Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
Η μιζα αλλαξε μετα το '98...το 1 μηχανακι δλδ φοραει την μιζα απο το 2ο λινκ την οποια συγκεκριμενη μιζα την ειχα παραγγειλει και την επεστρεψα γιατι δεν τεριαζει στην μηχανη..επισης και το 3ο μηχανακι απο το λινκ ειναι παλιο . εκτιμω την προσπαθεια και τον χρονο που ξοδεψες ομως. ευχαριστω!
υ.γ: η μηχανη μου ειναι σαν αυτη στην φωτο.
Τελευταία τροποποίηση από aspirini; 21/08/2012 στις 16:51. Αιτία: φωτο
αν το μοτερ ειναι το ιδιο με του bandit 600 kai RF 600 μηπως να εψαχνες και προς τα εκει?
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
πριν λιγο ολοκληρωσα την παραγγελια μεσω του ebay και περιμενω τωρα την παραδοση της μιζας που ο θεος βοηθος να ταιριαζει γιατι πραγματικα εχω καταρακωθει!!
λογικα ταιριαζει γιατι εχω δει οτι η μιζα 31180-32C11 εχει αντικατασταθει με την 31100-08F00 την οποια και παρηγγειλα!!! wish me luck
Γιατί, πολύ απλά, μας αρέσει να παίζουμε με τον πόνο των άλλων...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
23/8 πληρωσα κ εγινε κ αποστολη της μιζας και ακομη περιμενω να φθασει...τα βραδακια πια εχει λιγακι κρυο και πολυ φοβαμαι πως το 1ο μου καλοκαιρι(με μοτο) εφυγε κ με αφησε πληρως ανικανοποιητο!!!
Αλλα θα του δειξω εγω ...μεσα στα χιονια θα την βγαζω![]()
Τελευταία τροποποίηση από aspirini; 31/08/2012 στις 05:11. Αιτία: λαθος ημερομηνια
Μιας και το θεμα μιζα λυθηκε ας προχωρησουμε στο θεμα που με εκανε να ανοιξω το τοπικ!θελω να πω πως οταν ειχα βγαλμενα πλαστικα για την μιζα εβγαλα να καθαρισω το φιλτρο ,βγαζοντας το σωληνακι απο κατω διαπιστωσα πως το φιλτροκουτι ειχε μεσα αρκετη βενζινη... το 1/4 μπορω να πω ηταν γεματο με βενζινη.οποτε το προβλημα μου ειναι στανταρ η υπερχειληση απο τα καρμπυρατερ ετσι?
Αδερφε, μιας και κατα δηλωσή σου είσαι ασχετος με τα μηχανολογικα, δεν την πας σε ενα μηχανικο?
Εξ' αποστάσεως διαγνωση δε γινεται, παρα μονο εικασιες. Κριμα ειναι να ξαναπάρεις τη μιζα στο χερι (δευτερη φορά το τελωνείο δε θα στη χαρισει)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
χαχαχαχαχαχαχ! με ψοφησες!
το θεμα φιλε μου ειναι να ακουσω και μερικες γνωμες ετσι ωστε να μην με δαγκωσει ο μηχανικος.αυριο η μεθαυριο κανονισα να παω σε εναν μηχανικο αλλα θελω να ειμαι ετοιμος και να του πω οτι φιλε ''γινεται αυτο κ αυτο κ εχω προβλημα εκει''οχι να παω κ να του πω δες τι εχει και να μου αρχισει μετα αλλαξα εκεινο εβαλα εκεινο θελω 3 κατοσταρικα...