"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
αυτο ειναι λοιπον το καινουργιο μου κουρσακι,http://www.falconcycles.co.uk/CORP/PDFs/CB/Roubaix.pdf
δεν πηρα τελικα καινουργιο που ελεγα ,γαμω την εφορια μου μεσα.........
αλλα και αυτο μια χαρα ειναι,οτι πρεπει για εναν πρωταρη,σε πολυ καλη τιμη και με πολλα εξτρα επανω.
Τα χαρακτηριστικά του είναι σκελετός αλουμινίου, πιρούνι Carbon, ταχύτητες shimano Sora, φρενα tiagra, παλουκόσελο carbon, σελα selle italia XO Flow, λάστιχα continental ultra race καινούρια ,πεταλια Shimano SPD-SL κλπ κλπ
εχθες εκανα την πρωτη μου βολτα 35 χλμ και μπορω να πω οτι βγηκε με ανεση.
με το mbk απο τα 15 και μετα μουδιαζα ολος.
αυτο που με δυσκολεψε λιγο ηταν ο νεος τροπος οδηγησης και η νεα σταση .αλλα μετα τα πρωτα χλμ ολα οκ,
τελικα αν θες αποστασεις η κουρσα ειναι μονοδρομος......
αντε καλες βολτες
Αυτο για την πισω αναρτηση δε το ειχα σκεφτει! Δικιο εχεις! Το πιστευα ως ανεση...δε το εβλεπα για μουρη! εχεις δικιο!
για το βαρος και τη γεωμετρια δε νομιζω στο επιπεδο ΜΗΔΕΝ που ειμαι και τη χρηση που το θελω οτι θα εχω προβλημα! ΞΕΡΩ πως ο,τι πληρωσεις παιρνεις και ποσο σημαντικο ειναι, ΕΜΕΝΑ ομως δε νομιζω στην παρουσα φαση να μου κανει διαφορα!
τα λινκ δεν ανοιγει, θελει register. κανε ενα κοπο...
Τελος, οι "οροι" που χρησιμοποιειτε/διαβαζω μου ειναι εντελως αγνωστοι! Trecking, νουμερο οκ, το καταλαβαινω...ATB,hardtail, BBC,ABS,MTV...
Eυχαριστω! Θα μου δανεισεις το δικο σου?
Γραψε τπτ ρε! Καμμια γνωμη!
Στην Ανω Κερασιτσα δε σκοπευω να παω! Ουτε στα Καρδαμυλα να κατεβαινω και να πουλαω μουρη!
Παω για μεταχειρω...στα μαξιμουμ 300 ευρω.
ΜΤΒ= MOUNTAIN, ok! V-Brakes ποια ειναι? τα "κλασσικα" με τα τακακια?
Trekking - ΑΤΒ??? Αll Terain Bike?
Επειδη εκανα και λιγο εντουρο στη μοτοζωη μου, δεν παραμυθιαζομαι ουτε και εχω και ορεξη να αρχισω αλματα και δε ξερω κι εγω τι αλλο με το ΠΟΔΗΛΑΤΟ! Εδω μας εβγαινε (ομορφα ομολογω) η Παναγια με το ΚΤΜ, θα τρεχω με το ποδηλατο??? Τρελος εισαι???
εγω με το "καμμια Παρνηθα" εννοω ΑΠΛΗ δασικη βολτα! ή να το παρω απο Ζωγραφου και να παω Καλοπουλα και αν μου τη βαρεσει να μπω στο χωματακι ετσι για το χαζι! Ε, εκει μια "κουρσα" δεν κανει! Ασε που ειναι εντελως αλλη η χρησιμοτητα της σε σχεση με αυτο που σκεφτομαι!
εν ολιγοις αυτο που σκεφτομαι και μπορω να παρομοιασω σε αντιστοιχιση με μοτο ειναι ενα... motard.
E? λαθος εχω?
Thanks για το χρονο σας!
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ειναι πολύ καλο, ελληνικο, σε φοβερη τιμη, ειναι αυτο που θες και το βρισκεις και σε φοβερο ποδηλατάδικο.
Σαπιλας knows
Κοινως Μητσε (εαν δε βαριοσουν να διαβασεις/ψαξεις) θα εβλεπες οτι αυτο που θες ειναι ενα mountain με αναρτηση μπροστα, ισιο τιμονι και λαστιχα και για χωμα αλλα και για δρομο. Ενα onoff δηλαδη κι οχι motard![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αν έκανες 2 χρόνια ν' αποφασίσεις να πάρεις μηχανάκι, φαντάζομαι πόσο θα θέλεις για ποδήλατο.
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.