) εμπειριών...

δεν εξέφρασα όμως άποψη ιατρικού ή "φυσικοθεραπευτικού" τύπου καθότι δεν το έχω....

εν συνόλω η (εμπειρική εγκέν) άποψή μου είναι οτι η ζώνη μέσης με είχε βοηθήσει τα μάλα στην μοτό ΄με την έννοια οτι σε κανένα από τα (μεγάλα εντός και εκτός) ταξίδια μου δεν είχα ενόχληση ούτε κατά την διάρκεια ούτε μετά την χρήση της....
    δεν θεωρώ βέβαια οτι πέρναγε το πρόβλημα (όπως ξέρεις, το προβλημα στην μέση ξέρει να "κρύβεται" μια χαρά), απλά υποβοσκε....

έσκασε κάποια στιγμή χοντρά (ούτε ενέσεις ούτε τίποτα) και αναγκάστηκα να κάνω σπονδυλοδεσία είτε από το κικ μποξινγκ είτε από το bitch βόλευ και όχι από το μοτό(ναι, δεν ξέρω καλά αγγλικά... )....

σε ότι αφορά στην αναφορά των παιδιών σε γυμναστική (ραχιαίους, κοιλιακούς κλπ κλπ) αυτό που ξέρω είναι οτι ακόμα και αν συσταθεί από γιατρό ή φυσικοθεραπευτή, είναι λίγο επιφοβο να το κάνεις μόνος σου καθώς η κάθε άσκηση εχει τον σωστό τρόπο εκτέλεσης έτσι ωστε να αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και όχι να κάνει ζημιά....
    στα δε γυμναστήρια, δεν νομίζω οτι κάθεται κανείς (γυμναστής) να σου εξηγήσει πως και γιατί πρέπει να εκτελείς τις ασκήσεις ωστε να μην κάνεις ζημιά
    έχω την αίσθηση πάντως οτι δεν είναι όλες οι ασκήσεις για όλες τις παθήσεις....

έλα, αντιπαράθεση λέμε.....

.............
    αν ολοι οι ασθενεις εγιναν γιατροι εξ αιτιας των προσωπικων τους βιωματων τοτε παω πασο (και εννιοτε και διακοπες).

για να απαντησω και στον δημιουργο,αν ειναι καποιος σοβαρος και θελει να σου δωσει μια συμβουλη ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα γινει μεσα απο ενα φορουμ.βρες εναν γιατρο ΚΑΙ εναν φυσικοθεραπευτη οι οποιοι (1)εχουν γνωσεις και (2)θα σκυψουν πανω απο το προβλημα σου και δεν θα εισαι μια ξεπετα γι αυτους και συμβουλεψου τους απο κοντα.

οι υπολοιποι καλο θα ειναι να μην δινετε συμβουλες οι οποιες ισως και να βλαψουν τελικα στηριζομενοι στην ημιμαθεια

over and out.

αν ολοι οι ασθενεις εγιναν γιατροι εξ αιτιας των προσωπικων τους βιωματων τοτε παω πασο (και εννιοτε και διακοπες)..
    να πας και πάσο και διακοπές και τα πάντα όλα αλλά εμένα γιατί με πληγώνεις?

αφού ξηγήθηκα εξ αρχής.... "δεν εξέφρασα όμως άποψη ιατρικού ή "φυσικοθεραπευτικού" τύπου καθότι δεν το έχω...."

να πας και πάσο και διακοπές και τα πάντα όλα αλλά εμένα γιατί με πληγώνεις?

αφού ξηγήθηκα εξ αρχής.... "δεν εξέφρασα όμως άποψη ιατρικού ή "φυσικοθεραπευτικού" τύπου καθότι δεν το έχω...."
    ξηγηθηκες πραγματι.αλλα οχι εξ αρχης.στην πορεια.και καλα εκανες.αν το εκανες απο την αρχη δεν θα σε πληγωνα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menos Προβολή μηνύματος
    Εμείς δεν κάνει να ξέρουμε;
    Γιατί όχι;
    πμ
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

, αν ειναι καποιος σοβαρος και θελει να σου δωσει μια συμβουλη ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα γινει μεσα απο ενα φορουμ
    Γιατί όχι; Επειδή εσύ επιλέγεις να μην το κάνεις;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Tελικά είναι για καλύτερα ή για χειρότερα η ζώνη ....ή είναι κατά περίπτωση ?

ανέ-μελος Το avatar του/της KAGOURO
    Είτε με ζώνη είτε χωρίς αν το πας by the BOOK δεν είναι καλό να οδηγείς μοτο αν έχεις πρόβλημα στην σπονδυλική (συμπεριλαμβανομένου και του αυχένα) !
    Όλα τ άλλα είναι απλά για την κουβέντα !

Παιδες, σε καμια περιπτωση μην σκοτωνεστε για την ερωτηση μου....Γνωριζω σε γενικες γραμμες τι χρειαζομαι ιατρικα και φυσικα οποιαδηποτε αποφαση θα στηριζεται σε επιστημονικη-προσωπικη-ιατρικη αποφαση.Απλα το μονο που ηθελα να μαθω ειναι αν υπαρχει διαφορα μεταξυ ορθοπεδικης και μοτοσυκλετιστικης μηχανης...Αν διαφερουν και αν υπαρχει καποια μοτοσυκλετιστικη που να αξιζει...Τιποτα αλλο.Οποτε σας ευχαριστω για ολα και μακαρι ολοι να ειμαστε καλα, γεροι, δυνατοι να απολαμβανουμε τις μοτο και τις βολτες μας....¨)
    Ευχαριστώ και Συγνώμη... Λέξεις ζωής. Πρέπει να έχεις δύναμη καρδιάς για να τις πεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Επειδή το θέμα της υγείας είναι ιδιαίτερα λεπτό, ας το κλείσουμε εδώ...
    Τελευταία τροποποίηση από McGyver; 05/08/2012 στις 08:51.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Διπλη ζωνη μεσης σε full armour
    από zefos1100xx στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2011, 20:19
  2. Ζώνη μέσης: Αξίζει;
    από Infini στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2007, 19:43
  3. Η λίστα του Σίντλερ (Φλερτάροντας με τη ζώνη! μία ταινίααα...)
    από Rezeguet στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2005, 03:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF