Καλησπερα στην μεγαλη παρεα.Λεγομαι Ορεστης ειμαι 26 και πριν 6μηνες εβγαλα διπλωμα και αγορασα ενα ktm duke ii. Ειμαι απειρος οπως καταλαβαινετε, μου αρεσει η μηχανη και γενικα ψαχνομαι διαβαζω κλπ. Η αληθεια ειναι πως δεν νιωθω σιγουρος και ειμαι πολυ προσεκτικος. Μεσα απο video και οτι βρισκω στο ιντερνετ προσπαθω να βελτιωθω. Νεοτερος ημουν παρων σε ενα ατυχημα μηχανοβιου απειρου ο οποιος εφυγε απο το δρομο και αυτο με κανει δυο φορες πιο προσεκτικο.
Οσο αφορα το duke μου αρεσει βεβαια αλλα ειναι μονοκυλινδρο πραγμα που εχει διαφορα αρνητικα. Ειμαι σε σκεψεις να το δωσω και να παω σε ενα ss 600. Δεν εχω οδηγησει ποτε,μονο συνοδηγος εχω ανεβει. Γενικα θελω να μαθω να στριβω σιγα σιγα,με το αμαξι μου εμπαινα στην πιστα,εχω σκοπο να παρακολουθησω καποιο σχολειο οδηγησης.
Θα ηθελα την γνωμη σας,η πλειοψηφια εδω μεσα ειστε πολυ πιο εμπειροι και καλο θα ηταν να σας ακουσω. Ξερω πως μιλαμε για αλλη δυναμη εννοειται,πραγματικα ομως δεν ειναι σκοπος μου να πηγαινω με 300,ασχετα αν το γκαζι ειναι γλυκο... Ολες οι αποψεις δεκτες!