Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 40

Θέμα: Μερικές σκέψεις...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Στελακο δικο σου το καρπουζι, δικο σου και το μαχαιρι...
    για να σε αποθαρρυνω κι'αλλο θα σου πω οτι οταν ειχα ερθει με το μηχανακι κατω, δεν ειδα καμια "περιεργη" συμπεριφορα σε σχεση με αλλη περιοχη της Ελλαδας. με λιγα λογια, οπου και να πας πανω κατω τα ιδια σκατα ειναι.... και σε θεμα υποδομων και σε θεμα συμπεριφορων....
    δεν ειναι κατι ιδιαιτερο η Κρητη (ενταξει ισως με το θεμα των τουριστων που νοικιαζουν και το πιωμα των ντοπιων να ειναι ενα κλικ χειροτερα, αλλα μεχρι εκει) σε σχεση με αλλη περιοχη της Ψωροκωσταινας...

ή το βλεπεις και το αποδεχεσαι ή οχι.

να μου φιλησεις τα κοπελακια σου...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Συμφωνώ με όλους τους προλαλήσσαντες σε ότι έγραψαν αλλά και με έναν έναν ξεχωριστά. Αυτό που λέω εγώ είναι να γουστάρεις να καβαλάς. Αν καβαλάς και πεθαίνεις πολλές φορές μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου, απλά σταμάτα να καβαλάς.
    Στους περισσότερους από εμάς η μοτό δεν είναι ένα ακόμα μεταφορικό μέσο, είναι ο ψυχοθεραπευτής μας, είναι η γκόμενά μας, είναι ο κολλητός μας. Και κανέναν από τους τρεις δεν πρέπει να τον φοβάσαι. Εσύ δυστυχώς τους φοβάσαι, οπότε σταμάτα τώρα να καβαλάς. Αν νιώσεις ότι άλλαξε ο τρόπος που βλέπεις τη μοτό, ξεκίνα πάλι.

Αυτό που είπε ο Ντέβιλς είναι αλήθεια. έχω κι εγώ κατέβει στο νησί τουλάχιστον 5 φορές τη μία μάλιστα με παπί και μπαγκάζια. Δεν είδα τπτ διαφορετικό από αυτά που βλέπω καθημερινά στις εκτός Κρήτης μετακινήσεις - βόλτες μου.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    η μοτό δεν είναι ένα ακόμα μεταφορικό μέσο, είναι ο ψυχοθεραπευτής μας, είναι η γκόμενά μας, είναι ο κολλητός μας.
    Eμένα δε μου είναι (και δε χρειάζομαι) τίποτα από αυτά πλέον.
    Καθόλου αναγκαίο για τίποτα, οπότε...

Τελευταία τροποποίηση από Εχετλαίος; 20/08/2012 στις 16:50.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Οπότε τσαμπα η φαια ουσία που σπαταλησαμε,μιας και την απόφαση σου την έχεις ήδη παρει...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Εχετλαίος Προβολή μηνύματος
    Σας ευχαριστώ όλους παιδιά για τις σκέψεις σας.
    Αλλά η απόφαση είναι οριστική.
    Αυτοκίνητο, ποδήλατο, πόδια.
    Μέχρι εκεί.

Οπότε φεύγεις κι απο το φόρουμ να υποθέσω;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Οπότε φεύγεις κι απο το φόρουμ να υποθέσω;
    Αν το θέλει η "άρχουσα τάξη", ναι. Δεν έχω τέτοια κολλήματα.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Σεβαστόν! Γι'αυτό δεν κάνω παιδιά
    Στα σοβαρά τώρα το θέμα είναι να το απολαμβάνεις, όχι να σε τρώει. Μακάρι να ήμουν και εγώ
    έτσι κάθετος με τις αποφάσεις που πρέπει να πάρω στη ζωή! Και εγώ προς τα εκεί είμαι να σταματήσω
    να χρησιμοποιώ το μηχανάκι για να πηγαίνω στη δουλειά ή να κάνω βραδινές βόλτες. Αυτά που βλέπω
    κάθε μέρα με έφεραν στο σημείο αυτό και μου μένει μία μεγάλη κακία για τους άχρηστους σταρχιδιστές
    οδηγούς. Φοβάμαι απλά.
    Ευτυχώς με έσωσε η πίστα που δεν την παρατάω. Όχι πως δεν είναι επικίνδυνα αλλά δεν έχει τους μαλάκες
    που συναντάω στους απαράδεκτους δρόμους μας + πως λιώνω στα γέλια κάθε φορά που πάω και συναντάω
    την παρέα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Εγω παντως απομυθοποιησα την κρητη και τους οδηγους της λιγες μερες πριν , που ημουν εκει.

Τιποτα πιο στραβο απο την αθηνα δεν ειδα, ουτε μεθυσμενους , παρολο που εμενα και πλατανια.

Κανε οτι κανιες συνειδητοποιημενα, αυτο ειναι το δικο μου μοτο, οποτε αν και η οδηγηση της μηχανης σε καταπιεζει αφησε το μακρυα

Καλη συνεχεια

Ευχαριστώ το .....(βάλτε ότι θέλετε) που καβάλησα στα γεράματα και έχω λίγες κακές εμπειρίες και πολλά κιλά οδηγικής εμπειρίας με το κουτί ώστε να πηγαίνω μονίμως σαν τη κότα, ίσως και με άγνοια του πραγματικού κινδύνου πάνω στις δυο ρόδες.

