Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 40 από 40

Θέμα: Μερικές σκέψεις...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Η μοτοσυκλετα δεν ειναι "μυθος" για να απομυθοποιείται...

το 1984 με ενα ζακς 50ρι με πηρε σβαρνα ενα σχολικο. στα δεκατα του δευτερολεπτου που περασαν απο τον τρακο μεχρη να λιποθιμισω μεσα απο τα ματια μου περασε ολη μου η ζωη. ειδα την γυναικα μου να κλεει πανω απο τον ταφο μου αγκαλια με τα παιδια μου που ηταν μωρα. ειδα το σωμα μου να το σηκονουν απο τον δρομο και να το φορτονουν στο σχολικο για να το πανε στο νοσοκομιο. αυτες της εικονες που οταν συνηρθα της ειπα στην γυναικα μου με βασανιζουν ακομα και σημερα. πολλες φορες οτν ακουο για καποιον φιλο που χτιπισε μου ερχονται στον υπνο μου και της ξαναζω.
    ειπα δεν θα ξανακαβαλισω μοτο. ηταν το πρωτο μου μικρο μηχανακι μετα απο πολλες μεγαλες και με τσακισαν.
    6 μηνες στον γυψο τα χερια μου.
    τον 4 μηνα ακομα με γυψο στους σπασμενουν μου καρπους καβαλουσα το ζακς και εψαχνα για δουλια για να ζησω την οικογενια μου.
    μολις επιασα δουλια τα πρωτα λευτα ηταν για να δοσω προκαταβολη για μεγαλη μηχανη παλι.
    μπορει να εδωσα χειραψια με τον αγιο πετρο και να με καλοσορισε για λιγο αλλα χωρεις μηχανη εσθανομουν μισος ανθροπος. απο τοτε προσεχα περισοτερο και ειχα σαν προτο μου σκοπο να γυριζω σπιτη παντα ορθειος. και ας κανω περισοτερη ωρα.
    ειναι δυσκολο, αλλα οπου ακουω για σεμιναρια η μαθηματα για οδηκη ασφαλεια ειμαι μεσα.

πριν ενα χρονο θα θημαστε ο πατερας μου 77 χρωνων τοτε εβαλε βιματοδοτη ληγες μερες πριν τον ειχε παρει σβαρνα ενα παπι την ωρα που κινιοτανε με το δικο του παπι στην ακρια του δρομου.
    οταν του ειπε ο γιατρος μετα απο δικια μας παρεμβαση οτι δεν πρεπει αν ξανακαβαλιση μηχανακη τορα που θα εβαζε βηματοδοτη γυρισε και μας ειπε οτι δεν θελει να βαλει βηματοδοτη , καλιτερα να τον αφυσουμε να πεθανη παρα να μην μπορει να ξανακαβαλιση το παπι του.
    το μηχανακι για εμας δεν ειναι ενα μεσον να μετακινουμαστε ειναι τροπος ζωης, ειναι πια στο DNA μας .
    ποτε ξανα σκουπιδια της BMW. καλυτερα κινεζικο παπι....

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Καταλαβαινουμε και σεβομαστε την αποφαση σου. Οπως ειπανε κι αλλοι εισαι αξιολογο ατομο και θα θελαμε να διαβαζουμε τις αποψεις σου και στο μελλον.
    Οπως και να 'χει, να εισαι καλα εσυ και η οικογενεια σου και ολοι οι αγαπημενοι ανθρωποι στη ζωη σου.

Παρε και ενα "αλλα"....σε video...
    http://www.youtube.com/watch?v=vBW0GVtqwqM

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ Προβολή μηνύματος
    ...το μηχανακι για εμας δεν ειναι ενα μεσον να μετακινουμαστε ειναι τροπος ζωης, ειναι πια στο DNA μας .
    Περιττό να πώ ότι ανατρίχιασα Γιώργη....όπως ακριβώς τα είπες,όλοι μάς έχουμε πέσει και έχουμε ξανακαβαλήσει,όσοι δεν καβάλησαν ποτέ ξανά δεν είναι οι ίδιοι και έχω φίλο που το βλέπω κάθε φορά που τον συναντώ.
    Keep spamming!!!:a13:

