Πάντως γιαμενα καλα έκανε που ανέβηκε και στα κυβικά και στα άλογα ,
Ειναι θέμα κύρους,αφού υπήρχε και ο κινητήρας γιατι να μην το κάνει ;
Το οτι χρωστάει ένα μοντελο πραγματικό Dakar αυτο ειναι άλλο θέμα ...
Πάντως γιαμενα καλα έκανε που ανέβηκε και στα κυβικά και στα άλογα ,
Ειναι θέμα κύρους,αφού υπήρχε και ο κινητήρας γιατι να μην το κάνει ;
Το οτι χρωστάει ένα μοντελο πραγματικό Dakar αυτο ειναι άλλο θέμα ...
αμα θελει κυρος να βαλει το σημα της ρολς ροις...
αυτες οι μαλακιες μας φτασαν να εχουμε 4ψηφια νουμερα κυβικων στα μηχανακια χωρις να τα χρειαζομαστε...
οταν κατι ειναι on/off ειναι on/off δεν χρειαζεται ουτε να κοντραρει στα 0-100 τα γυμνα 600αρια ουτε να πας πορεια με 250...
αν θες κατι τετοιο Παρε xx,busa κ.λ.π....
my 2 cents
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
τι λε ρε μεγάλε να ουμ?
Εγώ καβ'αλω γκάζι άμα λάχει και μετά σκάω στα φλόρουμ και στα φέις μπουκ κι είστε όλοι κάτω από τα @@ μου ...
Πλάκα με κάνεις τώρα ?
Κοτσάρω κι ένα αβτάρ τρομερό και σας πατάω όλους χαμίνια....
α και που σαι...
άμα λάχει σκάω και σε τρακ ντέι έτσι...?
1 λεπτό ο Μπούστας 3 εγώ...
(Αλλά αυτά μόνο ο Ολύμπίος τα ξέρει και άλλοι σαλίγγαροι.... )
Κυβικά λέει...
Χωρίς κυβικά
Χωρίς παραμύθααααα ρεεεεεεεεεε !!!!!
![]()
Εξαρταται πως το βλεπεις εγκαθετε συμφορουμιτη.
Εγω βλεπω πως το προ 20ετιας θρυλικο μεγαλο ον οφφ αφρικα, απεκτησε αναρτησεις, οδηγικη συμπεριφορα και 3πλασια ισχυ.
Τωρα αν εσυ θελεις κατι ελαφρυ, υπαρχουν ενα σωρο μονοκυλινδρα να διαλεξεις και σου'ρχεται οπου να ναι και ενα περτικαλι 800ρι.
Επισης, οταν βγενανε τα 950, ολοι adv τρεχανε να παρουν και τη μηχανη που ολοι περιγραφετε (190 κιλα και 90 αλογα) κανεις δεν την αγορασε.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
εχεις δικαιο πρεπει να βλεπεις την θετικη πλευρα αλλα το να αυξανονται συνεχεια τα κυβικα δεν μου αρεσει(προσωπικα)
καλα οτι δεν με αναγκαζει εννοειται, και δεν αποκλειω να παρω κατι τετοιο στο μελλον απλα σχολιασα την φραση σου σχετικα με το κυρος...
που αν δεν εχει 4ψηφιο δεν σε σεβονται στη καφετερια
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Απο την στιγμη που υπηρχε η μεση λυση του λιτρου δεν μπορω να καταλάβω τι κυρος μπορει να προσθετει η συμμετοχη στην μεγαλη και αχαρη κατηγορία εκτός των πωλήσων. Αν δε, δεν προσφερθει μικρο αντβ, θα χασει και τους παλιους πελάτες της... Εγω θα την ελεγα μαλλον αρπαχτή αν και τα χαρακτηριστικα δεν ειναι διολου ευκαταφρονητα... αν ηθελε κυρος* που λες θα εβαζε το αρσι8 σε ενα σουπερντιουκ που οι ανθρωποι το περιμενουν απο το 2008 (εκει που χρειαζονται και τα αλογα δηλαδη), σε κανα βαϊρους που το λεγαν τοτε... κλπ αλλα προτζεκτ. Οχι δηλαδη σε ετοιματζηδικες κατηγοριες, η κτμ υποτιθεται οτι καινοτομει οχι ακολουθει...
*κυρος θα κερδιζε αν εβαζε και μια τρομπα της προκοπης...
Ban 'em all
Εγώ πάντως που δεν είμαι χεράς, ένα 800άρι δυκύλινδρο αντβ. το έπερνα με κλειστά τα μάτια.
WHO RUNS THE SHOW
bmw triumph 800 me 21" μπροστα..![]()
FUN IS NOT A STRAIGHT LINE
Σσσσσσσ... σιγά... Η BMW μας ακούει. 2013 - F800GS
Εμείς μπορούμε να πάρουμε το 690 και με αυτό το κιτ να βολευτούμε για την ώρα.
Να είχαμε και τα λεφτά....
![]()
Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?