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    ......
    Δε γνωρίζω αν κάποια στιγμή στο μέλλον πάρω κάποιο μικρό μηχανάκι για μέσα στην πόλη. Αλλά μεγάλη μηχανή εγώ δεν ξανακαβαλάω.
    Και αυτή τη φορά είναι οριστικό!
    [/QUOTE]

3 πραγματα εχω να ειπώ μονο
    1 ολα μηχανακια ειναι απο 19cc εως 1900cc εμεις τα "γιγαντωνουμε" η " εκμηδενιζουμε" αναλογα τη φαση που ειμαστε
    2 μην κανεις καμια κουζουλαδα μουρλοκρητικε και "αφηκεις" το φορουμ ειτε καβαλας ειτε οχι. εισαι απο τους λιγους εδω μεσα που εχουν κατι ουσιαστικο να πουν.
    3 "μηδενα προ του τελους μακαριζε" ( αυτο παντα εψαχνα ευκαιρια να το κοτσαρω καπου)
    υ.γ πραξε οπως σου βγει εσενα
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Enduro = γυμναστική & ξεκάβλωμα & ασφάλεια.
    Κότες..:ZZZ:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Κότες..:ZZZ:
    Έλα ντε, από Ρώσικη ρουλέτα και πάνω δεν με πιάνει χασμουρητό....

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    μόλις γύρισα από κάτω.

φέτος δεν έκανα πολλές βουνίσιες διαδρομές, για να μην κάψω και πολλή βενζίνη..

έκανα όμως ΒΟΑΚ Ρέθυμνο-Ηράκλειο και πίσω, γιατί ήμασταν καλεσμένοι σε φιλικό σπίτι. την έχω σε video με helmet cam και θα την ανεβάσω youtube μόλις το φτιάξω.

η διαδρομή αν και είναι πολύ ωραία με επιβλητικό και πανέμορφο τοπίο, θέλει πολλή προσοχή στον δρόμο, 101% συγκέντρωση στην οδήγηση και στο περιβάλλον, κυρίως τους υπόλοιπους οδηγούς στον δρόμο, αλλά και στους διπλανούς δρόμους.

τώρα γιατί φοβήθηκες. είναι μεγάλο λάθος να αφήνεις τέτοιες σκέψεις να σε καταλαμβάνουν ενώ οδηγείς και πολύ περισσότερο όταν οδηγείς μηχανή. εγώ έχω πιάσει τον εαυτό μου να σκέφτομαι ο,τι μαλακία δεν βάζει ο νους, εντελώς καμένες σκέψεις χωρίς κανένα σκοπό και νόημα, μόνο επειδή είμαι 100+% αφοσιωμένος στην οδήγηση. όπως λίγο πριν μας πάρει ο ύπνος και μας επισκέπτονται σκέψεις τύπου μίκυ μάους από το πουθενά. δηλαδή ο εγκέφαλός μου είναι κλειστός και δουλεύει μόνο ό,τι έχει να κάνει με την οδήγηση. εκείνη η ώρα δεν είναι για να λύσουμε τα προβλήματά μας. είναι για να το απολαμβάνουμε όσο μπορούμε για όσο διαρκεί.
    γιατί αλλιώς η μια σκέψη φέρνει την άλλη και.. πάει η διαδρομή και η οδήγηση περίπατο. ο δρόμος είναι καρμανιόλα βέβαια, αλλά νομίζω ότι πρέπει να κινούμαστε λίγο πιο γρήγορα από τα αυτοκίνητα για να είμαστε σχετικά πιο ασφαλείς. πάντως κι εγώ τρόμαξα όταν πήγαινα φορτωμένος προς Σούδα τη νύχτα με αέρα, ο δρόμος δεν έχει φώτα, πρέπει να παίζεις συνέχεια με τη μεγάλη σκάλα.

πάντως στη κρήτη έχω κάνει από τις καλλίτερες βόλτες μέσα στα φαράγγια και τα ορεινά χωριά και έχω τραβήξει πολλά ωραία βιντεάκια. ο ΒΟΑΚ είναι μόνο για να σε πάει από το Α στο Β, όχι για να χαρείς οδήγηση. στους άλλους δρόμους έχεις άλλα, όπως αυτοκίνητα που στρίβουν μέσα στη λωρίδα σου, πρόβατα και κατσίκια μέσα στον δρόμο, αυτοκίνητα που σταματάνε στη μέση της ευθείας, πολύ αργούς τουρίστες που σε πάνε καροτσάκι, βράχους στα πλάγια του δρόμου, πολύ ισχυρές ριπές ανέμου στα νότια, κλπ. αλλά όλα αυτά μέσα στο παιχνίδι είναι. η ζωή είναι μια περιπέτεια μπορεί άμα τα δεις να αλλάξεις γνώμη.

Με το αυτοκινητο στους δρομους της Κρητης
    αισθανεσαι ασφαλης?

Στέλιο αν και δεν σε γνώρισα ποτέ από κοντά, σε διάβασα, σε συμπάθησα και σε "ένιωσα" δικό μου άνθρωπο. Από τη στιγμή που η απόφασή σου είναι συνειδητή και κατόπιν ωρίμου σκέψεως, εγώ είμαι μαζί σου με τα χίλια. Καλή τύχη σε ότι και να κάνεις στη ζωή σου.

ΥΓ κάποιες φορές ο χαβαλές περισσεύει. Δεν λέω να κάνουμε δακρύβρεχτο και γλυκανάλατο το φόρουμ, αλλά ας σεβαστούμε τουλάχιστον αυτά που μοιράζονται οι άλλοι μαζί μας. Όποιος κατάλαβε...κατάλαβε
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