Ωραια δουλεια,και με λεπτομερια![]()
Ωραια δουλεια,και με λεπτομερια![]()
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΟΥ
Τελειο, αξιζε τον κοπο.
Μια ζωη τα λεφτα μας στα σιδερα θα τα τρωμε...
Άψογος μέχρι τώρα. Να προτείνω μια μικρή μετατροπή στον φωτισμό του πίνακα οργάνων? πολύ οικονομικό και εύκολο. 2 led-οταινίες 12βολτες για να δώσει αυτό το απόλυτα λευκό και καθαρό φωτισμό και να φύγει η κιτρινίλα![]()
Τελευταία τροποποίηση από mankam; 25/08/2012 στις 22:10.
πολυ ομορφη δουλεια.
Μηπως οι βιδες που καθαριζεις με τη συρματοβουρτσα παραπανω σκουριασουν?
Μου αρεσει το στρωμενο με χαρτονια δαπεδο,δειχνει ανθρωπο τακτικο και μεθοδικο!
Πανεμορφες!!!
Καλη ιδεα με τα Led αλλα σε αυτην την μηχανη η κιτρινιλα ειναι το ζητουμενο.Και εγω ξεκινησα στο δικο μου να το κανω αλλα δειχνει μεν ομορφο (οταν κοιτας μονο τα οργανα ) ,αλλα αν κοιταξεις το συνολο (ολην την μοτο )κατι δεν ταιριαζει!!
Και παλι![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Καταπληκτική δουλειά !!!!! Μπορείς να μου πεις την πηγή για τις βίδες της ανακατασκευής ???
Better safe than sorry............................
pantos ine tigka sta liga xiliometra...![]()
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
πιστε μου φιλε αφου το ανοιξα και καθαρισα τους κιλινδρους απο το κοντερ γλυστρησε κατα λαθος 30000 χλμ. προς τα κατω τυχαιο? δεν νομιζω
περα απο την πλακα οτι και να εγραφε το κοντερ θα ηταν εκτος ,απο την γενικη εικονα της μοτοσυκλετας και φθορες σε συγκεκριμενα σημεια τα 50000 χλμ τα εχει μινιμουμ,μολις ανοιξω καπακι εκκεντροφορων και δω φθορες στα κομβια θα εχω καλυτερη εικονα.
υποψιν αλλαχτηκαν βιδες μονο σε σημεια που δεν υπαρχει μεγαλη απαιτηση σε αντοχη και ροπη σφιξης,οπως πολυ σωστα ειπε ο srxakias junior οι ανοξειδωτες ειναι 4,7 σκληροτητα εν αντιθεση με τις μαυρες και γαλβανιζε που ειναι 8,8 παραδειγμα αν βαλεις ανοξειδωτες στα καλαμια που συγκρατουν τις δαγκανες φρενων θα ειναι εγκλημα,γιατι θα κοψουν την ωρα που πατας φρενο...
Θα τις βρεις σε οργανωμενα καταστηματα με σιδηρικα και ρουλεμαν εργαλεια,εγω τις πηρα απο τον πολυταριδη στον εγγλεζικο στην κατερινη.