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Σεβαστή η αποχώρηση και η διακοπή...Η μοτοσυκλέτα,η μετακίνηση που προσφέρει,η ελευθερία κίνησης οι βόλτες,κλπ, είναι τρόπος ζωής διαφορετικά ερμηνευόμενο από τον καθένα μας....και όποιος καταλάβει ΚΑΛΑ πως αυτή η μοτο-δραστηριότητα δεν είναι απλά διασκέδαση και μπορεί να καταλήξει σακατεμένος ή απλά να καταλήξει σε κάποιο νεκροταφείο-όχι απαραίτητα από πάρτη του-καλό θα είναι να το ξανασκεφτεί πριν αγοράσει μοτό...Οι υπόλοιποι εκεί έξω και όσο αντέξουμε...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panagiwths
    Εγώ πιστεύω οτι ο κίνδυνος τραυματισμού η ακόμα και θανάτου με "ιντριγκάρει" όταν καβαλάω τη μηχανή μου (το λέω βέβαια εκ' του ασφαλούς μιας και δεν έχω παιδιά κτλ.). Για σκεφτείτε πχ τα gp χωρίς το ενδεχόμενο θανάτου... θα είχε την ίδια γλύκα η νίκη ?? (για μένα μηχανή = ελευθερία και ρίσκο).
    Όποιος έχει νιώσει αυτό το "κάτι" με τη μηχανή είναι κατά την γνώμη μου "καταδικασμένος" να καβαλάει..
    Εγώ λέω πως αργά η γρήγορα θα ξανακυλήσεις!! (έστω και με τετράχρονο 50αρι)

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nassosxlvbros Προβολή μηνύματος
    Οι υπόλοιποι εκεί έξω και όσο αντέξουμε...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panagiwths Προβολή μηνύματος
    Εγώ πιστεύω οτι ο κίνδυνος τραυματισμού η ακόμα και θανάτου με "ιντριγκάρει" όταν καβαλάω τη μηχανή μου (το λέω βέβαια εκ' του ασφαλούς μιας και δεν έχω παιδιά κτλ.). Για σκεφτείτε πχ τα gp χωρίς το ενδεχόμενο θανάτου... θα είχε την ίδια γλύκα η νίκη ?? (για μένα μηχανή = ελευθερία και ρίσκο).
    Όποιος έχει νιώσει αυτό το "κάτι" με τη μηχανή είναι κατά την γνώμη μου "καταδικασμένος" να καβαλάει..
    Εγώ λέω πως αργά η γρήγορα θα ξανακυλήσεις!! (έστω και με τετράχρονο 50αρι)

Με το ΤΑΠ στο στομα πατε βολτες? Χαλαρωστε...αν τα βλεπαμε τοσο μαυρα τη στιγμη που παταμε τη μιζα, οι περισσοτεροι θα σκοτωνομασταν σαν τις μυγες. Target fixation...in the back of your mind...
    Παταω τη μιζα (η τη μανιβελα) για να χαρω το δικυκλο μου....

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pardalotzatziki Προβολή μηνύματος
    Με το ΤΑΠ στο στομα πατε βολτες? Χαλαρωστε...αν τα βλεπαμε τοσο μαυρα τη στιγμη που παταμε τη μιζα, οι περισσοτεροι θα σκοτωνομασταν σαν τις μυγες. Target fixation...in the back of your mind...
    Παταω τη μιζα (η τη μανιβελα) για να χαρω το δικυκλο μου....
    +400

Ε ναι ρε παιδιά έτσι είναι μη τα παραλεμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Εγω θα πω ότι,όλοι μας έχουμε πνίγει απο μια γουλια νερό η μια μπουκιά φαΐ...δεν σταματησαμε όμως ούτε να πίνουμε ούτε να τρώμε...υπερβολικό το παράδειγμα;;μπορεί...αλλα....
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αν ο Εχετλαίος δεν θέλει να ξανακαβαλήσει, δικαίωμά του.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF