Σελίδα 8 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 192

Θέμα: TDM vs HORNET 600

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος

συγνωμη, δεν αντεξα....
    Ναι μωρέ εξ άλλου μια ιδέα είναι όλα...
    Κι αυτοί που ψάχνουν να βρουν γιατί δεν ανάβει το εργαλείο κι αυτοί που σέρνονται στις Σέρρες και μετά τους ακούς να μιλάν σα να έχουν το πιάσει το Ρόσσι από τα @@...
    κι άλλοι που έχουν σούπερ εντούρο και δεν τα κάνουν τίποτα.
    Όλοι εδώ στην ίδια γυάλα έτοιμοι να κρίνουν τους «άλλους»

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Ναι μωρέ εξ άλλου μια ιδέα είναι όλα...
    Κι αυτοί που ψάχνουν να βρουν γιατί δεν ανάβει το εργαλείο κι αυτοί που σέρνονται στις Σέρρες και μετά τους ακούς να μιλάν σα να έχουν το πιάσει το Ρόσσι από τα @@...
    κι άλλοι που έχουν σούπερ εντούρο και δεν τα κάνουν τίποτα.
    Όλοι εδώ στην ίδια γυάλα έτοιμοι να κρίνουν τους «άλλους»
    δεν ξερω σε ποιους αναφερεσαι, αλλα αφου εκανες παραθεση το δικο μου μηνυμα να πω οτι δεν μπορω να μην θεωρησω αστειο οταν καποιος λεει οτι το TDM "το θεωρει ως το πιο ολοκληρομενο μηχανάκι κ την καλύτερη επιλογή για ελλάδα ....ακόμη κ στις μέρες μας ... ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΤΜ 990!!

αυτο μονο επιδεχεται...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οκ σκουπιστείτε τώρα γιατί μας πήρανε τα φλόκια….
    Εγώ λοιπόν πήρα μεταξύ άλλων ΚΑΙ ένα ΤδΜ 900 μερικά χρόνια πριν.
    Όταν το πήρα είχα στο μυαλό μου το δευτερεύον οδικό δίκτυο της Ελλάδας, τα Βαλκάνια και την Ασία.
    Σήμερα μετά από περίπου 90000 ΜΟΝΟ ταξιδιωτικά χλμ που το μηχανάκι άναβε το πρωί και έσβηνε το βράδυ, σε μέρη που αν μείνεις σε τρων τα ζώα (που ακόμα κι αν σας τα πω, οι περισσότεροι δεν μπορείτε ούτε να τα δείξετε στο χάρτη) είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτά που μου έδωσε.
    Διαβάζοντας λοιπόν όλα τα παραπάνω δεν μπορώ παρά να σκεφτώ ότι αν κάποιος σας έδινε ένα ζευγάρι γάντια του μποξ να του πείτε τη γνώμη σας εσείς θα παίζατε πιάνο για δοκιμή.
    Ότι αν κάποιος σας έδινε παπούτσια ποδοσφαίρου θα χορεύατε μπαλέτο κλπ κλπ
    Το σχόλιο για το φόρουμ του ΤΔΜ Ελλάς με χάλασε. Ήμουν στη λέσχη αυτή για αρκετά χρόνια (και ΔΣ) και μπορώ να βεβαιώσω ότι η καγγουριά ποτέ δεν ήταν στο χαρακτήρα της λέσχης αυτής
    ΚΛΕΙΝΩ με μια τσάμπα συμβουλή που διάβασα από τον Κ Μαλτέζε
    Πριν βγάλεις την ακίδα από το μάτι του άλλου, κοίτα να βγάλεις τον κορμό από το δικό σου
    Μπάιζ !
    re file pare ke ena mpouzouki na sou vroume ke mia ki8ara gia akopaniamenta ke na tragoudas ton pono sou
    sta apaftaria mas ti ekanes me ton laxanontolma tis yamaha ke to kseroume oti ta yamaha ine gera mixanakia

edo milame oti afti i mpetoniera den pai vima ine ena mpourdelo ke xariktirismeno mixanaki pou agorazoun oi tipoi tipou tdm..

ta ipolipa ine triferes malakies
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    δεν ξερω σε ποιους αναφερεσαι, αλλα αφου εκανες παραθεση το δικο μου μηνυμα να πω οτι δεν μπορω να μην θεωρησω αστειο οταν καποιος λεει οτι το TDM "το θεωρει ως το πιο ολοκληρομενο μηχανάκι κ την καλύτερη επιλογή για ελλάδα ....ακόμη κ στις μέρες μας ... ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΤΜ 990!!

αυτο μονο επιδεχεται...

Καλά σιγά με τις ντομάτες γιατί έχουνε πάει και 2ε έτσι?

Κατ αρχήν ξεχνάς τον αναβάτη.
    Λες το ΚΤΜ είναι καλλίτερο κλπ
    -Για ποιόν?
    Για το κουλάδι είναι καλλίτερο?
    Για αυτόν που πάει κάθε μέρα δουλειά σπίτι και μια το μήνα πάει και μια βόλτα έξω?
    Για αυτόν που παίρνει 800 το μήνα ?

Ιδανικό μηχανάκι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
    Υπάρχει κατάλληλο μηχανάκι για τον άνθρωπο και τη χρίση που θα του κάνει
    Και ο ΜΕΣΟΣ Έλληνας αναβάτης είναι ΚΟΥΛΑΔΙ και το χειρότερο είναι ότι πιστεύει ότι γ,,, και δέρνει (που πάει να πει ότι στο 90% τον δρόμων θα ήταν πιο γρήγορος με το ΤΔΜ παρά με το R1 που πήγε και πήρε)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    re file pare ke ena mpouzouki na sou vroume ke mia ki8ara gia akopaniamenta ke na tragoudas ton pono sou
    sta apaftaria mas ti ekanes me ton laxanontolma tis yamaha ke to kseroume oti ta yamaha ine gera mixanakia

edo milame oti afti i mpetoniera den pai vima ine ena mpourdelo ke xariktirismeno mixanaki pou agorazoun oi tipoi tipou tdm..

ta ipolipa ine triferes malakies
    κοίτα να στο πω απλά...
    κι εγώ για χαζό σε κόβω αλλά τι να λέμε τώρα κουβέντα θα ανοίξουμε !

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Και ο ΜΕΣΟΣ Έλληνας αναβάτης είναι ΚΟΥΛΑΔΙ
    ....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    ....
    και το στρομα του ειναι παραπάνω από μια χαρά ! (ή και το Τδμ πολύ του πέφτει)

κοίτα να στο πω απλά...
    i mama mou leei oti xazos ine aftos pou kani xaza pramata ke ego den exo tdm....
    afrotwin

sniper το λες σοβαρα οτι δικαβαλο και φορτωμενο δεν μπορει να κανει προσπεραση σε μια νταλικα?
    αμα ναι μαλλον συγνωμη που στο λεω το χορνετ σου πρεπει να ηταν μπουρδελο.
    μια χαρα προσπερασεις κανει εγω δικαβαλο φορτωμενο σαμαρια 80 λιτρων συν τανκ παγκ στο εξωτερικο που βγηκα φετος σε ιταλικο δρομο που οι νταλικεριδες πανε κοματια σε συγκριση με εδω μια χαρα εκανα προσπερασεις.

οσο αφορα που λες δεν μπορει να στιψει, μια χαρα στριβει και σε μεγαλες ταχυτητες, μπορει να μην εχει την αμεσοτητα ενω ss σε γρηγορες εναλλαγες στροφες αλλα ενταξει καλα παει.
    στην πιστα που εχω μπει μεγαρα μια χαρα στιβει αλλα οπως ειπα ποιο πανω δεν ειναι ss.

παντος το καινουργιο χορνετ απο το 7 και μετα νομιζω που φοραει και κινητηρα απο cbr600rr υποβαθμισμενο ειναι σαφως ποιο δυνατα απο τα παλια 98 μεχρι και 6 αν δεν κανω λαθος που φορανε και αλλο πλαισιο.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

κοίτα να στο πω απλά...
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων images11.jpg‎  
    afrotwin

i mama mou leei oti xazos ine aftos pou kani xaza pramata ke ego den exo tdm....
    Περίμενα μια πιο S/M απάντηση…
    (έχω και σόνυ α 55 θες τίποτα?)

και ήρθε....

και σιγά μην είσαι το 1%

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από power hornet Προβολή μηνύματος
    sniper το λες σοβαρα οτι δικαβαλο και φορτωμενο δεν μπορει να κανει προσπεραση σε μια νταλικα?
    αμα ναι μαλλον συγνωμη που στο λεω το χορνετ σου πρεπει να ηταν μπουρδελο.
    μια χαρα προσπερασεις κανει εγω δικαβαλο φορτωμενο σαμαρια 80 λιτρων συν τανκ παγκ στο εξωτερικο που βγηκα φετος σε ιταλικο δρομο που οι νταλικεριδες πανε κοματια σε συγκριση με εδω μια χαρα εκανα προσπερασεις.

οσο αφορα που λες δεν μπορει να στιψει, μια χαρα στριβει και σε μεγαλες ταχυτητες, μπορει να μην εχει την αμεσοτητα ενω ss σε γρηγορες εναλλαγες στροφες αλλα ενταξει καλα παει.
    στην πιστα που εχω μπει μεγαρα μια χαρα στιβει αλλα οπως ειπα ποιο πανω δεν ειναι ss.

παντος το καινουργιο χορνετ απο το 7 και μετα νομιζω που φοραει και κινητηρα απο cbr600rr υποβαθμισμενο ειναι σαφως ποιο δυνατα απο τα παλια 98 μεχρι και 6 αν δεν κανω λαθος που φορανε και αλλο πλαισιο.

Κοίτα να δεις γιατί κάπου το έχετε χάσει. Και φορτωμένο πάει κι αξιοπρεπώς αλλά σαν τετρακύλλινδρο και γυμνό αν πας κρουζινγκ με 5-6η και θες να κανεις προσπέραση κατεβαζεις 2-3 ταχύτητες. Δεν έχει τη ροπή για να ανοιξεις το γκάζι, απλά θα βουλιάξεις. Δεν μιλάω για εθνική, που κι εκει λόγω κακής αεροδυναμικής δεν εισαι για πολλά για πολλή ώρα, θα κανεις την προσπέραση εύκολα.

Στα μεγαρα όλα τα μηχανακια πανε, ειναι κοντή και τεχνική πιστα αλλά (μαμά) είναι σουμιές κι αν πιέσεις, θα έχεις σοβαρά θέματα.

Του 7 και μετά δεν έχει κινητήρα του CBR, έχει χτιστεί για το χορνετ από την αρχή, βασισμένο στον κινητήρα του RR. @@ πλαίσιο φοράνε..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Κοίτα να δεις γιατί κάπου το έχετε χάσει. Και φορτωμένο πάει κι αξιοπρεπώς αλλά σαν τετρακύλλινδρο και γυμνό αν πας κρουζινγκ με 5-6η και θες να κανεις προσπέραση κατεβαζεις 2-3 ταχύτητες. Δεν έχει τη ροπή για να ανοιξεις το γκάζι, απλά θα βουλιάξεις. Δεν μιλάω για εθνική, που κι εκει λόγω κακής αεροδυναμικής δεν εισαι για πολλά για πολλή ώρα, θα κανεις την προσπέραση εύκολα.

Στα μεγαρα όλα τα μηχανακια πανε, ειναι κοντή και τεχνική πιστα αλλά (μαμά) είναι σουμιές κι αν πιέσεις, θα έχεις σοβαρά θέματα.

Του 7 και μετά δεν έχει κινητήρα του CBR, έχει χτιστεί για το χορνετ από την αρχή, βασισμένο στον κινητήρα του RR. @@ πλαίσιο φοράνε..
    re 8a pai makria i valitsa me ta mpourdela? san kati gerontia iste pou tsakonontousan pios exi pio poles anapiries...
    afrotwin

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    Η συζήτηση είναι γενικά ακυρη...το θέμα είναι ότι αν κάποιος δεν είχε κάποια στιγμή στη ζωή του ένα 1000ss,άσχετα μάρκας χρονολογιας κλπ. Δεν έχει ιδέα τι σημαίνει γκάζι.Οποτε και οι συγκρίσεις με Tdm κλπ είναι άκυρες,για τον απλό λόγο ότι τα δικυλινδρα δεν πανε να κόντραρουν 1000ss ...και δεν μπορούν,αλλα τουλάχιστον έχουν κανταρια ροπης,ένα 600 ( που το hornet δεν είναι και ss) δεν έχει ουτε καν ροπή.για εμενα τα 600 τετρακυλινδρα είναι τα πιο αδιάφορα μοτο. Είχα απο όλα ....δεν τα έχω καβαλήσει απλα,τα είχα δικά μου.
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

Σελίδα 8 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF